Miten se voikin muutaman millin tukan lyheneminen saada olon niin paljon keveämmäksi ja freesimmäksi! Lähtihän tänään toki ihan hyvä pätkä tuosta pitkästä osastakin, mutta se on silti aina noiden sivujen lyhyeksi trimmaaminen, joka saa mut aina tuntemaan, että olen taas siistissä kuosissa. 

Kävin tänään luottokampaajallani Maikulla Hiusmuotoilukeskus Glazessa ja annoin hänen tehdä tukalleni mitä haluaa. Kuvissa ihana lopputulos.

Kuvat otettu niin heti kampaajalla käynnin jälkeen, että näkyy vielä vähän ikävästi ylimääräistä väriä hiusrajoissa. Mutta kun halusin ottaa kuvia niin kauan kuin hiukset on vielä olivat tuolleen kivasti auki Maikun laittamana. Kun huomennahan minä kuitenkin taas sutaisen tukan tutusti nutturalle. 

Mittaa lähti aika paljon  ja latvasta tehtiin aiempaa rikotumpi. Pituus on nyt sellainen, että hiusten auki pitäminenkin voisi ehkä tulla useammin kysymykseen.  (Aiempi pituus näkyy esim tässä kuvassa)  Tykkäsin ainakin tästä kuvien kampauksesta ihan tosi paljon. Mutta ei se silmille valuvien suortuvien aiheuttama ärsytys mihinkään kadonnut.

Mitä väriin tulee, niin iempikin väri oli punertava, mutta tänään hiuksiin laitettiin entistä kylmempiä punaisen ja violetin sävyjä. Lopputulos on kiva sekoitus erilaisia tummuusasteita ja useampia sävyjä.

haalari - Asos Curve / rintsikat - Pour Moi / korvikset - Pilke Design

Olen viihtynyt tässä samassa pitkä päältä, sänki sivuilta -hiusmallissa nyt jo pari vuotta, mutta kyllästymisestä ei ole vielä merkkiäkään. Tuntuu vaan niin täydellisen minulta.

 

Kommentit (8)

Vierailija
9/8 | 

Sä oot kyllä näissä kuvissa aivan uskomattoman kaunis. Aivan hehkut näissä. Eli punainen tukka sopii kyllä hyvin!

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/8 | 

Punainen on ollut mulle sellanen oman tuntuunen väri jo teini-iästä saakka. Tai aloitin hiusten "punaamisen" itse asiassa jo ala-asteiässä hennalla. Sittemmin on käytt läpi lähea kaikki punaisen sävyt. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tätioranssi
11/8 | 

Mä olisin halunnut sängen mutta mulla niin kapeat kasvot ettei kuulemma sovi. Onko sulla sänki myös takana? Ootko ajatellu koskaan jotain hiuskuvioo?

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/8 | 

Juu, mulla on sänkeä koko takaosa sivujen lisäksi. Tukkaa on vain tuossa keskellä päällä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kikke
13/8 | 

Ihanat värit, sopii niin hyvin sinulle, kaunis. Luen aina mielenkiinnolla blogiasi, olet aina niiin iloinen ja positiivinen niin teksteissä kuin kuvissakin. Vaikka olenkin itse jo isoäiti ikäinen. Jatka samaan tyyliin.

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/8 | 

Kiitos, kiva kuulla että tän blogin parissa viihtyy eri ikäisiä ihmisiä. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Maarit U
15/8 | 

Ihanan herkullisen värinen & mallinen tukka! Tekee ihan hitokseen paljon, kun jotain, pikkasenkin, kampaaja tekee pehkolle. Vaikka vaan latvat saksiksi niin piristää. Olisipa kiva taas värjäillä omaa pehkoakin, mutta nuoruuden värjäämiset aiheuttivat allergian. Oli kasarilla tukalle rankkaa olla teini.. ;D

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/8 | 

Just mun kampaajan kans puhuttiin siitä, että aineet oli kasarilla ja ysärillä vähän rankempia kuin nykyään. Kauhulla muistelen omiakin blondauskokemuksia! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat