Kerrankin on työpäivänä kuvattu asu, joka on jotain muuta kuin lököttävät housut ja teeppari. Tämän päivän hommana oli ristiäiskuvaus, joten piti kiskoa päälle pikkuisen nätimpää rättiä. Olin alunperin laittamassa ihan toista mekkoa, mutta olin yksin kotona enkä onnistunut saamaan sen koltun vetskaria itse kiinni, joten jouduin muuttamaan suunnitelmaa.

Loppujen lopuksi tämä päälle päätynyt leninki olikin huomattavasti sopivampi aurinkoisen kesäpäivän herkkään juhlaan kuin se ajattelemani tummempisävyinen kotelomekko.

Olen aina tykännyt erilaisista pitsimekoista juhla-asuina. Musta pitkähihainen pitsimekko on luottoasuni esimerkiksi hautajaiskeikoille. Hopeanharmaassa pitsimekossa puolestaan olen juhlinut paritkin häät, punaisessa pitsimekossa taas muita kemuja. 

Tämä pitsimekkokokoelmani uuden tulokkaan sain Junaroselta. Siniharmaa ihan kevyesti helmasta kellottuva mekko on tämän kesän mallistoa, joten löytyy verkkokaupasta nytkin.

Tämä kaunis mekko sopii monenlaisiin juhliin. Riittävän juhlavasti asustettuna voisin mennä tällä vaikka häihinkin. Sävynsä puolesta mekko ei myöskään ole sidottu vain tiettyyn vuodenaikaan, vaan toimii niin kesällä kuin talvellakin.

Itselleni mekossa on kuitenkin parasta sen joustava materiaali. Se nimittäin tekee vaatteesta työkelpoisen, mikä tarkoittaa sille paljon enemmän käyttöä kuin monelle muulle juhlamekolleni. Missään joustamattomassa koltussa, kun ei todellakaan tehdä sellaisia kyykkyjä, joihin olen kuvatessa tottunut, tai kiivetä vaikka näppärästi korkealle jakkaralle.

Oma mekkoni on showroomilta saatu mallikappale, joten se on kokoa M. Mekkoa on saatavilla kokoon XXL saakka. Jos hihattomuus ei ole oma juttu, niin tätä nättiä pitsiä samassa sävyssä saa muuten myös 3/4 hihaisena mekkona!

mekko - Junarose (saatu) / sandaalit - Crocs / rannekoru - Salmiak Studio

Jos olisin ollut juhlissa vieraan ominaisuudessa, olisi mekko ehdottomasti saanut koristeekseen juhlavammat ja kauniimmat kengät. Nyt kuitenkin mentiin käytännöllisyys ja mukavuus edellä, joten pistin jalkaan Crocsin kiilakorkosandaalit. Niillä jaksaa seistä ja kävellä useamman tunnin ja ne ovat pehmeän pohjansa ansiosta kirkossa tassutellessa hiljaiset. Minulla on Crocsin kiilakorkoja läjä ja ne ovat jo monta vuotta olleet luottokenkiäni työtilanteisiin, jotka vaativat mekon.

Tässä asussa oli kyllä tosi nätti ja mukava olo!

 

Kommentit (9)

Vierailija
10/9 | 

Kiva mekko!
Mikä sun varpaan kynsille on käyny? Joku tapaturmako on tehny tuommoset?

atomi
11/9 | 

Mä en kyllä näe mitään kummallista Veeran varpaissa mutta olen samaa mieltä mekosta, se on kyllä kiva.

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/9 | 

No kylläpä oot tarkkaan zoomaillut. :D
Juu, ei mun varpaankynnet ole kauneimmasta päästä ja varpaani ovat muutaman pikku opetaationkin läpikäyneet, mutta en ole ajatellut, että niitä tarttis sen kummemmin selitellä. Ihan toimivat varpaat vähän epänormaalin näköisillä kynsillä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

FunnyLady
Liittynyt31.7.2017
13/9 | 

Mekko on ihana😍tykkäisin itsekin. Veera, sun blogi on tosi kiva, löysin sen vasta nyt😄mutta parempi myöhään kuin ei koskaan😄

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/9 | 

tuossa tekstissä on suora linkki mekkoon. Nettikaupan kuvien mekko tosin näyttää hieman tummemalta kuin omani.  En siis ole ihan varma onko sävy sama vai onko sävy muuttunut hieman mallikappaleesta tuotantoon. Mulla siis mallikappale.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
17/9 | 

Mua nauratti tuo vetskarijuttu, olen usein miettinyt miten pääsisin ulos vaatteistani ilman puolisoa😂Pari viikkoa sitten oltiin yhdessä tilaisuudessa, missä mulla oli jumpsuit jossa vetoketju takana. Vessakäynnit piti suunnitella tarkkaan: auki sain itse, mutta puolison piti odottaa mua yhdessä nurkassa naistenhuoneen lähellä ja laittaa huomaamattomasti vetoketju kiinni. Tuli mieleen että joku muu vaate olisi ollut siinä tilaisuudessa käytännöllisempi.
Pitsimekko on myös yksi minun suosikkejani. Hankin viime talvena mustan, joka onkin ollut paljon käytössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram