Voi nyt sössönsöö, kun meinaan täällä ihan herkistellä. Olen nimittäin saanut parin viime päivän aikana eri kanavissa tosi monta viestiä, joiden kirjoittavat kertovat mun blogin olleen heille rohkaiseva. Sitä kun aina toisinaan miettii, että "niin kuin näistä mun rättikuvista ja lätinöistä olis kenellekään mitään iloa", niin sitten joku tulee ja kertoo, että uskaltautui ostamaan elämänsä ekat bikinit mun kirjoitusten kannustamana. Tai että mun blogin lukeminen on saanut uskomaan, ettei pluskokoisen (tai kenenkään muunkaan) tarvitse pukeutua säkkeihin ja piilotella vartalonsa osia. 

Että jos mä mietin onko tässä 10 vuoden mittaisessa blogiprojektissa ollut mitään järkeä ja iloa kenellekään, niin lainaanpa omaa FB-statustani: "Yksikin ihminen, joka kertoo mun blogin auttaneen häntä hyväksymään itsensä ja rohkaissut pukeutumaan oman mielen mukaan piittaamatta muiden mielipiteistä, tekee puuhasta tärkeetä ja arvokasta."

Ja kun nyt tuohon 10 vuoteen viittasin, niin se kuulkaa tulee täyteen ihan näinä päivinä. En tarkkaa päivämäärää ekalle postaukselle muista, mutta jossain tässä maaliskuun 20. päivän tienoilla se oli vuonna 2007. Siitä saakka on tyyliä metsästetty yhtäjaksoisesti ilman kummempia taukoja. Että pienet sille! Ihan mahtavaa, että ruudun sillä puolen on monia, jotka on pysynyt matkassa jo vuosia. 

Mietin alkuvuodesta kovasti, että pitäiskö näitä blogin pyöreitä vuosia oikein kunnolla juhlistaa. Järkätä huikeet kemut. Mut sit mulle tuli kuitenkin sellainen olo, et pitäis olla jotenkin "isompi blogistara" ja menestyneempi, että sitä kannattais juhlistaa. Mikä on toki ihan hölmö ajatus. Ihan yhtäläillahan se blogin 10 vuotta on totta olipa lukijoita kymmenen vai sata tuhatta.

Päädyin nyt kuitenkin siihen, että mä en vaan taida olla luonteeltani sellainen ihminen, että osaisin tästä hirmuista juhlahumua repiä. Mutta kyllä tässä varmaan yksi jääkaapissa lojuva shampanja täytyy asian kunniaksi avata. Sillä olen mä oikeesti tosi iloinen ja ylpeä tästä blogitaipaleesta. 

Mun on tosi vaikea kuvitella millaista mun elämä olis, jos en olisi koskaan tätä blogia perustanut. Ihan hirmuisen moni juttu olisi jäänyt kokematta ja tosi monta työtä saamatta. Vaikka blogi ei olekaan koskaan ollut mulle kokopäivätyö, niin mulla ollut kuitenkin paljon erilaisia projekteja, joiden toteutumiseen bloggaaminen on vaikuttanut.

En mä olisi taas tänä viikonloppuna Olympuksen hommissa, jos en olisi kuusi vuotta sitten saanut bloggaajan ominaisuudessa kutsua heidän tapahtumaansa ja sitä kautta tutustunut yrityksen ihmisiin. Ilman tätä blogia mä en olis päässyt mukaan talk showhun, en olis tehnyt radio-ohjelmaa enkä varmaan päätynyt myöskään plussamallina muotinäytöksiin. Ilman tätä blogia mä en myöskään olisi sunnuntaina suuntamassa puhujakeikalle kertomaan bloggaamisesta. 

Jos blogia ei olisi koskaan ollutkaan, mä en myöskään olisi tänään käynyt illallisella yhden parhaan ystäväni ja hänen poikansa kanssa, sillä ilman blogia en olisi koskaan edes tutustunut koko ihmiseen. Ilman tätä blogia olisi myös monet maailman parhaat kemut jääneet juhlimatta ja monen monta lasillista skumppaa juomatta. Ja se jos mikä olis kyllä harmi! :D

housut - Foggy / t-paita - Esprit / trikootakki - Cream / kengät - Ten Points / korvikset - Aarikka (saatu)

Ilman tätä blogia, mä en varmaankaan enää osais oikein ollakaan. Joten vaikka on kokonainen vuosikymmen täynnä, niin homma jatkuu edelleen!

Kommentit (25)

PiP
26/25 | 

Onnea 10v. taipaleesta - sun blogi on ihana! Mä oon sitä mieltä että kaikkea vähänkin juhlan arvoista pitää juhlia täysillä - arkea kummiski piisaa. Kiitos kaikista kivoista pukeutumis- ja koruvinkeistä ja tummemmistakin sävyistä.

-anniak
27/25 | 

Onnea kymppivuotisesta, ihan huikeeta!

Madam
28/25 | 

Onnea saavutuksestasi! Blogisi on konstailematon ja sitä on mukava lukea. Monta hyvää vinkkiä olen kuvista itselleni napsinut. Juu, ja suoranaista kopiointiakin olen harrastanut. Ja vaikka ikäni puolesta kuulun edelliseen sukupolveen, kivat ja kauniit jutut, vaatteet ja korut, ovat ikärajattomia. Ihanaa kevättä sinulle!

PG
29/25 | 

Onhan tuo 10 vuotta jo aika huikea aika. Onnittelut! Keep up the good work!

Sande
30/25 | 

Onnittelut täydestä kympistä! Aika pitkään olen minäkin lukijajoukossa ollut. Sulla on kyllä yksi ihan parhaista blogeista, elämän makuinen, eikä pelkkää hattaraa. Mäkin tunnustan napanneeni monta vinkkiä matkan varrelta.

Vakkari lukija
31/25 | 

Kiitos Veera ja onnea ekasta kympistä. Vaikka voisin ikäni puolesta olla nippanappa äitisi, olet antanut minulle paljon, ja olen nauttinut teksteistäsi ja ennen kaikkea kuvista. Niistä olen napannut vinkkejä moneen. Jatka samaan tapaan, tuomalla iloa ja hyvää mieltä, sekä mietteitä ja pukeutumisvinkkejä meille kaikille.

Rosanna Naiseudesta
Liittynyt8.3.2017
32/25 | 

Veera, blogisi on ihan huippu! On kunnia saada olla uusi blogikollegasi :) Jatka vaan samaan malliin, itsevarmuudestasi ja asenteestasi on iloa meille kaikille.

Pirkko / Meriharakka
33/25 | 

Onnea 10-vuotialle - myös hiukan toisesta aiheesta kirjoittavalta, mutta usein myös Sinun blogiasi lukien.

Meillä blogille tuli helmikuussa ikää 13 vuotta, mutta kohtahan se on Sinullakin täynnä!

Nelliina
34/25 | 

Paljon onnea Veera! Ilman sun blogia en olisi koskaan saanut tutustua sinuun, kaltaiseeni kenkähöperöön, ja se olisi ollut kauhea harmi! Itsellä vielä pari kuukautta 10v päiviin, aivan hurjaa!

T. Lets buy shoes Nelliina (n vaatehuone)

Katri K
35/25 | 

Paljon onnea kymmenen vuoden blogitaipaleesta! Olen lukenut blogiasi aivan alkuvuosista asti ja aion pysyä lukijana jatkossakin, vaikka hyvin harvoin kommentoinkin. Arvostan blogiasi monen muun tapaan siksi, että se ei ole pelkkää siloteltua auringonpaistetta, vaan teksteissäsi on mukana elämää kaikkine vivahteineen. Toivottavasti jatkat blogin ylläpitoa vielä pitkään.

Olympus Suomi
36/25 | 

Onneksi olkoon Veera, ja on ollut mahtava matka yhdessä vuodesta 2011 <3 Kiittäen Olympuksen poppoo

Riitu1234
37/25 | 

Onnea kymmenvuotiaalle! Blogiasi on ilo lukea, joka päivä tulee katsottua mitä olet kirjoittanut.

Vakkarilukija vaikka en usein ...
38/25 | 

Paljon onnea 10-vuotiaalle! Olen ollut melkein koko ajan mukana ja tykännyt blogista aina! Sulla on mahtava tyyli, hyvät jutut, sopivasti huumoria ja elämän nurjaakin puolta. Lisäksi elät perusarkea, kuten me muutkin ja sinuun on helppo samaistua :).

Onnea ja menestystä! Toivottavasti saat elämästäsi sen mitä toivotkin <3

Vierailija
39/25 | 

Onnea! Toivottavasti jatkat vielä toiset 10 vuotta! :)

Vierailija
40/25 | 

Aika aikansa kutakin, myös blogeissa. Kengät, vaatteet, laukut, kamerat, matkat ja se oman painon ihmettely....

Vierailija
41/25 | 

Aivan samaa mieltä! Kymmenen vuotta on hel*etin pitkä aika vatvoo samoja asioita..

Veera
Liittynyt2.9.2015
42/25 | 

Ja vielä kerran haluaisin muistuttaa, että tämä blogi ei väkisin avaudu kenenkään silmien eteen. Jokaisella jota kyllästyttää, on vapaus siirtyä itseä kiinnostavan sisällön pariin. Ja mulla on vapaus jauhaa mistä haluan ihan niin kauan kuin haluan.  

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

JaanaA
43/25 | 

Onnea 10-vuotiaalle! Monta vuotta olen lukenut elämänmakuista blogiasi, jatka samaan tahtiin seuraavinakin vuosina! 

Vierailija
44/25 | 

Kannattaisiko lopettaa kun on vielä vähän nuori aavistuksen kaunis ja elämänsä huipulla, eiköhän nuo retut sekä ajatukset ole jo kymmenessä vuodessa tullut esiteltyä ja vanhat vaatteetkin alkavat tulla taas muotiin. 

ST
45/25 | 

Mä olen tosi paljon eri mieltä tämän kanssa! 

Ensinnäkin kauneus (joka tunnetusti on katsojan  silmässä) ei ole mikään vaatimus bloggaamiselle tai bloggaajalle, plus että kauneus ei katoa iän myötä, se vain muuttaa muotoaan. Ja sama koskee "elämän huippua", mikä se nyt sitten on kellekin, optimaalinen lisääntymisikä ei ole kaikille se elämän huippukohta. Plus että sekä vaatekaappi että ajatukset muuttuvat kymmenessä vuodessa, joten ei niitä tämänkään blogin pitäjän vaatteet tai ajatukset ole todellakaan vielä esitelty. Jos joku on eri mieltä, haluan nähdä sen ihmisen, jonka vaatekaappi ja ajatukset kaikesta ovat tismalleen samat kuin 16-vuotiaana... Ja lisäksi on ihan kiva että bloggaajista löytyy eri-ikäisiä ja -kokoisia naisia, kun lukijakuntakin on moninaista.

Noin muuten onnittelut kymppivuotisista! Olen seuraillut tätä blogia aktiivisesti, mutta hiljaisena varmaan likimain sen 10 vuotta, harvoin tulee kommentoitua mitään.

Veera
Liittynyt2.9.2015
46/25 | 

Kiitos kaikille onnitteluista!

Ja näille parille, joiden mielestä tää on jo niin nähty, niin kerron ilosanomana, että internet on täynnä sisältöä vaikka mistä aiheesta. Pistää vaan googleen, että "parvekeviljely", "marsut" tai mikä nyt ittee sattuukaan kiinnostamaan, niin löytyy varmasti uutta luettavaa. Mä jatkan täällä näistä kengistä, vaatteista, kameroista sun muusta!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
47/25 | 

Noooh en minä uskonutkaan että tuo lopettaisi ja mikäs siinä vapaa maa. Onhan noita seiniä nojailtaviksi sekä rappusia istuttaviksi halparytkyissä suomessa yllin kyllin.

Betonikeiju
49/25 | 

Olen ihka uusi lukija, mutta niin vilpittömän iloinen löytäessäni sinut. Kiitos tästä mahtavasta blogista, olen lyhyessä ajassa ahminut jo muutamien takavuosien jututkin. Sekin vielä, että taidat olla ihan "tavallinen" naikkonen, ihan niin kuin minäkin :)
Mitä parhainta kevään jatkoa ja kirjoitus- että kuvausintoa!

Veera
Liittynyt2.9.2015
50/25 | 

Kiva kuulla, että tänne eksyy edelleen uusiakin lukijoita. Tervetuloa!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat