Kirjoittelin kuun alussa postauksen Riikassa ollessani ja siellä vilahti tuo sovittamani neuletakki, jota en kuitenkaan heti samoin tein ostanut. Yön yli nukuttuani päätin sitten kuitenkin lähtöpäivänä kurvata hotellin lähellä sijainneessa Mohito-liikkeessä ja kaappasin tuon harmaan simppelin viskoosisekoiteneuleen mukaani.

Tajusin sitten vasta ostoksen tehtyäni ja ostoskassin käteen saatuani, että miten painava ja tilaa vievä tuo paksu vaate oikein onkaan ja meinasin jo hetken olla vähän sormi suussa täyteen pakatun lentolaukkuni äärellä. Sain kuitenkin joten kuten survottua päälläni olleen J-Lindebergin merinovillaneuleen vielä laukkuun, kun oikein pelasin tetristä ja sain siis puettua uuden hankinnan päälleni lentokoneeseen.

Nämä asukuvat ovat jo parin viikon takaa, Inspiration Blog Awardsien jälkeiseltä sunnuntailta. Kemutuksen jäljiltä väsyneeseen päivään sopi hyvin tuollainen väritön ja vähän tylsä asu, kun ei olo ollut muutenkaan ihan hehkein. Jollain tavalla kyllä vähän turhan asiallisen oloinen kokonaisuus tuntuakseen ihan omalta, mutta haitanneeko tuo. Se taitaa vaan olla aina tuo valkoinen kauluspaita, joka tekee mulle aina sen virallisen olon (vaikka oiskin ihan ryppyinen paita!).

Samoin kuin viime postauksessa nähty satiinitakki, myös tämä Marks & Spencerin pellavapaita unohtui hieman kaapin perälle kesän mentyä, koska jostain syystä valkoinen pellavapaita on mun mielessä ihan kesävaate. Ajattelin kuitenkin yrittää muistaa tämän monikäyttöisen peruspaidan myös nyt talven tullen!

housut-S.T.I. / pellavapaita -Marks & Spencer / neuletakki-Mohito / kengät-Vagabond /korvikset-ViaMinnet (saatu)

Nyt on lauantai-ilta ja kello melkein yhdeksän, mutta mun tarttis vielä alkaa kuvaamaan yksiä työkuvia. Miten sitä onkin ihminen taas pöljästi aikatauluttanut asiansa.. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat