Kaupallinen yhteistyö

-Kaupallinen yhteistyö, Ellos-

Tiedättekö ne päivät, kun vaan poimit päällesi ensimmäiset käteesi osuvat vaatekappaleet kiinnostumatta tippaakaan miltä lopputulos näyttää? Mulla on ollut noita päiviä viime aikoina paljon. 

Fiilis on ollut ylipäätään ulkonäön ja tyylin suhteen jokseenkin ankea ja välinpitämätön. Liittynee vahvasti lähiaikojen ajatuksiin tietynlaisesta luovuttamisesta. Tuntuu fiksuimmalta lopettaa turha odottaminen.

Odotin joskus talvella, että kyllähän nyt vaikka puolen vuoden päästä on jo pakko olla aurinkoisempaa ja iloisempaa. Nyt tuo silloin pitkälta ajalta tuntunut kuusi kuukautta on kulunut, mutta tajuan silloisen ajatukseni turhaksi toiveeksi ja pelkäksi bluffiksi. Niinpä olen järkeillyt, että on paras lakata odottamasta, toivomasta ja suunnittelemasta. Saat sen mistä luovut. 

Sitten yllättäen jostain ilmestyykin pieni ilon pilkahdus. Tänään tuo yllättävä positiivinen fiilis koski tyyliä ja ulkonäköä. Kiskoin tosiaan päälle sitä sun tätä hälläväliä -asenteella ja raahauduin parturiin siistimään sivusiilini. Sitäkin asiaa olin siirtänyt ja siirtänyt, koska ei vaan ole jaksanut kiinnostaa.

Sitten yhtäkkiä katsoessani peiliin iltapäivällä ajattelinkin, että vitsit kun tämä päälle päätynyt sekamelska onkin oikeastaan kiva asu ja miten saattoikin peilikuva piristyä hurjasti, kun jaksoin käydä parturissa. Tavallaan ihan pieniä juttuja, mutta jotenkin se mun normaali, viime kuukausina kadoksissa ollut, itsevarmuuteni tuntui hieman lisäävän volyymiaan. 

Tuli fiilis, että vaikka olo on ollut pitkään sekava ja outo ja sitä itsevarmuuttakin on koeteltu, niin en minä mihinkään ole kadonnut tai tyystin muuttunut.

Muistutin itseäni taas siitä tärkeästä ajatuksesta, että mun ei tarvii miellyttää ketään muuta kuin itseäni. Ja myös siitä, että vaikka joku jonka toivoisin pitävän itsestäni, ei niin tee, ei se tarkoita, että minussa olisi jotain vikaa. Näitä juttuja pitää nyt koittaa vähän omassa pääkopassa taas alleviivata.

Yllättävän hyvältä tuntuneessa sekamelska-asussa yhdistyivät mm. camokuosi, kukkakirjailut ja paljetit. Sopivasti vähän liikaa sitä sun tätä. 

Nuo Odd Molly espadrillot löysin viime viikolla Campadren alesta ihastuttuani Iinan luona saman mallisiin superpehmeisiin tossuihin. Omani eivät uutena tietenkään valitettavasti ole vielä yhtä mukavat kuin Iinan pari kesää pidetyt ja kuulema useaan kertaan kastuneet yksilöt. Mutta luotan näistä tulevan joskus yhtä pehmoiset.

Maanantaisen löysäilyasun kruunasi paljettien kimallus nakattuani lompakon ja avaimet eteisessä lojuneeseen Ivana Helsingin paljettipussukkaan. Mulla on jostain syystä aina ollut into yhdistää paljetteja ja maastokuosia!

Tuon mun takin perään kyseltiin instassa jo melko paljon. Valitettavasti tämä Brave Soulin takki on jo lähes parin vuoden takainen ostos Asoksen alesta, joten sitä ei ole enää saatavilla. Saman tyyppisiä on kuitenkin kaupoissa tälläkin hetkellä. Tässä alla esimerkiksi muutama camo-takki Elloksen valikoimista. 

Takit vasemmalta alkaen: Ellos Collection, koot 34-48 / Junarose S-2XL (pluskoot!) / Ellos Plus Collection, koot 44-60

 

T-paita - Junarose (saatu) / Farkut - Junarose / Takki - Brave Soul, Asos / Espadrillot - Odd Molly / Laukku - Ivana Helsinki / Korvikset - Lindex

Pitänee antautua useampina päivinä vaatteiden suhteen tällaiselle hälläväliä linjalle, niin tulee yllätyttyä itsekin, eikä päälle päädy aina pelkkää vaaleanpunaista. :D

 

Kommentit (13)

Vierailija
14/13 | 

Olet kaunis nuori nainen. Kauniit ja tyylikkäät vaatteet ylläsi, vaikka et niitä niin ollut stailannutkaan. Liekö oikea sana tuo stailannut?

 Seurailen blogiasi ahkerasti, vaikka olen jo 60+ nainen ja paljon elämässäni kokenut.  Pidän kauniista vaatteiesta ja tykkään elämästäni.

Kaikkea hyvää Sinulle ja ehkä joskus taas laitan kommenttia. Voi hyvin!

Vierailija
15/13 | 

Uusi naisellisempi hiusmalli ja vaatteet voisi olla hyvä idea.

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/13 | 

Entäs kun mua ei kiinnosta naisellisempi hiusmalli? Jonkun muun vuoksiko pitäisi muka muuttua? 😄

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
17/13 | 

No minäkinpä alan tyrkyttää Neuvoja XD Eli meeppä puntille. Oot kuitenki riski muija, joten nostaminen on palkitsevaa. Voimailu vähentää levottomuutta ja nostaa mielialaa (ainakin mulla).

Sanjana
18/13 | 

Aaaaah, heti iski akuutti camotakkikuume, niin upea tuo sun! 😍 Pitääpä hipsiä ellosta katselee..

E
19/13 | 

Nimimerkki "Vierailijalle": omaan hiusmalliin ja omaan pukeutumistyyliin keskittyminen voisi olla hyvä idea ;)

Vierailija
20/13 | 

Erosin vuoden vaihteessa ja edelleen prosessi vahvasti päällä, ja tuntuu loppumattomalta tämä itku ja ikävä. Erosimme, koska hän ei halunnut kanssani pysyvää tulevaisuutta, muuta vikaa ei ollut missään. Tämä on ollut niin vaikeaa hyväksyä ja yksinäisyys vaivaa pahasti, koska samalla olen menettänyt ainakin toistaiseksi parhaan ihmiseni (jonkun verran kommunikoimme mutta ei paljoa koska en kestä toisaalta sitäkään). Mutta täytyy vaan keskittyä itseensä ja hyvään oloon ja ehkä joskus on taas oikeasti onnellinen kaikesta! Olet Veera huipputyyppi, hyvää kesän alkua sinulle :)

Kikka
22/13 | 

Kaikille teille Vierailijoille kysymys, että pyysikö Veera neuvoja näyttääkseen joltain muulta kuin itseltään? En huomannut moista. Mielestäni olet, Veera, metsästänyt itsellesi juuri persoonallisen tyylisi, siinä on ripaus kaikkea, sopivasti naisellisuuttakin.

Vierailija
23/13 | 

No mut "Kikkare" hei, onhan se haaveillut uudesta suhteesta.

Daw
24/13 | 

Moikka! Halusin vaan tulla kommentoimaan, että onpa kiva asu! Ja lempeä muistutus, kaikelle ja kaikella on aikansa:)

Vierailija
25/13 | 

Olipa kivat vetimet👍 Itsellä on camo bombertakki ja jotenkin jäänyt pitämättä... Voiko laittaa mielestänne toimistoon päälle? Tietty riippuu paikasta, mut sellainen semi-virallinen. Ja mulla ikääkin jo +50 v. Kai nää rajoitukset on omassa päässä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
26/13 | 

Voi laittaa! Ei näihin ikärajoja ole. 

Ja oikein yhdistellen sopii ihan varmasti toimistoonkin. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat