Tämän päivän asu oli ihan puhdasta matkimista. Pistin nimittäin viikolla Idan blogia lukiessa, että kaapistani löytyy melko samankaltaiset vaatteet kuin hänellä tässä asussa. Ja kaipa ne olivat nevärit, harmaa ja vaaleanpunainen,jotka saivat minut erityisesti iskemään silmäni noihin vaatteisiin.

 Ollaan Idan kanssa tyyliltämme hyvin erilaisia, mutta juuri sen takia olikin hauska ajatus kokeilla yhdistää nämä itseltä löytyvät vaatekappaleet hänen tyylillään. Ja kun vielä neiti itse asiaan kannusti, kun kuvaansa instassa kommentoin, niin pitihän mun tää asu sitten toteuttaa.

Olen saanut niin monta kertaa huomata, että omaan pukeutumiseen löytää usein hieman uusia tuulia, kun innostuu sovittelemaan jonkun muun valitsemia vaatteita. Vaikka joku kokeilumielellä päälle puettu asu ei ihan sellaisenaan olisikaan täysin oma juttu, niin jotain uutta ideaa se voi silti antaa.

Olen myös parin viime vuoden aikana huomannut, että oman tyylini rajat ovat laajentuneet huomattavasti. Siinå missä vielä muutama vuosi sitten olin huomattavasti tiukempi sen suhteen mikä "näyttää minulta", olen nykyään sitä mieltä, että tyyli voi hyvin vaihdella ihan päivittäinkin. Eikä se ole kauhean vakavaa, vaikka joka ikisessä asussa ei aina olisikaan kaikista "omin olo". 

hame - Marks & Spencer (saatu) / poolo - Ellos / takki - Cubus / kengät - CK Jeans / korvikset - Via Minnet (saatu)

Idan hame oli vaaleanpunainen vekkihame kun taas omani on pinkki ja pliseerattu, mutta pituus ja henki kuitenkin melkoisen samankaltaiset. Hameen kanssa Ida puki mustan pooloneuleen, harmaan pitkän villakangastakin ja mustat nahkanilkkurit. Melko hyvin matkittu siis, eikö?

Ainoastaan korvakorujen kohdalla vedin täysin oman pään mukaan ja jätin ohuet isot korvarenkaat kaivelematta korurasiani kätköistä (sellaisetkin olisi kyllä löytynyt) ja päädyin hameen kanssa mahtavasti mätsääviin Via Minnetin pinkkeihin Disco-korviksiin.

Ja hei, mulla on kerrankin tukka auki! Hiuksia lyhennettiin viikko sitten sen verran reippaasti, että huomasin kykeneväni jopa hetkittäin pitämään niitä auki ilman ällötystä. Ainakin viisi ihmistä on kuluneella viikolla kylläkin kommentoinut, että "missä välissä sinulle on noin pitkä tukka kasvanut", vaikka totuus on, että tästä juuri lähti useampi sentti pois. Mutta sielläpä se on aina ollut sotkunutturassa piilossa.

Kenenkäs tyyliä seuraavaksi matkittaisiin? Vähän kutkuttelis katsoa löytyisikö kaapista mitään Nelliinan tyylistä.. :D Ainakin meiltä löytyy jo kovin samanlaiset takit (Niinan takki ja mun takki) ja punaiset kiiltonahka Martensitkin on yhteinen ihastuksen kohde. 

Mut se tämän päivän asusta, nyt pitäis alkaa raapimaan kasaan muutaman seuraavan päivän vaatteet. Päätin nimittäin lähteä huomenna pariksi päiväksi Tallinnaan ja sitten vietän vielä päivän Helsingissä. Kun nyt kerran on vapaata, niin mitäpä sitä koko aikaa kotona möllöttämään. Jotain pidempääkin reissua kutkuttelis suunnitella. Esim. siskontytön luokse Berliinin ois kiva lähteä piipahtamaan. Jos nyt oikeasti koittais ottaa jotain irti tästä väljästä työtahdista.

 

 

Kommentit (8)

minna114
9/8 | 

oii, haluan saman hameen ja nuo korvikset! sopii niin hyvin yhteen!

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/8 | 

Just maanantaina katsoin, et ainakin Helsingin Marks & Spencerillä oli hametta edelleen saatavilla. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna
11/8 | 

Tosi kannatettava idea joskus kokeilla jonkun toisen tyylillä pukeutumista, täytyy tästä itsekin😊

Uutena lukijanasi pitää vielä antaa sinulle pisteet siitä, että osaat yhdyssanat👍 Olen ehkä vähän kielinatsi, mutta yhdyssanojen osaamattomuus häiritsee tavattomasti monissa sinänsä hyvissä teksteissä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/8 | 

Äh, mä aina mietin, että pitäis olla kyllä parempi tässä kirjoittamisessa, mutta kiva kuulla, että suurin piirtein sujuvaa tekstiä saan tuotettua. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ei-leen
13/8 | 

Jokaisella meistä saa olla monta tyyliä, voi pukeutua vaikka mielialan mukaan - tämän ohjeen olen antanut teini-ikäiselle tyttärelleni, joka murehtii, ettei tiedä mikä on oma tyylinsä. Ja ihmettelee, kuinka minä voin välillä pukeutua nahkatakkiin ja farkkuihin ja välillä niin romanttisiin rimpsuihin. :)

Yleensä en koskaan luovu mistään vanhoista vaatteista, mutta nähtävästi jossain muutossamme olen joko pakannut tosi huolella tai hävittänyt samanlaisen pliseeratun hameen mustana (kuinka epätyypillinen väri minulle). Mutta juuri nyt sille olisi käyttöä. Se olisi täydellinen löytämäni mustan bling-bling-nahkatakin pariksi. La femme fatale...

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/8 | 

Nonni, nyt mulla alakoi tehdä mieli mustaa pliseerattua hametta nahkatakin kaveriksi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

ida
15/8 | 

Tää on niin hauska juttu!! :D Asut on yhtä aikaa ihan samat ja ihan erit, molemmilla omannäköiset. Iso peukku Nelliinan asun kopioinnille! ;-) 

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/8 | 

Kiitos kovasti inspiraatiosta! :D

Mä alan väijymää Nalliinan asuja sillä silmällä...

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat