Tämän päivän asu tuntui lähes aikakoneelta, jolla pääsi matkaamaan 15 vuoden, jopa 20 taakse. Syynä fiilikseen olivat punaiset housut. 

Kiskoin innolla jalkaani Junaroselta saamani punaiset pillifarkut ja välittömästi iski todella nostalginen olo. Punaiset housut nimittäin olivat nuorena ihan yksi tärkeimmistä tyylini kulmakivistä. Luokioikäisenä Turun H&M:lta hankitut leveälahkeiset kirkkaanpunaiset prässihousut olivat vaatekaappini suuri aarre. Niihin yhdistettiin kaikkea printti t-paidoista, neuleisiin, huppareihin ja suursuosikkiini meshpaitaan. 

Sitten tulivat äidin New Yorkista ostamat tumman punaiset Levikset. Ja Henkkamaukan miestenosastolta löytyneet punaiset punkhenkiset ruutuhousut. Niiden kanssa piti aina roikkua lanteilla kasa niittivöitä ja kettinkejä.

Kovasti haaveilemiani punaisia nahkahousuja en koskaan valitettavasti löytänyt, mutta SAMKin pääsykokeeseen vuonna 2000 muistan hipsineeni päälläni kirkkaanpunainen nahkaminihame. Punaisen ja mustan liitto joka tapauksessa oli minun väripalettini vuosikausia. 

Sittemmin on tullut löydettyä paljon muitakin värejä garderobiin. Lähivuosina olette päässet todistamaan jopa lämpenemistäni aiemmalle inhokilleni siniselle. Mutta ai että, en oikeasti ollut muistanut miten omalta ja mahtavalta punaiset pöksyt tuntuvatkaan. Niissä on jotain todella energistä. 

Pienestä sitä toisinaan ilahtuu. Tänään nämä uudet housut todellakin toivat hymyn huulille. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että ihan ensinäkemältä epäilin, että tuleekohan ennemminkin itku, sillä niin pieneltä nuo koon 44 mallikappalehousut näyttivät. Mutta, Junarosen koot ovat reiluja ja housut ovat todella joustavaa materiaalia, joten hienosti mahtuivat ja nuolevat sääriäni juuri sopivan piukeina. 

housut - Junarose (saatu) / pusero - HM+ / takki - Cubus / kengät - Vagabond / laukku - Rebecca Minkoff / huivi - Becksöndergaard

Punaista, raitaa ja musta bikermallinen takki, mikä todellinen klassikkokokonaisuus! 

Nauratti kovasti tämä kuvasarja. Puhelin soi kesken kameran sarjatulen ja lyyhistyin siinä sitten äidin kanssa juttelemaan.... kunnes tajusin että kamera laukoo edelleen ja muistin omat ohjeeni kuvissa onnistumisesta. Ryhdillä on väliä!:D :D

Kommentit (6)

Ei-Leen
7/6 | 

Makeat farkut. Itselläni en ole kirkkaanpunaisen ystävä, vaan ennemmin hempeämpien sävyjen. Mutta pojillani olen aina rakastanut tuollaisia kirkkaanpunaisia farkkuja, minulle se on poikien väri ja vaaleanpunainen tyttöjen. :) 

Aulikki
8/6 | 

Punaiset housut ovat kyllä tosi mahtava juttu, ne päällä tuntee olonsa jotenkin supernaiseksi. Olen aina omistanut punaiset joko farkut tai suorat housut. Noi housut on saatava!

lukija
9/6 | 

Ovatko nuo housut tulevaa mallistoa vai myynnissä jo nyt, kun ainakaan JR:n nettisivuilta ei löydy? Hyvännäköiset ovat.

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/6 | 

Vasta tulossa, ovat tämän kevään mallistosta. Jos oikein muistan, niin toukokuussa olis tulossa myyntiin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
11/6 | 

Kiitos. Niitä odotellessa. Vielä riittää toppahousut!

sp
12/6 | 

Mulla on myös ollut aika pitkä punainen-musta -kausi ja rakastan edelleen kaikkea punaista. Viime vuosina sitä on tosin tullut vähemmän käytettyä, kun tuntuu ettei oikein toimi punaisten hiusteni kanssa. Tuollaiset housut olisivat kyllä taas mahtavat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat