Mulla alkoi kesällä ostetusta Nanson Polka-haalarista jonkinmoinen jumpsuit-hurahdus. Olin vuosia ollut sitä mieltä, että haalarit ei sitten yhtään käy minulle, johtuen siitä, että kaikki sovittamani yksilöt olivat vain olleet vääriä. Sitten kun löytyi yksi, niin niitä alkoi löytymään lisääkin. Ensimmäisen hankinnan jälkeen kaappiini on muuttanut vielä yksi kokomusta haalari ja nyt uusimpana tämä viime viikolla Asokselta saapunut Curve-malliston tiilenpunainen kokopuku.

Ihan ekalla sovituksella mietin, että mahtaakohan tästä olla ihan julkisten paikkojen vaatteeksi vai olisko tää vaan supermukava kotiasu, mutta nyt mä olen huidellut jo muutaman päivän haalari päälläni ihan tyytyväisenä ja todennut sen olevan ihan paraatikelpoinen kapine. Tästä tulee mun syksyn virallinen bussimatkustusvaate mukavuutensa vuoksi. Haalarin materiaali on pehmoista viskoositrikoota.

haalari-Asos Curve/kengät-Ten Points/korvikset-Via Minnet (saatu)/aurinkolasit-Le Specs

Olen edelleen sitä mieltä, että tämän tyyppiset haalarit sopii parhaiten tiimalasivartalolle, mutta nykyään se ei enää tippaakan estä minua pukeutumasta sellaiseen myös. Sillä kyllä tuollainen kietaisumalli ihan kivasti pukee myös omaa enemmänkin tynnyrin muotoisella keskivartalolla varustettua kroppaani. Ja jos nyt suoraan puhutaan, niin kyllähän tässä vaatteessa huomio kiinnittyy ekana tohon tissiosastolle, joten mitä väliä vatsamakkaroilla! :D

Kommentit (18)

Memmu
21/18 | 

Mua ahdistaa haalareissa ajatus vessakäynneistä sen kanssa ja erityisesti juuri busseissa. 😄 Miltä tuossa näyttää takapuoli? Mulle tulee haalareissa aina ns. muumipylly.

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/18 | 

Mä en oikeastaan ole juurikaan edes tsekkaillut tätä takaa, kun ei se takamus mulle ittelleni näy, niin mitä siitä hirveesti stressaamaan. Varmaan just se muumipylly siellä näkyis 😂

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
23/18 | 

Mullakin ekana mietityttää noissa se vessassa käyminen... Eikö se kaikki yläosan vaate sitten loju vessan lattialla kun käy asioilla?

Veera
Liittynyt2.9.2015
24/18 | 

No toki jos sen sinne päästää lojumaan, mt voihan sitä vaatteen yläosaa toki pidelläkin niin ettei se pääse maahan. Ei se vessassa käynti oo ton kans sen hankalampaa kuin muissakaan vaatteissa

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Syksy on täällä
25/18 | 

Toi väri sopii sulle NIIIIN upeasti !! Ja sullahan on tossa asussa täydellinen tiimalasi-kroppa !!

Veera
Liittynyt2.9.2015
26/18 | 

No joo, kyllä se vähän luo illuusiota vyötäröstä, mutta melko ei tuota nyt ihan tiimalasilsi voi kutsua :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Aa
27/18 | 

What she said. Eli tämä malli kyllä tekee slle sen tiimalasikropan, olkoonkin vaikka illuusio. ;-)

Näistä sun haalarionnistumisista, lähinnä jo Nanson Polkasta lähtien, rohkaistuin ajattelemaan että haalari sopisi myös muille kuin täydellisille vartaloille. (Tämä on siis ns. porkkanahousuharha - eli voit ottaa ottaa minkä tahansa päin persettä suunnitellun, pussittavan ja pönköttävän kauhurytkyn ja pukea sen täydelliselle tanssijankropalle ja voilá, se on nätti.). Kesällä tilasin kiinakaupasta lyhyen ns.playsuitin, siedätyin erilaisen näköiseen pyllyyn ja nyt bongasin Lidlistä joogahaalarin joka on taatusti Vuoden 2016 Vaaterakkaus. Toimii töissä jakun kanssa, kävelylenkeillä koirien kanssa ja kotona oloasuna.

En olis edes harkinnut ilman sun blogia. Thanks, mate. :-)

Veera
Liittynyt2.9.2015
28/18 | 

Se on usein just siedätyksestä kiinni! Ja sitä paitsi, ei sitä omaa pyllyä tarvii ite katella, joten ei siitä niin tarvii stressata. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
29/18 | 

Haalari on tosi kaunis!

Mutta noi kengät. Mulla on samat kengät, mutta ei yhtään noi vaaleat (enää).. Onko sulla joku kikka, jolla olet saanut pysymään ne noin puhtaana? :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
30/18 | 

Mulla on ollu nää käytössä vasta pari viikkoa, joten puhtaus johtuu ihan siitä. Eiköhän nämä tässä syksyn mittaan ota osumaa ja väriä

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

vipellys
31/18 | 

Aaaaargh Veera kun sä olet vaan niin upea!
Sulla on uskallusta niin vaatteiden värien kuin leikkaustenkin suhteen.
Itse olen ihan nössö mustiinpukeutuja ja vatsamakkarastressaaja.
Miten saisinkaan susta kaapattua ripauksen rohkeutta pukeutumiseeni?

Veera
Liittynyt2.9.2015
32/18 | 

Pikku hiljaa kokeilemalla sitä rohkaistuu. Kun huomaa, että mitään pahaa ei tapahdu vaikka vatsamakkara joskus näkyiskin tai jos pukee päälleen muutakin kuin mustaa. Olinhan mäkin vielä muutama vuosi sitten ihan mustiinpukeutuja!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Viliina
33/18 | 

Tämä kokonaisuus vaan kolahtaa minuun ihan täydellisesti! Ja oikeasti, tuo on vain aivan täydellisesti leikattu haalari! <3 Passaa niin loistavasti sinulle ja kroppamallilesi. Pitää ehkä itsekin testatailla ekaa kertaa elämässään haalareita tästä rohkaistuneena!

Viliina
34/18 | 

Saako muuten vielä tiedustella minkä kokoinen sinun jumpsuittisi on? Olen näin silmämääräisesti samaa kokoa niin tietäisi vähän, mitä kokoluokkaa nettikaupoista lähtisi metsästämään. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram