Ah, kuuden päivän tylsän työpukeutumisen jälkeen oli kiva katsella tänään vaatekaappia taas vähän eri silmin. Viikon ainoa vapaapäivä vaati poistumaan kotoa ja tekemään edes jotain kivaa, joten suunnatiin murun kanssa testaamaan Eetunaukiolle hetki sitten avatun Ravintola Borgin sunnuntaibrunssi. (Pika-arvio kuuluu, että ihan ok, mutta kalaa syömättömänä olisin kaivannut alkupalapöytään vielä jotain lisää. Jälkkärit olivat erittäin hyvät!)

housut - Junarose (saatu) / toppi - Weekday / pellavableiseri - Marks & Spencer / sandaalit, laukku ja korvikset - H&M / huivi - 2nd hand

Halusin ehdottomasti pukea päälleni Junarosen kuluneella viikolla minulle lähettämät upeat liehulahkeiset pliseeratut housut ja tällaisen mustaa ja kultaa yhdistelevän kokonaisuuden niiden ympärille kasasin. Sandaalien ja turbaanivirityksen kanssa kiva asu kesäkaduille vapaapäivänä, mutta olishan tässä housut ja bleiseri -yhdistelmässä eri tavoin asustettuna kyllä ihan toimistopotentiaalikin. 

Jos siis itse olisin sellaisissa töissä, että vaatisi se vaatisi bleiserimeininkiä, niin tästä  voisi kehitellä kyllä työasun. Leveät ja kepeät housut ovat kiva kesäpäivitys perinteisille suorille housuille ja näyttävät hyvältä bleiserin kanssa.

Huiviin turvautuminen johtui ihan puhtaasta laiskuudesta. Sivumarsut törröttivät yön jäljiltä sinne sun tänne, mutta hiusten pesu tai mikään niiden kanssa puljaaminen ei houkutellut. Huivin onneksi sitaisee päähän sekunneissa. 

Sitä aina välillä hurahtaa ihan täysillä johonkin kulloiseenkin muotijuttuun. Mulla se on tällä hetkellä nää pliseeraukset. Löytyy toppeja, mekko ja nyt nämä housut. Laskokset vaan tuo yksiväriseen pintaan hurjasti elävyyttä ja saa tuollaiset mustat pöksytkin näyttämään monta pykälää mielenkiintoisemmilta kuin sileä kankaan pinta. 

Miten se onkin, että näin kesällä tää kokomusta ei taas tunnu yhtään niin ankealta ja synkältä kuin se on talvella ja keväällä tuntunut... 

Mä en nyt valitettavasti löytänyt noita Junarosen housuja niiden omasta nettikaupasta eikä muualtakaan. Mut tää vois olla sellainen asu, mihin löytyis kyllä hyvin samankaltaiset osat joltain muilta merkeiltä. Olisko siis pitkästä aikaa Matkipelle-kollaasin aika?

Kommentit (7)

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/7 | 

Mun silmissä musta näyttää kesäaikaan jotenkin raikkaalta. En osaa selittää miksi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/7 | 

Juu, nää saa kyllä helposti asustettua ihan juhlamenoihinkin!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Minnea
12/7 | 

Toimii! Nuo housut on tosi rennot, mutta tyylikkäät! Pitää ehkä metsästää samantyyliset itsellekin :) Sä oot kyllä aika mestari näissä kivossa asuissa :) 

Menin ja tilasin sun innostamana muutaman niitä H&M pliseerattuja toppeja. Se vihree on tosi kaunis! 

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/7 | 

Ainakin H&M ja Vero Moda myy hyvin samankaltaisia housuja!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram