Oisko pitkästä aikaa raitapaitakuvien vuoro? Ei ole näkynyt raitoja täällä blogissa kertaakaan tässä kuussa vaikka pukeudun noihin vaatekaappini kulmakiviin yleensä useamman kerran viikossa. 

Minä ja edellisessä asupostauksessa ensiesiintymisensä tehnyt vihreä bomber vietämme nyt kuherruskuukautta ja tekee mieli käyttää vain vaatteita joiden kanssa voi käyttää tuota takkia. 

housut - H&M / pusero - H&M / bomber - KappAhl XLNT (saatu) / kengät - AGL / huivi - Boss Orange / laukku -Marc O'Polo / korvikset - Uhana Design / aurinkolasit - LIndex

Katselin tuossa eilen aamulla kalenteriani ja totesin mielessäni, että sais kyllä jotain hommia sen täytteeksi ilmaantua. Olen ihan varma, että universumi salakuuntelee, sillä ei mennyt montakaan tuntia, kun meiliin oli kilahtanut jo pari kuvauskeikkaa ja tänään tuli taas lisää.

Ja nyt sitten itse asiassa vähän pukkaakin stressiä, koska ns. tyhjän kalenterin harhassa olen vetkuttanut yksien koulutusmatskujen kasaamista ja hukannut tässä eilisen ja tämän päivän johonkin ihan huomaamatta. Siksipä nämä kuvat pääsevätkin eetteriin sen enempiä lätisemättä ja mä käyn nyt muistiinpanojeni pariin ja alan tosissaan vääntämään sitä powerpoint-esitystä! Itse koulutusten vetäminen on kivaa, mut tää valmistelu on aina ihan plääh. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat