Jouluillallinen anoppilassa sai kunnian olla uuden upean mekkoni käyttöönottotilaisuus. Tilasin tämän fuksian punaisen mekon Asokselta alunperin jo marraskuussa, mutta ensimmäisenä valitsemani koko UK20 osoittautui hieman liian suureksi. Onneksi palauttaminenkin on nykyään Asokselle ilmaista, joten kokoa pienempään vaihtaminen oli iisiä eikä tuonut mekolle lisähintaa.

Tässä Asos Curve -malliston mekossa on mielestäni ihan täydellisesti kohdallaan sekä väri että malli. Näytän siinä mielestäni sopivan naiselliselta ja helman kietaisuleikkaus korostaa kivasti sääriä, eli omaa suosikkikohtaa vartalossani. Mulla on myös jotenkin normaalia pidempi fiilis tässä asussa. Tämä on ehdottomasti sellanen itsetunnon boostaus -asu, joka päällä tuntee itsensä jotenkin normaalia säteilevämmäksi. Vyötäröähän mun pötkylään keskivartaloon ei taio mikään vaate, mutta rypytykset ja rusetti vievät kivasti huomiota kyseiseltä tosiasialta. :D

Koruina toimivat tuoreet joululahjat. Pilke Designin akryyliset Maya-korvakorut, jotka hankin itse itselleni juuri joulun alla. Ranteessa puolestaan hohti korviksien kanssa täydellisen parin muodostava Salmiak Studion upea poronnahkainen rannekoru, jonka sain Iinalta. Kyllä sitä vaan ystävät tuntevat toistensa tyylin! 

Jouluaaton tyyliä täydensi vielä mekon väriin kauniisti sointuva alkumalja. Lehtihopeaa sisältävä Aviva Rose -kuohuviini näytti vähän pelottavasti kynsilakalta, mutta maku oli kyllä varsin mainio. 

mekko - Asos Curve / kengät - Maison Martin Margiela for H&M / korvikset - Pilke Design / ranneke - Salmiak Studio

Karvatakki tuntuu toisina päivinä vähän turhan överiltä, mutta tän mekon ja skumppa- ja punaviini -töröhuulimutruilun kanssa se on ihan just eikä melkein.

Tuo mekko on muuten parhaillaan Asoksella alennuksessa hintaan 29 £! Kokoja saatavilla UK 18-28.

Mun joulu jatkui tänään hirmuisella flunssalla. Tämä päivä onkin sitten mennyt pyjama päällä sohvalla Downshiftaajat-maratonin ja niistämisen merkeissä. Ja sama meininki jatkuu...

 

Kommentit (7)

Haaveilija
8/7 | 

Mahtava väri, sopii sulle huippuhyvin ja piristää katsojaakin! Ja mitkä sääret, olet onnentyttö. Itellä ei mahkuja pitää lyhyttä mekkoa ilman suonikohjut ja venymäarvet peittäviä tukisukkia...

Saara
9/7 | 

Upeat väri ja leikkaus mekossa, sopii sulle ku nenä päähän. Ja asusteet tosi jees myös!

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/7 | 

Mekkoa ei valitettavasti ole saatavilla kuin tuosta minun koosta UK18, eli 46, ylöspäin sillä kyseessä Asoksen plus-malliston mekko.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram