Jos kesäloma olisi jokin asu, niin se vois olla tällainen farkkuminihame, rento toppi ja kepeät sandaalit yhdistelmä. Lomaa ei edelleenkään siis ole, mutta näissä vaatteissa mulla oli eilen ihan kesälomafiilis. Siis sellainen olo, että noissa vaatteissa vetelehditään koko päivä päämäärättömästi. Rannalle, puistoon, terassille.. Mihinkään ei ole kiire ja kun vihdoin yöllä saapuu kotiin, huomaa olkapäiden ja nenän palaneen. 

Katsoin itseäni peilistä ennen Jazzkadulle lähtöä ja huikkasin Tommille, että "mä oon ihan kesämimmi tässä asussa!". Herran vastaus kuului, että "no pitää sitä jo ollakin vähän kesämimmi, kun eletään jo melkein heinäkuun puoltaväliä".

Ehdin mä sentään muutaman tunnin vetelehtiä vaatteiden vaatimalla tavalla. Käytiin pyörähtämässä jazzkadulla, syötiin ulkona ja käytiin terassilla. Sitten mua jo odottikin kotona kasa töitä. Mutta sellainen iltapäivän mittainen lomafiilis, kyllä sekin piristi.

hame - HM+ / toppi - Lindex / sandaalit - H&M / laukku - Global Accessories / korvikset - Viaminnet (saatu)

Jazzkadun myyntikojuja kiertäessä tuli taas törmättyä muutamiin tuttuihin myyjiin. Paikalla on jälleen myöt Viaminnet, jonka koruja on nähty paljon minun ylläni. Viimeisimpänä viikon takaisissa asukuvissa oli kaulassani heidän nahkainen choker.

Sain eilen valita heidän puodistaan itselleni korvakorut ja päädyin näihin uusiin näyttäviin kukkakoruihin. Materiaalina näissäkin nahka kuten muissakin Viaminnetin tuotteissa. Pistin kukat heti korviini, koska sopivat niin hyvin yhteen toppini ja laukkuni kanssa.

Näitä korviksia ei löydy heidän nettikaupastaan, mutta nyt Jazzkadulta sellaiset voi itselleen käydä hankkimassa. Värejä on useita. Laitan lisää kuvia työn alla olevaan "Jazzkadun parhaat korvistärpit" -postaukseen.

Olis enemmän kuin ihanaa, jos voisin tänäänkin viettää aurinkoista päivää leikkien lomalaista, mutta to do -lista on lähes itkettävän pitkä. Koska huomenna alkaa ns. Porin Superviikko ja se voi tietää liukuvia aikatauluja päivätöissä, on mun saatava kaikki tekemistä odottavat omat duunit tehtyä tänään.

Olkoon siis ulkona miten tahansa upea keli, mä kyyhötän tänään lähinnä sisällä koneen äärellä kuvia käsitellen. Nauttikaa te muut auringosta minunkin puolesta!

 

Kommentit (4)

PiP
1/4 | 

Iiiihanat korvikset! Ny harmittaa kun on täältä Keski-Suomesta vähän turhan pitkä matka Poriin korvisostoksille ;-)

Vierailija
2/4 | 

Huomenna olisi tarkoitus kurvata Poriin, ensimmäistä kertaa Jazzeille. Täytyykin yrittää pongata tuo korvakorukauppias.

Mirja
3/4 | 

Ihanat korvikset! <3 Harmittaa ihan kauheasti etten asu enaa Suomessa kun nakee ihanuuksia joita ei saa netista! Osaatko sanoa ovatko nama tulossa nettikauppaan missaan vaiheessa? Kivaa kesanjatkoa! :)

saya
4/4 | 

Tsemppiä työpuristukseen, täällä toinen joka nauttii hyvistä terassi- ja uintisäistä pelkästään töistä käsin... Ihana kesäasu kuitenkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram