Aika tasan 20 vuotta sitten yksi mun lempivaatteista oli isäni liituraidalliset vihkihousut vuodelta -79. Aika usein nuo leveälahkeiset housut saivat päälleen vielä lyhyen hameen. Joko minimittaa tai polvipituista. Yksi suosikkihameista housujen kanssa oli lyhyt vaaleansininen trikoohame. Ai että! Eikö kuulostakin kamalalta? 

Sittemmin olen pitänyt housut housuina ja hameet hameina. (Legginssejähän ei lasketa housuiksi) Aina menneeseen viikonloppuun saakka! Housujen ja mekkojen yhdistämistä on näkynyt catwalkeilla ja etulinjassa kulkevien fashionistojen päällä taas jo hetken aikaa joten me hitaammat trendien omaksujat tulemme kohta perässä.

Vaikka nyt vielä yökkäilisitkin yhdistelmälle, niin varaudu siihen, että pian katselet peilistä tyyppiä, jolla on päällään kukkamekko ja farkut tai vaikka pitsimekko ja puvunhousut. 

Itse yhdistin viikonloppuna päälläni jo aiemmin nähdyn pliseeratun mekon valkoisiin farkkuihin ja Vagabondin pistokkaisiin ja täytyy sanoa, että tykkään! Kaksikymmentä vuotta on näköjään ihan sopiva sykli vihastua ja uudelleen ihastua johonkin muotivillitykseen. Se nyt on toki todistettu tässä jo monen muunkin teini-iästä tutun vaatteen kohdalla. Muistatte ehkä esimerkiksi tämän meshmekon?

Myös tällaisesta kenkämallista olin jo ehtinyt moneen kertaan ajatella, että ei enää koskaan.. Sitä oikeasti nuorena kuvitteli, ettei ne oman aikakauden kamat enää ikinä voisi tulla muotiin ja ennenkaikkea luuli itsestään niin liikoja, ettei muodin kiertokulku muka vaikuttaisi omaan makuun. Hah! Voi kuinka väärässä sitä olikaan.

Myöhemmin olen kuitenkin antautunut tälle tosiasialle, että kaikki kamalimmatkin trendit tulevat uudelleen ja minulla ei välttämättä ole voimaa vastustaa niitä. Tästä syystä olen säästänyt mm. vuoden 2003 suosikki baarikorkkarini! Ne on ihan varmasti kohta taas superkuumat. 

farkut - Marks & Spencer / mekko - H&M / kengät - Vagabond /aurinkolasit - Le Specs / rannekoru - Via Minnet

Mulla on jo toinenkin housuyhdistelmä tämän saman mekon kanssa kuvattuna. Siinä missä tää on kuitenkin suht skarppi, niin toinen versio on sellainen ryhditön löysäilyasu. Sopi hyvin eilisen aurinkoiseen terassivetelehtimiseen. No, tällä viikolla näette senkin!

Miten iskee housut ja mekko -meininki teihin? Joko olet elänyt tämän trendin yhden kerran? Puistattaako? Innostaako?

 

Kommentit (8)

PiP
9/8 | 

Toimii! Mulla meinas jäädä pari mekkoa käyttämättä, niin stylisti ehdotti tummia housuja alle - sai mekot käyttöön ja näyttää oikeastaan paremmalta.

Vierailija
10/8 | 

Käytän lyhyitä mekkoja oikeastaan vain ja ainoastaan ns. paitana. Tosin vain ihonmyötäisten housujen kanssa. Sellanen kunnon kaapulook hulmuavien housujen ja helmojen kanssa vois olla aika hauska :D

Kissankello
11/8 | 

Hyvä kokonaisuus! Tuo mekko on ihana. Miten koko mekossa? Mahtaakohan olla nettikaupassa...

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/8 | 

Mulla on mekosta koko L. Suurin on XL. Löytyy myös nettikaupasta. Värejä vihreän lisäksi sininen, nude ja musta.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

anonyymi
15/8 | 

Sisarellani on tapana sanoa, että "olen ikääni, näkööni ja kokooni tyytyväinen ja toivon, että muutkin ovat".

Olet Veera kaunis nainen ja osaat pukeutua hienosti. Äläkä laihduta!

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/8 | 

No siinähän suosittelet. Ei taida asia sun suosituksistasi kiinni olla. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat