Kirjoitukset avainsanalla Muistoja

Koska mitään tuoretta kerrottavaa ei ole, niin naputtelenpa tähän yhden tarinan jo muutaman vuoden takaa. Tämä hieman nolohko sattumus eräältä syksyltä nimittäin muistui mieleeni nähdessäni tuon kuvassa näkyvän Veikkauksen mainoksen. 

Olin juuri palannut kuvauskeikalta ja aloin käsittelemään kuvia, kun kännykkäni piippasi tekstiviestin merkiksi. Kaivoin luurin laukusta ja ihmettelin, että miksi ihmeessä saan viestin kaverini tyttöystävältä, jonka olin tavannut vain kerran. Viesti kuului seuraavasti: "Moi! Mä sain just viestillä kuvan sun perseestä. Ja vielä kaksi kertaa! Lienee vahinko?:D"

Mitä helvettiä!? Kylmähiki kihosi otsalle ja naputtelin tieni lähetettyihin viesteihin. Ja kyllä, siellä se komeili kahteen kertaan kuva mun paljaista pakaroista ja puhelin kertoi kuvaviestien menneen tuolle puolitutulle. Siis niinku jumalauta! Sen puhelimen muistissa oli tuolla hetkellä joku 4000 valokuvaa eikä se salaman valaisema hanuri ollut todellakaan galleriassa mitenkään ekojen kuvien joukossa.

Mikä on oikeasti se todennäköisyys, että jos sulla on 4000 kuvan seassa yks kuva sun perseestä, niin kassissa pyöriskelevän puhelimen nappulat naputtavat juuri siihen kohdalle ja sen jälkeen pohjaan painuu vielä nappula kohdassa "lähetä" ja vielä onnistuu osumaan yhteystietoonkin? Veikkaan todennäköisyyden olevan yleisesti universumissa joku 0,000000000000001% luokkaa, mutta kun minä oon kyseessä, niin todennäköisyys tollaselle tapahtumalle onkin sit aika paljon suurempi. 

No, ei sit muuta kuin selittelyä ja pahoittelua menemään. Kerroin puhelimen olleen kassissa näppäimet lukitsemattomana, joten kuvan lähetys oli kaamea sattumus ja hänen nimensä puhelinmuistiossa ensimmäisenä. Kerroin kuitenkin olevai myöskin kovin iloinen, että perse lähti hänelle eikä esimerkiksi jollekin asiakkaalleni, tiesin nimittäin kyseisen mimmin ihan huumorintajuiseksi ja rennoksi yksilöksi, joten saatiin tapauksesta ihan hyvät naurut. Mut toki sekaan mahtui järkystystäkin, niin mulla kuin kuvan vastaanottajallakin. Mutta en edes halua kuvitella sitä häpeän määrää, jos persaus olisi tosiaan lipsahtanutkin vaikkapa mun opettajalle, asiakkaalle tai vaikkapa pomolle!

Mut sitten päästäänkin siihen, että miksi ihmeessä mulla oli puhelimessa kuva paljaasta persauksestani ja minkä takia tapaus tuli mieleeni tuosta Veikkauksen mainoksesta.

No kattokaas, kun me oltiin siinä menneenä kesänä olleet mökillä saunomassa. Ja kun istahdin sinne lähes sata-asteisen saunan lauteelle, niin enpäs huomannutkaan siinä olevaa metallista saunakauhaa ja onnistuin tälläämään pakarani suoraan siihen polttavan kuumaan kapineeseen. Ai saatana sitä huutoa. Lähti kuulkaa akka aika livakasti järveen viilentelemään pyrstöään.

Ja kun vihdoin sieltä vedestä nousin, niin halusin kovasti nähdä, että minkä näköinen ja kokoinen jälki sinne takamukseen oikein tuli, kun niin hitosti sattui. Vaikka melkoisesta yliliikkuvuudesta kärsinkin, niin persettäni en kyllä itse näe, eikä edes peilista ollut apua. Niinpä mä siis sain neronleimauksen, että ottaisin pepustani kuvan! Ja melkoinen vesikellohan sinne kuulkaa nousi, kyllä sen erotti sieltä selluliitin seasta, kun oikein aistikkaasti vielä suoralla salamalla sen paperinvalkoisen perän valaisi. 

Jonkin aikaa oli istuminen kivuliasta ja hanurissa näkyi polttomerkki vielä pitkään. Pikkuhiljaa asia kuitenkin unohtui ja niin unohtui se puhelimen kätköissä uinuva kuvakin siitä seitsemän leivän uunista. Aina siihen saakka kunnes puhelin kuukausia myöhemmin päätti järjestää sen pienen yllätyksen.

Että kuulkaa mua rakkaat lukijani, kun mä sanon, että jos otat kuvia perseestäsi, niin älä säilytä niitä puhelimessasi! 

(Ei kun hei... Sori, ajathan on toki tuosta sattumuksesta muuttuneet, näin vuonna 2016 näyttää siltä, että ne paljaiden pakaroiden kuvat nimenomaan kuuluu laittaa johonkin julkisesti esille... )

Kyseistä berberin kuvaa ei onneksi kuitenkaan tässä postauksessa nähdä, dokumentti polttomerkistä deletoitui välittömästi vahinkoviestien jälkeen. Mutta nyt tuli kyllä mieleen, että pitäisköhän napata uusi ruutu, että näkis vieläkö se arpi näkyy. Kenellekähän sen kuvan oikein lähettäis? :D

Kommentit (8)

Hultsu
6/8 | 

Hauska juttu 😂 Itselläni on suht. karmaiseva muisto, kun toiselle ihmiselle tarkoitettu tekstiviesti singahti appiukolle. Sitä asiaa puitiin muutama vuosi 😬 Onko mitään tietoa koska Mavalan arvonta suoritetaan?

Vierailija
7/8 | 

Tätä lukies tulikin mieleen toinen vähän samanlainen juttu.. Yks tuttava päivitti Facebookiin vahingossa kuvan persereiästään kuvatekstillä: 'Mun vaimo'

Se oli aika paha ja se kuva löytyy vieläkin fb.sta :D Siinä on kyllä vähän hassu pariskunta. En tiedä oisko vaimo suuttunut enemmän jos oiskin ollut toisinpäin, kuva vaimosta tekstillä 'mun persereikä'. Molemmat otti koko mokan huumorilla. :DDD

Elluriina
8/8 | 

Älä hyvä ihminen tapa meitä lukijoita nauruun !
Nyt kyllä repesin ja oikein kunnolla!
Silloin ei varmaan ihan heti naurattanut kun tuo tapahtui. Itsellekin on sattunut jos minkäkinlaista mokaa, joille sitten aikanaan pystyi jo nauramaan vaikka ensin olisin mieluummin joutunut maan nielemäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat