Vaikka ovat valkoiset farkut joskus päässeet jalkaan lumen keskelläkin, niin kyllä ne silti ovat mielestäni ihan kesävaate. Ja siis vielä pari vuotta sittenhän ne eivät olleet minun mielestä yhtään minkään vuodenajan vaate, vaan jotain hirvittävän kauhea kamalaa, mitä en ikinä päälleni pistäisi. Mutta nämä vannomisethan tiedetään, ihan turhia. 

 

Suuntasin tänään mallikeikalle Tampereelle ja aamulla himotti kovasti saada päälle tuo upea pitsihihainen pusero. Kokomusta ei kiinnostanut ja ensin ei tuntunut löytyvän mitään passelia alaosaa, mutta onneksi farkkupinosta pilkisti nämä valkoiset. Mustakin muuttuu jotenkin raikkaamman näköiseksi, kun parina on valkoista.

Olin vajaa pari viikkoa sitten kivoissa kuvauksissa, joissa sain ylleni kaksi erilaista asukokonaisuutta. Toinen oli värikästä ja leikkisää pin up -tyyliä kellohelmoineen. Toinen asu taas olis tumma ja diivamaisempi.

Sain pitää kaikki kuvauksissa käytetytvaateliike Bombuksen valikoimista olevat vaatteet ja ilahduin erityisesti tästä Josepf Ribkoffin puserosta. Pitsihihat ovat todella näyttävät ja rypytetty venepääntie tekee puserosta kesäisen ja kepeän. 

farkut - Marks & Spencer / pusero - Joseph Ribkoff, Bombus (saatu) / kengä - Crocs / laukku - Rebecca Minkoff / korvikset - Viaminnet (Saatu)

Menneen viikon perusteella tuntuu, etten tarvitsisi kesäksi mitään muita kenkiä kuin pinkit Otzit töihin ja nämä Crocsin sandaalit vapaalle. Sovittelen ulos lähtiessä aina jotain muutakin, mutta päädyn aina näihin. Saisipa samoja punaisena! Ja valkoisetkin kelpais.

Puseron pääntie jättää hartiat kauniisti paljaaksi ja luo näin loistavan taustan isoille ja näyttäville korvakoruille. Viaminnetin kiiltävän mustat Grande Feathers -nahkakorvikset sopivat mielestäni tyyliltään ihan täydellisesti puseron pitsihihojen henkeen. 

Olipas tämä kaikin puolin kyllä kivan näköinen asu omasta mielestäni!

Melko hullu työviikko takana. Onneksi eilen illalla sai hyvin ajatukset irti töistä, kun pääsin paijaamaan mun uutta naapuria. Rappumme uusin asukas oli luonani hetken aikaa hoidossa ja olin siitä niiiiin iloinen. Onni on koiranpentu naapurissa!

Kommentit (9)

Vierailija
10/9 | 

Ihana naapuri! Lisää kuvia ja postauksia siitä!

Henriikka
11/9 | 

Upea asu ja kaunis Veera! Milloin julkaiset muotikuvausten kuvat? Pin up-kiinnostaa!

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/9 | 

Sitten kun ne kuvaajalta saan. Varmaan parin viikon sisällä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
13/9 | 

Hieno paita, mahtuuko sulle siitä koko 44 vai mikä mahtaa olla suurin koko? Hintavahko kylläkin.

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/9 | 

Kävin tsekkaamassa kokolapun. Mulla näyttäis olevan just se 44. Puseroa on olemassa kokoon 50 saakka.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Pirkko / Meriharakka
15/9 | 

Teoriassa nuo todella avoimet kaula-aukot olisivat lämpimissä keleissä kivoja, mutta sitten pitäisi keksiä jotain rintaliivirintamalla, etteivät olkaimet näkyisi. En ole oikein siihen asti koskaan päässyt, joten jäävät sitten puserotkin ostamatta :-(

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/9 | 

Olkaimettomat liivit, niitä kyllä löytyy. Mutta mulla oli eilen itse asiassa alla ihan tavalliset liivit ja laskin vain olkaimet niin että menivät justiinsa pääntien reunojen alle.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Wonder
17/9 | 

Veera, olet todella elegantin näköinen näissä kuvissa. Kaikki sinussa ja sinun ylläsi tuntuu kuvissa juurikin oikealta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat