Joskus eteenpäin meneminen voikin tarkoittaa paluuta jonnekin vanhaan. Pahoitteluni, jos odotitte postauksen otsikon perusteella jotain mehukkaita tunnustuksia rakkauselämästäni. Myönnän, että halusin vain saada huomionne. 

Olisi nimittäin ilmoitusluontoista asiaa.

Blogi muuttaa nyt viikonvaihteessa uuteen, tai siis tarkemmin ottaen vanhaan paikkaan. Aloitin blogini Vuodatuksessa vuonna 2007, sinne en sentään ole palaamassa. Mutta sitä seuranneeseen vuosien 2010-2013 blogikotiin kylläkin. Tyyliä metsästämässä loikkaa siis takaisin Indiedaysin, tai tarkemmin ottaen nykyisen Indieplacen riveihin ja osaksi heidän Lifie-sivustoaan.

Vuodet täällä Me Naisissa tarjosivat monta huikea juttua, ykkösenä mainittava Niinan ja Ullan (ja muun mahtavan tiimin) kanssa tehty #EVEK -talk show. Se oli ehdottomasti hauskin duuni ikinä! Nyt kuitenkin kaipasin hieman uusia tuulia blogini taustalle joten yhteistyö blogimaailman konkareiden kanssa tuntui hyvältä siirrolta. 

Olen viettänyt blogin suhteen hiljaiseloa alkuvuoden osaksi hieman vahingossa, mutta osittain myös tarkoituksella. Hieman lepoa ennen "uutta alkua". Aiheita ja ideoita on päässä paljon ja niiden kanssa jatketaan siis osoitteessa:

https://tyyliametsastamassa.indiedays.com/

Mun oma domain http://tyyliametsastamassa.fi/ siirtyy toki myös ohjaamaan uuteen paikkaan joskus alkuviikosta. 

Uudessa mestassa on vielä banneri vaihtamatta ja muutenkin ulkoasussa hiomista, mutta käynnistellään siellä silti toimintaa viimeistään maanantaina.

Pistäkää siis osoitteet talteen ja tulkaa mukaan!

Blogin FB-sivulta ja instagramista toki kulkeutuu jatkossakin ihan oikeaan paikkaan.

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat