-sisältää kaupallisia linkkejä, merkitty tähdellä *-

Junarose ilahdutti minua viime viikolla lähettämällä tämän vaalean kukkabomberin, jota sovittelin heidän showroomillaan viime syksynä ja se on sinisävyisten kuvioidensa vuoksi ihan täydellinen pari noille saman merkin vaaleille suosikkifarkuilleni. Tämä ei ole päivän asu, tämä on lähes koko kuluneen viikon asu ja hieman edellisenkin viikon. T-paita vain välillä vaihdellut.

Ai että muuttui olo taas niin paljon koko kuula ja naama freesimmäksi, kun kävin eilen kampaajalla ajeluttamassa sivut siisteiksi. Kampaajani Maikku siinä koneella suristellessaan sitten iloisesti totesi, että "voi, että kun täällä kimaltelee!". Viereisessä tuolissa istunut tuttavani luuli, että olen suihkutellut päähäni jotain kimallelakkaa, mutta valitettavasti Maikku kyllä tarkoitti mun harmaita hiuksia. Mutta kovin kauniiksi sanoiksi hän asian osasi pukea. 

Tilanne on siis kuitenkin se, että mulla on jo pidemmän aikaa pukannut harmaita haivenia ohimoille ja takaosaan. Ja ne pirulaiset on jostain syystä sellaista sorttia, että pyrkivät töröttämään pystyssä paljon muita hiuksia hanakammin. Siksi ne osuvatkin aina ikävästi silmään peiliin katsellessa ja sitten tulee epätoivoinen tarve alkaa nyppimään noita hopeisia hattivatteja pinseteillä. En siis ihan nyt ole vielä sinut tämän käänteen kanssa. :D 

Mut yritän lohduttaa itseäni sillä, että nämä on varmaan vaan yksittäisiä kapinallisia ja oikeasti harmaantuminen odottaa minua vasta joskus lähempänä kuuttakymppiä mikäli perheen ja suvun harmaantumisaikataulua on uskominen. 

Missä iässä teiltä on alkanut löytyä harmaita hiuksia? 

farkut ja bomber - Junarose (saatu) / t-paita - J.Lindeberg / kengät - Ten Points / kameralaukku - Olympus (saatu)

Junarosen oman nettikaupan lisäksi Tätä hempeää takkia* on saatavilla ainakin Ellokselta. Mikäli bomber ei ole oma juttusi, mutta pidät kuosista, niin samasta kankaasta on olemassa myös mekko*. Oma takkini on kokoa M.

Kommentit (32)

Jenniliini
33/32 | 

Itse odotan jännityksellä, että koska alkaa harmaata pukata. Toisella puolella sukua on harmaannuttu jo kolmenkympin hujakoilla, kun taas toisella puolella sukua harmaantumista ei ole näkynyt juurikaan edes kuusikymppisenä. Joten saas nähdä. Tähän mennessä ikää 31v, eikä vielä toistaiseksi näy harmaata, vaikka en enää hiuksiani värjäile. Olen jo kauan sitten päättänyt, että kun harmaantuminen vihdoin tapahtuu, nautin siitä täysin siemauksin ja tempaisen itselleni sellaisen mummopastellipinkin siihen päälle. Josko sillä pahimmat kriisit selättäisi. :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
34/32 | 

Oo, mummopastellipinkki kuulostaa kyllä kivalta! Mä muistan lapsuudesta yhden tutun mummelin, joka värjäsi hiuksensa aina violetiksi, se oli niin cool.  :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lissu
35/32 | 

En tiedä yhtään koska harmaita on alkanu tulla -- oon värjänny hiuksia putkeen myt 30 vuotta :-o (tai kampaaja on värjänny...) Pitääkin seuraavalla kerralla kysyä, että onko niitä siellä!!

Veera
Liittynyt2.9.2015
36/32 | 

Minäkin olen aika lailla kyllä aina värjännyt hiuksia koko ajan, mutta kun malli ollut niin lyhyt, niin ei ole jäänyt harmaat ikävä kyllä huomaamatta väreistä huolimatta. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Emmi89
37/32 | 

Ekat harmaat on tulleet tänä keväänä näkyviin kun punaisesta hiusteväristä vaihdoin tummaan. Ikää siis 28 :) kyllähän se yllätti ja järkytti! Harmaita kuitenkin ihan reilusti..Mut tää on vaan elämää :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
38/32 | 

Joo, niinhän se on, elämää vaan. Mut kyllä se hetken kestää, et sopeutuu ajatukseen. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lemake
39/32 | 

Olen myös 35 v., ja mulla löytyi myös sivusiileistä ohimoilta ekat harmaat. Oliskohan siit kuitenkin jo kaksi vuotta. Aluksi nypin juurikin niitä törröttäviä yksittäisiä käkkäröitä pois, mutta aina niitä näkyi lisää ja luovutin. Nyt olen ollut värjäämättä hiuksia ja sivutkin on kasvaneet pian leukamittaan, niin enää ne törröharmaat ei pomppaa sieltä niin paljon esille. Ja nyt olen oppinut jo pitämään harmaistani :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
40/32 | 

Juu mäkin luulen, että hieman pidempänä ne ei pomppais niin esille, mut tossa alle sentin mitassa ne harmaat ei jotenkin asetu samalla tavalla kuin värilliset kaverinsa ja siksi osuvat silmiin ikävästi. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
42/32 | 

Sen ekan löytyminen, se on sit kuule järkyttävä hetki!! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Haiduk
43/32 | 

Mun hiukset alkoi harmaantua jo parikymppisenä. Ensin ilmaantui satunnaisia karvoja ja nyt reilu vuosikymmen myöhemmin tätä "kimallusta" alkaa olla jo sävyksi asti. Vielä oon jaksanut värjätä piiloon, mut sitten kun juurikasvun enemmistö alkaa olla harmaanvalkea, niin harkitsen vakaasti koko kuontalon värjäämistä harmaaksi. Tai ehkä harmaaksi höystettynä jollain sokkivärillä, hmm. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
44/32 | 

Harmaaseen kyllä sopii shokkivärit hienosti!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
45/32 | 

Ekat harmaat bongasin 27-vuotiaana ja nyt reilut 10 v myöhemmin hiukseni ovat kylmään taittuvat VALKOISET (lopetin värjäämisen muutama vuosi sitten). Saan jatkuvasti kommentteja kuinka onnistunut värjäys. Sama sävy sattumalta myös 8-kymppisellä isälläni. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
46/32 | 

No mut sittenhän se onkin hienon näköinen, kun se koko tukka on sellanen upee harmaa tai valkoinen. Se taitaa vaan se välivaihe, kun harmaantumienne on vasta meneillään, olla se ns. pahin. Ihanaa, et ootte isän kans samikset! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kaisa
47/32 | 

Ensimäiset harmaat hiukset ilmestyivät alle 30-vuotiaana. En ole värjännyt hiuksiani 5 vuoteen ja mielenkiinnolla seuraan tilannetta. Itseäni harmaat ei haittaa. Harmaat hiukset ovat selkeästi paksumat mitä muut hiukset, jospa minullakin olisi joskus paksut hiukset kunhan kaikki hiukset harmaantuu ;)

Veera
Liittynyt2.9.2015
48/32 | 

Siis musta tuntuu kans, et ne harmaat on paksumpia ja ennenkaikkea jäykempiä! 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
50/32 | 

Voi sua onnellista! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

pauliina2
51/32 | 

olin 30, kun kampaaja mainitsi "täällä on näitä harmaitakin". itse en ollut niitä huomannutkaan. nyt yli 5-kymppisenä olen antanut oman värin kasvaa ja olen tyytyväinen nykyiseen väriini enkä kaipaa värjäyskierrettä ollenkaan.

Veera
Liittynyt2.9.2015
52/32 | 

Itsekin olen pyrkinyt pääsemään pois sellaisesta pakollisen värjäämisen kierteestä. Eli olen pitänyt viime vuodet sellaisia värejä jotka on tummuudeltaan suht lähellä omaa väriä, jotta juurikasvu ei ahdista ja voi värjätä tukkaa silloin kun jaksaa ja kiinnosta, mut pakko ei ole.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
53/32 | 

Harmaita tai ei mutta oikein säihkyt näissä kuvissa!

Veera
Liittynyt2.9.2015
54/32 | 

Kiitos. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Repa
55/32 | 

Jos on riittävän tumma, ei harmaiden ilmestymistä tarvitse aprikoida, sen vaan näkee -- kauas. Olin 27, kun ensimmäiset harmaat tulivat. Silloin pärjäsin pari vuotta pinseteillä. Sitten tihensin värjäystahtia. Toinen raskaus räjäytti harmaiden määrän pilviin.

Nyt 36-vuotiaana olen ahdistunut (no okei, maailmassa on syyria ja syöpiä, joten ei tämä nyt oikeeta ahdistusta ole): hiuksia pitäisi värjätä jatkuvasti, mikä on sekä kallista että aikaa vievää, ja lisäksi niin kovin turhamaistakin. Mutta en vaan ole mitenkään valmis harmaantuneeseen tummaan tukkaan alle nelikynmppisenä, kun kyse ei siis ole tyylikkäästä kokoharmaasta!

Veera
Liittynyt2.9.2015
56/32 | 

Mä olen kans muutamaltakin kaverilta kuullut, että raskaus on vaikuttanut hiusten harmaantumiseen. Ja monella muullakin tavalla hiuksiin. Toisella kaverilla kihara tukka suoristui ja toisella taas suora tukka kihartui lasta odottaessa. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
57/32 | 

Olen hurahtanut noihin kukallisiin takkeihin, joita löytyy Ebaysta edullisesti vaikka miten paljon (hakusanoilla floral bomber). Piti tilata sieltä oikein kaksin kappalein :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
58/32 | 

Minullekin on noita bombereita jo useampi ehtinyt kertyä.  :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Henrietta
59/32 | 

Vähän päälle nelikymppisenä tulivat ensimmäiset harmaat ohimoille, mutta onneksi ovat hyvin pikkuhiljaa lisääntyneet. Ja kun hiusten luonnollinen väri on hyvin tummanruskea (jotkut sanovat jopa mustaksi), niin sieltähän ne sitten loistavat ;)

Värjäämistäkin on välillä kokeiltu, mutta harmaat ponnahtavat heti esille, joten luovutin, koska muuten olen alkuperäiseen väriin tyytyväinen.

hämis
60/32 | 

Varmaan neljä vuotta sitten löysin uimarannalla yhden harmaan ja nyppäsin sen kauhuissani pois. Sen jälkeen ei ole näkynyt! Veikkaan, että äitini tavoin harmaannun lähempänä 50- vuotta. Nyt ikää siis 38, ja yks päivä mietinkin, että suhtautuisin vanhenemiseen ehkä jotenkin realistisemmin jos olis harmaita ja juonteita/ hämähäkinseittiä silmäkulmissa näkyvämmin, nyt unohdan koko ajan ikäni ja kuvittelen edelleen olevani nuori ja kaikki mahdollisuudet edessä :D
Vaikka harmaat on kyllä useimmiten tyylikkäät ja samaten ne hämähäkinseitit! :)

Nuuskamuikkunen
61/32 | 

Vajaan kahden viikon päästä täytän 50. Vielä ei yhden yhtä harmaata hiusta. Taitavat sitten tullakkin rytinällä :D

Hilus
63/32 | 

Ensimmäiset kaksi täysin vitivalkoista harmaata löytyi nyt 29-vuotiaana. Itkin muutaman kyyneleen miehelleni ensin, sitten soitin isälle että milloin hän alkoi harmaantumaan. Sain kuulla että mummoni harmaantui hyvin aikaisin ja muistan kuinka mummolla oli aivan vitivalkoiset hiukset. Isä jo tuossa tuumasi, että onneksi olkoon olet saanut sitten mummon geenit ja valkoiset hiukset tulee! :D Toisaalta jos ovat viti valkoiset niin se ois just jees. Eniten tässä ärsyttää se, että lopetin hiusten värjäämisen 1,5v sitten ja aloin kasvattaa omaa kivaa ruskeaa väriä ja nyt sitten harmaat tulee ja pilaa kaiken.. Mutta värjäämään en uudelleen ala, myöskin tämä on hyvä tapa hyväksyä että vanhenee (30 kriisi on jo päällä ja pahasti) joten ehkä tämä auttaa siihen ;). Täytyy löytää positiivisia puolia.

Veera
Liittynyt2.9.2015
64/32 | 

Sellanen kunnon valkoinenhan oiskin just tosi magee! Se välivaihe tummasta pikku hiljaa harmaantuen vaan tuntuu hieman ahdistavalta. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat