Kirjoitukset avainsanalla Nettishoppailu

"Pystyraidat hoikentaa", kuuluu ikiaikainen mantra ja vaakaraitaa puolestaan pelätään, kun se kuulema niin hirmuisesti leventää. 

paitapusero - KappAhl XLNT / mammasukkikset - H&M Mama / kengät - Betty London / korvikset - Aarikka (saatu)

Itselläni on tähän saakka ollut kaapissa vain vaakaraitaa, mutta tänään asiaa tuli muutos. En ostanut tätä KappAhlin XLNT-malliston puseroa kapeampi siluetti mielessäni. Minulla vaan tuli se päällä raikas ja dynaaminen olo.

Peilistä katsoi sellainen aikaansaava ammattilainen. Yhtään en kyllä tiedä, että minkä alan ammattilainen, mutta hyvä fiilis kuitenkin monella tapaa. Aivan loistava syy kiikuttaa vaate kassalle. 

Aikaansaava ammattilainen suuntasikin paitakaupoilta suoraan töihin ja olen tänään viettänyt ensimmäisen hieman pidemmän päivän täällä työhuoneella. Vitsit miten paljon sutjakkaammin sujuukin kuvankäsittely ja laskujen kirjoittaminen täällä kuin kotona. Vai tämä paitako sen reippauden olon aiheutti?

Ei hätää, en aio mihinkään ihmisten ilmoille tälleen pelkällä paidalla ja sukkahousuilla. Oli vaan pakko saada pusero heti kuvattua. Hieman housumaisempaa alaosaa tuo kaipaa, etenkin kun sivuilla on melko pitkät halkiot. 

Jos tämä 100% viskoosia oleva paitapusero kiinnostaa, niin se löytyy verkkokaupassa TÄSTÄ. Minulla on päällä koko XL.

Ja mitä näihin raitahommiin tulee, niin TÄÄLLÄ lisää aiheesta.

Itse kuittaisin ikuiset raitalässytykset niin, että aivan hiton se ja sama. Perse ei kapene tai levene tippaakaan olipa raidat miten päin tahansa. Oma fiilis ratkaisee voiko jotain päällen pukea. 

Kommentit (16)

Vierailija

Huonoja kuvia. Liian valkoinen tausta paidasta tulee häiritsevän elävä. Kyllä tuo pystyraita muuten toimi, kroppa näyttää pienemmältä ja pää tosin isommalta.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No voi että, kun en nyt onnistunut ottamaan just sua miellyttäviä kuvia. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Ei se haittaa, ei kaikessa voi olla hyvä. Kuvaaminen on kuitenkin kiva harrastus ja voi pitää muista kolttosista poissa.

Kaikki muut lyttyyn paitsi min...

Ai että sain hyvät naurut tämän vierailijan kommenteista! Ja tarkennettakoon vielä, että nauroin nimenomaan kirjoittajalle, en kommenttien kohteelle! :D Tässä on oikein malliesimerkki huippuunsa hiotusta loukkauksesta, joka muka-nasevasti naamioidaan rakentavan kritiikin tai puolikehun viittaan. Yrityksestä hyvä kymmenen, mutta en jaksa uskoa Veeran tälle korvaansa lotkauttavan. Kiitti kuitenkin omasta puolestani päivän nauruista, ja toivotan positiivisempaa viikon jatkoa! :D

Vierailija

Musta tällainen ei oo ihan asiallinen vastaus kritiikkiin valokuvaajalta. Jos tilaan valokuvaajalta työn ja kerron asiakkaana että ei tullut hyviä kuvia ja vastaus on tuo niin huh! Okeiokei, tässä kyseessä ei todellakaan ole sama asia, kun kuvat on otettu blogia varten, mutta silti Veeran vastauskommentit on usein tällaisia aivan ihmeellisiä... Mikset voinut vastata esimerkiksi että kiitos mielipiteestäsi, mutta mielestäni ne ovat tarpeeksi onnistuneita blogin kuviksi tai että en nyt voinut ottaa muullakaan taustalla kuvia kuin toimistossani.

Vierailija

Ja jos joku perustelee sitä siten, että "typerään" palautteeseen tai kysymykseen saa vastata takaisin samalla mitalla, niin voin kertoa, että mikäli minä toimisin työssäni sosiaalialalla niin, saisin aika nopeasti potkut. Mikä pätee aika moneen asiakaspalveluammattiin, esim. kaupan kassoihin. Jännästi vaan bloggaajat uskaltavat olla jopa törkeitä lukijoitaan kohtaan.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No harvemmin ne blogiin tulevat negatiiviset kommentit koskee mitään samanlaista ns. asiakaspalveluasiaa, kuin vaikka sun sosiaalialan töissä. Blogien "asiakkaiden" eli lukijoiden paras vaikutuskeino on olla lukematta niitä blogeja missä ei sisältö ja kirjoittaja miellytä, mikään "oot ruma ja sun kirjoitukset ja kuvat on huonoja" -tyylinen palaute ja muu typerä önnönnöö, ei vie mihinkään. Sillä vaikka kuinka ajattelette, että bloggaaja on "asiakaspalvelija", niin silti tätä kirjoitetaan usein pitkälti omista lähtökohdista, ja ne seuraa jotka tykkää. Ei niin, että muutan tyyliäni tai tekemisiäni sen mukaan miten joku kommentoi. Se, joka ei pidä, pysyy poissa. Simple as that. Että tää on kuitenkin aika monelta kohtaa eri juttu kuin kaupankassa tai muu vastaava asiakaspalvelutyö. Ei tässä ole edes tavoitteena miellyttää kaikkia. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Bloggaajien vastaus on aina tämä että "älä sitten lue jos ei miellytä!" Mistäköhän johtuu, että muut pienyrittäjät eivät vastaa arvostelijoille, että "älä sitten käytä tuotettani jos ei miellytä!". Kyllähän tällainen yrittäjä leimattaisiin nopeasti k*sipääksi ja ihmiset todella äänestäisivät jaloillaan. Kyse ei ole siitä, onko yrittäjän/bloggaajan syytä muuttaa tyyliään tai tekemistään jonkun sanomisten vuoksi. Usein syytä sellaiseen ei ole. Kyse on palautteeseen vastaamisesta. Sama omassa työssäni, minä tiedän että yleensä olen tehnyt työni hyvin, vaikka asiakas valittaa, enkä aio muuttaa toimintatapaani, mutta minun täytyy huomioida asiakkaan palaute.

Minä en ymmärrä eroa siinä, ollako bloggaaja vai joku muu pienyrittäjä ja miten yrittäjänä on syytä vastata asiakkaiden palautteeseen vaikka se ei aina mukavaa olisikaan. Minä käsitän tämän nyt niin, että olet muissakin töissäsi samanlainen kuin bloggaajana ja mikäli tilaisin sinulta työn, johon en ole tyytyväinen, ratkaisusi olisi että minun ei kannata käyttää jatkossa palveluitasi. Postauksiesi valossa tällainen on outoa toimintaa, kun olet toivonut että sinulla töitä riittää seuraaviksikin kuukauksiksi, mutta olet kuitenkin valmis luopumaan asiakkaistasi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No, palautteesi on nyt huomioitu. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Samaa minäkin olen ihmetellyt. Bloggaajalta tulee heti "vedinpä tosta sun kommentista herneet nenään"- tyylinen kommentti. Ei minua ainakaan saisi hänen asiakkaakseen; pelkäisin varmaan vellit housussa, jos erehtyisin kommentoimaan tuotoksia millään tavalla. :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ja se on oikeasti jännä miten kaikki aina tulkitaan "herneiden nenään vetämiseksi", jos ei vastaus ole "kiitos mielipiteestäsi ja kukkia ja haleja ja kivakiva". Fiilis urpojen kommenttien kohdalla on useimmiten vaan, että "hohhoi, miten joku jaksaa...". 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

No tuota, jos mun valokuvauasiakas olisi tyytymätön mun ottamiin kuviin, niin se olisi pikkuisen eri asia kuin se, että jotakuta ei miellytä joku asukuva mun blogissa. Ja mitä näihin blogikommentteihin vastaamiseen tulee, niin mä en yhtään tiedä miksi mun pitäisi kiitellä mielipiteestä, kun joku kommentoi et "pääsi näyttää isolta" tai jotain muuta yhtä tyhjänpäiväistä ja typerää. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anna

Kiva paita, luulin ensin että Marimekkoa. Alaosakin näyttää kuvissa hyvältä, en heti tajunnut että sukkikset😀

Vierailija

Paita näyttää kivalta! ☺️
Olipa jotenkin ikävä lukea noita "kriittisiä" kommentteja tämmösen kivan paitapostauksen jälkeen Ensin katsoo sun nättiä hymyilevää nassua ja sit tulee tollasia mölinöitä... Tämä ei ole mikään valitus tai "asiakaspalaute", mutta jotenkin jo tuntuu, että toivoisin, että bloggaajat lopettaisivat kokonaan tuollaisten ilkeiden ja saivartelevien kommenttien julkaisemisen. Etteivät nämä tolvanat saisi palstatilaa ollenkaan...

Ämmänläntä

Aivan samaa mieltä, ei palstatilaa näille negatiiveille. Perustakoon oman palstan ja tapelkoon siellä.

Neulomolta tuli lokakuun alussa myyntiin uusi MUOTO-niminen mallisto ja sain heiltä pari näytetuotetta. Plusmimmi tykästyi Anneli-mekkoon, minun päälleni MUOTO-tuotteista puolestaan passasi pehmeästä viskoosista valmistettu kevyt Mona-neuletakki. En tajua miten on mahdollista, mutta kaapistani olikin puuttunut pitkä musta kepeä trikoohuitula, jonka voi kiskaista melkein minkä päälle vaan. 

MUOTO pitää sisällään yksinkertaisia perusvaatteita, tunikoita, topin, legginssit, tämän neuletakin ja pitkähihaisen mekon. Mitoituksessa kerrotaan otetun huomioon enemmän kurveja kuin Neulomon perusmallistossa. Kokoja MUOTO-mallisto tarjoaa 60 saakka. Kokojen osalta tämän malliston kohdalla sanotaan, että "Mikäli olet aikaisemmin käyttänyt Neulomon perusmalliston L-kokoa, on MUOTO-malliston L-koko hieman reilumpi."

Itselläni ei ole ennestään kokemusta kuin yhdestä Neulomon vaatteesta ja se on Marika-tunika kokoa M, joten en pysty oikein vertailemaan. Mutta minulla on tästä Mona-takista nyt koko XXL eli 50/52, eikä ole edes mitenkään reilu. Suosittelen siis tsekkaamaan mittataulukkoa, jos MUOTO-tuotteet kiinnostaa, niin osuu varmemmin sopiva kuin mihinkään kokonumeroon luottamalla. Tai no, sehän on toki järkevää aina vaatteita netistä tilatessa. Nämä kokomerkinnät kun tosiaan vaihtelevat melkolailla merkeittäin. 

Neulomo muuten tarjoaa tästä mallistosta lokakuun loppuun saakka -10% alennuksen Weecosissa koodilla NEULOMOMUOTO. 

legginssit - H&M Mama / pusero - Junarose (saatu) / neuletakki - Neulomo (saatu) / kengät - Wonders / korvikset - Uhana Design

Vähän kyllä tuntui synkältä tämän päiväinen kokomusta asu, mutta yritin edes yhdistellä erilaisia materiaaleja ja pintoja. Keinonahkan kevyt kiilto ja puseron pliseeraukset tuovat edes hieman erottuvutta kaulasta nilkkoihin yltävään mustuuteen. Ja tutusti punaiset kengät pelastavat jälleen.

Pliseeraukset jatkavat vahvaa suorittamista vaatekaapissani. Tämä pusero löytyy Junaroselta.

Tällaisia ankeahkoja työhuoneen seinää vasten otettuja asukuvia sitä varmaan joudutaan talvella tosiaan kestämään. Toki Yritän saada kuvailtua välillä miljöössäkin, mutta varmaan kuitenkin mieluummin asukuvia tylsällä taustalla kuin ei juurikaan asukuvia, eikö?

-Postauksen pusero ja neuletakki saatu-

Kommentit (3)

PlusMimmi

Näyttää hyvältä tuo huitula! 🤗 Sain itse asiassa saman, mutta päälle se on päätynyt vasta kerran. On kyllä miellyttävää matskua, jotenkin ihanan ohutta. Mulla siitäkin koko 3XL ja ei tosiaan mitenkään reilua kokoa! Hartialinja on myös vähän hassu, kun valahtaa (tarkoituksella varmasti), eli tästä tuskin supersuosikkia mulle tulee.

Elluriina

Hyvin antaa ilmettä tuollainen eri pintojen yhdistely. Heti on mielenkiintoisemman näköinen. Eikä tuohonkaan muuta tarvita kuin nuo punaiset popot piristämään.

-Kaupallinen yhteistyö, BomBom.fi,-

Mikään ei nujerra orastavaa treeni-intoa tehokkaammin kuin huonot vaatteet. Jos housut pitää kaivella joka kyykyn jälkeen vatsamakkaroiden alta tai persvaosta ja puseron helma tuntuu aina pikkusen liian lyhyeltä, niin onko se kumma, jos ei punttien nostelu tai muu sporttirehkiminen jaksa innostaa. 

Itselläni on monet trikoot lentäneet yhden treenikerran jälkeen kirpparikasaan, kun sovituskopissa hyvältä tuntuneet pöksyt ovatkin tositoimissa osoittautuneet ihan susiksi ja olen viettänyt koko jumppatunnin nostellen housuja ja unelmoiden henkseleistä. Olenkin jo useamman vuoden ajan luottanut etenkin salilla pääasiassa haalareihin ja elänyt siinä ajatuksessa, että tuskin mun muotoiselle ihmiselle edes löytyy oikeasti paikallaan pysyviä treenihousuja. Mutta kuulkaas, löytyipä sittenkin!

Kesällä avatun BomBom-verkkokaupan valikoimiin kuuluu uima-asujen lisäksi myös treenivaatteet. Ja mikä parasta, niitä on tarjolla myös meille isompikokoisille naisille. Brasiliassa valmistettavien Sporting Way treenivaatteiden kokoskaala kattaa välin 38-54 ja valikoimista löytyy mm. napakoita trikoita ja teknisiä paitoja ja toppeja. Osa vaatteista on nimenomaan plusmitoituksella tehtyjä ja niistä on saatavilla koot 46-54. Tässä postauksessa on esillä omat suosikkituotteeni ja kesällä saamani uimapuvun voit kurkata täältä.

 

Jos ihan vain visuaalisia asioita tuijotetaan, niin nämä juuri hetki sitten valikoimiin saapuneet sekopäisen kukkakuosiset supplex -legginssit ovat ehdoton voittaja. Olen urheiluvaatteiden kohdalla sitä mieltä, että mitä värikkäämpi, sen parempi ja otan ennemmin överit kuin vajarit, joten tämä alavartalon peittävä kukkaketo on just täydellinen omaan makuuni. 

Trikoissa on riittävän korkea vyötärö kaltaiselleni omenallekin, ja housut pysyvät liikkeitä tehdessä melko hyvin ylhäällä. Sanon "melko hyvin" siitä syystä, että verrattuna muihin tässä nähtäviin alaosiin, on näiden kukallisten materiaali hieman pehmeämpää ja vaikka leggarit eivät millään tavalla valuneetkaan, niin välillä vyötärönauha tahtoi kuitenkin taittua. Mutta sellaisella tyypillä, jolla onkin keskivartalon kohdassa vyötärö tynnyrin sijaan, uskaltaisin väittää näiden toimivan ongelmitta. 

Musta 3/4 -hihainen pusero on miellyttävän viileältä tuntuvaa teknistä materiaalia ja todella kevyt päällä. Tämäkin päällä on helppo olla ja suorittaa ilman, että pusero yrittäisi kiivetä kohti kainaloita. 

Malli on mukavan rento olematta kuitenkaan muodoton säkki ja laskeutuu siksi hyvin pyllerönkin päällä. Takamustaan arastelevia ilahduttanee hieman takaa pidempi helma. Itse tosin kaipaisin sitä lisämittaa useimmiten kyllä etupuolelle. :D

Samaa puseroa löytyy mustan lisäksi onneksi myös pirtsakkana pinkkinä! 

Kolmista testaamistani trikoista mukavimpien tittelin saavat nämä täyspitkät raidalliset supplex-housut. Just niin korkea vyötärö kuin kaipaan. Hyvä ettei kainaloista ahdista! :D Nämä siis passaa mallinsa puolesta loistavasti tällaiselle vatsakkaalle omenalle, sillä maha mahtuu hienosti pöksyihin ja kun vyötärö tulee sinne omenan yläpuolelle asti, ei ikävästä rullautumisilmiöstä ole tietoakaan. 

Viimeiseksi vielä housuista ne jotka saavat palkinnon nimeltä "täi tervassa". Nämä capritrikoot eivät nimittäin hievahtaneet milliäkään edes kyykätessä. En muista joutuneeni korjaamaan housuja mistään kohti kertaakaan koko tunnin treenien aikana ja ohjelmassa oli niin kyykkyjä ja kahvakuulailua kuin vatsalihasliikkeitä ja soutamistakin.

Eli vaikka vatsamakkarat lepattivat ja muljasivat vaikka miten, niin näiden todella napakoiden trikoiden loistavasti muotoiltu vyötärö pysyi paikoillaan kuin tauti. Olin ihan hämmästynyt.

Kuvasta ei oikein hyvin näy, mutta vyötärökaistale on hieman tuollainen v-mallinen nousten sivuilta korkeammalle kuin keskeltä. Siinäkö lienee salaisuus. Omieni kuosi on vanhempaa mallistoa, eikä sitä ole enää kaikkia kokoja jäljellä, mutta samaa pöksyä löytyy uudella kuosilla sieltä 38 koosta 54 saakka. 

Tätä alla olevaa kauniilla selkänyörityksellä varustettua teknistä Run-paitaa katselin kuvista hieman epäröiden, koska mietitytti, että miten tuo vyötärö kiristysnauhoineen oikein asettuu kun ei itsellä ole sitä vyötäröä. Mutta livenä tää olikin sitten oikein toimiva ja kivan mallinen. Nauhalla saa hieman säädettyä paidan pituutta ja istuvuutta. 

Mikäli Sporting Wayn vaatteet kiinnostavat, niin kannattaa tilatessa ehdottomasti tsekata kokotaulukko ja etenkin trikoiden kohdalla katsoa sieltä oma vyötärön ympärys. Mitä näiden kuvien vaatteisiin tulee, niin kaikista trikoista minulla on koko 50 (XL1).  Mutta nyt kun vaatteita käytettyäni mietin, niin kukkahousujen ja etenkin täyspitkien kohdalla minulle olisi mennyt pienempikin koko. Mustavalkoiset caprit on kuitenkin niin napakat, että en olisi pienempiä edes harkinnut. Mustat puserot kuvissa ovat kokoa 48 ja pinkki kokoa 50.

Alaosista käytän vaatteissa pääasiallisesti kokoja 46-48 eli mun mielestä Sporting Wayn alaosat ovat ennemmin kooltaan pieniä kuin isoja kun taas puseroiden koot ovat reilumpia. Mutta tämä siis ihan vaan mun henk koht arvio, sitä kokotaulukkoa kannattaa tosiaan pitää silmällä. 

Että ei muuta kuin hikoilemaan! Syksy on mitä loistavin aika aloittaa liikkuminen jälleen kerran.

 

-tuotteet saatu-

Kommentit (5)

Kivimäen Jenni

Kiva postaus ja tarpeen! Mulla heräsi kiinnostus kun mainitsit haalarit! Mistä olet ostanut niitä ja minkä merkkisiä? Olen jo pitkään halunnut sellaista salille mutta mistään ei tunnu löytyvän. :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mun kaikki treenihaalarit on Adidaksen, mutta ostettu jo muutama vuosi sitten. Niitä on mallistoissa harmillisen harvoin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

PiP

Ihania värejä ja ja kivoja malleja - kiitos vinkeistä! Rullautumattomat treenihousut on aarre :-)

Lottaa

Hyvältä näyttää! Tosi mukava, kun paidoissa ei ole kuristavan pieni kaula-aukko. Vaikea löytää pluskoossa treenipaitoja, joissa pystyy kunnolla hengittämään. Jostain syystä ikinä ei ole v-aukkoisia treenipaitoja? 

Bookmarkkeihin meni :D

Ei sitä syksystä selviä pelkillä nahkarotseilla ja pelkän kivan ulkonäön perusteella hankituilla loimilla. Molempia kaapistani löytyy yks jos toinenkin. Viimassa ja tihkusateessa töihin pyöräillessä, viileällä kelillä ulkona kuvatessa ja monessa muussa tilanteessa nyt vaan on kiskottava päälle jotain käytännöllistä ja järkevää. 

Kyllähän tuo "käytännöllinen ja järkevä" on omassa päässäni pitkälti sama asia kuin tylsää, mutta tein tämän takkihankinnan sentään punaisena enkä syksyn pimeyteen uppoavana mustana.

Syksyn järkitakkini on Elloksen omasta plusmallistosta. Nappasin sen edelleen meneillään olevan -30% alennuksen turvin. 

Kokoja tästä hupullisesta softshell-takista löytyy 44:sta aina kokoon 60 saakka, joten hyvä vinkki monelle ulkoilutakkia etsivälle plussalle. Omasta mielestäni Elloksen omien mallistojen koot vastaavat melko hyvin numeroitaan, mutta toki aina vaatteesta riippuen voi viereinen koko ollakin parempi. 

Tämän takin kohdalla päädyin ottamaan koon 50, jotta ei vaatekerroksia alle pukiessa alkaisi rinnuksestakaan ahdistamaan. Hihoihin kyllä jäi melkoisesti väljyyttä, mutta sehän ei tällaisessa vaatteessa haittaa lainkaan. Jos siis tämän kohdalla empii kahden koon välillä, kannustaisin ottamaan isomman, sillä tämän tyyppinen ulkoilupomppa saa mieluummin olla rento kuin justiinsa. 

Mulla on hyviä kokemuksia noista Elloksen ulkoiluvaatteista. Olen omistanut vuosien varrella jokusenkin tuulitakin ja ulkoiluhousut niin Elloksen omasta mallistosta kuin myös heidän myymältään Áhkká -merkiltä ja ovat aina olleet mielestäni hinta-laatu -suhteeltaan oikein päteviä.

Myös laaja kokovalikoima on ohjannut tsekkaamaan yleensä heti ekana Ellokselta, jos on jotain tällaisia järkihankintoja ollut ostoslistalla. Sieltä löytyy plussalle niin untuvatakkia, lasketteluhousua, fleecetakkia kuin sadeasuakin. 

On tää punainen Pikku Myy -takki onneksi sen verran pirtsakka tapaus, ettei nyt ihan masenna tällaisessa käytännöllisyysvaatteessa tarpeen tullen liikkua. 

Sattui muuten sopivasti toinen porilainen plusbloggaaja saman takin hankkimaan ja aiheesta just tänään bloggaamaan, joten jos haluat vilkaista saman vaatteen vielä toisen ihmisen päällä, niin tsekkaa Pipsan takkiesittely-video.

Kommentit (6)

Minnea

Mullakin on positiivisia kokemuksia Elloksen oman merkin vaatteista :) Ostin takin muutama vuosi sitten, ja se on edelleenkin (kovan käytön jäljiltä) yllättävän hyvässä kunnossa!

Punainen takki on pirteä, ja ennenkaikkea, varmasti käytännöllinen!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mä käytän Elloksen vaatteita muutenkin aika paljon ja pääasiallisesti ollut kyllä tosi tyytyväinen. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Jenni
Liittynyt16.9.2017

No nyt kyllä osu ja uppos, oli pakko tilata itselle sama takkimalli, tosin mustana. :) Oon tässä jo pidempään etsinyt tällaista hieman pidemmän mallista ulkoilutakkia. Myös Ellokselta olen näitä katsellut, mutta mielestäni näytti siellä kuvassa huomattavasti vähemmän houkuttelevalta kuin sun esittelemänäsi. Nyt ihastuin tuohon täysin. :) Kiitos siis vinkistä!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Niin, kyllä nää miljöössä otetut kuvat aina jotenkin herättää vaatteen enempi eloon kuin valkotaustaiset studiokuvat. Kiva siis,e ttä kuvista oli hyötyä! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Saara

Tosi kiva takki! On tää elämä helppoa, kun saa nää vaatetusvinkit aina sun blogista. 

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mahtavaa kuulla, että vinkeistä on ollut iloa! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram