-Kaupallinen yhteistyö Zadaan ja Globe Hopen kanssa-

Kuka muu tunnustautuu pussukoiden ystäväksi? Minä nimittäin olen niin totaalisen pussukkahurahtanut, että ystävätkin muistaa asialle aina naureskella. Kun tavaroita pakataan vaikka reissuun, ei riitä että on meikkipussi. Sen lisäksi on omat pussukkansa mm. kameran laturille ym sälälle, korakoruille, lääkkeille, tukkapompuloille ja pinneille ja ties mille.

Niin paljon kivempi on pakata matkalaukkua, kun kaikki sälä on omissa pussukoissaan! Ja käsilaukkuunkin on helpompi sujauttaa tavarat niin kuin irrallaan veskan pohjalle pyörimään.

Ja ne pussukat ei tietenkään voi olla ihan mitä sattuu kamaluuksia. Ei, vaan niiden pitää olla nättejä ja sopivan kokoisia. (Kulahtaneet ja hieman epäilyttävän näköiset yksilöt käyvät, jos niillä on erittäin suuri tunnearvo.)

Mikäli tunnistat pussukkaeläjän itsessäsi, niin nyt kannattaa ehdottomasti suunnatta tsekkaamaan Zadaassa juuri auennut Globe Hopen brändiputiikki! 

Brandiputiikissa on myynnissä Globe Hopen edellisten mallistojen aarteita ja näytekappaleita. Valikoimissa on tässä jo intoilemieni pussukoiden lisäksi myös erilaisia laukkuja ja vaatteita, jotka on kaikkien muiden Globe Hopen tuotteiden tapaan valmistettu kierrätysmateriaaleista. 

Globe Hopen tuotteiden materiaaleina toimivat mm. vanhat työvaatteet ja armeijatekstiilit. Myös vanhat turvavyöt, ulkomainosmateriaalit ja purjeveneiden purjeet saavat Globe Hopen käsissä monta uutta elämää. Samoin vintagekankaat ja vaikkapa vanhat nahkatakit.

Sain valita itselleni mieluisan tuotteen ja päädyin tähän lumenvalkoiseen Nahkataikina-nimiseen laukkuun. Minun kokoelmissani ei nimittäin ollut yhtään valkoista laukkua. Mikä hirvittävä virhe olikaan päässyt tapahtumaan!

Mutta nyt siis löytyy tämä arkiveskaksi juuri passelin kokoinen Nahkataikina-olkalaukku. 

Nappasin uuden kassini heti mukaan matkatessani lomalle tänne pohjoiseen ja sain huomata sen olevan mitä loistavinta matkaseuraa. Koko on juuri sopiva, jotta sisään mahtuu kaikki mitä tarvitsee olla käsillä junassa. Juomapullo, kuulokkeet, lukemista... Ja tietenkin pari pussukkaa! :D

Kun laukku on tyhjempi, kääntyy sen yläosa nipsuineen nätisti sivulle, mutta täydempänä laukku nostaa itsensä pystyasentoon.

housut - Marks & Spencer / pusero - H&M+ / neuletakki - Masai / kengät - Wonders (saatu Ziosta) / laukku - Globe Hope (saatu) / korvikset -Aarikka

Globe Hopen brändiputiikki on siis juuri auennut Zadaassa ja siellä on tarjolla löytöjä edullisin hinnoin! Löydät brändiputiikin klikkaamalla Zadaa-applikaation alareunassa näkyvää silmän kuvaketta, joka vie Zadaa Discover -osioon.

Mikäli koko Zadaa on vielä täysin vieras konsepti, niin kannattaa lukaista tämä viimekeväinen postaukseni aiheesta. Ja sitten toki mennä kärppänä lataamaan Zadaa-appi omaan puhelimeen!

Ostaminen Zadaassa on hirmuisen helppoa ja tuotteen kanssa samalla saa maksettua 4,00 hintaisen Zadaa-paketin, jonka voi sitten noutaa lähimmästä Matkahuollon pisteestä. Samalta myyjältä voi toki ostaa samalla useampia tuotteita yksillä postikuluilla! Ostaminen ja myyminen palvelussa on myös turvallista, sillä Zadaa Protection turvaa ostot ja myynnit 10 000 € saakka.

Tämä on siis melkoisesti fb-kirppareilla säätämistä stressittömämpi vaihtoehto. Ja juuri siitä syystä meinaan itsekin taas lähiaikoina myydä kirppiskamani nimenomaan tämän palvelun kautta. Mutta ensin taidan käydä hieman ostoksilla Globe Hopen putiikissa... ;)

Lataa Zadaa: AppStore ja GooglePlay

Kommentit (6)

JenniN
2/6 | 

Mä olen tästä laukkumallista (nahkaisena tai kankaisena) haaveillut jo pitkään. Se on vaan kohtuuhinnakas ihmiselle, jonka laukut aina lojuu missä lienee. :D En ole järjestyksen riemuvoitto... Toi valkoinen on uskomattoman kaunis, mutta itselläni ei toimisi lainkaan. Kuten ei valkoinen vaatteissakaan, tai siinä on saman tien näyte päivän ruokailuista. Mutta joo, niin upeita kuvia, että aloin taas tuota laukkumallia haikailla. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kyllä muakin nämä valkoiset asiat aina vähän jännittää, et miten pahasti ne onnistun sotkemaan. Mutta koktan luottaa siihen esim kenkien ja tän laukun suhteen, että nahkaa saa ainakin jossain määrin puhdistettua.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram