Hei, mulla oli eilen töissä päällä ihan suht siisti ja kiva asu. Enkä joutunut edes missään kohtaa päivää turvautumaan lenkkareihin, vaan keikat oli sen verran siistejä ja sivistyksen parissa tapahtuvia, että saattoi kipitellä kuvaamaan noissa sandaaleissa. 

housut - Nanso / t-paita -H&M / trikoojakku - Junarose (saatu) / sandaalit - Crocs / korvikset - Aarikka /aurinkolasit - Le Specs

Nuo Nanson kepeät Keto-trikoohousut ovat mielestäni jotenkin kesä- ja syysvaate, joten nekin lepäsivät koko talven ajan käyttämättöminä. Viime syksynä yhdistelin samat pöksyt maihareihin, kashmirneuleeseen ja nahkarotsiin. Kevään tullen kuitenkin katselin niitä tovin vähän ristiriitaisin tuntein osaamatta päättää, että pidänkö niistä edelleen vai enkö.

Yksi syy epäröintiin on se, että housujen valkoiset kohdat muuttuivat pesussa tympeän harmaiksi, joten housut näyttävät nykyään hieman tunkkaisilta aiemman raikkaan ilmeen sijaan. Olen kyllä pessyt pöksyjä ihan ohjeen mukaan, mutta liekö samassa koneessa ollut sitten huomaamatta jokin suht uusi tumma vaate. No, pilalle pesemisestä huolimatta housut palvelevat varmastikin oikein hyvin tämän kesän duunvaatteena. 

Olisipa mieluummin ollut tiistaina päällä nämä vermeet, kun syöksyin suoraan pitkäksi venyneen työpäivän jälkeen erääseen tapaamiseen. Mutta ei, saavuin tyylikkään naislauman keskelle hikisenä lököttävissä mammafarkuissani ja mutaisissa gore tex -lenkkareissa. :D

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

Meillä töissä käytetään usein lenkkareita, vaikka olemmekin akateemisia ja sivistyneitä :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
2/8 | 

No olishan se hölmöä, jos akateemisuus ja sivistyneisyys estäis käyttämästä lenkkareita. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

kuosifani
4/8 | 

Olen huomannut, että Nanson trikoovaatteet nykyään harvemmin pysyy nättinä pitkään, eikä värit kulahtamatta. Harmillista, kun heillä on usein iiiihania kuoseja!
Tuotantotavassa tai -paikassa on kyllä tapahtunut jokin muutos, sillä minulla on edelleen muutama 2000-luvun alussa ostettu trikoovaate, jotka ei ole menneet miksikään, jos kaapissa kutistumista ei huomioida ;)

EriPari

Nanso ei ole enää kotimainen vaan siirsi tuotannon ulkomaille syksyllä 2016. Onneksi uusia kotimaisia merkkejäkin on tullut.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Yritin tätä postausta tehdessä googlailla, että löytyykö enää mistään, mut kyllä ne loppuunmyydyiltä vaikutti. :/

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram