Koska mulla on nyt melkoinen tatti otsassa, niin on ihan loistava hetki koota listaa asioista, jotka mua ärsyttää. En aio nyt tarkemmin avata sitä mikä mua tällä hetkellä ihan todella ottaa päähän, (ne on omaan osaamisiin ja töihin liittyvät asioita), mutta sen sijaan keskityn pieniin asioihin, jotka kiehuttaa.

Tiedätte varmasti niitä sellaisia arkipäiväisiä tavallaan ihan mitättömiä juttuja, jotka kuitenkin saa irvistelemään ja tuhahtelemaan.  Puhtaalle liinalle kaatuvat puolukkahillopurkit ja aamulla puserolle roiskuva meikkivoidepisarat saavat kirosanat raikumaan kuuluvasti etenkin silloin, kun muutenkin on jo pinna kireällä. 

Tässä muutamia lähiaikoina ketuttaneita juttuja:

- Se kun herää ihan hillittömään pissahätään vartti ennen herätyskellon soimista. Ei jaksais nousta, kun vielä olis hetki aikaa nukkua, mutta ei viitsisi kusta sänkyynkään. Ja kun lopulta käy vessassa, olisi jo ihan sama jäädä pystyyn, mutta ei, kun pakko mennä koisaamaan vielä ja kenties vähän torkuttaakin.

- Kun kanssa-autoilijat ei käytä vilkkua poistuessaan ympyrästä. Mikä siinä on niin jumalattoman vaikeeta? Yks pieni ranneliike.

- Kun baarimikko, taksikuski, kiskanmyyjä tms ei kysy lupaa lähimaksun käyttöön, vaan livauttaa kortin vaan nopeasti maksupäätteen ohi ilman, että ehdit reagoida asiaan. Kun mulla perkele menee ne lähimaksut luoton puolelta!! Haluaisin ihan itse päättää mitä puolta kortistani käytän. 

-  Kun etsit parkkipaikkaa ja ehdit jo innostua, että tuollahan se tyhjä ruutu on, mutta kohdalle päästessä sieltä löytyykin pikkuruisena myttynä piileskelevä mopoauto!! 

- Reikä takin taskun pohjalla. Etenkin kun se reikä ilmestyy suht uuden takin taskuun. Ja vielä sellainen pieni, että siitä mahtuu kyllä menemään asioita takin sisään, mutta sormet sieltä ei enää mahdu. Tongi siinä sitten kolikoita jostain vuoren välistä, kun takana kassajono vaan pitenee.

- Kun ihmiset sanoa mekkoa hameeksi. Ne on kaksi ihan eri asiaa!! 

- Ja sitten se kaikista pahin ja suurin vääryys ihmiskunnassa. Kesken eläinvideoiden sijoitetut mainokset!! Ei ole mitään epäreilumpaa asiaa hemmotellun hyvinvointivaltion asukin helpossa elämässä kuin se, että juuri kun pääset vauhtiin lässytyksessä ja silmistä valuu liikutuksen vesi pikkuruisia nukkuvia koiranpentusia naamakirjassa tuijotellessasi, niin sen puolentoista minuutin mittaisen videon katkaisee mainos! Ja se on pakko katsoa, koska haluat tietää vieläkö se vaaleanpunamasuinen pikku pallero kenties haukottelee tai tekee muuta söpöä.

Kamalinta oli, kun vaalien alla Laura Huhtasaaren mainos pilasi herkän hetken minun ja pyjamiin puettujen pikku vuohien välillä. Se on julmaa se ja sen kaltaisesta säikähdyksestä on vaikea toipua. 

Alkoi näiden vääryyksien ajatteleminen niin paljon stressaamaan, että pakko varmaan katsoa vähän jotain pupuvideoita verenpaineen laskemiseksi. 

 

Yours truly, Vuoden 2017 positiivisin porilainen

 

Kommentit (21)

-saya-
22/21 | 

Viimesestä tuli mieleen oikeen erikoistapaus. Katottiin puolitoistavuotiaan sukulaistytön kanssa lastenlaulupotpuria nii siinä välissä oli pakko tulla jotain maybellinen mainoksia... Nii ja mistä niitä ulkonäköpaineita pitikään tulla lapsille :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/21 | 

Voi ei! Toi on kyllä oikeesti tympeetä. Voi kun ne sais edes ihan pienenä hetken aikaa olla jotenkin noiden asioiden ulottumattomissa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

MariAnnikaH
24/21 | 

Siis voi siinä parkkiruuussa olla myös mopo. Mikä on sinänsä vielä etäisesti ok, mutta se viereisen ruudun mopo ei enää ole! Miksi, MIKSI, niitä ei voi laittaa samaan ruutuun?

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/21 | 

Mut saakohan niitä laittaa useamman samaan ruutuun? Ainakaan moottoripyöriä ei saa vaikka mahtuiskin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
26/21 | 

Tuo viimeinen oli niin paras :'D. En kestä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/21 | 

Minäkään en todellakaan kestä niitä tilanteita! 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Minjuska
28/21 | 

Tai parkkipaikalla, jolla on yksisuuntainen liikenne, on vapaa paikka, mutta pitää kiertää tiettyyn suuntaan ja kuuliaisena kierrät kohti paikkaa ja joku ei-niin-kuuliainen ajaa väärään ajosuuntaan ja suikahtaa just ennen sua siihen ainoaan vapaaseen paikkaan! AAAARGH!!

Veera
Liittynyt2.9.2015
29/21 | 

JEP! Sen siitä saa kun yrittää noudattaa sääntöjä :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
30/21 | 

Tekonahkavaatteet, joita myydään nettikirppareilla nahkavaatteina!!! Tekonahkatakki on nahkaa yhtä paljon kuin Alepan muovipussi on nahkasalkku!!!

Veera
Liittynyt2.9.2015
31/21 | 

ARGH! Mä oisin niin voinut kirjoittaa tuon saman mun listaan, kiroilen tätä todella usein. Muovitakki ei ole nahkatakki!!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Siilikissa
32/21 | 

Mekko/hame-asiaan hyvin vahva sama. Ihan jo ammatin puolesta arvostan tätä hyvin paljon...

Veera
Liittynyt2.9.2015
33/21 | 

En pysty ymmärtämään. Samaa kategoriaa on myös harja ja kampa, joskin niiden sekoittaminen ei ihan niin vakavaa kuin mekon kutsuminen hameeksi. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Shj
34/21 | 

Minua riepoo jostakin syystä ihan suunnattomasti takkien avaamattomat halkiot. Eli kun ostetaan uusi takki, niin se takahalkio on yleensä ommeltu kiinni kahdella löyhällä pistolla x:n muotoiseksi ompeleeksi, jotta vaate pysyy ryhdikkäänä ja muodossaan kaupassa roikkuessa. Jotkut eivät tajua avata näitä ompeleita, ja sitten kaupungilla kävellessä joutuu jatkuvasti tuijottamaan avaamattomia halkioita, ja takkeja jotka eivät kunnolla istu tämän vuoksi. Ärsyttää!

Veera
Liittynyt2.9.2015
35/21 | 

Ihan samalla tavalla usein näkee miehillä puvun hihoissa niitä pieniä kankaisia merkkilappuja. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
37/21 | 

Ja tähän olen syyllistynyt joskus vahingossa itsekin! Liian innokkaana heittänyt uudet kengät jalkaan. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
38/21 | 

Minua ärsyttää ja raivostuttaa autoilijat jotka ei kunnioita suojatietä. Kun olen menossa suojatiellä tai voit olla jopa siinä, niin jonkun älypään pitää ajaa siitä silloin. Tai jos yksi auto on pysähtynyt siihen ja päästää sut, muut ei pysähdykkään. Kuinka on päässyt autokoulusta läpi? 

Ärsyttää seksivälinemainokset telkussa. Ei varmaan tartte perustella. Ärsyttää jonoissa etuolijat ja kaupan kassajonossa ne kärryillä tökkivät. En mä nopeammin mene vaikka kuinka tökit ja tönit. Ja nyt ajankohtainen ärsytys, liukkaus teillä. Tai kun mietit aamulla onko teitä edes aurattu. Tämähän oli kuin terapiakäynti, kun kirjoitti ärsytykset. 

Veera
Liittynyt2.9.2015
39/21 | 

Hyvä, että päästit asiat ulos! :D

Mulle kerran täällä Porissa aika juuri kaupunkiin muutettuani kävi niin, että olisin ihan hyvin ehtinyt suojatietä tien yli, jos kaukaa tullut auto olisi vain hieman löysännyt kaasua. Sen sijaan tyyppi painoi kaasun pohjaan, koukkasi mielenosoituksellisesti ihan takaani ja näytti lopputervehdykseksi vielä keskisormea. Tuli aika kertaheitolla tän cityn liikennekulttuuri tutuksi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
40/21 | 

Kauppiaana jäin miettimään tuota pankkikorttiasiaa. Kysyn asiakkaalta "onko sulla lähimaksuominaisuus?" tai jotain... aika moni ei tiedä (asiakkaani etupäässä vanhempia naisihmisiä) mutta yhdessä tarkistamme asian. Nyt kauhistuttaa, että kuinka monelta menee luottopuolelle ja ne ovat mulle kiukkuisia? Mistä sen tietää?

Vierailija
41/21 | 

Yleensä lähimaksuominaisuus on kytketty debit -korttiin. Nordealla on vissiin joitain yhteistyökortteja, joissa lähimaksu on kytketty credit puolelle, voi olla joillain muilla pankeilla myös. Jos itsellä ei ole mikään erikoisyhteistyökortti, niin olisin yhteydessä pankkiin asiasta. Voihan kortin valmistuksessa olla tapahtunut joku virhe.

Veera
Liittynyt2.9.2015
42/21 | 

Nordean yhteistyökortit (mm Stockmann Mastercard) on sellainen että menee luotolta. Ja Aktialla ilmeisesti myös sellaisia kortteja.
Asiakkaan on se itse tiedettävä kumpaa puolta lähimaksu käyttää ja pystyttävä valitsemaan itse käytetäänkö lähimaksua vai ei. Eli vaikka se lähimaksuominaisuus löytyy ei kaikki sitä (kuten minä) halua käyttää.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat