Nyt on hyvä mekko! Tämä Evansin pilkkumekko saa mut tuntemaan itseni ihan tosi naiselliseksi ja nätiksi. Kietaisumallinen helma tuo sääret nätisti esiin ja vyötärön rypytykset ovat tunnetusti toimiva ja imarteleva yksityiskohta kaltaiselleni keskivartalolihavalle. Sama malli toimii toki monenlaisella vartalolla, mutta suosittelen etenkin omenoita kokeilemaan!

mekko - Evans, Zalando / kengät - Crocs / laukku - Marc O'Polo / korvikset - Aarikka / aurinkolasit - Dolce & Gabbana

Yhdistin tänään mekkoon arkisesti kiilakorkosandaalit ja ison kesäkassin, mutta otin kuvia myös juhlavampien asusteiden kanssa. Toimii nimittäin niinkin aivan loistavasti. Kuvat tuosta juhlavammasta setistä tulossa lähipäivinä. 

Tykkään näistä kuvista ihan todella paljon. Tuo likaisesta tukasta sommiteltu kolmen pinnin läjäkampaus nimittäin muotoutui ihan vahingossa tosi hyvin! Ihan raivostuttaa, että en ikimaailmassa onnistuisi tekemään samanlaista kampausta koskaan tarkoituksella. Kivat tukkatötteröt syntyvät aina ankeassa arjessa ja ihan vahingossa, eivät koskaan vaikkapa juhliin valmistautuessa. 

Äää, kesän eka päivätyöpätkä alkaa jo perjantaina! Ennen sitä pitäisi yhden juttukeikan lisäksi ainakin vielä ehtiä saada valmiiksi iso läjä viime päivien kuvauskeikkojen kuvat, setviä parin kuukauden kuittihelvetti ja naputtaa mahtava läjä laskuja. Haluaisin saada ns. työpöydän jotakuinkin puhtaaksi ennen kesätöihin suuntamista.

Minä vielä joskus kuukausi sitten kuvittelin, että ottaisin tässä toukokuun lopussa pari viikkoa ihan rennosti lomaillen, mutta näistä tulikin koko kevään täyteen ahdetuimmat viikot kuvauksien puolesta. Mut neljä viikkoa päivätöitä ja sitten 17 päivän vapaa. Jos joku saa pienintäkään vihiä, että meinaan sortua ottamaan siihen jotakin töitä, niin tulkaa ja estäkää!

Kommentit (4)

Roso
5/4 | 

Jännää, kuinka ihmisillä on niin erilainen maku! Se, mikä on toisen mielestä kamalan nätti, onkin toisen mielestä pelkästään kamala.
Minun mielestäni mekko ei ole millään lailla imarteleva. Pallokuviointi on persoonaton ja helma loppuu huonoon kohtaan luoden lyhentävän efektin. Tyyliltään mekko on jotenkin tätimäinen.
Itse en voisi kuvitellakaan pukevani tuota päälleni. :D
Onneksi ihmisten ei kuitenkaan tarvitse tykätä samoista asioista, ja jokainen saa pukeutua kuten parhaaksi näkee!

PiP
6/4 | 

Tosi makee mekko! Tälleen palloimmeisen makuun toimii :-)

Kerttu
7/4 | 

Ihana mekko! Mikä koko sulla käytössä? Millaista kokoa Evansin plus side mekot ovat?

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/4 | 

Mulla on koko 18 (46). Enimmäkseen käytän vaatekokoja 48-50.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat