Kirjoitukset avainsanalla videot

Tänään oli hirmuinen väsy ja tukka pahemmin kuin huonosti, joten pitkästä aikaa turvauduin turbaaniin. Kuvasin superhelpon kieputusturbaanin tekemisen myös videolle.

Jos oli se  ohjeistamani tuubihuiviturbaani helppo, niin tää on ehkä vielä helpompi, koska tämä syntyy melkeimpä mistä tahansa käteen osuvasta reilun kokoisesta huivista. Saa olla malliltaan neliö, kolmio tai vaikka suorakaide. Eikä tämä oikeastaan tarvitse edes mitään solmimista.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En jaksanut ottaa stillejä ja kirjoittaa, joten kuvasin Mangon nettikaupasta tilaamani vaatteet videolle. Katso siis alta mitä tilasin ja pidinkö vai palautinko. Kerron myös mitä kokoa suosittelen Violeta-malliston vaatteista itseni kokoisille. 

 

 

Miksi muuten noi Youtuben vaihtoehdoiksi antamat aloituskuvat on aina tihan urpoja? :D

Ja mites noin ylipäätään, onko tällaiset asiat videona ihan jees, vai oletteko tekstin ja still-kuvien ystäviä?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 | 

Still-kuvien ehdottomasti. Tulee luettua blogiasi usein bussissa eikä kuulokkeet aina satu mukaan niin silloin jää videot katsomatta. Tarkemmin sanoen tää oli eka kerta kun katsoin ikinä bloggarin videopostauksen koska istun sairaana sohvalla.

Vierailija
2/15 | 

Mä tykkään myös videoista kovasti :). Niistä näkee jotenkin paremmin bloggaajan luonnettakin.

Vierailija
3/15 | 

Still-kuvien. Tai jos videoita haluaa kuvata, niin voisiko saada tekstinä edes jonkun tiivistelmän. Minäkin luen blogeja usein bussissa/odotellessa/muussa julkisessa tilassa jossa ei ole mahdollista ilman kuulokkeita kuunnella, ja kuulokkeet minulla on ihan äärettömän harvoin mukana. Tympeää sitten kun käy näin että menet blogiin että jes, uus postaus, mutta siellä onkin vain video :/ 

Vierailija
5/15 | 

Tilasin itse Mangon Huoleta-mallistosta ja eivät sopineet. Koin melko epäreiluna, että me plussakokolaiset joudumme maksamaan postikulut palautuksesta kun normikokoiset voivat palauttaa vaatteet kuluitta Mangon liikkeisiin. Tämän takia en jatkossa aio shoppailla Violetaa ennen kun muuttavat palautukset reiluiksi.

PiP
7/15 | 

Ehdottomasti still-kuvina! En millään viitsi odottaa videoiden latautumista, kuvat ja teksti toimii paremmin. Please, älä vaihda videoihin.

Anna
8/15 | 

Sun kuvat on aina niin hyviä, että mieluummin stillinä! On totta, että vaatteiden istuvuuden hahmottaa paremmin kun malli liikkuu, mutta muuten mukavampi katsella kuvia kuin videoita, esim. bussissa jne. Voihan sitä videoitakin välillä olla, mut mielestäni blogin suola on nimenomaan kuva+teksti. 

koiris
9/15 | 

Still-kuvien ystävä minäkin - vaikka videosi olikin kivan rauhallinen ja hyväfiiliksinen.

Heta
10/15 | 

Kerrankin hyvän näköisiä nahkatakkeja myös isokokoisille! En saanut videota pyörimään Iphone 6:lla ja tässä työkoneessa ei ole ääntä; minkä kokoisen takin ostit/palautit? Still-kuvista tykkään minäkin, edellä maintuista syistä johtuen :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/15 | 

Toi oli koko XL ja mahtui mulla jopa kiinni. Niukkojen rotsien ystävänä olisi ollut kiva päästä kokeilemaan myös yhtä kokoa pienempää.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sugared
12/15 | 

Itsekin tilailen silloin tällöin Violetaa ja aina saa olla jännäämässä, että mitenhän tilaus istuu, pitääkö palauttaa ja paljon maksaa. Olen kyllä löytänyt mallistosta vuosien varrella ihan huippu juttuja, joten riski on usein kannattanutkin. Jotain Violeta by Mango- vaatteita saa muuten Booztin kautta ja sinnehän voi ilmaiseksi palauttaa. Tuntuu vaan, että ne kaikkein kivoimmat tuotteet eivät taas sinne tietänsä löydä, mutta suositan silti tsekkaamaan! ;)

emiliamaria
15/15 | 

Still-kuvat ja tekstit. Mä oon lopettanut monen blogin seuraamisen kun ovat menneet videohommiksi, lukeminen on kivempaa ja sitä voi tehdä ilman kuulokkeita iltaisinkin, jolloin pääasiassa blogeja ehdin katsella. Naurattaa myös joissakin blogeissa olevat "anteeksipyynnöt" siitä että juttu on pitkä, siis tekstiä on paljon, aivan kuin lukeminen olisi ihan kauhea vaiva. (toki joillekin lukihäiriöisille pitkät tekstit on uuvuttavia) mutta tässä taidetaan nyt mennä kokoajan siihen että kaiken pitäisi olla helppoa ja valmiiksi pureskeltua ja mikään ei saisi aiheuttaa aivoissa ponnistelua. :)

-Kaupallinen yhteistyö UKKO.fi:n kanssa-

Minulla ei ole muutamia pätkiä lukuunottamatta ollut työpaikkaa enää yli kolmeen vuoteen, mutta minulla ei ole myöskään omaa yritystä. Töitä kuitenkin teen koko ajan ja tilille kolisee sen ansiosta liksaa. Mikäs tää kuvio sitten oikein on, jos ei ole työpaikkaa eikä yritystä?

Homman nimi on ns. kevytyrittäjyys. UKKO.fi on palvelu, joka mahdollistaa töiden laskuttamisen ilman omaa yritystä. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja sen käyttö todella helppoa. Voit aloittaa palvelun käytön heti. Sovi työstä ja hinnasta asiakkaasi kanssa, hoida homma ja lähetä lasku. Palkanmaksua varten toimita vielä verokorttisi Ukkoon.

Kun asiakas on maksanut laskun, UKKO.fi hoitaa eteenpäin kaikki lakisääteiset maksut, ottaa itselleen 5% palvelumaksun ja maksaa palkan tilillesi. Superhelppoa!

Palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen ohessa työskentelevälle, yritystoimintaa suunnitelevalle ja ideaansa testaavalle tai vaikka palkkatyötä ja omia keikkoja yhdistelevälle. Eikä mikään estä olemasta ihan kokopäiväinen kevytyrittäjäkin.

Videolta selviää mm. miten päädyin UKKO.fi -käyttäjäksi, mitä kaikkea olen viime aikoina liksani eteen tehnyt, mikä kevytyrittäjyydessä on mielestäni parasta ja kaipaanko takaisin vakiduuniin. Pistä video pyörimään!

 

 

Vastailen kommenttiboksissa mielelläni, jos sinulla on kysyttävää UKKO.fi:n käytöstä. Mikäli palvelu voisi sopia sinunkin tarpeisiisi, kannattaa myös tutustua Usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksineen. Voit myös lukea minun muutaman vuoden takaisen postauksen, josta selviää perusteet.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Tulkitseeko kela tällaisessakin muodossa sinut yrittäjäksi, eli työttömyyskorvauksista on turha haaveilla, jos sellainen tilanne tulisi :D? Muuten voisin kuvitella, et sun kannattaisi laittaa oma firma pystyyn :) siinä olis paljon hyviä puolia.

Veera
Liittynyt2.9.2015
2/2 | 

Juu, todennäköisesti työttömyyskorvauksista olisi turha haaveilla.  Mutta eipä se tilanne olisi yrittäjänä sen kummempi. Mun "työttömyyskorvaukset" on säästötilillä. :D

Ja itse asiassa keväällä 2014 mä sain 2 tai 3 kuukautta soviteltua päivärahaa, vaikka oli tuloja Ukon kautta. Mutta tämähän tuntuu edelleen olevan sellainen harmaa alue, että ei ole vielä ihan yhtenäisiä käytäntöjä vaan päätökset saattaa riippua paikkaunnasta ja virkailijastakin.

Syy miksi en ole toistaiseksi vielä ollut halukas laittamaan omaa firmaa, on ollut se, että mulla on tosiaan välillä noita useamman kuukauden työputkia ja en ole sen vuoksi ollut halukas makselemaan ympäri vuoden YELiä. Ukon kautta eläkemaksuja menee tasan tekemäni työn mukaan. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Olipas taas ihan hurjan kiva päivä Ratsulan muotinäytöksessä pyöriessä! Nyt sitten odottaa kassi taas pakkaamistaan, koska suuntaan aamulla pariksi päiväksi töihin Helsinkiin. Perjantai ja lauantai menee Kuva ja Kamera  -messuilla Olympuksen osastolla kameroita esittelemässä. 

Aamuisen muodonmuutoksen väsyneestä finnihirviöstä supermalliksi, muotinäytöspäivän tunnelmia ja asuja voi kurkkia tästä videosta. Joka siis kotoisin mun Instagramin My Storystä ja siksi video on pystymallinen.

Mikäli saan taas muotinäytöskuvia käsiini ja luvan niitä julkaista, niin laitan niitä toki tänne blogiinkin!

 

 

 

 

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat