Juuri eilen kirjoitin postauksessa, että en keksi oikein mitään mitä itsessäni muuttaisin, niin tuota viestiä alleviivaten tänään julkaistiin Me Naisten mainoskampanja, jossa poseeraan paidassa, jonka viesti kuuluu "Hyvä juuri näin". 

Me Naisten lukijat saivat viime vuoden puolella antaa omia ehdotuksiaan siitä kuinka meistä naisista oikein tulisi puhua. Parhaat lausahdukset pääsivät Tiia Vanhatapion suunnittelemaan t-paitamallistoon ja nyt minä ja neljä muuta upeaa naista olemme tämän Sano se paremmin -kampanjan kasvoina. 

Kuinka siistiä olla samassa kamppiksessa Paula Koivuniemen kaltaisen tähden kanssa! Vasemmalla malli Maija Mattila.

Näyttelijä Jenni Kokander ei ole kenenkään kylkiluu ja valokuvaaja/ohjaaja Viivi Huuskan paita kertoo naisen paikan olevan kaikkialla. 

Tässä pari kuvaa kamppiksen kuvausksista. Mulle luotiin wet t-shirt -look ja se tarkoitti aika paljon veden valelua pitkin naamaa ja rinnuksia. Testattiin ensin stylistin kanssa olisiko voinut olla pelkällä t-paidalla tissit teipattuina, mutta eihän näitä hinkkejä nyt saanut järkevästi teipattua. Nudeliivienkin kanssa onneksi tuli sopivan paljaan näköistä jälkeä. 

Kampanjan kuvat otti tässä kanssani poseeraava Meeri Koutaniemi.

Veden valelu aiheutti meikkien valumisen silmiin ja näytinkin jo ekan 1o minuutin jälkeen ihan vampyyriltä silmieni alettua punoittaa todella pahasti. Fiilis oli kuin kunnon huippumallilla, kun ympärillä hääräsi meikkaaja, stylisti, tuottaja ja vaikka ketä. Välillä tuotiin pyyhettä lämmikkeekksi ja tiputeltiin silmätippoja noita tomaatteja rauhoittamaan. Onneksi on olemassa photoshop ja mun valkuaiset on saatu lopullisessa kuvassa kuntoon.

On aina jännittävää olla jonkun muun kuvattavana voimatta itse millään tavalla vaikuttaa kuvavalintoihin. Teet vaan juuri niinkuin kamppiksen suunnittelijat ja kuvaaja sanoo ja jäät jännittämään. Näytän kuvassa ihan erilaiselta kuin omissa otoksissani, mutta hauskaa nähdä toisinaan jonkun muunkin näkemys itsestä. Että kyllähän mä nyt aika kuumalta tässä näytän. Hyvä juuri näin!

Nämä limited edition t-paidat ovat saatavilla Stockmannilta vain rajoitetun ajan. Ostoksille pääsee täältä Me Naisten kamppissivun kautta. T-paitojen suurin koko on XXL ja jos en ihan väärin muista, niin mulla oli kuvauksissa koko XL.

Tää on kyllä aika huikee juttu ja olen tosi ylpeä ja iloinen, että saan olla kamppiksessa mukana! Kaikkea hienoa sitä saakin työnään tehdä.

Kommentit (6)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Henkkamaukan +-malliston farkut ja ovat tosiaan kyllä mukavat!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram