Kirjoitukset avainsanalla Vink Vink

Tiedän, että on olemassa ihmisiä, joilla joululahjahommat on ollut kunnossa jo viikkoja sitten. Sitten on myös itseni kaltaisia tyyppejä, jotka ovat päättäneet olla juurikaan osallistumatta koko lahjahässäkkään.

Perhepiirin pienimmille on paketit, mutta aikuisten kohdalla luotan jokaisen hankkivan itse tarvitsemansa ja haluamansa kuten itsekin teen. Lahjon ystäviä ja perheenjäseniä mieluummin sitten sopivan idean tai tarpeen vastaan tullessa mihin tahansa aikaan vuodesta. 

(Edit. Olinhan mä sittenkin tehnyt tänä vuonna pienen poikkeuksen ja mulla on lahja muutamalle aikuisellekin, joita jouluna tapaan. Täysin en siis ole ”lahjaton” tänä vuonna, mutta hyvin paljon vähemmän lahjon kuin joskus ennen. Nämä kyseiset paketit olis kuulkaa taitavasti unohtuneet pian junaan lähtiessäni kassissa keittiön nurkkaan ilman yhtä teistä, joka laittoi kommenttia. :D)

Tiedän, että on myös monia, jotka haluavat lahjoja antaa, mutta näin hetki ennen joulua projekti on vielä hieman vaiheessa. Ryysiksessä kauppoihin rynniminen ehkä ahdistaa eikä tavaroiden hankkiminen ylipäätään tunnu parhaalta vaihtoehdolta. Kokosin tähän muutamia aineettomia lahjaideoita, joita hankkiakseen ei tarvitse poistua kotisohvalta.

Monen tässä listatun lahjan kohdalla omasta mielestäni ihaninta on se, että niihin voi sisällyttää aikaa yhdessä. Älä siis anna kummilapselle pelkästään huvipuistoranneketta, vaan mukaan myös lupaus lähteä itse kirkumaan seuraksi vuoristorataan.

 

Museokortti Ihan loistolahja kenelle tahansa kulttuurin ja taiteen ystävälle. Itselläni on ollut Museokortti nyt vajaan vuoden ja se on olut hyvä kannustin piipahtamaan erilaisissa näyttelyissä spontaanimmin kuin aiemmin. Museokortin voi ostaa täältä. Lahjan saaja saa lopullisen korttinsa postissa rekisteröidyttyään Museokortti-sivustolla. 

Pakopeli Olen käynyt nyt pari kertaa pakohuonepelissä ja tykännyt kovasti. Lahjakortti pakopeliin sopii vaikkapa yhteiseksi lahjaksi kaveriporukalle tai perheelle. Pakohuonefirmoja löytyy useampia, mutta tässä vinkkaan meiltä Poristakin löytyvän Mysteerin, jonka lahjakortteja pääset ostamaan täältä. (Toinen Mysteeri-vierailuni oli saatu)

Keikka- festariliput. Pääsyliput keikoille ja festareille ovat olleet suosikkilahjojani jo vuosia, niin antajana kuin saajanakin. Parasta on hankkia kaksi lippua, minulle ja hänelle, olipa hän sitten kumppani tai hyvä ystävä. Itse taidan lahjoa itseäni sunnuntai-lipulla Tuskaan (jahka yhden päivän liput vihdoin tulevat myyntiin), sillä Faith No More ja Deftones on nähtävä. 

Retki luontoon. Lupaa tehdä eväät ja viedä kaveri rentouttavalle retkelle. Jos vaikkapa lumikenkäily, melonta tai muu luontoaktiviteetti kiinnostaa, mutta välineet ja kokemus puuttuu, on ohjatut retket hyvä vaihtoehto. Ohjattuja luontoretkiä tarjoavia yrityksiä löytyy ympäri Suomen. Miltä kuulostaisi vaikkapa Auringonlasku ja Kuutamo, lumikenkäily Torronsuon kansallispuistoon? Aika ihanalta, jos minulta kysytään.

 

Äänikirjapalvelu Kirjat ovat joulun klassikolahja, mutta mitä jos fyysisen opuksen sijaan antaisitkin kuukauden tai muutaman äänikirjapalvelussa. Yhden kirjan hinnalla lahjan saaja lukee teoksen jos toisenkin! Itselläni on käytössä Bookbeat toinen suosittu palvelu on Storytel.

Lehtitilaus Klassikkolahja, mutta toimii edelleen sillä se ilahduttaa pidemmän aikaa. Tässäkin voi suosia aineettomuutta, sillä moni lehti on mahdollista nykyään tilata pelkästään diginä. Itse ilahtuisin esimerkiksi Hesarin digitilauksesta.

 

Hotelliyö Onko lähipiirissä vaikkapa väsyneet pikkulasten vanhemmat, jotka voisivat kaivata hetken hengähdyksen? Tai haluaisitko itse viettää kiireetöntä aikaa bestiksen kanssa? Ensimainituille kun hotellilahjakortin yhteydessä lupaa vielä lastenhoitoavun, niin rentouttava lahja lienee täydellinen. Ystävälle luvatussa yhteisessä hotellilomassa parasta on se, että se on lahja myös itselle!

Kutsu yökylään Ei ystävän kanssa tarvitse toki hotelliin sakka lähteä, vaan vanha kunnon yökyläilykin on mahtava idea etenkin jos edellisestä kerrasta on ehtinyt vierähtää jo vuosia. 

Bussi-/junalahjakortti Jos yökylään hinkumasi henkilö asuu kauempana, varmistat yhteisen ajan toteutumisen hankkimalla hänelle bussi- tai junalahjakortin summalle, jolla hän pääsee luoksesi. (Ja jos haluat varmistaa vieraan poistumisen, niin myös paluumatkan). Itse muistan opiskeluaikana antaneeni tällaisen lahjan muutamaankin otteeseen ja ilahduttivat kovasti.

 

Suoratoistopalvelutilaus. Netflix, HBO, Viaplay, Amazon Prime, vaihtoehtoja riittää. Tämä lahja ilahduttaa saajaansa monena sohvalla vietettynä iltana.

Liigapassi. Ässä-fanin eksänä tiedän, että kiekkoihmistä varmasti lämmittää mahdollisuus katsoa kaikki tai ainakin oman joukkueen Liiga-pelit omalta kotisohvalta. Telian Liiga-paketit tilaat täältä.

Ohjelmistot. Onko perheessäsi esimerkiksi innokas valokuvaaja, videoiden tekijä tai vaikka kuvittamisesta ja graafisesta suunnittelusta kiinnostunut henkilö? Lisenssi ammattimaisiin ohjelmistoihin voi saada harrastuksen ihan uuteen lentoon. Esimerkiksi Adoben valokuvauspaketti, joka sisältää Photoshopin ja Lightroomin, maksaa vuosisopimuksella vain 12,39 €/kk.

 

Kokkauskurssi. Itselleni mieluisimpia lahjoja olisivat yhteiset aktiviteetit ystävien kanssa. Olisi tosi kiva vaikka yhdessä opetella jonkun uuden ruokalajin salat. Ruokakursseja järjestävät monet ravintolat, kansalais-/työväenopistot ja myös Martat. Miten olisi vaikka sushikurssi, Marttojen Ruisleipää hapanjuureen -kurssi tai vegaaninen leivonta -kurssi?

Olut-, viski- tai viinitasting. Olutkurssi tai panimovierailu. Opastetut tastingit ovat mielenkiintoinen tapa tutustua juomiin ja maistelun lisäksi niissä tuppaa oppimaan paljon uutta. Viinilehden Viinikoulu-kalenterin löydät täältä. Monia eri tasting-lahjakortteja tarjoaa myös Elämyslahjat.

Olutharrastaja voisi ilahtua myös panimovierailusta tai kurssista, jolla opetellaan oluen valmistusta. Ehkä teilläkin on muutaman vuoden päästä oma pienpanimo! Olutkurssia järjestää ainakin Brewniverse. Panimovierailuista kannattaa kysellä oman alueen pienpanimoista. Aika monet niitä järjestävät.

Siivouslahjakortti. Tämän voi joko hankkia siivousfirmalta tai lupautua vaikkapa mummolle itse siivoamaan tai pesemään ikkunat. 

Hyväntekeväisyyslahjat. Onko kaikilla jo kaikkea? Etenkin ihminen, jolle hyväntekeväisyys on sydäntä lähellä, osaa arvostaa, jos laitatkin lahjarahat vaikkapa vuoheen, puuntaimiin tai koulupukuihin. Nämä kaikki saat Kirkon ulkomaanavun lahjakaupasta. Naisten pankin kautta voit puolestaan lahjoittaa naiselle ammatin tai yrittäjyyskoulutuksen.

 

Tai entäpä jos vain kirjoittaisit kirjeen, jossa kerrot kaikki hyvät asiat, jotka ystävästäsi/läheisestäsi keksit. Se on lahja, joka ei maksa mitään, mutta koskettaa varmasti. 

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Aika vasta instastoreissa mainostit Dermosilin tuotteita, joita olit ostanut lahjaksi ystävillesi ja kerroit miten hyvä lahjaidea ne ovat. Nytkö sitten sanot ettet annakaan lahjoja?

Veera
Liittynyt2.9.2015
2/2 | 

No totta! You got me. Onhan mulla muutamille, joita joulun aikana näen, tosiaan ne lahjat. Niitä käsisaippuoitahan mä tilasin vielä lisääkin. :D :D
Mä en ihan oikeasti tätä yöllä kirjoittaessa muistanut asiaa. En muistanut minkäänlaista menneiltä vuosilta tuttua lahjastressiä tai kauppojen koluamista (koska niitä ei ollut) ja muutamana vuonna olen tosiaan jättänyt kokonaan lahjat hankkimatta, joten päässä oli kai taas ajatus, että eihän tässä mitään ole tullut hankittua. Olisi siis lahjakassi unohtunut kuule tohon keittiön nurkkaan nurkkaan tänään junaan hypätessä ilman sun kommenttia. Kiitos siis tästä. Eli muutamalle tyypille on kosmetiikkaa menossa pukinkonttiin! Moni ennen lahjomani aikuinen kuitenkin jää tänäkin jouluna lahjatta.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

-Postauksen farkut saatu-

"...tukevat napakasti vatsan kohdalta, saavat jalat näyttämään pidemmiltä ja kohottavat takapuolta." Näin kuvaillaan kuvissa näkyviä Shaping Denim -farkkuja KappAhlin nettikaupassa. No en nyt tiiä allekirjoitanko varsinaisesti mitään noista lupauksista. Kinttuni näyttävät mun mielestä ihan saman mittaisilta kuin ennenkin, en mitään erityistä napakkaa tukea vatsan alueellakaan huomaa ja persekin on ihan samalla paikallaan.

Mutta hemmetin hyvän tuntuiset farkut nää nyt joka tapauksessa on! Että mahtavatko tehdä kaiken lupaamansa vaan huomaamatta ja hienovaraisesti.

Tuotekuvaus lupaa Shaping Denimien olevan myös niin mukavat, ettei niitä haluaisi riisua pois lainkaan ja tuon mukavuuden mä kyllä olen housuissa huomannut. 4% elastaania sisältävä materiaali on ihanan pehmoista ja joustavaa. Se myös palautuu nätisti muotoonsa käytön jälkeen, eikä ainakaan vielä muutaman viikon testijakson aikana ole havaittavissa esim ikäviä polvipusseja. Myös vyötärön ympärys on pysynyt muodossaan ja napakkuudessaan.

Omat farkkuni ovat KappAhlin XLNT-mallistosta ja sain ne syksyllä pressi-tilaisuudesta, missä oli mahdollisuus tuunata farkkuja. Itse en halunnut noin hyvän näköisille ja värisille pöksyille kummempaa tuhoa tehdä, mutta lahkeista pätkäisin pois pienen palan ja tein lahkeensuista hieman rispaantuneet. Sopii hyvin tähän mun upslaaki-fiksaatioon.

Yritin etsiskellä kyseisiä farkkuja KappAhlin Porin myymälästä, mutta sieltä Shaping Denimejä löytyi vain normikokoisten osastolta. Sama koko 46 kyllä mahtui mulle myös noista normimalliston farkuista, mutta ainakin minun mielestä vyötärö oli hieman matalampi kuin omissa XLNT-puolen housuissani. 

Pitää siis ehkä Helsingin reissulla pyörähtää tarkastamassa tilanne, josko siellä löytyisi liikkeistä myös näitä plussakokoisten pöksyjä, sillä olisin kiinnostunut hankkimaan samat myös mustana.

Omissa XLNT-farkuissani vyötärö on just riittävän korkea omaan makuuni. Vielä korkeammatkin voisivat olla omasta puolestani, mutta nämäkin toimivat jo oikein hyvin. 

Mutta, jos etsit mukavia, kapealahkeisia farkkuja, niin tässä siis yksi malli joka kannattaa tsekata. Perusmalliston kokoskaala kattaa välin 34-46 ja XLNT-puolella sama farkku löytyy koossa 46-54. Ainakin isoimpien kaupunkien KappAhleista luulisi löytyvän myös tätä isompien muijien versiota. Kaltaiseni 46 kokoon mahtuva voi kuitenkin testata myös tuon perusmallistonkin farkun, jos sattuu vyötärön korkeus miellyttämään niissä enemmän.

 

Kommentit (17)

saya
1/17 | 

Tosi hyvä, omaan makuun riittävän korkeavyötäröinen ja kapealahkeinen malli Kappahlista on myös Stella, itse asiassa en tällä hetkellä omista muita sopivia farkkuja kuin nämä kolmessa eri värissä :D itselle farkkujen etsiminen on niin tuskaa, että kun kerrankin olen löytänyt sopivat, niin pakko hamstrata. Stelloja oli muistaakseni ainakin kokoon 46, en muista onko sen pidemmälle.

Veera
Liittynyt2.9.2015
2/17 | 

Pitääpäs vilkaista joskus nuo Stellatkin. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Rebelundercover
4/17 | 

Pysyykö vyötärö ylhäällä vai kääntääkö röllykkä sen kaksinkerroin? Nimim. Aina sama ongelma...

Veera
Liittynyt2.9.2015
5/17 | 

Ovat sen verran korkeavyötäröiset että itselläni ainakin pysyy ylhäällä. En mä näitä pitäis, jos niiden kans olisi tuollainen ongelma.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

elli
6/17 | 

Voi vitsi kun ois ihan pillit lahkeista niin ostaisin heti :) aina sama ongelma 😕

Veera
Liittynyt2.9.2015
7/17 | 

Mun on kans välillä hankala löytää kunnon pillejä, kun etenkin plussamerkkien housujen lahkeet tuntuu olevan aina itselle puntista isoja. Aika monet pöksyt onkin tullut ompelijalla kavennettua. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lilli
8/17 | 

Täytyy melkein ajan kanssa käydä nuita farkkuja sovittelemassa, joskun kun jalkaani vedin niin eivät ihan satasella sytyttäneet!
Menikös se niin, että jos farkkuihin tulee niitä "poimuja" (niitä mitä hyvin monella näkee takareisissä heti persaaksen alla ;) niin pökät olisi liian tiukat siltä kohtaa? Kangas pingottuu vai mikä se hieno sana sille nyt ikinä onkaan......

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/17 | 

Oi kiitos! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Ei-leen
11/17 | 

Hyvännäköiset nuo farkut ainakin sinun päälläsi. Vihaan farkkujen ostamista, koska joka puolelta hyvältä näyttäviä farkkuja on vaikea löytää, minulla on melkeinpä luottomerkit, joihin turvaudun. Kun ostan uudet, raahaan kotiin useat, ja otan valokuvan takaa. Niistä valitsen parhaat. Melkeinpä aina kyseessä on samanmerkkiset kuin kotona on jo ennestäänkin...  

Veera
Liittynyt2.9.2015
12/17 | 

Mä oon vähän sellanen, että mä en siitä farkkujen persuksesta ole niin kriittinen kuin etuosasta, kun enhän mä niitä itse takaa näe. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
14/17 | 

Farkkuvinkki ikääntyville naisille: Älä käytä.

Veera
Liittynyt2.9.2015
15/17 | 

No siinähän meillä varsinainen pukeutumisneuvoja :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Mia
16/17 | 

Kiitos superhyvästä farkkuvinkistä, näitä tuli hamstrattua useampi pari! 

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/17 | 

Kiva että vinkistä oli iloa! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Kevätauringon heittäessä kirkkaita säteitään tulee kova tarve tarkastaa miltä vaatekaapin t-paitahyllyllä näyttää. Nyt on oikea aika nakata menemään nuhjaiset yksilöt, joita tuli vielä talvella käytettä ajatuksella "ei tuo pieni reikä villatakin alta näy" ja hankkia pari pränikkää puseroa tilalle. Itse käytän mieluiten pellava t-paitoja sillä pidän niiden tekstuurista ja tuntumasta puuvillapaitoja enemmän, kaiken maailman trikoovirityksistä puhumattakaan. Rosoisessa pellavassa on minulle sopivaa huolettumuutta. 

Itse olen pellavaiset teepparini ostellut aina ihan edullisilta merkeiltä hintahaarukalla 15-30 €. Poimin tähän kolme varteenotettavaa vaihtoehtoa. Itsellä ei juuri tasan näitä linkkamiani puseroita ole, mutta samojen valmistajien aiempia pellavaisia kyllä ja kaikkiin olen ollut tyytyväinen.

Esprit - hinta 25,99 € - koot XS-XL - / H&M - hinta 14,99 - koot XS-XL / Ellos - Hinta 19,95 € - Koot 34-52

Espritin paidasta löytyy mustan lisäksi värit navy, ruosteenpunainen ja vaalean sinivihreä (mikälie). H&M tarjoaa mustan, valkoisen ja tummanvihreän ja Elloksen teepparista on saatavilla perusvärit musta, valkoinen, harmaameleerattu ja vihreämeleerattu.

 

PS. Vaikka kehotinkin tekstin alussa nakkaamaan nuhjaiset vanhat t-paidat menemään, niin tsekkaathan ensin miten voisit ne kierrättää. Huonokuntoisia t-paitojia ei kannata kantaa kirppiksille enää kenenkään riesaksi, mutta esimerkiksi vaateketjuista ainakin KappAhlilla ja H&M:lla on vaatekeräys. Vie pussillinen tekstiilejä myymälään ja saat alennuskupongin! Lisätietoja täältä KappAhl ja  täältä H&M.

Mikäli kuitenkin päädyt nakkaamaan vaatteita roskiin, niin tarkasta mihin omassa kunnassasi tekstiilijäte kuuluu lajitella. Toisissa paikoissa tekstiilit kuuluvat energiajätteeseen, joissakin taas sekajätteeseen. Ennen roska-astiaan nakkaamista voi vanhan t-paidan kuitenkin käyttää vielä hyödyksi vaikkapa siivousrättinä!

 

Kommentit (5)

Ekologisuus kuniaan =)
2/5 | 

Hienoa, että muistutit kierrätyksestä ja juuri oikeanlaisesta sellaisesta.

UFFin, Fidan ja Kontin boxit eivät ole roskalaatikoita!

ida365.fi
3/5 | 

Pellavapaita-lover täällä heiii! 

Oispa kiva kuulla, onko jollain kokemusta noista merkeistä. Mun kaikkien aikojen paras pellavapaita oli Zaran, se kesti viisi vuotta viikoittaista käyttöä! Ginan, Acnen ja COS:n menivät rei'ille tosi nopsaa :----((( Acnenkin paita maksaa kuitenkin ~70€ ja COS:n 40€. Hinta ei aina takaa sitä laatua tosiaan, höh. 

Nyt on Tiger Of Swedenin pellavapaita käytössä, vaikuttaa hyvältä, mutta malli ei oo niin kiva kuin vaik Acnen.... 

Veera
Liittynyt2.9.2015
4/5 | 

Multa löyyy itseltä kaapista kaikkien tässä linkattujen pellavapaitoja. Suosikkini on laadun puolesta ollut Esprit, mutta kyllä mulla on olut monta hyvää yksilöä ollut henkkamaukalta ja Ellokseltakin. H&M:llä ehkä eniten sellaista vaihtelua ollut laadussa, että joskus on tosi kestäviä, joskus heppoisempia. Mutta en mä itse ikinä maksais jotain 70 € t-paidasta, kun tiedän, että edullisemminkin saa vallan hyviä. Kannattaa siis ainakin Espritin valikoimat tsekata, on kuitenkin jo edullisempia kuin noi Acnet ja Cosit.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Marju
5/5 | 

Hei! Kiitos näistä pellavapaita vinkeistä, luultavasti palastit kesäni! =D

Kylläpäs tänne nyt tuppaa tällaista shoppailuvinkkipainotteista sisältöä, mutta ehkäpä se näin ale-aikana on ihan ok.

Mutta kuten edellisen postauksen villasukkiksetkin, niin myös tämän postauksen aihe, musta nahkalaukku, on mielestäni sellainen garderobin must have -perustuote. Jos siis jolta kulta vielä moneen menoon passaava musta nahkaveska puuttuu, niin Campadrella olis ihan hyviä tarjokkaita todella ilahduttavalla hinnalla.

Campadre on siis sivusto, jolla on aina muutaman päivän mittaisia myyntikamppiksia hyvillä alennusprosenteilla eri tuotemerkeiltä. Tarjolla niin pukeutumisen, kauneudenhoidon kuin kodintuotteitakin. Itse olen hankkinut Campadresta mm. Bronxin bikerit, pari edullista nahkalaukkua ja urheiluvaatteita. Murulle puolestaan tilattiin syksyllä Caterpillarin talvikengät alle puoleen hintaan. 

Perjantaihin saakka siellä on tarjolla suuri valikoima mustia italialaisia nahkalaukkuja isoilla alennuksilla. Esimerkiksi kaikki nuo kollaasin laukut ovat hintahaarukassa 45-109 € Pikkulaukkuja irtoaa 50-70 eurolla ja koko elämän nielevän nahkakirnunkin saa satasella. Jos siis on tällainen perusasia kuin black leather bag hankinnassa, niin nää kannattaa vilkaista. 

Muita tällä hetkellä meneillään olevia kamanjoita on mm. Marc by Marc Jacobsin kellot, Sorelin talvikengät, Louis Vuittonin vintage laukut ja Sebagon vaatteet.

Nähdäkseen ale-kampanjat, täytyy sivulle rekisteröityä. Halutessasi voit tehdä sen tämän minun "suosittele ystävälle -linkkini" kautta. Suosittelija saa 10 € ostosrahaa, kun hänen kauttaan liittynyt tekee ensimmäisen tilauksensa. 

 

Kommentit (8)

saya
1/8 | 

Luitko mun ajatuksia?? Olen just etsimässä mustaa pikkulaukkua koska jotenkin oon huomannu että mun keltanen käsilaukku ei sovi ihan joka asuun. Pitänee kattoo huomenna tarkemmin :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
2/8 | 

Kyllä, mulla illalla tuli jokin sellanen telepaattinen viesti, et siellä on nyt joku pulassa ja pelastusrenkaaksi kelpaa vinkki mustista laukuista! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Monsku
3/8 | 

Kiitokset vinkistä, nyt on 250 €:n arvoinen laukku tilattu paaaaaaljon halvemmalla. ^_^

Veera
Liittynyt2.9.2015
4/8 | 

Jes, kiva että oli jollekin vinkistä iloa! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
5/8 | 

Mullekkin on laukku tulossa, tosin sävyssä dark dune ja käytettynä niin säästin pitkän centin uuden hinnasta:) Enempää en raski shoppailla kun Zalandolta ehdin jo kahdet Topshopin farkut, kaksi New Look:in paitaa, yhden Benettonin paidan ja kaksi pakettia Niken sukkia tilata. Nyt törsäys hana kiinni:D

Veera
Liittynyt2.9.2015
6/8 | 

Mä olen onnistunut olemaan aika kiltisti näissä aleissa. Pari perustrikoopaitaa töihin oon ostanut ja yhdet ballerinat tilannut kesäksi rikkimenneiden tilalle. Huvikseni sitten vaan kuolailen kaikkee ja vinkkailen tänne lukijoiden kiusaksi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

tuulis9378
7/8 | 

Monet noista mustista laukuista on suoria kopioita kallimpien merkkien laukuista (esim. Chanel, Bottega Veneta). Täähän ei varmaan kaikkia haittaa ja muodin alueella ns. inspiroituminen toisten työstä on luonnollista, mutta jos 95% yksityiskohdista on samat kuin "alkuperäisessä" mallissa, itse jätän sen suosiolla ostamatta. Hyvä hinta kuitenkin nahkalaukuilla :).

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/8 | 

mä kirjoittelinkin joskus tästä asiasta ja mietiskelin missä määrin itseäni asia vaivaa. Mut mä olen esimerkiksi ihminen joka ei tunnista juurikaan merkkilaukkuja joten en mä noiden kohdalla osaa joka veskasta miettiä, että "tää näyttää Bottega Venetalta jne", enkä ala googlettelemaan kuvahaulla, että minkä näköisen nahkaveskan voisin ostaa ilman, että se olisi jonkun merkkiveskan näköinen.

Ajattelen niin, että on niitä ihmisiä joille on tärkeää se merkki , ovat valmiita laittamaan laukkuihin paljon rahaa ja heillä on nämä tunnistushommat hallussa ja he on sitä merkkien kohderyhmää. Sitten on meitä joille laukku on vain laukku eikä siitä olla valmiita maksamaan jopa tuhansia eikä silloin niihin merkkeihin ja alkuperäisiin kasseihin tule koskaan tutustuttua. En ostais vaikka sitä Bottega Venetaa kuitenkaan, merkittömän samannäköisen saatan kuitenkin ostaa tietämättäni, että se näyttää em. merkin laukulta. 

Se on sitten eri asia jos yritetään selkeästi hämätä, että laukku olisi jotain merkkiä, niin pysyn kaukana. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat