Bongasitteko jo eilen julkaistun mielenkiintoisen Ivana Helsingin ja Tokmannin uuden yhteistyön? Ensi viikolla tulee Tokmanneihin myyntiin ensimmäiset Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston tuotteet. Kaikkia tuotteita ei ainakaan heti aluksi saa kaikista myymälöistä, mutta suurimpiin kauppoihin mallisto on ainakin luvassa. 

Lehdistötiedotteessa suunnittelija Paola Suhonen kertoo, että "malliston suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota siihen, että vaatteet soveltuvat kaikille vartalotyypeille ja kaiken ikäisille naisille". Hmm, kuulostaa omaan korvaan aika mahdottomalta tuo "kaikille vartalotyypeille" -kohta, mutta kyllähän toki trikoovaatteet aika monelle taipuvat.

Kokovalikoimasta tiedotteessa ei puhuttu yhtään mitään, mutta Tokmannin valikoiman muuten tietäen ja myös Ivana Helsingin vaatteita soviteltuani uskaltaisin veikata, että tästä mallistosta voisi löytyä vaatteita myös meille pluskokoisille. 

Tokmannin Design Manager Lilli Hietala kertookin tiedotteessa "Ivana Helsinki-tuoteiden täydentävän loistavasti  Tokmannin omia mallistoja, jotka suunniteltu ja mitoitettu Mäntsälässä". Eli lupaavalta kuulostaa kokojen suhteen. Pitänee käydä ensi viikolla heti kurkkimassa Tokmannin vaaterekkejä, jotta kokopolitiikka selviää tarkemmin!

Nyt aluksi valikoimaa on saatavilla rajoitetusti, mutta mallistoa täydennetään kuulema jo juhannuksen tienoilla. Ja joulumarkkinoille on sitten luvassa mm. yöasuja. Malliston tuotteita voi kurkkia osoittesta: http://nordictricot.tokmanni.fi/uutta/

Kuka meinaa suunnata ensi viikolla Tokmannille tätä mallistoa väijymään?

Kommentit (12)

Laura2
13/12 | 

Oooooh! Ihan mieletöntä! Olen jo vaikka kuinka pitkään kuolannut noita Herbario-kuosisia vaatteita, mutta en ole raaskinut ostaa. Tulisipa näitä meidänkin lähi-Tokmannille :)

Biibadaa
14/12 | 

Malliston tuotteita voi kurkkia TÄÄLTÄ. Linkki ei toimi =(

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/12 | 

Nyt pitäis toimia linkki, jouduin puhelimella vähän kökösti korjaamaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Eeva-Maria
17/12 | 

Mä kävin jo viime lauantaina sovittamassa mekot Lappeenrannan Tokmannilla.
Siellä koot oli xs-xl, oon ite 42-44, joten sovitin ensin xl-mekon, mutta siinä oli yläosassa liikaa kangasta (jopa mun F-kupeille 😊) ja se L istu paremmin. Trikoo oli napakkaa viskoosia, vähän elastaania mukana.
Loppujen lopuksi jätin mekot tankoon, mutta se paita jäi vaivaamaan; valkoisesta ei löytynyt kokoa. Se on nyt kuitenkin varattuna toisessa liikkeessä.
Katsomisen arvoisia mielestäni!

:)
18/12 | 

Mielenkiintoista, pitääpä tsekata. Onko tietoa, missä nuo vaatteet on valmistettu?

Katariina
19/12 | 

Oi joi! Innolla seuraan tätä. Toivottavasti tulee Poriin myös!

Miia
20/12 | 

Mielenkiinnolla odotan millainen valikoima meidän lähitokulle tulee. Vaatteet pitää nähdä ihan livenä ja sovittaa, koska esim tämän postauksen kuvat haamun päälle puetuista ikkunaverhoista ei kyllä houkuta :D :D

Vierailija
21/12 | 

Onpa surkean laiha ja kipeän näköinen malli :(

Vierailija
22/12 | 

Tänään tsekattu noi ja kauppaan jäivät. Ompelujälki aikas surkeata ja yhdestä mekosta oli jo saumakin ratkennut..

Vierailija
23/12 | 

Epäilyttää tuo mitoitus.. olen itse rintava 42-44, ja aika nafti oli xl- mekot keskivartalolta. Tuo oli rekin isoin koko.kaunis leikkaus kyllä, mutta minusta ei ole kyllä suinkaan palvele kaikkia suomalaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram