Parin viime päivän aikana tuli taas kierrettyä useammatkin pressitilaisuudet, joissa oli esillä tulevan syksyn tuotteita ja tavoilleni uskollisena minä kiinnitin jälleen huomioni jalkineisiin. Muistikortille tarttui niin monta paria makeita kenkiä, että ei viitsi yhteen postaukseen kaikkia tunkea. Niinpä tässä nyt ensin muutamat omaan silmään osuneet kiinnostavat tennarit tulevan syksyn mallistoista.

Bianco-ketju katosi Suomesta kokonaan jokunen vuosi sitten, mutta nyt brändi tekee taas paluutaan. Verkosta heidän kenkiä on toki ollut koko ajan saatavilla, mutta syksyll avataan jälleen ensimmäiset uudet kivijalkaliikkeet. Itse ainakin olin aikoinaan Biancon kanta-asiakas, joten otin tiedon ilolla vastaan. Mm. nämä niittikoristeiset upean punaiset tennarit ovat Biancon tulevan syksyn mallistoa.

Kimallus ja ruusukulta jatkavat voittokulkuaan vielä syksylläkin. Paksupohjaiset gliteetennarit - Superga.

Lenkkarimuotikin pysyy onneksi edelleen jalkojemme ilona. Mokkanahkasomisteiset lenkkarit - New Balance. 

Myöskään vaaleanpunaisen sävyistä ei tarvitse toistaiseksi luopua. Mokkanahkaiset herkän roosat ja beiget tennarit - Puma.

Ja glitteröverit jatkuvat, siitä pitää ensi syksynäkin huolen Minna Parikka. Itselle kelpaisi etenkin nuo hopeiset puput!

Parikan pupuja on syksyllä tarjolla myös herkullisissa sävyissä kiiltonahkaisena.

Minna Parikan syksyn mallistosta löytyy myös tämän näköisiä karvakavereita niin aikuisten kuin lastenkin koossa. Jos turret kiinnostaa, mutta mietityttääkö onko ne kuitenkin vähän liikaa, niin kerrottakoon, että karvanaamat ovat onneksi irroitettavaa mallia. 

Eli ainakin ihania vaaleanpunaisen sävyjä ja kaikenmaailman kimallusta luvassa syksyllä! Löytyikö mitään lemppareita.

 

Kommentit (3)

Veera
Liittynyt2.9.2015
5/3 | 

Niinpä! Itsekin iloitsen asiasta kovasti. Oli ihan mun lempikenkäkauppoja aikoinaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

funkypopo@yahoo.com
6/3 | 

Jes! Ihanaa nähdä postauksia tennareista. Vaikka vanha eukko jo olenkin, niin tennarit vain solahtavat jalkaan vuosi toisensa jälkeen. Niissä pääsee lujaa, eikä jalat ole kipeänä koskaan. :) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram