-Postauksen farkut saatu-

"...tukevat napakasti vatsan kohdalta, saavat jalat näyttämään pidemmiltä ja kohottavat takapuolta." Näin kuvaillaan kuvissa näkyviä Shaping Denim -farkkuja KappAhlin nettikaupassa. No en nyt tiiä allekirjoitanko varsinaisesti mitään noista lupauksista. Kinttuni näyttävät mun mielestä ihan saman mittaisilta kuin ennenkin, en mitään erityistä napakkaa tukea vatsan alueellakaan huomaa ja persekin on ihan samalla paikallaan.

Mutta hemmetin hyvän tuntuiset farkut nää nyt joka tapauksessa on! Että mahtavatko tehdä kaiken lupaamansa vaan huomaamatta ja hienovaraisesti.

Tuotekuvaus lupaa Shaping Denimien olevan myös niin mukavat, ettei niitä haluaisi riisua pois lainkaan ja tuon mukavuuden mä kyllä olen housuissa huomannut. 4% elastaania sisältävä materiaali on ihanan pehmoista ja joustavaa. Se myös palautuu nätisti muotoonsa käytön jälkeen, eikä ainakaan vielä muutaman viikon testijakson aikana ole havaittavissa esim ikäviä polvipusseja. Myös vyötärön ympärys on pysynyt muodossaan ja napakkuudessaan.

Omat farkkuni ovat KappAhlin XLNT-mallistosta ja sain ne syksyllä pressi-tilaisuudesta, missä oli mahdollisuus tuunata farkkuja. Itse en halunnut noin hyvän näköisille ja värisille pöksyille kummempaa tuhoa tehdä, mutta lahkeista pätkäisin pois pienen palan ja tein lahkeensuista hieman rispaantuneet. Sopii hyvin tähän mun upslaaki-fiksaatioon.

Yritin etsiskellä kyseisiä farkkuja KappAhlin Porin myymälästä, mutta sieltä Shaping Denimejä löytyi vain normikokoisten osastolta. Sama koko 46 kyllä mahtui mulle myös noista normimalliston farkuista, mutta ainakin minun mielestä vyötärö oli hieman matalampi kuin omissa XLNT-puolen housuissani. 

Pitää siis ehkä Helsingin reissulla pyörähtää tarkastamassa tilanne, josko siellä löytyisi liikkeistä myös näitä plussakokoisten pöksyjä, sillä olisin kiinnostunut hankkimaan samat myös mustana.

Omissa XLNT-farkuissani vyötärö on just riittävän korkea omaan makuuni. Vielä korkeammatkin voisivat olla omasta puolestani, mutta nämäkin toimivat jo oikein hyvin. 

Mutta, jos etsit mukavia, kapealahkeisia farkkuja, niin tässä siis yksi malli joka kannattaa tsekata. Perusmalliston kokoskaala kattaa välin 34-46 ja XLNT-puolella sama farkku löytyy koossa 46-54. Ainakin isoimpien kaupunkien KappAhleista luulisi löytyvän myös tätä isompien muijien versiota. Kaltaiseni 46 kokoon mahtuva voi kuitenkin testata myös tuon perusmallistonkin farkun, jos sattuu vyötärön korkeus miellyttämään niissä enemmän.

 

Kommentit (17)

saya
18/17 | 

Tosi hyvä, omaan makuun riittävän korkeavyötäröinen ja kapealahkeinen malli Kappahlista on myös Stella, itse asiassa en tällä hetkellä omista muita sopivia farkkuja kuin nämä kolmessa eri värissä :D itselle farkkujen etsiminen on niin tuskaa, että kun kerrankin olen löytänyt sopivat, niin pakko hamstrata. Stelloja oli muistaakseni ainakin kokoon 46, en muista onko sen pidemmälle.

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/17 | 

Pitääpäs vilkaista joskus nuo Stellatkin. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Rebelundercover
21/17 | 

Pysyykö vyötärö ylhäällä vai kääntääkö röllykkä sen kaksinkerroin? Nimim. Aina sama ongelma...

Veera
Liittynyt2.9.2015
22/17 | 

Ovat sen verran korkeavyötäröiset että itselläni ainakin pysyy ylhäällä. En mä näitä pitäis, jos niiden kans olisi tuollainen ongelma.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

elli
23/17 | 

Voi vitsi kun ois ihan pillit lahkeista niin ostaisin heti :) aina sama ongelma 😕

Veera
Liittynyt2.9.2015
24/17 | 

Mun on kans välillä hankala löytää kunnon pillejä, kun etenkin plussamerkkien housujen lahkeet tuntuu olevan aina itselle puntista isoja. Aika monet pöksyt onkin tullut ompelijalla kavennettua. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lilli
25/17 | 

Täytyy melkein ajan kanssa käydä nuita farkkuja sovittelemassa, joskun kun jalkaani vedin niin eivät ihan satasella sytyttäneet!
Menikös se niin, että jos farkkuihin tulee niitä "poimuja" (niitä mitä hyvin monella näkee takareisissä heti persaaksen alla ;) niin pökät olisi liian tiukat siltä kohtaa? Kangas pingottuu vai mikä se hieno sana sille nyt ikinä onkaan......

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/17 | 

Oi kiitos! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ei-leen
28/17 | 

Hyvännäköiset nuo farkut ainakin sinun päälläsi. Vihaan farkkujen ostamista, koska joka puolelta hyvältä näyttäviä farkkuja on vaikea löytää, minulla on melkeinpä luottomerkit, joihin turvaudun. Kun ostan uudet, raahaan kotiin useat, ja otan valokuvan takaa. Niistä valitsen parhaat. Melkeinpä aina kyseessä on samanmerkkiset kuin kotona on jo ennestäänkin...  

Veera
Liittynyt2.9.2015
29/17 | 

Mä oon vähän sellanen, että mä en siitä farkkujen persuksesta ole niin kriittinen kuin etuosasta, kun enhän mä niitä itse takaa näe. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
31/17 | 

Farkkuvinkki ikääntyville naisille: Älä käytä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
32/17 | 

No siinähän meillä varsinainen pukeutumisneuvoja :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mia
33/17 | 

Kiitos superhyvästä farkkuvinkistä, näitä tuli hamstrattua useampi pari! 

Veera
Liittynyt2.9.2015
34/17 | 

Kiva että vinkistä oli iloa! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat