Minulla on näitä Junarosen pitsimekkoja nähty päällä jo parikin. Kokomustan hieman kellohelmaisemman mallin julistin syksyllä maailman imartelevimmaksi leningiksi. Se kun huijaa keskivartalolihavan naisen figuurin monella tapaa yleisesti hyväksytympään muotoon ja sopii mallinsa puolesta todella monenlaiselle vartalolle. Kesällä puolestaan sopi pukeutua mekon hihattomaan versioon.

mekko - Junarose (saatu ) / kengät - Wonders / laukku - vintage 

Näitä joustavia ja monikäyttöisiä potsimekkoja on Junarosella hieman eri mallisina ja eri väreissä oikeastaan joka mallistossa. Tämä kuvissa näkyvä nudepohjainen leninki eroaa edellä linkkamistani mekoista siten, että helma ei ole niin kellotettu, vaan ihan vaan kevyesti a-linjainen.

Mallina tämä onkin itselle tutumman tuntuinen kuin leveämpihelmainen, mutta pidän molemmista kovasti. Työkeikkoja ajatellen kokomusta ja kellompi on kylläkin parempi, ja mahdollistaa liikkumisen helpommin. 

Pitsi on mielestäni niin ajaton juttu, että tällaiset helpot, mutta kauniit leningit ovat vuodesta toiseen käypäisiä asuja esimerkiksi erilaisiin perhejuhliin. Näin klassinen mekko on sellainen varma valinta, millä ei voi hirveästi mennä pieleen ja olla totaalisen tyylitön. Jos tämä kuvien yksilö kiinnostaa, niin se on parhaillaan alessa Junarosen omassa nettikaupassa. Minulla käytössä koko M. 

Kuvat ovat toissa sunnuntailta, jolloin edellisen illan juhlakampaus oli edelleen vielä suht hengissä. Hattarapönttö sopi hienosti myös tähän asuun!

Mulla tuli tuosta kampauksesta hieman Adele-fiilikset ja täytyy sanoa, että tämä pitsimekko ei mielleyhtymää kyllä heikennä. Laulajatar kun nähdään aika usein jonkinlaiseen pitsiin pukeutuneena.

Siinä muuten onkin monella tapaa aivan tajuttoman upea nainen. Ihailen lauluäänensä lisäksi myös hänen naisellista ja näyttävää tyyliään. Ja haastatteluistaan päätelleen hän on vielä todella hauska ja maanläheinenkin. Olen katsonut Carpool Karaoken Adele-jaksonkin varmaan 20 kertaa.

James Corden ja Adele vetämäss Spice Girlsin Wannabetä on ihan parasta. Eipäs kun Adele räppäämässä Nicki Minaj'n Monsteria on vielä parempaa! Kannattaa ehdottomasti katsoa! 

Näitä mekkokuvia kun itsestään kattelee, niin hetken aikaa miettii, et miks joka päivä ei oo mekkopäivä. Mut ei se ehkä tuntuis niin kivalta ja upealta, jos joka päivä kekkalois juhlaleningissä. Se on vähän sama juttu meikin kanssa. Kun ei joka päivä laittaudu ihan viimesen päälle, niin sitten kun välillä sen tekee, on kiva yllättyä iloisesti peiliin katsoessa.

Ei makeaa mahan täydeltä, eikä juhlakolttuja joka päivä!

Kommentit (13)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu, hieman olin jääkalikka sieltä pois tullessani, pakkasta oli kymmenkunta astetta. Vähän tylsä paikka kuville, mutta ei kauemmaksikaan viitsinyt mekossa lähteä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lienuska80

Ei näy paleleminen kuvissa! Huippumalli haussa Porvoon malliin 😊. Siitä mallia tytöille!

MariaO
3/13 | 

Taivas! Mihin sä katosit? Mihin sun tissit katos? Vau! Noi sääret ja toi hymy. Kyllä tässä meikäläski kalpenee ja kateutuu. M??

Sariska
4/13 | 

Hyvältä näyttää❤ mut oikeestaan tällee off topic juttutoivetta pistelen: ois kiva lukea kännykkä sovelluksista juttua. Mitä sovelluksia sinä käytät arjessa ja omat kokemukset ja kenties vinkit sovelluksiin ylipäätään :)

Aa
6/13 | 

Ai kamala, toivottomana typottajana meinasin tukehtua kahviin... "Monikäyttöinen potsimekko" :D

Mutta se mekko, se on ihanan pitsinen, eikä yhtään potsinen ;). Toki musta on sun juttu ja linkkien kautta näkee mitä muita värenä olisi tarjolla, mutta musta olisi niiiiiin kiva nähdä välillä näistä ihanuuksista muitakin värejä ns. oikean ihmisen päällä. Muistan nähneeni sulla ainakin tummanpunaisia ja sen yhden vihreän mekon, erityisesti jälkimmäinen huutaa takaraivossa että osta mut, keksitään vaikka jotkut juhlat jos se siitä on kiinni!

Marika
7/13 | 

Aivan tajuttoman upea lady!!!! Mekkokin on upea ja sopii sulle täydellisesti, mut entäs nuo kengät, mistä ne ovat?

Veera
Liittynyt2.9.2015

Wondersin kengät, tilattu viime keväänä Booztilta. Ihan samaa väriä ei siis ehkä enää ole, mutta merkin korkkareita voin kyllä lämpimästi suositella mukavuutenaa vuoksi

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
9/13 | 

Hyvältä näyttää❤ mut oikeestaan tällee off topic juttutoivetta pistelen: ois kiva lukea kännykkä sovelluksista juttua. Mitä sovelluksia sinä käytät arjessa ja omat kokemukset ja kenties vinkit sovelluksiin ylipäätään :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram