Ai että oli motivoiva maanantaiaamu, kun taivas oli taas tuupannut maan ihan valkoiseksi ja keikalle lähtiessä edelleen tihuutti räntää. Voinette siis ehkä arvata, että nämä asukuvat eivät ole tältä päivältä. Siinä missä tänään kiskoin taas talvinilkkurit jalkaan ja pipon päähän, niin viime torstaina ehdin jo liihotella kepeässä kesämekossa ja sandaaleissa.

Hieman oli tuulinen päivä ja vastaan tuli ihmisiä villakangastakeissa ja saappaissa, mutta mä olin jo ihan kevätfiiliksissä. Oli vaan ihan pakko päästä pukeutumaan uuteen mekkoon jo heti eikä vasta joskus ensi kuussa.

Tämä The Lab -merkkinen kukkamekko jäi takaraivooni kummittelemaan, kun se oli päälläni Ratsulan muotinäytöksessä maaliskuussa. Hintavuutensa vuoksi (249 €) jätin mekon kuitenkin tuolloin kauppaan ja yritin unohtaa.

Viime viikolla piipahdin Toripäivillä mukanani -20% alekuponki ja tangossa roikkui edelleen oman kokoiseni mekko. Minun oli ihan pakko napata se kotisovitukseen harkitakseni hankintaa yön yli ja sovitellakseni sitä omien kenkieni kanssa. Ja kyllä mä päädyin siihen tulokseen, että mulla on kukkahurpulassa niin mahtava fiilis, että se on minulle tarkoitettu. Mulla oli onneksi lahjakorttia jäljellä Ratsulaan, joten sekin hieman avitti ostopäätöstä.

Mulla oli näytöksessä mekon kanssa tosi korkeat kiilakorot ja silloin pituus oli ihan passeli. Nyt omien Crocsin melko matalien Leigh Ann -sandaalieni kanssa helma on vähän siinä ja siinä, että pitäisikö sitä hieman lyhentää. No, sekin onneksi hoituu näppärästi Ratsulan ompelimossa, jos koen tarpeelliseksi.

Ihan lättänöiden kenkien kanssa en kyllä voi mekkoa lyhentämättä pitää, joten täytynee kaivella kesäkenkäloota varastosta ja vilkuilla vähän, että minkä kaikkien kenkien kanssa tätä todennäköisimmin tulee pidettyä ja miettiä lyhennystarve niiden kautta. Veikkaan kyllä, että juuri nuo nahkaiset Crocsin kiilakorkosandaalit tulevat olemaan yhdet kesän käytetyimmistä, niin ovat olleet edeltäjänsäkin.

korvakorut - Via Minnet (saatu) / kello - Henry London, Passin Kello ja Kulta (saatu)

Mekko sai ensimmäisellä käyttökerralla seurakseen ruusukultaisia asusteita. Eilisessäkin asupostauksessa sulkakorvikset ja samansävyisen Henry Londonin kellon.

Mä muistan muuten vieläkin mun ekan rannekellon. Se oli tietenkin vaaleanpunainen ja sain sen mennessäni kouluun. Sillä olihan koululaisella oltava kello. Käytin tuota kelloa ihan joka ikinen päivä koko ala-asteen ajan ja jatkoin ahkerana kellon käyttäjänä vielä muutaman vuoden muilla rannekelloilla. Joskus lukioiässä ranteesta alkoi löytyä useammin jotain muuta rojua kuin kello ja ajan saattoi katsoa kännykästä, ja niin kellon käyttö pikku hiljaa jäi. 

Viime vuosina rannekellot ovat kuitenkin tainneet tehdä tuloaan takaisin ihmisten ranteisiin ja itsekin olen taas löytänyt ne asustemielessä. En siis välttämättä edelleenkään juuri vilkuile aikaa ranteestani, mutta käytän kelloja mielelläni jos ne sopivat asuun. Eli itselleni funktio on enemmänkin koru kuin ajannäyttäjä. 

mekko - The Lab / nahkatakki - Saki / sandaalit - Crocs / laukku - Global Accessories / aurinkolasit - Police

Mä olen kuullut monen naisen sanovan, ettei voi käyttää maksimekkoja koska pitävät itseään liian lyhyenä. Että näyttää kuulema ihan tosi lyhyeltä tapilta, jos laittaa pitkän mekon ja kun jossain ikiaikaisissa pukeutumisneuvoissakin niin sanotaan. Minä itse taas koen, että hyvän mallinen maksimekko luo pidentävän vaikutelman olipa kantajansa sitten minkä pituinen tahansa. Ainakin mulla itselläni on ihan hurjan pitkä olo tuossa mekossa, etenkin kun se yhdistää sopivan lyhyeen yläosaan. 

Tokihan pitkät helmat näyttävät ihan erityisen upeilta pitkien ja hoikkien naisten päällä, mutta mun mielestä ei ole mitään syytä miksei niitä voisi pitää lyhyemmät ja pyöreämmätkin. Ihan turhaan usein jumitetaan sellaisissa "tämä vaate ei käy sen ja sen muotoisille/kokoisille" -ajatuksissa. Rohkeasti vaan kokeilemaan ja omaa fiilistä kuuntelemaan joidenkin homehtuneiden pukeutumisohjeiden sijaan!

Nyt juhannusruusukolttu sai ylleen nahkatakin aivan kuten näytöksessäkin, mutta kesäisemmillä keleillä ajattelin yhdistää sitä myös todella ysäristi vaaleaan farkkutakkiin.

Oma mekkoni siis ostettu Porin parhaasta vaatekaupasta, eli Ratsulasta, ja sinne jäi vielä muita kokoja jäljelle minun napatessa koon XL. Verkosta samaa mekkoa löytyy ainakin Booztilta, mutta mustasta jäljellä vain pieniä kokoja ja L. Khakinvihreää versiota jäljellä vielä kaikkia kokoja.

Toivottavasti tänä juhannuksena on vähän enemmän kuin viisi lämpöastetta, sillä haluan ehdottomasti kerrankin pukeutua jussina kukkamekkoon, kun sellainen nyt vihdoin löytyy! 

Kommentit (18)

Viivi.Villahousu
5/18 | 

Upea mekko! Olet mielestäni aina ihanan rohkea ja kaunis muodokas nainen! Ihailen sinua valtavasti!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Oli kyllä hyvä hankinta, koska mulla on mekossa tosi nätti olo. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Niin munkin mielestä! Etenkin, kun maksejakin on niin monen mallisia, et löytyy kyllä erilaisille vartaloille sopivia.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Elina
8/18 | 

Toi on kyllä tosiaan maailman ihanin mekko.:D Liian kallis mulle, eikä koot vissiin kata 52:sta? Mutta hommasin eilen kanssa Crocsin sandaalit. Näköjään nekin on leighannit, vaikka beiget. Toivon että olisivat elämäni ekat korolliset, millä pystyy oikeasti kävelemään. Ja tempaisin myös hankkimalla kynsilakan varpaankynsiä varten! En ole ikinä lakannut varpaankynsiä. Eikun nyt opettelemaan.;)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Suurin koko on tosiaan tää mulla oleva XL ja mä olen aika lailla kokoa 48.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

atomi
9/18 | 

Veera tuo mekko on ihana! Kannatti ostaa. Se sopii sulle todella hyvin. Ihan rupes polttelemaan pitkän mekon hankinta kun tuo näyttää sekä upealta että mukavalta vaatteelta.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Maksimekot on kyllä tosiaan oikein mukavia. Tietenkin materiaalilla on merkitystä mukavuuteen myös. Tää on ihanaa vilpoisaa viskoosia.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram