Kirjoitukset avainsanalla Uutiset

Marks & Spencer on kuulunut suosikkikauppoihini siitä saakka, kun ketju saapui muutama vuosi sitten Suomeen. Kun merkin vaatteisiin tutustui livenä, on ollut helppo tehdä ostoksia myösM&S:n brittiverkkokaupasta, joka toimittaa myös Suomeen.

Koot yltävät Marks & Spencerin vaatteissä pääasiallisesti UK22 (50) saakka ja osassa tuotteista UK24:een asti. Nyt kuitenkin bongasin heidän nettikaupastaan uuden M&S Curve -malliston, joka tarjoaa naisten vaatteita kokovälillä 18-32 (46-60). 

Ainakin ensimmäisten tuotteiden perusteella kyseessä on todella basic-tuotteiseen keskittyvä mallisto. Mitään yllättävää tai kokeilevaa ei ole tarjolla, vaan lähinnä siistiin arkipäivän peruspukeutumiseen sopivia tuotteita. Farkkuja, t-paitoja, siistejä puseroita ja neuletakkeja sekä muutama juhlavampi mekko.

Omien Marks & Spencer -kokemusteni perusteella heillä olisi muun valikoimansa perusteella mahdollisuuksia tässä Curvessakin vähän monipuolisempaankin tarjontaan. 

Suomen Marks & Spencer -myymälöihin Curve-tuotteita ei ole ainakaan toistaiseksi luvassa. Mutta verkkokauppa tosiaan toimittaa myös tänne Suomeen. Olen itse tilannut useammankin kerran ja paketit ovat aina saapuneet noin viikossa. Toimituskulut Suomeen ovat 7,50 £.

Mahdolliset palautukset täytyy kustantaa itse, joten olen itse shoppaillut M&S:n verkkokaupasta lähinnä tuotteita, joiden koosta olen voinut olla aiempien kokemusten vuoksi hyvin varma. Tällä hetkellä himottaisi esimerkiksi vihreässä asussa nähdyt ja hyväksi havaitut kengät mustana. :D

Kommentit (3)

MarjukkaS
1/3 | 

Kappas vaan, kiitos vinkistä. Vähän tylsä valikoima nyt, mutta jospa se siitä laajenisi?

Vaulis
2/3 | 

Kiitti vinkistä! Ainakin äkkiseltään tutkittuna löytyi yksi kiva musta mekko..täytyy kokeilla..😊

Riitu1234
3/3 | 

Kiitos vinkistä, harmaa takki alkoi heti kiinostaa. Harmi vain ettei näitä oo myymälässä, ostaisin aina mielummin myymälästä kuin netistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sanooko vaatemerkki Carmakoma mitään? Monelle todennäköisesti ei, sillä tuo vuonna 2008 perustettu plusmerkki ei meillä Suomessa juurikaan näkynyt. Elloksella tuon tanskalaisen brändin tuotteita oli jonkin verran myynnissä, mutta muuten olen nähnyt niitä vain heidän omassa verkkokaupassaan ja Simply Be:llä. Melko korkeat hinnat karistivat omaa mielenkiintoani Carmakomaa kohtaan, enkä orastavasta kiinnostuksesta huolimatta päätynyt koskaan heidän tuotteitaan tilaamaan.

Mutta entäs Only? Se onkin sitten varmaan suurelle osalle tuttu. Ainakin itselläni oli parikymppisenä kaikki lempifarkut aina Onlya. :D Nämä kaksi tanskalaista brändiä ovat nyt nimittäin lyöneet hynttyyt yhteen ja tästä syntynyt uusi Bestsellerin plusvaatemerkki kantaa nimeä Only Carmakoma.

Mitään kovin ihmeellistä ei ensimmäinen, nyt tammikuussa julkaistu mallisto vielä tarjoa. Mutta eipä ole kovin paljoa vielä tuotteitakaan. Kokoskaalalla 42-54 operoivan Only Carmakoman omasta nettikaupasta löytyy toistaiseksi vain 17 tuotetta. Mutta Carmakoman perustaja ja suunnittelia Heidie Lykke sanookin The Bigger Blogin haastattelussa, että tämä ensimmäinen mallisto polkaistiin markkinoille vain neljässä kuukaudessa. Kuulostaa aika kiireiseltä.

Luvassa varmasti siis laajempia mallistoja, joten jään ainakin itse ihan mielenkiinnolla seurailemaan. Kyllä plusmuodin kentällä on todellakin tilaa uusille merkeille. 

Hintatasoltaan Only Carmakoma on linjassa Onlyn muidenkin hintojen kanssa. Ekan malliston tuotteista edullisin on 12,99 € maksava t-paita ja arvokkaimmat housut irtoavat viidellä kympillä. Eli jonkin verran edulisempaa kuin Bestsellerin toisella plusmerkillä, Junarosella.

Merkin oman verkkokaupan lisäksi Only Carmakoman tuotteet löytyvät myös Zalandolta.

 

Kommentit (2)

PlusMimmi
1/2 | 

Mulla on ollut yhdet Carmakoman farkut ja ne oli kyllä tosi kivat ja laadukkaat, muuta en koskaan merkiltä omistanut. Ilolla odotin tätä uutta tulemista, mutta pakko todeta, että hieman jopa ehkä petyin. En oikein edes tiedä mitä odotin, mutta silti ne odotukset eivät jostain syystä täyttyneet. Pitäisi kyllä päästä melkeinpä hypistelemään näitä vaatekappaleita, jotta saisi kunnolla muodostettua mielipiteen. :) 

Veera
Liittynyt2.9.2015

Itse en ole seurannut Carmakomaa viime vuosina juuri lainkaan, joten mulla ei ollut mitään odotuksia kun tuonne verkkokauppaan klikkasin. Mutta olin kyllä
Ihmeissäni että miten vaatimattomasti hommaa käynnistävät. Mut ihmiset jotka Carmakomaa ovat käyttäneet tuntuvat olevan melko raivoissaan kun lukee kommentointia fb-sivuilla. Tässä olis ollut paikka tehdä jotain mageeta, mut ei oo rohkeus riittänyt.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Bongasitteko jo eilen julkaistun mielenkiintoisen Ivana Helsingin ja Tokmannin uuden yhteistyön? Ensi viikolla tulee Tokmanneihin myyntiin ensimmäiset Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston tuotteet. Kaikkia tuotteita ei ainakaan heti aluksi saa kaikista myymälöistä, mutta suurimpiin kauppoihin mallisto on ainakin luvassa. 

Lehdistötiedotteessa suunnittelija Paola Suhonen kertoo, että "malliston suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota siihen, että vaatteet soveltuvat kaikille vartalotyypeille ja kaiken ikäisille naisille". Hmm, kuulostaa omaan korvaan aika mahdottomalta tuo "kaikille vartalotyypeille" -kohta, mutta kyllähän toki trikoovaatteet aika monelle taipuvat.

Kokovalikoimasta tiedotteessa ei puhuttu yhtään mitään, mutta Tokmannin valikoiman muuten tietäen ja myös Ivana Helsingin vaatteita soviteltuani uskaltaisin veikata, että tästä mallistosta voisi löytyä vaatteita myös meille pluskokoisille. 

Tokmannin Design Manager Lilli Hietala kertookin tiedotteessa "Ivana Helsinki-tuoteiden täydentävän loistavasti  Tokmannin omia mallistoja, jotka suunniteltu ja mitoitettu Mäntsälässä". Eli lupaavalta kuulostaa kokojen suhteen. Pitänee käydä ensi viikolla heti kurkkimassa Tokmannin vaaterekkejä, jotta kokopolitiikka selviää tarkemmin!

Nyt aluksi valikoimaa on saatavilla rajoitetusti, mutta mallistoa täydennetään kuulema jo juhannuksen tienoilla. Ja joulumarkkinoille on sitten luvassa mm. yöasuja. Malliston tuotteita voi kurkkia osoittesta: http://nordictricot.tokmanni.fi/uutta/

Kuka meinaa suunnata ensi viikolla Tokmannille tätä mallistoa väijymään?

Kommentit (12)

Laura2
1/12 | 

Oooooh! Ihan mieletöntä! Olen jo vaikka kuinka pitkään kuolannut noita Herbario-kuosisia vaatteita, mutta en ole raaskinut ostaa. Tulisipa näitä meidänkin lähi-Tokmannille :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Nyt pitäis toimia linkki, jouduin puhelimella vähän kökösti korjaamaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Eeva-Maria
4/12 | 

Mä kävin jo viime lauantaina sovittamassa mekot Lappeenrannan Tokmannilla.
Siellä koot oli xs-xl, oon ite 42-44, joten sovitin ensin xl-mekon, mutta siinä oli yläosassa liikaa kangasta (jopa mun F-kupeille 😊) ja se L istu paremmin. Trikoo oli napakkaa viskoosia, vähän elastaania mukana.
Loppujen lopuksi jätin mekot tankoon, mutta se paita jäi vaivaamaan; valkoisesta ei löytynyt kokoa. Se on nyt kuitenkin varattuna toisessa liikkeessä.
Katsomisen arvoisia mielestäni!

Miia
7/12 | 

Mielenkiinnolla odotan millainen valikoima meidän lähitokulle tulee. Vaatteet pitää nähdä ihan livenä ja sovittaa, koska esim tämän postauksen kuvat haamun päälle puetuista ikkunaverhoista ei kyllä houkuta :D :D

Vierailija
9/12 | 

Tänään tsekattu noi ja kauppaan jäivät. Ompelujälki aikas surkeata ja yhdestä mekosta oli jo saumakin ratkennut..

Vierailija
10/12 | 

Epäilyttää tuo mitoitus.. olen itse rintava 42-44, ja aika nafti oli xl- mekot keskivartalolta. Tuo oli rekin isoin koko.kaunis leikkaus kyllä, mutta minusta ei ole kyllä suinkaan palvele kaikkia suomalaisia.

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram