Tajusin tänään, että nää mun paljettiverkkarit on ihan parhaat pakkaspöksyt! Ne on juuri optimaalisen löysät, jotta pitkien kalsareiden ja niiden väliin jää sopivasti ilmaa. Pakkasta oli -18, kun suuntasin kaupungille asioilleni ja ohuet legginssit + paljettihousut olivat juuri täydellinen yhdistelmä. Ei tullut jaloille tippaakaan kylmä. 

En nyt asua kaiken kaikkiaan kovinkaan tyylikkääksi lähtisi väittämään, mutta lämmin ja mukava se oli ja kyllä noi kimaltavat housut vaan on mun mielestä aina hauskat ja hyvää mieltä tuovat. Ja kyllä ne mun silmissä toppahousut voittaa ihan kuus-nolla. Mä olen itse asiassa joskus sanonut, että voisin hankkia talviasukseni pilkkihaalarin, jos sellaisen saisi paljettisena. :D

Muuten taistelin pakkasta vastaan tapani mukaan kashmir- ja lampaanvillakerroksilla. Neulepaidan päällä vielä villatakki, niin hienosti pärjää vaikkei takki olekaan mikään paksu untuvamakuupussi tai muu toppaverme.

Olen ollut niin ihastunut hopean värisiin kenkiini, että päädyin hankkimaan myös metallinhohtoisen pikkulaukun. Rebecca Minkoffin pieni laukku löytyi YOOXin alesta ja saapui tänään. Ensimmäisenä ennen lappujen irrotusta testasin, että mahtuuko laukkuun kamera. Pohjan leveys oli onnekseni kuin PENille tehty ja kameran lisäksi laukkuun mahtui lompakko, puhelin avaimet ja huulipuna, eli juuri optimaalinen. 

Muistan edelleen ajan, kun pidin tuollaisia pieniä olan yli -laukkuja ihan kamalina enkä voinut kuvitellakaan sellaista käyttäväni. Nyt just ne on mielestäni ihan parhaita. Kun ei käytä isoa veskaa, ei tule kanniskeltua mukana kaikenmoista turhaa.

Yritin lopuksi ottaa kuvaa, jossa näkyisi takin alta löytyvät kerrokset. Tasan tämä alla oleva ruutu ehti kortille tarttua ennen kuin kameran akku antoi periksi pakkaselle. Mut hei, näkyy kerrokset! :D

housut - La Redoute, Ellos / harmaa neule - Ellos / neuletakki - J. Lindeberg / takki - KappAhl XLNT (saatu) / kengät - CAT / laukku - Rebecca Minkoff /  huivi - Shopbop / panta - KN Collection (saatu)

Ei tää talvipukeutuminen nyt varsinaista silmäniloa ainakaan itselläni ole, mutta lämpimänä pysyn!

Kommentit (6)

Majj
7/6 | 

En kestä! Miten sä voit olla noin älyhyvän näköinen pakkasvarustuksessakin?!
Peukku!

hrrrr..
10/6 | 

oho...tuulisella pakkassäällä varmaan tosi lämmin, itse kyllä kaipaisin tuultapitävämpää : D... toki riippuu siitäkin, montako minuuttia siellä pakkasessa nyt liikkuu.

hanna63
11/6 | 

Ihanat paljettihuousut!!!! Ei taida löytyä enää Ellokselta? Tyylipisteet pakkaspukeutumisessa 10 +.

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/6 | 

Juu nämä on jo yli viis vuotta vanhat housut, niin ei tosiaan löydy. :/

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat