Kirjoitukset avainsanalla Kauneus ja Kosmetiikka

Kadotin muutama viikko sitten yhden meikkipussin ollessani reissussa. Normaalisti tuossa pussissa kulkevat vain siveltimet, mutta meikattuani bussissa olin tunkenut tuotteita vähän mihin pussukkaan sattuu. Kadonneessa pussissa majaili tuolloin siveltiemien lisäksi mm. Guerlainin BB-voide, Diorin ripsari ja muutama meikkikynä. Hiphei, yli satasella kamaa siis meni siinä. Soittelin löytötavaratoimistoon mihin bussiyhtiön löytökamat viedään, mutta ei tullut tulosta.

No, eipä hätä ollut yhtä päivää pidempi. Olin sitten reissullani melko meikittömänä, mutta kotoa kyllä löytyi korvaavia tuotteita. Ainoastaan suosikki BB-voiteeni syöksyin heti ostamaan uuden. (Ja sainkin sitten samalla kuulla, että se poistuu Guerlainin valikoimista!) 

Bongasin blogikollega Mintulta postauksen, missä hän pohti mitkä viisi meikkituotetta hän hankkisi mikäli kadottaisi ihan kaikki naamamaalinsa. Yritin kuvitella myös itse tuon saman melko mahdottoman tilanteen ja kokosin tähän postaukseen omat viisi tuotettani, jotka noutaisin kaupasta ensimmäisenä mikäli koko meikkikokoelmani mystisesti katoaisi.

1. No se Guerlainin Lingerie de Peau BB-voide. Tämän minä juuri tällä hetkellä valitsisin pohjatuotteekseni. Niin kauan, kun sitä nyt vielä kauppojen hyllyistä löytyy. Saakin nähdä, että minkä törpön puoleen sitten käännyn, kun tämä ja toinen suosikkini Guerlainin Baby Glow eivät ole enää saatavilla. 

Tykkään tästä BB-voiteesta sen sopivan peittävyyden ja hieman hehkuvan lopputuloksen vuoksi.

Ihossani on toisinaan kaikkea tympeää pikkunäppylää, joten haluan silloin meikkivoiteen peittävän hieman meikkamatta kuitenkaan ihon luonnollista hehkua "tukkoon". Ihon ollessa paremmassa kunnossa, mikä tapahtuu etenkin kesäisin, valitsen vieläkin kevyemmän tuotteen, esim. tähän saakka sen Guerlainin Baby Glown.

2. Tykkään meikin olevan ennemmin hehkuva kuin täysin matta. Niinpä suosikkipuuterini on tällä hetkellä Lumenen Luminous viimeistelypuuteri. (tuote saatu).

Puuterissa on valoa heijastavia pigmenttejä, mutta se ei silti ole liian kimaltava, joten voi käyttää huoletta koko kasvoille. Tai sitten halutessaan vain korostustuotteena. Mutta tämä siis toimisi hyvin tilanteessa, jossa pitäisi valita vain viisi tuotetta meikkipussiin.

3. NYXin Micro Brow Pencil kulmakynä. Kulmat mä haluan piirtää kohdalleen vaikka en juuri muuta meikkiä laittaisikaan. Niinpä kulmakynä olisi ehdottomasti näiden viiden tuotteen joukossa. Olen kokeillut parin viime vuoden aikana paljon eri tuotteita ja parhaan hinta-laatu -suhteen on mielestäni tarjonnut tämä NYXin kynä, johon tutustuin jonkun instaseuraajani suosituksesta.

Muita hyviä kulmakyniä on olleet mm. Dependin tosi ohutkärkinen kynä ja Anastacia Beverly Hillsin Brow Wiz, mutta maksan kärpäsen kakan kokoisesta kulmakynäkikkareeesta mieluummin 12 € kuin yli parikymppiä. Siksi siis NYX.

4. Sekä poskipuna, että huulipuna ovat mulle tärkeitä asioita meikatessa. Pohdinkin, että valitsenko tähän viiteen tuotteeseen molemmat ja jätän ripsivärin pois, sillä käytän ripsiväriä paljon harvemmib kuin poski- ja huulipunaa. Mietin kuitenkin, että jos valitsen huulipunan, jota voi käyttää myös poskilla, mahtuu viiteen tuotteeseen vielä ripsivärikin!

Neljäs valintani on siis huulipuna. Tässä en ole  mitenkään ehdoton mitä merkkiä sen pitäisi olla, vaan käytän sujuvasti vaikka minkä merkkisiä ja hintaisia punia Essencestä Maciin ja Lumenestä Dioriin. Tähän viidellä tuotteella tehtyyn meikkiini valitsin kuitenkin Originsin herkullisen ja kesäisen sävyisen (18 Coral Blossom) huulipunan, joka passasi mielestäni hienosti myös poskille. (Tuote saatu)

Tämä on poskipunaksi sitenkin hyvä valinta, että levittäminen onnistuu ihan sorminkin. Jos siis tilanne olisi, että kadoksissa olisi myös kaikki siveltimet!

5. Kun nyt kerran posket ja huulet hoitui yhdellä tuotteella, niin viisikkoon mahtui vielä ripsiväri. Tuote, joka ei siis ole itselläni käytössä päivittäin. Työpäivinä joihin kuuluu kuvaamista, jätän silmät meikkaamatta, joten ripsaria kuluu vain sellaisina päivinä, kun en lymyile kameran takana.

Vaikka toisinaan käytössäni onkin myös kalliimpia ripsivärejä, kuten se kadonnut Dior, niin pääasiassa valitsen edullisempia tuotteita. Suosikikseni ovat nousseet Essencen muutaman euron hintaiset ripsivärit ja niistä etenkin tuo I Need A Miracle. Ripsivärin raskii useammin vaihtaa uuteen ja tuoreeseen, kun siihen menee rahaa muutama euro muutaman kympin sijaan.

Kuvissa siis naamalla näillä viidellä tuotteella maalattu naama. Eipä siihen nyt paljoa muuta ainakaan arkena tarvitsekaan. Kulmakynällä sai pikkuisen piirrettyä rajauksen tynkääkin silmän ulkonurkkaan. Täytyykin pitää tämä viisikko mielessä matkoille pakatessa, kun haluaa päästä vähällä.

Pärjäisitkö itse viidellä tuotteella? Vai jopa vähemmällä?

 

Kommentit (12)

Nurje
1/12 | 

Tunnen itseni nyt hieman nuhruiseksi, kun tajusin, että omaan arkimeikkiini kuuluu tasan kolme tuotetta. :D Meikkivoide, puuteri ja ripsiväri. Okei, joskus myös sävytetty huulirasva. Kun kurkkasin meikkipussiini, sieltä löytyy kuitenkin melkoisesti kaikkea muutakin. Selkeästi oletan ostotilanteissa käyttäväni paljon enemmän meikkiä, kuin oikeasti käytän. Tuo Lumenen viimeistelypuuteri alkoi kyllä tämän postauksen myötä houkuttaa!

Taru M
2/12 | 

Mun vakiomeikki on viis tuotetta :D Peiteaine tummille silmänalusille, puuteri, kulmakynä, värillinen rajauskynä ja ripsiväri. Jos oikein pitäisi pihistää, niin selviäisin kahdella, koska kulmakynällä voisi piirtää myös rajaukset, eli se ja ripsiväri.

Vierailija
3/12 | 

Iän myötä vähän laiskistunut.. käytössä arjessa vain ripsiväri (Rimmel - Extra super lash, n. 12 eur -- välillä kokeillut muutakin ja aina palaan tähän.. ja pysyy erinomaisesti vaikka onkin vedellä pestävä) ja mineraalimeikki Jane Iredale sävy Golden glow. (sitäkin suosittelen, peittää hyvin mutta samalla "näkymätön" ja sopii hyvin allergiselle atoopikolle)  
Pitääkin mennä läpi omistamani meikkituotteet, on varmaan paljon poisheitettävää vanhentunutta, ja tyyliin luomiväriä mitä Ajattelin käyttäväni joskus sitten kun on "jotain menoa", muttei menoihinkaan jaksa laittaa muuta kuin rajauskynää ripsarin lisäksi :) 
 

Vierailija
4/12 | 

Mun vakiomeikki; Lumenelta primer, CC-voide ja poskipuna. Essenceä käytän kulmiin ja ripsiin. 👍🏽

Gane
6/12 | 

Mä teepn arkimeikin aina neljällä tuotteella: BareMinerals -meikkipohja, joku Lumenen Nordic Chic (?) -poskipuna (sellainen heleä vaaleanpunainen), Sensai 38 -ripsiväri ja joku kulmatuote. Pitkään oli Lumenen kulmaduo, nyt on sellainen minitörppö jonka kannessa tököttää sivellin. En muista merkkiä :)

Mirvake
7/12 | 

Apua, nyt kyllä poden hieman huonoa omatuntoa, omaan päivämeikkiini kuuluu tasan yksi tuote: ripsiväri. x) Eikä sitäkään aina. Jos "tälläydyn" laitan bb-voidetta (vai onkoha tuo nyt cc..) ripsivärin lisäksi, ja jos oikein villiksi alan (ehkä noin kerran, pari vuodessa) tulee tuohon komboon lisäksi sävytetty huulivoide ja ehkä hieman luomiväriä.

Eikä kyse niinkään ole siitä, että olisin mitenkään erityisen luonnonkaunis, olen vain laiska :D

Iia
8/12 | 

Mulla normikäytössä tasan viisi tuotetta: Sensain 38 ripsari, lily lolon mineraalimeikkivoide/puuteri, lily lolon poskipuna, lily lolon duo kulmaväri (vaatii siveltimen kun ei ole kynä) ja sit huulipuna. Huulipunia käytän tosin aktiivisesti ainakin 5 erilaista ja omistan varmaan kymmeniä 😅Jos yksi pitäisi valita, niin se olisi tän hetken suosikki Zuin Flora Sheerlips värissä Austin 💋

Naku
10/12 | 

0-2 tuotetta päivittäin, en siis laiskuuttani monestikaan meikkaa. Jokin halppismerkin punaisuuden neutralisoija ja lumenen cc-meikkivoide sitten käytössä "arkimeikissä". Kulmakarvat ja pitkät ja tummat ripset löytyy omasta takaa niin ei tartte niitä värittää esiin. Yllättäen vaikka minkälaista meikkiä kyllä löytyisi, mutta taitojen ruostuessa ei mitään jännää tule kokeiltua. Inhoan myös meikkien pois pesemistä, erityisesti vedenkestävän ripsivärin!

noin 5 meikkiä
11/12 | 

Lumenen CC pohjalle, Lumenen irtopuuteri pinnalle, luomille Isadoran ruskeahko luomiväri, poskiin Paesen poskipuna ja lopuksi ripsari (en muista merkkiä enkä jaksa kaivaa sitä =D ). Kumat on kestovärjätty, niin niihin ei tarvi väriä. Huulipunaa käytän harvoin, mutta jos käytän, niin jotain nuden sävyä, jota voi sipaista poskiinkin. Huulirasvaa käytän kyllä päivittän.

Mirsander
12/12 | 

Garnierin BB-voide ja Essencen kulmakynä ja ripsari. Niillä pärjää hyvin. Jos on semmoinen olo, niin voi lisäksi laittaa vähän rajauskynää ja luomiväriä, nekin Essencen. Jos nämä unohtuu matkan varrelle, niin ei mene kuin pari-kolme kymppiä satsin uusimiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lähes koko kesän ajan meikkaaminen on huulipunaa lukuunottamatta tuntunut aivan turhalta. Helteillä, kun mikään tökötti ei tuntunut pysyvän kasvoilla viittä minuuttia kauempaa, vaan suli hien mukana pois. Sitkeästi olen kuitenkin aina sutinut naamaani hieman muutakin.

Ikään kuin testimielessä, että minkä tuotteiden yhdistelmä muodostaisi sellaisen kombon, että näyttäisi edes jonkin aikaa suht raikkaalta. En ole ottanut asiasta mitään stressiä, vaan hien ihan överisti lentäessä kuivannut kasvot surutta lähimpään lautasliinaan, johon on sitten jäänyt aina myös kaikki ehosteet.  

Eilen kuitenkin yllätyin siitä miten kivalta ja hehkuvalta onnistuin näyttämään ihan pidemmän aikaa. Ehkäpä salaisuus oli tuo huivi, joka esti enimmän hien valumista kasvoille. Mene ja tiedä, mutta piti oikein ottaa nassusta kuva ja koota tähän postaukseen tässä kesän kivoimmassa meikissä käytetyt tuotteet.

 

 

Hurahdin keväällä oikein toden teolla MACin meikkeihin oltuani Porin Sokoksella heidän meikkitaiteilijansa meikattavana. Sain tuolloin muutamia tuotteita myös itselleni (mm. kuvassa näkyvän puuterin, aurinkopuuterin ja highliterin) ja palasin myös itse ostamaan meikkaajaan minulle käyttämiä tuotteita.  Nyt kesällä onkin etenkin nuo MACin korostuspuuterit olleet ahkerassa käytössä. 

Varsinaiset luomivärit ovat jääneet kesällä ihan tyystin kaappiin, mutta sipaisen luomille yleensä samoja tuotteita kuin poskillekin. Kulmakarvojen meikkaamisessa en edelleenkään ole suuri mestari, mutta suosikkituote siihen hommaan on kuitenkin jo löytynyt. Dependin Slim & Thin kulmakynä on loistava. Ainoa miinus siitä, että sitä terää on kynässä ihan sairaan vähän ja saa olla ostamassa uutta mielestäni ihan liian usein.

Tykkään tässä viime aikojen perusmeikissäni sen kuulaudesta ja kivasta hohteesta. Kun joka tapauksessa kiiltää helteissä hikoillessa, niin sama pistää vähän purkista lisää.

Alla vielä kaikki näiden kuvien meikkiin käytetyt tuotteet.

1. Kosteusvoiteen jälkeen pohjalle suihkaus MACin Prep + Prime Fix + -suihketta. Kepeä ja hienojakoinen mm. kurkku-uutetta sisältävä suihke kosteuttaa ihoa ja antaa sille heleyttä ennen meikkipohjan levittämistä. Viileä suihkaus myös ihan vaan tuntuu taivaalliselta hikisessä kesäaamussa.

2. Käytin koko alkukesän Guerlainin kevyempää BB-voidetta, mutta totesin hieman peittävämmän Lingerie De Peau -meikkivoiteen pysyvän hikoilevilla kasvoilla huomattavasti BB-voidetta paremmin, joten vaihdoin taas hetkeksi tähän talviajan suosikkiini. Levitän meikkivoiteen fiiliksestä riippuen jkoko sormin tai Beuty Blenderillä, jota olen vihdoin alun epäluulon jälkeen oppinut käyttämään ja jopa pitämään siitä. Kasvoissani on pieniä näppylöitä ja muita pikku virheitä kuten pigmenttiläiskää ja punoitusta. En kuitenkaan halua meikistä kovin paksu, joten en useinkaan käytä mitään erillisiä peitevoiteita.

3. Poskipäille metallinhohtoista hehkua tuo MACin Soft & Gentle Mineralize Skinfinish -korostuspuuteri (tuote saatu). Samaa tuotetta levitän usein myös luomille.

4. Puuteria en kauheasti käytä, pidän enemmän kiillosta kuin mattapinnasta. Mutta leuka, nenä ja silmänaluset saavat toisinaan pienen sipaisun MACin Studio Fix Powder Plus Foundation -puuteria (tuote saatu). Minulla käytössä sävy NC15.

5. Kun päivetyksestä ei juuri ole tietoa, tuo kasvoille kivasti lämmintä sävyä MACin Glow With It Extra Dimension Skinfinish (hitto mitä hirviöitä nää nimet...)  korostuspuuteri (tuote saatu). Laitoin tätä poskien lisäksi myös luomille. 

6. Minni Hiiri -poskien pyöreimmille kohdille haluan aina hieman poskipunaa. Tämän hetkinen suosikki on MACin Powder Blush sävyssä Mocha. Kaiken muun kiiltäessä kovin, on kiva kun poskipuna on matta.

7. Kulmat piirrän päähän jo aiemmin mainitsemallani Dependin Slim & Thin kulmakynällä. Kynän toisessa päässä on mukana juuri hyvän kokoinen kulmakarvaharja. 

8. Ihanan luonnollinen ja kepeä kesäpuna on Guerlainin La Petite Robe Noire Deliciously Shiny -huulipuna. Minä valitsin itselleni sävyn 041, Sun Twin Set.

Ja lopuksi vielä päälle uusi suihkaus Prep + Primea!

 

Siis voi luoja. Jos minä kehittäisin jonkun meikkisarjan, niin nimeäisin tuotteet kuten serkku aikoinaan kissansa. Tuon mustavalkoisen otuksen nimi oli ytimekkäästi Kissa. Minun kosmetiikkasarjassani olisi Puuteri, Ripsiväri, Huulipuna jne. Ei todellakaan mitään extra super mega long-lasting skinfinish and highlighter. Huoh. Onko tää ihmekään, etten usein kirjoittele meikkituotteista! :D

Mutta siinä siis mun tämän kesän suosikkituotteita meikkauksen saralla. Onko tuttuja tai löytyikö jotain mitä kiinnostaisi kokeilla?

 

Kommentit (8)

Vierailija
3/8 | 

Hei tuota dependiä saa myös viistopäisenä. Siinä kynässä on paljon enemmän tavaraa, mulla kestänyt pian puoli vuotta sama kynä, vaikka meikkaan kulmat päivittäin. Ja hinta on muistaakseni sama 👌🏻

Vierailija
4/8 | 

Huulten sävy toimii täydellisesti yhteen huivin sävyjen kanssa! Mä käytän vain BB-voidetta ja olen ihan pihalla kauneustuotteiden nimistä. Olisi ihanaa, kun kaikilla olisi selkeä nimi ja mielellään käyttöohjeet mukana :D -Nina

Alissa
6/8 | 

:D :D niin totta nuo meikkien nimet!!
:D Sen takia en ikinä kaupassa uskalla pyytää nimeltä mitään tuotetta vaan näytän sen nimen ruudulta. Menen paniikkiin jos täytyy lausua ääneen joku yhdeksänosainen huulipuna XD

Etkö laita ripsiväriä ollenkaan? Tosi kaunis meikki :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

En käytä ripsiväriä tai mitään rajausta töissä, koska ne ei mulla kuvatessa pysy vaan leviävät olipa kyseessä sitten mikä tahansa veden ja pommin kestävä tuote.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Alissa

Ok! Hyvältä näyttää kyllä ilmankin. Mä väliin myös kuvaan töissä, ja ongelma osin tuttu. Oon alkanu pitää silmää puoli milliä irti luuraimesta, se auttaa jonkin verran.

Vierailija
7/8 | 

Sun huivit on ihastuttavia ja inspiroivia!
Mun pään muoto on vaan sellainen, että huivit lähtee liukumaan ja karkaa takaraivolta. 😆
Joten, ihailen niitä teidän muiden päissä!

Kävin kampaajalla tiistaina. Mutta oikeastaan vasta tänään sain kunnolla käsityksen hiusten nykyisestä mitasta. Olin nimittäin pitänyt tukkaa tiistaista saakka vain pinneillä pään päälle kasattuna. Tänään sitten vihdoin pesun jälkeen tarkastelin paremmin, että minkä kokoinen karvalakki päähän oikein jäikään.

Edellä muutama hiusten entisestä mitasta kertova kuva. Eli pisimmillään latvat ylsivät hieman solisluun alle. En kasvattanut hiuksia todellakaan mitenkään suunnitelmallisesti, vaan tykkäsin vaan siitä että sotkunutturasta sai isomman, kun oli pidempi takkukasa.

Noin pitkänä en kuitenkaan yhtään tykännyt pitää hiuksiani auki. Ulkokuva kertonee fiiliksistäni. Niinpä annoin vihdoin Maikun saksille töitä enemmän kuin latvojen tasoituksen verran ja tässä lopputulos:

Minä taidan taas olla lyhyttukkainen tyttö muutenkin kuin sielultani!

Värin puolesta koitettiin saada vanhaa punaista piiloon ja tilalle suklaisen ruskeaa. Kyllä se punaisuus sieltä edelleen latvaosasta hieman läpi paistaa, mutta se ei toki haittaa.

Pituutta lähti tällä kertaa vihdoin ihan reippaasti. Ja paksuimpia kohtia tuolta päältä vähän kevennettiin, jotta hiukset asettuisivat kivemmin, jos haluankin pitää niitä auki. Tässä mitassa, juurikin näin hieman kiharaan rutistelemalla, voisin nimittäin taas ajatella viihtyväni välillä hiukset auki hulmuten. Ainakin tänään onnistuin viettämään päivän pahemmin hiuksista ärsyyntymättä. 

Kun mittaa on selkeästi aiempaa vähemmän, jaksaa tukka paremmin vetää itseään hieman kiharaan. Tämän päivän rutistellut laineet syntyivät ihan vaan kuvan aineilla (tuotteet saatu). Schwarzkopfin Mad About Waves -sarjan shampoo ja hoitoaine yhdistettynä pesun jälkeen käytettyyn tekstuurisprayhin saavat luontaisesti taipuisat hiukseni mukavasti astetta enemmän mutkalle. Millään viisipiikkistä kummemmalla työkalulla en siis hiuksiin koskenut. 

Tavallaan hiusmalli ei siis juurikaan muuttunut, kun sama vanha ananastukka se edelleen on, mutta silti tuntuu taas ihan uudelta!

Kommentit (3)

Nonnuli
1/3 | 

Wau, sun silmät tulee tosi kauniisti esiin ton suklaanruskeen tukan ja paidan värien johdosta. Upea! 😊

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo se on jännä miten tuntuu aina että silmien värikin jotenkin vaihtelee hiusten myötä. Aina kun on punainen tukka, korostuu silmien vihreys ja näin ne näyttää taas ruskeammilta. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

-Kaupallinen yhteistyö Oscar de la Rentan kanssa-

Eri elämänvaiheet kaipaavat eri parfyymeja. En voisi mitenkään enää käyttää vaikkapa sellaista tuoksua, joka välittömästi vie minut muistossani paikallisen yökerhon tahmaiselle tanssilattialle vuonna 2003.

En myöskään tahdo tuoksun muistuttavan teiniaikojen poikaystävästä taikka siitä yhdestä parin kuukauden säädöstä. Elämän mentyä eteenpäin on monta ihanaa tuoksua jäänyt hylättynä kaapin perälle, koska en halua enää aktiivisesti ajatella niiden mieleen tuomia asioita.

Minulla ei ole nyt hetkeen ollut käytössä mitään kovin merkityksellistä tuoksua. Tai olisiko enemmänkin niin, että elämässäni ei ole tapahtunut mitään niin suurta, että se olisi leimannut ainuttakaan käyttämistäni hajuvesistä.


Sain hetki sitten tämän upean näköisen kukkaispullon, joka pitää sisällään Oscar de la Rentan uutuustuoksun Bella Blancan. Yhtä aikaa raikas, mutta lämmin ja monikerroksinen tuoksu on juuri omaan parfyymimakuuni sopiva.

Ensituoksu on hedelmäinen ja kepeä, mutta pohjatuoksun santelipuisesta lämmöstä löytyy aikuisen naisen itsevarma fiilis. Puutarhan vehreydestä inspiraationsa saaneesta tuoksusta löytyy myös vivahteita valkoisista ruusuista, päärynän makeutta ja häivähdys kielon ja appelsiinin kukkia.

En ole pitkään aikaan ottanut käyttöön yhtään uutta tuoksua, joten toivotin tämän veistoksellisen pullon ilolla tervetulleeksi hyllyyni. Toivoisin, että Bella Blancasta tulisi pitkästä aikaa sellainen parfyymi, jonka muistan vuosienkin päästä, ja jonka lempeisiin vivahteisiin yhdistän tärkeitä ja hyviä muistoja.

Olisi ihanaa vuosikymmenen päästä tätä pulloa nuuhkaistessa muistaa sellainen ajanjakso elämässäni, jolloin opin jälleen haaveilemaan ja löysin elämääni tavoitteita. Haluaisin tästä parfyymistä määrätietoisesti itseään kehittävän ja rohkeasti uralla ja muussakin elämässä haastavan Veeran tunnustuoksun.

Toivoisin vielä vanhanakin tuoksumuiston vievän minut aikaan, kun vihdoin löysin oman polkuni. Voisiko tästä tulla jopa se tuoksu, josta ei enää tarvitse luopua?

mekko - Marks & Spencer

Oscar de la Rentasta minulla on brändinä vahva muistijälki jo lapsuudesta. 15 vuotta minua vanhemmalla Isosiskollani oli merkin ikoninen Oscar -tuoksu ja siihen kuuluva talkki. Tuo suuri valkoinen rasia, jonka päällä oli iso upea kukkanen, oli mielestäni ihan hurjan kaunis ja kiehtoi minua kovasti.

Tunnustankin nyt siskoni, että minä aina salaa kävin sitä talkkia kylpyhuoneessanne tuoksuttelemassa ja tupsuttelemassa! Bella Blancassa on ihanasti samaa valkoisen värin ja kukkien tuomaa ylellisyyden tuntua kuin tuossa jo lapsena ihailemassani tuotteessa.

Parfyymeissä pullolla on mielestäni todella suuri merkitys. Bella Blancan pullo on kolmiuloitteisessa ja veistoksellisessa ulkoasussaan yksi kauneimpia pakkauksia joita tuoksuhyllyssäni on koskaan nähty.

Romanttisen ilmeensä vuoksi se sopisi aivan loistavasti myös häätuoksuksi. Jos teissä siis on tulevan kesän morsiamia, niin kannattaa ehdottomasti käydä nuuhkimassa sopisiko tämä sinun tärkeän päiväsi tuoksuksi.

Minusta olisi ihan mahtavaa joskus tavata teitä lukijoita ja siksi kutsunkin teidät kaikki perjantaina 16.3. Helsingissä oleilevat lukijat Sokoksen kosmetiikkaosastolle tutustumaan tähän ihanaan uutuustuoksuun.


Olen keskustan Sokoksen kosmetiikkaosastolla Bella Blancan tuoksupisteellä pe 16.3. klo 16.30-18.30 yhdessä Oscar de la Rentan maahantuojan konsulentin kanssa. Paikan päällä voi tutustua tuotteeseen ja osallistua arvontaan, jossa neljä onnekasta voittaa itselleen tämän hurmaavan tuoksun!

 

 

 

Kommentit (8)

Mimmikettu
1/8 | 

Kuullostaa tosi hyvältä tuo tuoksu ja tuo mekko näyttää myös kauniilta. Vahinko vain kun töissä on tuoksut kielletty avokonttorin vuoksi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ah joo, se on kyllä harmi. Ymmärrän toki, että jotkut on tuoksuille tosi herkkiä, mutta itsestä olis kyllä tosi hankala kokonaan luopua niiden käytöstä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

PiP
2/8 | 

Näin astmaatikkona ja tuoksuyliherkkänä toivoisin, että immeiset paremmin huomioisivat muita julkisilla paikoilla/liikennevälineissä/kaupoissa liikkuessaan. Olen useamman kerran joutunut lähtemään pois bussista/teatterista jne. kun rouvat ja herrat on uineet parfyymissa. Mulle kyse on terveydestä ja hengityksestä, muilla se kuitenkin on vaan "kiva lisä lookkiin".

Veera
Liittynyt2.9.2015

Olen myös sitä mieltä, että ei sitä koko pulloa tarvitsisi päälleen kaataa kuten jotkut tuntuvat tekevät. Mutta en silti kyllä osaisi ajatella mitään tuoksujen täyskieltoa. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Onko aina haistava?
3/8 | 

Mun läheisimmistä kavereista ja sukulaisista neljä saa hajuvesistä migreenin, kolmella on astma ja yks tukehtuu ja saa näppylöitä muuten vaan. Itseäni hajuvedet lähinnä vaan vituttaa, koska haju on häiriötä siinä missä metelikin. Lisäksi jos ei pidä jostain hajuvedestä tai siitä tulee epämiellyttävä muisto, se voi vaikuttaa siihen, miten näkee tuoksun kantajan. Mielestäni hajuvedet eivät ole nykyaikaa, niitä käyttää mummot.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No sinulle mielipiteesi suotakoon, mutta on myös paljon meitä jotka pitävät tuoksuista. Hajuveden käyttöhän ei tarkoita, että siinä tarvitsee uida. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Iina / MouMou
4/8 | 

Paras kikkahan on suihkauttaa tuoksu nilkkoihin, joista se nousee päivän aikana ylös vienona. Ja jos on todella kevyt tuoksu, niin hiusten latvoihin toinen suihkaus.

Raskausaikana tuoksut ahdistivat, mutta nyt olen taas oppinut niistä nauttimaan. Tätäkin pitää käydä nuuhkaisemassa vaikka lounastauolla! :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Pitääpä ottaa tää nilkka-kikka käyttöön! Tuu perjantaina Helsingin Sokokselle nuuhkimaan, niin pääset samalla halimaan mua! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram