Kirjoitukset avainsanalla Arkikuva

Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Oikeasti mä haluaisin ihan kokonaan uuden helvetin hyvän sängyn. Mutta ai saakeli miten kalliita ne on. Mutta koska toistaiseksi ei ole siinä määrin massia, että raskisin pistää tonnitolkulla massia haisemaan, niin pitää koittaa päivittää makuupaikkaa edes siinä määrin kuin kykenee.

Tartuttiin miehen kanssa Jyskin synttäritarjoukseen ja käytiin petauspatjaostoksilla. Mukaan tarttui koemakuun perusteella miellyttävän tuntoinen memory foam -petari, joka irtosi alesta reilulla parilla sadalla. Kyllä se nyt päivitti sänkyä melkoisesti paremman tuntoiseksi 

Ei vaan urpot tajuttu lukea ohjeita ennen patjan sänkyyn laittamista. Mitäpä sitä nyt kukaan ohjeilla tekee... Heittäydyttiin siihen tuoreelle petarille odottaen ihanaa pehmeyttä, mutta totesimmekin allamme levittäytyvän jotain betoninkovaa. Tongittiin sitten pakkausmuovien keskeltä ohjelappunen, ja luettiin siitä, että rullalla olleen petauspatjan pitäisi antaa ns. aueta ja hakea muotoaan 3-5 vuorokauden ajan.

Siis mitä hittoo, kuka niin kauan jaksaa odottaa??? No ei me ainakaan. Ohjeet on tehty rikottaviksi. Toinen yö oli jo ihan miellyttävä kokemus. Mut ehkä seuraavaksi pitää alkaa säästää ihan kokonaiseen sänkyyn. 

Kommentit (2)

Vierailija

Me ostettiin toukokuussa uusi sängyn runko ja siihen Porin Villan ja Peitteen patjat, petari ja tyynyt. Joka ikinen yö ollaan onnellisia tästä sijoituksesta. Kyllähän se kirpaisi lapsiperheessä laittaa lähes 2500 euroa sänkyyn, mutta ne oli kyllä tämän vuoden parhaiten käytetyt rahat.

Koko perhe nukkuu samassa sängyssä ja on ihanaa, kun selkään ei satu ja voi olla varma, että patjoista tai tyynyistä ei irtoa mitään haitallisia kemikaaleja. Lisäksi kaikki raha jäi kotimaahan, kun sekä sängyn runko että nuo patjat on kotimaista käsityötä.

Alina

Mekin päädyttiin antamaan tekohengitystä sängylle ja ostettiin ikeasta uusi (paksumpi) petari. Mainio parin sadan euron sijoitus oli kyllä, selkä ei ole enää kenkkuillut petauspatjan vaihdon jälkeen! Ainoa miinus on petarista lähtevä haju, sisällä on nääs lampaanvillaa ja tuntuu kuin vieno lanta tuoksahtaisikin vuoteesta xD on kyllä sen väärti, ettei selkä ole juntturassa :D

Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Olen tainnut mainita, että olen maailman laiskin hiustenharjaaja. Menee helposti aina 2-3 viikkoa koskematta kuontaloon harjalla tai kammalla. Syy on yksinkertaisesti se, että harjaamattomana hiukset pysyy paljon paremmin nutturalla ja tötterö on paljon muhkeamman ja kivemman näköinen. Niinpä pyöräytän tukan yleensä kiinni jo kosteana katsomatta edes hiusharjaa päin.

Kun tuota toistaa tosiaan vaikka kolme viikkoa, niin aletaan olla jo siinä tilanteessa, että karvakasa alkaa jo muodostaa aloittelevia rastapaukkuja ja siinä vaiheessa on jo ihan pakko tarttua selvityssuihkeeseen ja harjaan, jos ei halua joutua luopumaan jo kohta koko tukasta. 

Aina ei oma kärsivällisyys riitä tähän operaation, joka kestää helposti parikymmentä minuuttia, kun hiukset on käytävä läpi pieni osio kerrallaan. Onneksi apu löytyy läheltä. Muru on sitä paitsi paljon hellempi harjaaja kuin minä itse, joten takut saavat kyytiä kevyesti ja kivuttomasti.

Hän yritti mulle kyllä kovasti ehdottaa, että voisin koittaa ottaa tavakseni harjata hiukset tästä lähtien edes pari kertaa viikossa. Mä puolestaan mietin, et pitäiskö ajaa vaan kaikki pois, kun tuntuu tukasta huolehtiminen olevan itselle niin mahdoton ajatus. :D

Kun nyt pitkästä aikaa tuli takkukasa setvittyä, niin tulikin pitkästä aikaa taiottua tukka jollekin muulle mutkalle kuin nutturalle. Kun kosteana kiinni laitetut hiukset tänään avasi, oli tilalla kivat kiharat joista syntyi kolmen pinnin avulla näin kiva kampaus.

 

 

Kommentit (3)

-Hiuspehko

Eli siis tuossa kolmen pinnin versiossa, ei tuossa arkikuvassakaan ole moittimista ;)

Henrietta

Mä olen sitten toista laitaa: hiukset on harjattava monta kertaa päivässä ja hermot menee, jos hiuksissa on a) lakkaa b)muita muotoilutuotteita c)permanentti. Tämä tuli todettua ja todistettua pari vuotta sitten, kun laitatin permiksen, koska halusin hiukset irti päänahasta ja kiharalle. Käytäntö olikin sitten ongelma, kun harjata ei voinut tai näytti sähköiskun saaneelta :)
Niinpä mun tällä hetkellä hiukan lyhempi polkka valuu sujuvasti pitkin päätä.

Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Ai että, mies teki eilen aivan loistavaa tomaattikeittoa ja isosta kattilallisesta riitti tänään lounaaksikin. Ehdin kantaa mikrossa polttavaksi kuumentuneen soppalautasen juuri pöytään saakka, kun tajusin kuinka suuressa vaarassa olinkaan juuri ollut hosuessani keittokattilan ja kauhan kanssa.

Sillä mikä onkaan tomaattikeittoroiskahdukselle alttiimpi asia kuin ensimmäistä kertaa päällä oleva puhtaan valkoinen pusero! No ei sitten mikään. Ei ole mitään muuta materiaa, joka niin kovasti vetäisi puoleensa tomaattikeittoa, ketsuppia, punajuurta tai punaviiniä kuin valkoinen paita. Vetovoima on sitä suurempi, mitä uudemmasta vaatteesta on kyse.

Sain lautasen käsistäni ja ihokarvani olivat kauhusta pystyssä. Paidasta oli päästävä eroon ennen lusikkaan tarttumista! Niinpä päädyin nauttimaan keittolounastani ilman paitaa. Ja ottamaan siitä vielä kuvan, kun kamera oli siinä jo valmiiksi jalustalla. Ehkäpä arkikuva olisikin pitänyt olla tilanteesta, jossa näkyy, että otan kuvaa itsestäni syömässä keittoa tissiliiveissä. :D :D

Arkea on myös kuvan nurkista pilkistävä kaaos. Ei ole taas hetkeen ehtinyt ja jaksanut paneutua kodin siisteyteen. Ehkä viikonloppuna koittaa siivouspäivä.

Niin ja se sairaan hyvä mausteinen ja nopeasti valmistuva tomaattikeitto, se oli valmistettu tällä ohjeella. Suosittelen!

 

Kommentit (8)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Merkki Prima Donna, malli Madison. Ollut mun suosikkiliivi jo vuosikausia. Hintaa on about 90€, mut ovat joka pennin arvoiset, koska ovat tosi kestävät.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

*hmmmh* Ehkä olen vain epäileväinen tuomas, mutta vaikuttaa epäuskottavalta. Halusit luultavasti vain taas leveillä isoilla rinnoillasi. Olen antanut itseni ymmärtää, että rintaliivien puhdistus on kovempaa hommaa kuin jonkun paidan. Keitto näyttää kyllä hyvältä, mutta yleisvaikutelma on mauton.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No taputapu, voit vaikka leikkiä olevasi oikeassa, jos siitä tulee hyvä mieli. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

tissit tiskissä

joo...kuva on kyllä aika erikoinen veto rintojaan häpeilevältä : D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kyllä tää tissiasia nyt kovasti mietityttää teistä muutamia, vaikka ainoa kelle kyseisellä ruuminosalla pitäis olla väliä olen mä itse. Koittakaa nyt päästä tästä hämmennyksestänne yli. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

*hmmh* Loogisinta olisi ollut tietenkin syödä rinnat paljaana, miksi ottaa riski että 90 euron rintaliivit sotkeentuisivat kun ne olisi saanut pienellä vaivalla pois, koska ne olisi siinä tapauksessa joutunut kuitenkin ottamaan pois kun tahra olisi näkynyt valkoisen paidan läpi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Koska ihminen ei aina ole looginen. Ja koska tässä on kyse pöljästä "fobiasta", joka liittyy just niihin paitoihin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Kun pääsin eilen paikan päälle Kankaanpään Vauhdin Festivaali -tapahtumaan, ehdin hetken olla vähän ihmeissäni, että mikä tässä nyt oikein on ideana. Että mikä saa ihmiset sankoin joukoin tuijottelemaan niitä kulkuvälineitä. 

Mutta, niin vain tuntia myöhemmin oltiin molemmat toimittajan kanssa ihan jo fiiliksessä mukana ja katseltiin silmät pyöreinä  ohitsemme driftannutta kuorma-autoa ja toivottiin innoissamme vielä lisää komeita sivuluisuja ja kumin polttoa kuviin. 

Ehkä suuren osan fiiliksesta teki kuitenkin se kevyt vaarantunne, jota koin tuossa keskellä liikenneympyrää. Hyppäsi nimittäin sydän pari kertaa melkoisesti kohti kurkkua, kun jollain kuskilla ei auton keula pysynytkään ihan menosuuntaan, vaan kärry pyörähti nokka itseä kohti tuohon kiveykselle saakka.

 Ehdin jo nähdä elämäni vilahtavan silmieni ohitse ja mietin millaisia otsikoita lehdet kirjoittaisivat lehtikuvaajan kohdattua loppunsa auton syöksyttyä päälle. Ehkäpä ne julkaisivat sen viimeisen ruudun jonka ehtisin ottaa juuri ennen törmäystä.

Ei se oikeasti ihan niin vaarallista ollut, mitä laukkaava mielikuvitukseni antoi ymmärtää. Eihän tuohon paikkaan olisi muuten meitä kuvaajia päästetty, mutta tälleen tottumattomana hieman meinasi jännittää.

Ihan pikkiriikkisen jännitti myös päästessäni yhden näytösajoon osallistuneen kuskin kyytiin. Instasta voit tsekata millainen oli ilmeeni, kun kuski painoi lähdössä Audi R8:n tallan pohjaan. Kyseinen peli kun kiihtyy nollasta sataan n. kolmessa sekunnissa. Vähän otti mahanpohjasta. :D

Että olihan melkoisen vauhdikas työpäivä! I love my job.

 

Kuva: Tuuli Heervä

Kommentit (4)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mulla on elämäni aikana monetkin housut hajonneet haaroista, mutta kyllä nämä lauantaiset pöksyt on edelleen ihan ehjät. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

No sovitaan sitten vaikka niin. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram