Viime sunnuntaina herätessä huomioni kiinnittyi ensimmäisenä siihen, että tissini kimaltavat. Samaan aikaan päässä soi Antti Tuiskun Rahan takii ja huone tuntui pyörivän, joten luulin bileiden edelleen jatkuvan. Mutta ei, korvamato, darra ja naamasta vartalolle valunut meikkitaideteos ne vaan aiheuttivat hetkellisen vääristymän todellisuudentajuun.

Olin kyllä mielestäni puhdistanut meikit naamasta ihan huolella, mutta tuollainen yksisarvisen hilseen kaltainen glitter nyt vaan on melko vilkasta leviämään ihan ympäriinsä. 

Kävimme siis Iinan kanssa lauantain BID-tapahtumassa Glitternistin pisteellä ottamassa kasvoillmme upeat kimaltavat meikkiteokset. Iholle levitettiin ensin vaseliinia, johon kimalteet töpöteltiin siveltimien avulla ja lopputulos kiinnitettiin hiuslakalla.

Vaikka glitterit laitettiin naamaan jo iltapäivällä, pysyivät ne hienosti aina kemujen loppuun saakka. Toki muita ihmisiä halaillessa tuli aina jätettyä pieni kimaltava jälki vastapuolen poskiin tai hiuksiin ja itse tuli vahingossa sohittua kädellä jonkin verran kimallusta pois, mutta tavaraa oli silmäkulmassani niin paljon, ettei pienet vahingot tehneet näkyvää lovea.

Näin kemuissa myös upeita hiuksiin taiteiltuja glitterkoristuksia ja haaveilin sellaisesta omaankin sänkiosaani, mutta iltabileissä Glitternistin pisteelle oli jo niin hurja jono, että annoin asian olla. Mutta päätin kyllä, että tätä taiteenlajia voisi kyllä itsekin joskus testata.

Esim. tällaista glitter roots -kampausta Erikan ohjeilla voisi joskus pallokorvien kanssa kokeilla. Ja kyllä himottaisi jo vaikka huomisen PING Helsinki-tapahtumaan sotkea lauantaina mukaani saamat "varaosiksi" tarkoitetut kimalteet kasvoille. Iina esimerkiksi intoili, että tämä on mitä oivallisin tapa peittää silmäpussit!

Valitsin omaan glittermeikkiini sinisen sävyjä noiden tupsukorvisten kaveriksi, mutta Glitternistin nettikaupassa on saatavilla vaikka mitä huikeita värejä. Niin isompaa chunky-glitteriä kuin pienempäkin kimalluspölyä.

Aika kiva idis vaikka vappumeikkiin! Tai miksi ei ihan tavalliseen maanantaihin toimistollakin. Piristäis kummasti ankeata viikon aloitusta kunnon kimallus.

PS. Jos haluaa kimaltavat tissit, niin ei ole pakko käyttää minun hidasta "yön aikana naamasta rinnuksille" -tekniikka, vaan voi ottaa mallia NÄISTÄ ja sutia glitterit suoraan maitorauhasiin. Internetin tietotoimistojen mukaan Disco Tits on nyt kuuminta hottia. Aika kiva idis vappuasuksi! ...paitsi että, A) Olis aika kylmä ja B) Ei ihan pikku purkki glitteriä ehkä riittäisi. :D

 

 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Glitter näyttää tuon toisen naisen kasvoilla jotenkin kivan herkältä jopa, mutta sun kasvoilla ei kyllä toimi yhtään. Glitter ei nyt vaan pue kaikkia. Hirvee floppi. Muuten kivan asun ja naaman pilasi yksisarvisen oksennus poskessa.

Veera
Liittynyt2.9.2015
4/2 | 

Ai että, onpas kamalaa, että ihan pilalle menin! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat