Toisinaan pukeutuminen menee pieleen juuri viime sekunnilla ennen ovesta ulos ryntäämistä. Eilen kävi vähän niin ja tuloksena oli asu, joka on jossain määrin aika kiva, mutta toisaalta ihan pielessä.

housut - Junarose (saatu) / pusero - Lindex / neuletakki - Vila /sandaalit - Crocs / laukku - Tiger of Sweden

Katsoin peiliin housujen ja puseron yhdistämiseen saakka ja sitten aloin miettiä takkia. Musta nahkarotsi tuntui liian mustalta ja viininpunainen nahkatakki liian jäykältä ja sitten katsoinkin jo kelloa, että ihan pakko mennä, jos meinaan teatteriin ehtiä, joten nappasin tuolin karmilla tyrkyllä olleen neuletakin harteille ja kiirehdin ulos. 

Ja tämä siitä sitten tuli. Löysät housut, löysät pusero, löysä roikkuva neuletakki. Kokonaisuus on omaan makuuni liian maatalaahava ja "löllerö". Värit on hyvät ja kaikki vaatekappaleet tosi kivoja johonkin muuhun yhdistettynä, mutta keskenään eivät niinkään. Tällä tavoin yhdisteltynä tulee sellainen muodoton ja liian peitelty olo. 

Jonkun toisen päällä voisin tästäkin kokonaisuudesta tykätä, mutta se ei vaan näytä jotenkin minulta. Jos tästä vaihtaisi housut kapealahkeisiin versioihin, tai neuletakin johonkin lyhyeen ja istuvaan jakkuun tai rotsiin, olisi paljon omempi olo. Mutta olen edelleen sitä mieltä, että hyvä aina toisinaan pukeutua vähän sen omimman alueen ulkopuoleltakin, siten kun saattaakin tykästyä uusiinkin juttuihin.

Samat pliseeratut housut ovat aiemmin näyttäneet kivoilta mm. farkkurotsin kanssa ja kokomustassa asussa lyhyen bleiserin kera. Ilme on aika erilainen, kuin pitkän löysän neuletakin parina. 

Pinkki röyhelöpaita puolestaan on rokannut loistavasti vihreän pilottitakin kanssa ja kahdella tapaa vajaamittaisten housujen kaverina.

Neuletakki taasen näytti hyvältä kapeampien housujen kanssa.

Mutta mukavahan tämä asu oli kuin mikä. Hyvin sopi sen puolesta teatterissa istumiseen. 

Nuo Junarosen pliseeratut housut muuten löytyy nyt jo ainakin Zalandolta. Hieman näyttää vaan mallin päällä pöksyt lyhyemmiltä kuin mulla. :D  Samasta matskusta tarjolla myös pusero ja "kaaputakki".  Kaikki kolme löydät TÄÄLTÄ.

Ja Vilan neuletakki löytyy TÄSTÄ. Itselläni koko XL.

Kommentit (3)

Pirjo
5/3 | 

Ihastuin tuohon Lindexin puseroon,kun sen ensi kertaa päälläsi näin,menin ja ostin. Ja pidän siitä vieläkin. En olisi osannut katsoa isokoiselle itselleni tuonlaista puseroa, mutta kun sen päälläsi näin,niin rohkaistuin. Muutaman muunkin vaatteen olen hankkinut itselleni nähtyäni sen päälläsi. Joten ihana on seurata sua💖

pauliina2
6/3 | 

ostin tänään tuon Vilan neuletakin vaalean harmaana. olisin ostanut myös viininpunaisen mutta ne olivat valitettavasti loppu. ihanan pehmeä neule!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram