Ihana tällainen muutaman päivän nollaus. Torstai-iltana mulla oli yksi kuvaus, mutta perjantain ja eilisen onnistuin pitämään ihan täysin työnteosta vapaana. Ja tänäänkin aion tarttua duunihommiin vasta ihan myöhään illalla. (Tätä perusbloggaamista mä en edelleenkään laske ihan yksiselitteisesti työksi, vaikka homma mua osaksi elättääkin.)

Asukuvistakin tuli pidettyä "lomaa" lähes koko kuluneen viikon ajan, mutta tänään kaivoin pitkästä aikaa jalustan kaapista ja kipaisin tuulisessa säässä ikuistamassa nämä tällä viikolla useammankin kerran päälläni olleet vaatteet.

vaatteet - Junarose (saatu) / kengät - Crocs / laukku - Pieces / korvikset - Aarikka / aurinkolasit - Lindex

Ei ollut mitenkään tarkoituksellista, mutta päälle päätyi näköjään pelkkää Junarosea. Korkealle nousevat pliseeratut housut oikein vaativat pistämään paidan helman housujen sisään ja valitsemaan takiksi jotain lyhyttä, koska silloin jalat tuntuvat jatkuvan ja jatkuvan ja tulee todella pitkä olo. (Samat housut nähtiin viikko sitten kokomustassa asussa 

Tuo pituuden kokemus on muuten asia, joka mulla on iän myötä muuttunut. Mä olen ihan keskimittainen mimmi, viimeisimmän virallisen mittauksen mukaan 167,5 cm. Mutta kuvittelin koko nuoruuteni, pitkästi yli parikymppiseksi, olevani ihan onnettoman lyhyt.

Tämä käsitys johtui ihan täysin siitä, että pelasin lähes 15 vuotta elämästäni lentopalloa ja niissä piireissä mä olin aina jengin lyhin tai vähintään toiseksi lyhin. Valmentajakin kutsui mua ja joukkueemme toista alle 170 senttistä joukkueen pygmeiksi. 

Pituuskasvun tyssääminen näihin lukemiin harmitti teininä tosi paljon ja vaikka laji olikin äärettömän rakas, aiheutti oma "lyhyys" jossain kohtaa vähän motivaatio-ongelmia. Onneksi sääntomuutokset toivat ysärillä peliin liberon ja pygmillekin löytyi pelipaikka. :D

Kun siis koko nuoruutensa koki olevansa liian lyhyt, niin se oletus jäi pitkäksi aikaa päälle. Mä aloin vasta joskus lähemmäs kolmekymppisenä tajuta, etten mä olekaan lyhyt, vaan ihan keskimittainen nainen. Mutta toi on loistava esimerkki siitä, miten paljon ympäristö ja vaikkapa just harrastukset etenkin nuoruusiässä voi vaikuttaa ihmisen kehonkuvaan ja ajatuksiin itsestä. 

Vaikka siis olenkin jo sivuuttanut harhaluulon siitä, että olisin lyhyt, niin huomaan usein pitäväni kovasti asuista, joissa tunnen oloni todellista pidemmäksi. Että johonkin takaraivon sopukkaan kai se vuosien harmitus omasta pituudesta on jäänyt, vaikkei asia järjellä ajatellen millään tavalla vaivaakaan.

Tuo persikan värinen pellavasekoite t-paita on hieman ongelmallinen värinsä puolesta. Tykkään väristä kovin, mutta se ei ole ihan paras mahdollinen sävy oman ihoni kanssa. Ei oikein tiedä missä nahka loppuu ja pusero alkaa. :D Mutta jonkin toisen vaatteen alla, kuten tässä asussa farkkutakin alla, ei asia häiritse niin kovasti.

Eilisen sateiden jälkeen nyt olisi taivaalla aurinko. Taidanpa siis kipaista vielä hetkeksi ystävän kanssa ulos!

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Olen tasan saman pituinen kuin sinä ja kuvittelin parikymppiseksi asti olevani pitkä ja iso. Minulla ei ollut pitkiä ihmisiä ympärillä lapsena ja nuorena, vaan olin aina luokan pisin tyttö. Pituus on niitä asioita, joista pidän itsessäni eniten - se on sopiva. :)

Rouva R
4/2 | 

Sama täällä. Olen 168 cm ja koko nuoruuteni ihan aikuisuuteen asti koin olevani todella pitkä. Esmes tanssiravintolassa tanssilattian vielä ollessa tyhjä ihan takuuvarmana salin pienin mies tuli pokkaamaan... Ylipainosta ei siihen aikaan ollut tietoakaan mutta koin olevani tooodella ISO. Naurattaa nyt kun lapseni ovat jo aikapäiviä sitten kasvaneet ohitseni...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram