Kirjoitukset avainsanalla uusi elämä

Tänään on vihdoin sellainen olo, että olen oikeasti muuttanut. Siitäkin huolimatta, että tavaroitani on edelleen vanhassa osoitteessa paljonkin. Mutta nyt minulla on sänky ja omassa jääkaapissa ruokaa. Täällä omassa kodissa on nyt kaikki tarpeellinen, mutta pitää sieltä Tommin luota vielä setviä monta tavarakasaa pois sen tieltä.

Onpa hassua sanoa, että "Tommin luona", kun kyllähän se asunto tuntuu edelleen mun kodilta ja tämä uusi paikka siltä kuin olisi jossain käymässä. Meneehän siihen kodintunteen siirtymiseen hetki. Varmaan useampikin.

Sitä olen viime päivinä pohtinut paljon, että miten sitä saisi itsensä elämään rauhassa ihan vaan tässä ja nyt. Siinä kulloinkin käsillä olevassa hetkessä. Kun sitä niin kovasti haluaisi ajan menevän nopeasti eteenpäin, jotta pääsisi näkemään olisiko jossain edessä päin luvassa jotain ihanaa tähän elämään.

Mutta kun joka ikinen minuutti tästä elämästä on koettava oli ne sitten hyviä tai huonoja. Yhtään ei pysty pikakelaamaan, ei eteen, ei taakse. Niin olisi hyvä pystyä keskittymään siihen mitä on nyt. Todeta, että just nyt ei oo ihan hirveen ihanaa ja kivaa, mutta paskempiakin tunnelmia on koettu.

Haluan tarttua lämmöllä siihen ajatukseen, että musta ei tunnu yhtään niin kamalalta, kuin siellä mustimmassa kuopassa. Tyytyä nyt ja tässä siihen, että ei ole mahtavaa, ei suurta onnea ja iloa. Mutta ei ole myöskään ihan kamalaa.

Jossain takaraivossa on pienen pieni aavistus ja toive siitä, että kaikki kääntyy parempaan päin. Se käännös on hidas, mutta se tapahtuu. Nyt on vain pysyteltävä kyydissä ja katseltava hitaasti ohi lipuvia maisemia. 

Moni asia on ihan sikinsokin. Sekä kuvainnollisesti että fyysisesti. Tuota viimeistä on etenkin mun vaatevarastot. Rievut ovat olleet nyt pitkin ja poikin kahdessa osoitteessa, joten on tuntunut helpoimmalta pukeutua viimeisen viikon ajan ihan muutamaan käden ulottuvilla olevaan vaatekappaleeseen. 

Ihmisten ilmoilla liikkuessa olen pukeutunut lähinnä tähän hameen, neuleen ja pitkien saappaiden yhdistelmään. Muuten olen rentoillut vain farkuissa ja hupparissa. 

neule - H&M / hame - Ellos / saappaat - Högl (saatu) / korvikset - Aarikka (saatu)

Huomiseksi pitäisikin sitten keksiä jotain muuta päälle, sillä luvassa on blogimimmien pikkujoulut Helsingissä. En vielä tiedä tarkemmin, mutta kyllä mä haluan ehdottomasti kimaltaa. Makuuhuoneen ovessa roikkuukin nyt kasa paljettia ja strasseja. Arvon niistä sitten aamulla jotain laukkuuni.

Skumpanmakuinen ilta hauskassa seurassa tulee just nyt kyllä hyvinkin tarpeeseen. Kiva saada ajatuksia vähän irti tästä tavaroiden kantamisesta ja uuden elämän pelosta.

Lampsin myös viime viikonloppuisen Helsingin reissun noilla Höglin saappailla ja meinaan suunnata huomenna matkaan samoilla koroilla. Aivan uskomattoman mukavat kengät! Tulee pidettyä paljon hametta ihan senkin takia, että voin kiskoa nämä saappaat jalkaan. 

Kun saan tämän vaatepyörremyrskyni joten kuten taltutettua, niin jospa sitä päälle ja asukuviin päätyisi jo jotain muutakin kuin tuo yksi ja sama hame! 

Kommentit (3)

Vierailija

Hei Veera! Olen jo vuosia seurannut blogiasi ja saanut inspiraatioita pukeutumiseeni. Tosin olen sinua aika paljon vanhempi, mutta aika saman "mallinen". Ihania asuja ja kenkiä ja aitoa elämää. Pohdin tässä, kun joskus mainitsit, että meinaisit myydä vaatteitasi.. Asun Kaakkois-Suomessa, joten sinne nurkille en pääse kirppistelemään. Oletko aikonut myydä esim blogin puitteissa? (Saatan olla ehkä vähän kiinnostunut :) ) Ja mitä elämänvaiheeseesi tulee, niin kokemusta on. Hienosti hoidatte asian. Ja kaikenlaiset tunteet kyllä pulpahtavat esiin. Mutta katse tosiaankin eteenpäin niinkuin sulla jo onkin :) . Kaikkea hyvää sinulle!

Terkuin Anu

Jenni S

Toivotan kaikkea hyvää, kirjoitat fiksuja. Olikohan edellisen postauksen kuvituksena se arkikuva, ja todella huomasin siinä että tämä on valokuvaajan blogi. Kuvassa oli niin paljon kaikkea, vaikken edes tunne sinua henkilökohtaisesti. Et ole kirjoittajanakaan yhtään pöllömpi, mutta kuvaajana yhä kypsempi ja ehdottomasti ammattilainen. Kiitos, että jaoit kanssamme niin henkilökohtaisen kuvan.

Vierailija

Moi Veera! Olen seurannut blogiasi, joka on muuttanut minua myös. Nyt uskallan kiittää sinua. Olet saanut minua hyväksymään itseäni ja näkemään itseäni, että olen arvokas ja kaunis nainen. Minulla on ollut ongelma vaatevärin kanssa. Sinä sait minua ihastumaan, että viininpunaiset sukkahousut sopii hyvin mustien saappaiden ja mustan hameen ja ihanan harmaan villapaidan kanssa. Niin uskallan nyt käyttää erivärisiä vaatteita. Kiitos, että jaoit blogisi ihanineen kuvineen ja inspiroivineen tekstineen. Olet ihana ihminen. <3

"Ota sinä pikkukattiloista tämä teflonpintainen. Tolla toisella sä poltat kaiken pohjaan." Mm. tällaisia perusteluita kuulin Tommin suusta, kun kävimme keittiönkaappeja läpi tavaroita jakaaksemme. 

Kuvassa Tommi tekee kaunista tasajakoa kauha- ja kapustaosastolla. Molemmille yhdet paistinlastat ja soppakauhat. Minulle isän kotipihan puusta veistämät kapustat ja toiselle puolestaan pastakauha ja perunasurvin. 

Omenapora jäi Tommille, koska minä olen allerginen omenoille. Viinipullonavaaja minulle, koska minä ja ystäväni tarvitsemme sitä enemmän kuin herra olutharrastaja. Paistiveitsi ja haarukka hänelle, minä kun en usko ihan heti paistia kokkailevani. 

Minä sain blenderin, leivänpaahtimen ja käsivatkaimen. Miehen talouteen jäi hänelle lahjaksi ostamani yleiskone ja pastakone. Mulle Villeroy & Bochin astiat, Tommille Arabiaa. Pöydällä lojuu vielä kasa lasitavaraa joista pitäisi tehdä joku jako. Mistä ihmeestä kaikki nämä astiat ovatkaan kertyneet?

Tätä se on eroaminen käytännön tasolla. Kattiloiden ja kippojen jakamista, pyykkikoneen hankintaa, sähkösopimuksia ja muuttoilmoituksia. Kun keskittyy miettimään minkä väriset sohvatyynyt sopisivat uuteen mattoon ja mihin saisi kaikki kengät mahtumaan, saa näppärästi siirrettyä tunteita syrjemmälle. Vollotan sitten paremmalla ajalla omassa kodissa.

Muutto siis edelleen vielä hieman vaiheessa. Lähipäivinä pitäisi kuitenkin saada viimeiset pari huonekalua ja juurikin nuo astiat vietyä uuteen kotiin. Parin vaatekaapin läpikäynti olisi vielä huomenna edessä ja sen myötä sitten kirppistelyä. Huomenna kuitenkin pitkästä aikaa sen verran tyhjä päivä, että on aikaa sille rättisirkukselle. 

Että on tää vaan savotta. Onneksi ei ollut tarpeen saada muuttohommaa hoidetuksi päivässä tai parissa, vaan tälleen rauhalliseen tahtiin sitä mukaa kun töiltä ja muulta on ehtinyt. Mut eiköhän sitä kohta voi jo tupareita suunnitella!

 

 

Kommentit (19)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kiitos! Joskus vaan on elämässä kohdattava muutoksia. Jospa se onni asuisi kanssani uudessa kodissa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo, kyllä tässä ajatellaan toista paljonkin. Koitetaan, että molemmille saatais kasattua suht toimiva ja kiva koti. 😊

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Välillä tää meidän sopuisuus jopa ihan naurattaa. Mietin et pitäiskö jostain ees koittaa vähän tapella. 😂

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Pimmiainen

Olen seurannut sun blogia vuosia ja jotenkin teidän ero tuntuu kuin hyvä kaveri olisi eroamassa 😔 Ilmeisesti eroatte kuitenkin ystävinä ja aikuismaisesti. Onnea siis molemmille uuteen elämänvaiheeseen!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Juu, ei täällä todellakaan tapella vaan tehdään eroa ystävinä ja hyvissä väleissä. Jospa me molemmat tästä selvitään ja elämä kantaa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Muotitietoinen

Miksi meni lusikat jakoon? Mikä Mättää. Kyllätyminenkö? Minä olisin paniikissa jos moista joutuisin tekemään. Ilmeisesti on rakkautta tää missä minä eleln?

Veera
Liittynyt2.9.2015

hienoa kuulla, että sinulla sujuu suhteessasi, eikä tarvitse olla paniikissa eron keskellä.
Mitä tähän meidän eroon sitten tulee, niin sen syyt eivät muille kuulu.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Eini J.

Ei ero aina tarkoita sitä että rakkaus olisi loppunut. Muotitietoinen, kommenttisi on todella tökerö eroa työstävälle.

Nurje

Se, että pystyy myöntämään sen, kun ero on se parempi vaihtoehto ja hoitamaan sen näin upean asiallisesti, on uskomattoman aikuismaista ja fiksua. Tällaisten ihmisten ei tarvitse panikoida.

Puolestaan eron syiden tivaaminen vieraalta ihmiseltä ja oman tilanteen nostaminen toisen tilanteen yläpuolelle taas puolestaan on äärimmäisen hölmöä ja lapsellista.

Fani

Ymmärrän, että varmaankin eroatte sovussa, niin minäkin tein aikanaan. Mutta täytyy sanoa että en kyllä olisi pystynyt raportoida kepeästi astioiden jaosta. Niin pohjattoman surullista ja ahdistavaa se oli. Rakkauden loppuminen, pitkän suhteen päättyminen. Toivon teille kaikkea hyvää.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Niin me ihmiset ollaan erilaisia. Niin kuin erot ja sekin miten niitä käsittelee ja miten niistä kertoo.
Surullista tämä on, mutta ei se itselläni tarkoita sitä ettenkö voisi tällaisista käytännön asioista tänne kirjoitella. Totuttelua tämä uusi tilanne vaatii, mutta eiköhän kaikki hyvin mene.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Eini J.

Tsemppiä vanhan ja uuden elämän risteyskohdassa!

Itse erosin puoli vuotta sitten, sopuisten keskustelujen jälkeen ja asiallisesti palauteltiin toisen tavarat ja eron jälkeen vielä kävin hoitaan toisen lemmikkiä kun siitä oli ehditty jo sopia ennen eroa. Tavattiin yhteisessä harrastuksessa ja siellä häntä edelleen näin ja näen ja käyttäydyn kuin ystävä.

Mutta, mistään ikinä ei olisi kukaan ulkopuolinen osannut sanoa, miten raastavan kipeä ero se oli ja miten paljon molemmat sitä oikeasti suri. Ihmiset nyt vaan toimii kriiseissä eri tavoin.

Lottas Liv
Liittynyt21.9.2017

Näinkin voi erota! ❤️ Itsekin aikanaan yhden sopuisan eron läpikäyneenä, toista liittoani elävänä, voin sanoa että erosta voi oppia niin paljon positiivisia juttuja eikä sen aina tarvitse olla pelkästään kamalaa ja riitaisaa. Kun tällaiseen päätökseen on tultu, on elämällä todennäköisesti tarjota sinulle tulevaisuudessa jotain tosi hyvää ja onnellista. Tsemppiä muuttorumbaan ja kaikkeen uuteen! Kyyneleitä ja tupareita, sellaista tää elämä on, vanhan taakse jättämistä ja uuteen opettelua. Elämän eri puolia ❤️ - Lotta

Elluriina

Tuttavani erosi muutama vuosi sitten. Mistään muusta ei tullut riitaa, kuin siitä, kumpi saa pitää kissan. Aikansa kissasta riideltyään ex-pariskunta ratkaisi arvalla kissan tulevan huoltajan ja hävinnyt otti itselleen uuden kissan. Kissa-riitaan liittyi kaikenlaista koomista säätämistä, jota ollaan naurettu vielä vuosien päästä porukalla.

Vierailija

Mulla on hyvin samanlaisia kokemuksia sopuisasta erosta, kuten myös "miksi sitten eroatte, jos tulette toimeen?" -kommenteista. Mä näkisin tän niin, että  kun pitkän vaikean vaiheen (mikä mättää? voiko tilanteen korjata? haluanko erota? haluaakohan tuo erota?) jälkeen pystytään vihdoin tekemään eropäätös, sisäinen paine helpottaa ja siihen tulevaan ex-puolisoon alkaa suhtautua eri tavalla. Helppoa se ei missään nimessä ole, mutta käytännön asiat ja tavaroiden jako ovat konkreettinen tapa viedä prosessia eteenpäin. Muistan elävästi yli 10 vuoden takaisen hämmentävän tilanteen, jossa jaettiin joulukoristeetkin (punaiset exälle, valkoiset mulle). Vasta muuttopäivän lopuksi, yksin uuteen asuntoon jäätyäni itkin. Toivuttuani erosta ymmärsin että ratkaisu oli oikea ja vaikka emme ole missään tekemissä ex-puolison kanssa, arvostan sitä että osasimme hoitaa käytännön asiat niinkin sivistyneesti. Tsemppiä ja kaikkea hyvää! -M-

Vaikka kuinka kuvittelin, ettei uuteen kotiin tarvitse imuria ja pesukonetta lukuunottamatta hankkia juuri mitään, niin voi kuulkaa kyllä tässä on saanut sanoa heipat satalappuselle toisensa jälkeen.

Tietenkään kaikki ostokset eivät ole olleet mitään välttämättömyyksiä, mutta esimerkiksi säilytyskalusteet tulevat vähän komeroita omaavassa kämpässä kyllä tarpeeseen. Ja jotkut ostokset kuten bluetooth-kaiutin ja keinutuoli nyt vaan ovat omaa viihtyvyyttä lisääviä tekijöitä. Eli on tullut tehtyä hankintoja niin tarpeesta kuin pelkästä halustakin.

Postauksen kuvat ovat Insta storyistä tallennettuja, niin siksi niissä tekstejä mukana. Ei ole nyt tullut vielä muuten kotia kuvailtua. 

Rottinkinen vanha kukkapöytä on muutaman kympin löytö Tori.fistä. Siihen tulee varmaan asettumaan juurikin tuo kaiutin, valo ja jotain kasveja. Alahyllyllä voi säilyttää vaikka lehtiä. 

Ensimmäinen hankintani kämpän saatuani oli tuo Marshallin siistin näköinen Kilburn-kaiutin. Kyllä se on joku poppivehje ihmisellä oltava ja tässä yhdistyi sekä hyvä äänenlaatu että mun sisustukseen sopiva ulkomuoto. 

Ajattelin ensin, että jätän television toistaiseksi hankkimatta ja tuijottelen ohjelmat läppäriltä, mutta tuli nyt sitten napattua imurinostoreissulla töllökin matkaan. 

Ruokapöytä ja tuolit sen sijaan on monella tapaa vanhat. Tuolit ovat peräisin oman lukioni vintiltä, mistä kannettiin remontin yhteydessä ikivanhaa kamaa roskalavalle lähes 20 vuotta sitten.

Pikkuinen ruokapöytä puolestaan on 15 vuoden takainen löytö osto- ja myyntiliikkeestä, kun tarvitsin silloisen asuntoni keittiöön juurikin tuon kokoista pöytää. Välillä se on palvellut työpöytänä ja viimeksi muuttaessa meinattiin jo hankkiutua siitä eroon, mutta nyt se saa jälleen uuden elämän ruokapöytänä.

En oo koskaan ennen omistanut ikiomaa imuria. Aikoinaan Tommin imuri muutti mun luokse jo muutaman viikon ennen kuin aloimme seurustelemaan ja mies seurasi sitten hetken päästä perässä. Mut nyt mulla on söpö pandan näköinen Electrolux. Sen nimi voisikin olla lapsuuden lemppari pehmoleluni mukaisesti Tao Tao. 

Imurin lisäksi pakollisia hankintoja oli pesukone. Valitsemani Whirlpool möi itsensä minulle seuraavilla sanoilla "Uusi FreshCare+-systeemi liikuttaa pyykkiä hellästi rummussa hitain ja säännöllisin liikkein jopa 6 tuntia pesuohjelman päättymisen jälkeen. Näin ilma kiertää kuitujen läpi ja vaatteesi pysyvät raikkaina ja rypyttöminä siihen hetkeen saakka, kun ehdit tyhjentää koneen!". Mä nimittäin olen maailman pahin pyykkien koneeseen unohtelija. :D

Lisäksi on tullut hankittua tosiaan muutama säilytyskaluste (yksi eteiseen ja pari olohuoneeseen toimittamaan samalla tv-tason virkaa), mikro, keinutuoli, yksi lamppu ja jotain pikkusälää kuten säilytyskori suihkuun ym. Onneksi Tori.fi ja Kontti ovat olleet ystäviäni ja osa tavaroista on löytynyt edullisesti käytettynä. 

Nyt pitäiskin sitten lähteä asentamaan lamppuja kattoon, niin helpottuis vähän toimiminen. Se homma kun ei onnistunutkaan viikonloppuna, oikeanlaisten työkalujen puutteen vuoksi. Että kyllä tää tästä etenee! 

 

Kommentit (7)

atomi
Liittynyt3.8.2017

Onnea uuteen kotiin Veera! Kivalta näyttää sun sisustusjutut mutta kuvaathan vielä sun keinutuolin, tuon ihanan mutta tilaa vievän (vai viekö..?)nostalgiakalusteen <3 Keksitkö jonkun pätevän jutun kenkien säilytykseen? Sisustaminen on kyllä kivaa ja ihan parhaita todella nuo kontit ja torit joista löytää kivaa pienelläkin rahalla.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kengät on vielä muuttolaatikoissa vanhassa kodissa. Ei siis vielä ole hajuakaan niiden säilytyksestä. koitan epätoivolla päästä eroon osasta. :D

Ja juu, kuvaan kyllä jossain vaiheessa keinutuolinkin. Kyllähän se jonkin verran tilaa vie, mutta hyvin se tuntuu tuohon mun olkkariin mahtuvan. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Alissa

Oman kodin laittaminen on kyllä ihanaa, vaikka eronkin jälkeen <3 Tsemppiä sille! Omko tuo Marshall siis bluetooth-soitin vai ihan oikea kaiutin??

Käyttäjä11797
Liittynyt11.11.2017

Runsaan kuukauden olen asustanut sinkkukotiani ja sattumoisin aivan samat hankinnat tehty: imuri, pesukone ( mulle tuli kuivaava LG), mikro, keittiön lamppu ja radio. :) Vessaan tarvitsin tilavamman peilikaapin. Onnea uuteen kotiin sinulle!

Paltsu

Onnea uuteen kotiin! Sisustusjutut on kivoja, niitä lisää :) hmm, mä nään tuossa imurissa ihan selkeen mopsin naaman :D

Kerroin jokin aika sitten, että blogissa on ollut hiljaista siksi, että päässä on pyörinyt elämä. Sillä lailla isosti. Nyt on ajankohta vihdoin sellainen, että aihetta viitsii avata julkisestikin. 

Sain eilen käteeni tulevan kotini avaimet. Nyt olisi sitten muuttopuuhia tiedossa. Siis minulla, ei meillä. (Tai no, kyllähän tuo vielä tällä hetkellä samalla sohvalla istuva partahemmo on aika tiiviisti käytännön hommissa mukana. Tänään raahattiin kahdestaan kolmoskerrokseen mm. pesukone. Luojalle kiitos nokkakärryistä!)

Blogissa tämä tietää sitä, että tiedossa on ihan varmasti koti- ja sisustusjuttuja. Varmaan tulee myös tuotettua monenmoista pohdiskelua aiheesta "miltä tuntuu asua yksin taas 15 vuoden jälkeen". Siinä saattaa aluksi pukata käytännön ongelmaa jos jonkinmoista.

Miten yksinasuva ihminen saa lakanat kuivumaan silleen siististi, kun ei ole ketään niitä kaverina vetämässä? Tommia taasen vähän mietityttää miten minä mahdan pärjätä, kun ei ole enää omaa hovikokkia. "Veikkaan, että soittelet alkuun aika usein, kun on keittiössä joku ongelma", kuului hänen arvionsa tuossa joku ilta. Ehkäpä siis jotain Veera opettelee kokkaamaan -sisältöäkin luvassa.

Kyllä monenlaisia fiiliksiäkin varmasti tulee tännekin kirjoiteltua. Mutta tarkoitus on pitää punainen lanka nykyhetkessä ja tulevassa. Luvassa ei siis ole mitään erojuttuja, vaan uuteen elämäntilanteeseen sopeutumista ja erilaiseen arkeen totuttelua. 

Muutamat ensimmäiset tavarat on nyt uuteen kotiin viety. Bongasin tuon ihanan rottinkisen kukkapöydän Tori.fistä ja ostin sen, vaikken sillä hetkellä ollut edes ihan varma mihin sen uudessa kodissa sijoittaisin. Mutta aivan mahtava löytö näin rottinkitrendin jyllätessä. 

Suurin käytännön ongelma tässä muutossa tulee ehdottomasti olemaan tavaroiden, etenkin vaatteiden säilytys. Uusi kotini on vajaan 50 neliön kaksio vanhassa talossa ja säilytystila on todellakin kortilla. Tämä tarkoittaa sitä, että vaate- ja kenkäkokoelmani tulevat kohtaamaan rajua karsimista. Tiedossa siis paljon tuotteita myyntiin! 

Jotain huonekaluhankintojakin on vielä tehtävä, mutta kyllä mä nyt alkuun pääsen. Koitamme jakaa kamojamme sillä tavalla reilusti, että kumpikin joutuu hankkimaan jotain, mutta ei niin, että tilanne olisi toiselle jotenkin epäreilumpi. Nyt voisikin perjantai-illan ratoksi alkaa komppaamaan noita astiakaappeja. Tänään todellakin pistetään lusikat jakoon.

 

Kommentit (30)

Vierailija

Kirjoitit erostasi kauniisti. Uusissa elämäntilanteissa on paljon ihmeteltävää. Jaettavissa lusikoissa on historia, mutta tavallaan myös lupaus siitä, että näille on jatkossakin käyttöä ja uutta koettavaa. Erossa menettää osan itseään, mutta saa myös oppia uusia asioita itsestään.

Valoisaa alkavaa talvea! Vaikutat huikealta naiselta.

E_5

Tsemppiä! Itse oon aika tilanteessa muuten mutta oma koti on vielä hakusessa. Kai se vielä löytyy.

Vierailija

Tsemppiä ja voimia! Itse erosin 5 vuotta sitten 16 vuotta kestäneestä suhteesta, muutin eron jälkeen vanhaan kerrostalokaksioon... Hyvin pärjäsin, oli itse asiassa aika mukavaakin elellä itsekseen ja opetella tuntemaan kuka minä ihan oikeasti olen.

Tuli niitä yksinäisiä hetkiä ja aallonpohjiakin, mutta niillekin pitää antaa oma aikansa, kyllä sieltä sitten taas noustaan...

Vierailija

Paljon voimia ja kaikkea hyvää sinulle! Pitkästä liitosta eronneena tiedän, että välillä tulee päiviä jolloin on huikaisevan onnellinen ja toisinaan kaikki on mustaa mutaa, jossa on vain pakko rämpiä. Aika parantaa haavat, lattea klisee, mutta niin totta.

MinnaH

Iso tsemppirutistus tilanteeseen ja kiitos kun suhtaudut kunnioittavasti 15 vuotta kanssasi asunutta miestä kohtaan. Toivottavasti et naapuriblogin ex-rouvan tavoin anna vuodatushaastattelua Me Naisille.

saya-

"Luvassa ei siis ole mitään erojuttuja, vaan uuteen elämäntilanteeseen sopeutumista ja erilaiseen arkeen totuttelua. "
Luetun ymmärtäminen huipussaan kommenttiboksissa :D tsemppiä silti, tuntuu varmasti oudolta asua yksin pitkän ajan jälkeen!

Smaari

Ihan samalle hymähdin :D Leppoisaa marraskuuta niin meille eronneille kuin onnillisille parisuhteessa eläville :)

hannamariavv

Tsemppiä suuresti uuden kämpän sisustukseen ja uudenlaisen elämän aloittamiseen! Itse pistin lusikat jakoon viime keväänä ja oli siinä kyllä opettelemista, tai no on kyllä vieläkin.

hanna

www.hannamariav.com

SaaraH.

Tämä on ollut luettavissa jo vuoden verran rivien välistä blogissasi. Ei tule yllätyksenä. 

Vierailija

Ja miten mainiota, että pääsit tämän nyt toteamaan. Hyvä sinä ja sinun mieletön intuitiosi!

Veeralle tsemppiä ja hyvä hetkiä!

Vierailija

Tsemppiä! Mä ajattelin, että olette Tommin kanssa sellainen together forever-pari. Tuli yllätyksenä tämä.

Vierailija

Tämä oli vain ajan kysymys eikä edes yllätys. Yllätys oli se, että kesti näinkin kauan.

Evene

No mitä hittoa? Mees nyt takas siihen kivenkoloon mistä tulitkin. Vaikka sulla on paha olla, ei sitä tarvitse purkaa muihin anonyymina netissä.

Midinette

Voimia ja iloa uuteen elämäntilanteeseen! Odotan innolla sisustus- ja mahdollisia kokkausjuttuja!
Kaikissa muutoksissa on niin paljon hyvää: uudet tuulet saavatkin puhaltaa!
Olemme tiivisti mukana uusissa kuvioissasi!
Olet upea, vahva ja itsenäinen nainen!

Empsu

Ikävä kuulla erosta. Samalla ihana kuulla, että lusikat on onnistuttu jakamaan aikuismaisesti. Tosi paljon tsemppiä uuteen elämään! En seuraa mitään blogeja säännöllisesti, mutta täällä on aina mukava käydä kahmaisemassa kerralla suuri määrä positiivista energiaa. (Ps. Kadehdin rottinkipöytää!)

Vierailija

Voimia jaksamisia myös Veeran X-miehelle varmasti jonkinlainen helpotus kuitenkin, miehet usein unohdetaan tällaisissa asioissa ja saavat jäädä oman onnensa nojaan.

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat