Eilen juhlittiin taas perinteisen Blog Awards -gaalan muodossa Helsingin Kattilahallissa. Kemuissa itsessään ei ollut yhtään mitään vikaa, puitteet oli jälleen kerran aivan loistavat, mutta itselläni ei vaan ollut yhtään juhlafiilistä. Menin kuitenkin paikalle, sillä oli luvannut olla etkojen ajan Olympuksen osastolla ja toki ajattelin myös, että ehkä ystävien näkeminen sitten kuitenkin piristäisi oloa hieman.

No, ei se partymeininki sitten kuitenkaan syttynyt missään kohtaa ja päädyin lähinnä miettimään, että miksi olen siellä ihmisjoukossa enkä kotona. Suuntasin siis aikaisin hotelliin nauttimaan pehmoisesta pedistä ja omasta seurastani. Turhaksi ei silti Helsinki-pyrähdys todellakaan jäänyt, sillä ehdin tänään viettämään aikaa Iinan kanssa ihanan brunssin merkeissä. Viime aikojen yksinäinen olo vähän keveni, kun pääsi purkamaan sydäntään ystävälle. 

Mutta kemufiilistä tai ei, niin mulla oli kyllä tosi kiva asu! Vaikkakin minusta tuntui hieman oudolta mennä juhliin housuasussa, kun olen niin tottunut pukeutumaan tuollaisissa tilaisuuksissa mekkoon. Mutta tämä Junarosen housut + takki -combo ihastutti ihan heti ensi sovittamalta, joten päätin jo monta viikkoa sitten pukeutua siihen Blog Awardseissa.

Kyseessä on jälleen kerran kokonaisuus, jota en välttämättä olisi itse osannut rekiltä poimia, mutta Junarosen showroomilla Heidi jälleen kerran kannusti minua sovittamaan. Ja kannatti todellakin. Kukkakuosit tuntuu todellakin nyt vievän mua ihan kuus-nolla.

Nämä kukkahousut ja -takki tulossa myyntiin ihan lähiviikkoina!

Näyttävät punaiset tupsukorvikset löytyivät kympillä Lindexistä ja olivat punaisten kenkien kanssa ihan nappivlinta kukka-asuni kaveriksi.

Laukuksi nappasin äidiltä kähveltämäni käärmennahkaclutchin. Minulta löytyy sama laukku myös oranssina. 

housut ja takki - Junarose (saatu) / toppi - Ellos / kengät - Truffle Collection, Asos / korvikset - Lindex 

Olipa muuten ihan sairaan hyvä valinta nuo kengät. Siinä missä kaverit ympärillä vaihtoivat korkkareitaan kesken illan narikassa odottaneisiin ballerinoihin ja tennareihin, minä jaksoin omilla maltillisilla koroillani oikein mainiosti. Jos olet minun laillani leveillä suonylittäjän jaloilla varustettu ihminen, niin kannattaa kenkiä etsiskellessä tsekata Asoksen Wide Fit -valikoima!

Kommentit (8)

Mariap
12/8 | 

Löytyykö tätä asua jostain nettikaupasta?

Veera
Liittynyt2.9.2015
13/8 | 

Ei vielä. Tämä on ensi syksyn mallistosta mallikappale. Myyntiin tulossa siis vasta elokuussa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mariap
14/8 | 

Kiitos vastauksestasi! Luulin, että on tämän kevään mallstosta.  Yritän saada tämän elokuussa. Tosi ihana asu! Kiitos vinkistä! Mitkä verkkokaupat myymät Junarosea, Zalando, Ellos?

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/8 | 

Joo Zalandolla ja Elloksella on (valikoima tietty vaihtelee mitä kenelläkin on). Sit Asos myy myös ja tietenkin Junarosen oma verkkokauppa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat