Mun päällä nähtiin Ratsulan muotinäytöksessä tuo ylläoleva Masain asu, joka koostui samaa kuosia olevista housuista ja paidasta. Tykästyin asuun kovasti sen pyjamaisen fiiliksen ja helppouden vuoksi ja olisinkin muuten ollut sitä itselleni hankkimassa, mutta vihreä väri ei tuntunut ihan omalta.

Joka tapauksessa tämä päästä varpaisiin yhteen kuosiin pukeutuminen alkoi kuitenkin kovasti kiinnostella. Ja nimenomaan kaksiosaisena asuna, ei haalarina. Erillisissä osissa kun on se bonus, että niitä voi sitten halutessaan yhdistellä muihinkin vaatteisiin. 

Kokosin tähän muutamia verkosta löytämiäni esimerkkejä tästä co-ords -tyylistä. Valitettavasti blogin linkkaustyökalu ei nyt jostain syystä toimi, joten en pysty linkkaamaan suoraan tuotteisiin :/ Mutta kollaasien alla siis vaatteiden merkit ja osassa myös verkkokauppa josta löytyy.

Ylärivillä vasemmalta alkaen: Junarose, Masai ja Lovedrobe, Asos

Alempi rivi: Zizzi, Ellos ja Junarose

Etenkin kesää ajatellen materiaalina kiinnostaa kepeä viskoosi. Molemmat Junarosen asut, Masain puku ja myös alarivin Zizzin pusero ja housut ovat kaikki 100% viskoosia. Näistä Junaroset ja Masai ovat mieleeni myös kuosien ja mallin puolesta. Haluaisin löytää kokopuvun, joka olisi tosi rento. Sellainen tennareiden kanssa laiskana päivänä helposti puettava asu. 

 

Vasemmalta: STI, Zizzi ja Studio, Ellos

 

Ei kukkasetkaan ihan huono vaihtoehto olisi, mutta en ehkä toivoisi liian värikästä ja levotonta kuosia. Kaipaamaani pyjamafiilistä tukisi paremmin rauhallisempi värimaailma. 

Joku huikea pyjamahenkinen kokopuku siis hakusessa! Tästä ei mene enää pukeutuminen helpommaksi.

Miten on, iskeekö tämä trendi muihin?

 

Muotinäytöskuva: Johanna Uusitalo

Kommentit (3)

rene
4/3 | 

Moi! Tosta trendistä en oo ihan varma sytyttääkö, mut mistä on noi ekan kuvan kengät? vov!

Veera
Liittynyt2.9.2015
5/3 | 

Valkoiset tennarit ovat Vagabondin tän kevään mallistoa

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram