Kirjoitukset avainsanalla Putiikit

Kävelin viime viikolla Helsingissä pitkin Lönnrotinkatua, kun katseeni osui mielenkiintoiseen  näyteikkunaan täynnä kauniita tavaroita, vaatteita ja asusteita. Oli aivan pakko astua sisään  ja olen todella iloinen, että sen tein. Silmieni edessä avautui tunnelmallinen putiikki nimeltä Destiny, täynnä kaikkea ihastuttavaa ja mielenkiintoista.

Kliiniset liikkeet joissa tuotteet on aseteltu viivasuorasti hyllyihin, on usein melko nopeasti katsottu läpi, mutta Destiny tarjosi runsaudessaan ja kodikkaassa esillepanossaan katseltavaa ja ihmeteltävää pitkäksi aikaa.

destiny_postaukseen2

Vaatteita, asusteita, kosmetiikka, sisustustarvikkeita ja huonekaluja noin niin kuin mm. tarjova Destiny on tunnelmaltaan sekoitus romantiikkaa, industrialia, keijuja ja steampunkia. Olisin hyvin voinut kuvitella itseni liikkeen nurkassa olevaan tuoliin lukemaan Edgar Allan Poen runoja. Vielä jos jostakin olisi leijaillut pehmeä piipputupakan tuoksu, olisi tunnelma ollut aivan huumaava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Destinyn ensimmäinen liike löytyy Porvoon vanhasta kaupungista ja Helsingissä Destiny on viihtynyt nyt noin vuoden verran. Lifestyle-liikettä luotsataan selvästikin suurella sydämellä ja siellä näkyy tekijöidensä rakkaus työtään kohtaan. Sitä on vaikea selittää, mutta jossain putiikeissa vain on sellainen erityisen ihana, lämminhenkinen ja kutsuva tunnelma ja Destiny oli juuri sellainen.

Kysäisinkin melkein heti voisinko ottaa kaupassa kuvia, sillä rakastan kuvata tuollaisissa paikoissa. Koko ajan löytää uusia kauniita esineitä ja asetelmia katseltavaksi ja ikuistettaviksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jäinkin sitten loppujen lopuksi pitkäksi aikaa suustani kiinni liikkeen mukavien myyjien kanssa. Juteltuamme ensin Destinystä ja sen valikoimista päätyivät keskustelumme loppujen lopuksi naisten itsetuntoon, itsensä hyväksymisen tärkeyteen ja muihin syvällisyyksiin. Huippuja tuollaiset kohtaamiset uusien ihmisten kanssa, joissa päätyy käymään aivan yllättäviä ja hienoa keskusteluja.

destiny_postaukseen1

Destinyn valikoimissa oli paljon itselleni aivan uusia ja tuntemattomia merkkejä, mutta jotakin ennestään tuttuakin sieltä löytyi kuten Bunkerin makeat kengät ja Odd Mollyn vaatteet. Itselleni tuntemattomista merkeistä kiinnostuin erityisesti tanskalaisen NÜ:n vaatteista, joissa yhdistyivät maanläheiset värit, rennot leikkaukset ja kimallus.

Syksyn malliston kuvia katsellessa silmäni aivan nauliutuivat pronssinvärisiin paljettihousuihin! Ja mikä parasta NÜ:n vaatteita on tarjolla kokoon XXL saakka ja pohjoismaisena merkkinä voisi kuvitella sen oikeasti myös tarkoittavan jotakuinkin itselle mahtuvaa kokoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaiken kaikkiaan Destiny oli siis oikein ilahduttava uusi tuttavuus. Niin tuotteidensa, tunnelmansa kuin työntekijöidensäkin puolesta. Tällä kertaa tyydyin vain katselemaan ja huokailemaan ihastuksesta, mutta seuraavalla kerralla pitänee katsoa vaatetarjontaa vielä aiempaa tarkemmalla silmällä ja uskaltautua ehkä jopa sovituskoppiin saakka. Niitä kuvastosta ihastelemiani paljettihousuja ei kyllä tainnut olla tulossa valikoimiin, mutta monta muuta kiinnostavan oloista uutuutta kylläkin.

destiny_postaukseen

Ja millä tavalla hurmaava putiikki voisi olla vielä täydellisempi? No siten, että siellä on paikalla suloinen koira! Liikkeen turvallisuuspäällikkönä makaili varsin rauhallisissa tunnelmissa huikean söpö Papu (toivottavasti muistin nimen oikein!). Tuollainen karvakasa lisäsi viihtyvyyttä ja lämmintä tunnelmaa entisestään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisää infoa Destinystä ja sen tuotteista löytyy mm. heidän nettisivuiltaan ja tuoreimmat uutiset uutuuksista päivittyvät Destinyn FB-sivulle. 

Tätä kivaa putiikkia voin suositella vierailukohteeksi ihan vaikka et mitään just nyt tarvitsisikaan, sillä ihan jo pelkkä kaiken ihanan katselu oli rentouttavaa, ilahduttavaa ja terapeuttista. :D

Kommentit (1)

kirsi
1/1 | 

Saman liikkeen löysin juuri viime viikolla, ihanaa tavaraa ja vaatteita täynnä ja niin tunnelmallinen! samaa mieltä kanssasi

-Kirsi-

Porist

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat