Kirjoitukset avainsanalla Isot koot

Jalassani nähtyjen farkkujen perään kysellään tuon tuosta. Ne muutamat samat lempparifarkut ne pyörivät mukana asupostauksesta toiseen, mutta ajattelin, että ne olisi hyvä kerrankin koota yhteen ja samaa postaukseen. 

Minulle itselleni omenavartaloisena tärkeintä farkuissa on korkea vyötärö. Siitä en luovu. En tiedä montakaan kammottavampaa asiaa pukeutumisessa kuin keskelle rehevimpiä vatsamakkaroita tiukalle hirtetyt farkut. Se tuntuu niiiin pahalta, eikä se housun kauluksen päälle muotoutuva makkarakaan ilahduta.

Tämä vuoksi valitsen siis farkkuni aina niin, että vyötärön korkeus yltää navan tienoille, jotakuinkin siihen kohtaan, missä voisi kuvitella vyötärön sijaitsevan, jos sellaisen edelleen omistaisi. On siinä itselläni sellainen hieman tissejä ja takamusta kapeampi kohta, mutta ei merkittävästi. 

Toinen lempifarkkujeni kriteeri on edelleen vuodesta toiseen slimmit lahkeet. Saatan aina höyrähtää kokeilemaan hetkellisesti jotain muuta muodin aaltojen mukana, mutta kyllä silti 90% ajasta jalassani nähdään kapeaa lahjetta. Ja mieluusti vielä hieman vajaamittaiseksi käännettynä. 

Tässä siis kolme sellaista farkkumallia ja -merkkiä, jotka ovat pysyneet matkassa jo pidemmän aikaa. Kun entiset hajoavat, hankin uudet. Pesut ja kulutukset hieman vaihtelevat aina mallistojen mukaan, mutta malli pysyy samana.

Junarose

1. Junarosen klassikko JRFIVE-malli on viime vuosien aikana löytynyt kaapissani monessakin värissä ja pesussa. Supersuosikkini on kuitenkin tuo suht vaalea hieman rei'ille kulutettu malli. Näitä on jo toinen pari menossa käytettyäni ensimmäiset ihan ritsahtavaan loppuun saakka. Näissä on tämän kolmen koplan matalin lyhin haara-vyötärö -mitta, omassa koossani 27 cm 

Hinta ja koko: JRFIVEN hinta hieman väristä ja pesusta riippuen 70-80 €. Minulla itselläni useimmiten käytössä koko 44, saatavilla kokoon 54 saakka. Junarosea löydät heidän oman nettikauppansa lisäksi mm. Zalandolta ja Ellokselta. 

KappAhl

2. KappAhin XLNT-malliston Slim Fit -farkku nostaa vyötärön hieman edellistä ylemmäksi haara-vyötärö -korkeuden ollessa 30 cm. Eli yltää aivan mahtavasti mahan yli. KappAhlin nettikaupan tiedoissa vyötärön korkeudeksi kerrotaan "normaali", mutta kyllä minä tätä korkeaksi väittäisin.

Slim Fitiä löytyy ainakin tällä hetkellä parissakin hyvin erilaisessa materiaalissa. Jämäkämpi versio sisältää 98% puuvillaa ja 2% elastaania, kun taas saman mallin toinen versio (joka itseltäni löytyy, ja on tuossa kollaasissa) jossa materiaali on puuvillan ja polyesterin sekoitus ja elastaania on mukana 3%. 

(Niin paljon kuin tuota elastaania parjataankin sen ollessa ongelma mm. tekstiilien kierrätykselle, niin täytyy sanoa, että itse en kyllä oman vartaloni malliin löytäisi istuvia farkkuja ilman elastaania.)

Hinta ja koko: Väristä ja pesusta riippuen XLNT:n Slim Fitit maksavat 55-60 €. Kokoja tarjolla 44-52 ja itselläni käytössä koko 48.

H&M

3. HM+ Skinny High kurkottaa vyötäröllä vielä pari senttiä korkeammalle. Omien housujeni haarakorkeus on 32 cm. Ihanaa turvaa vatsamakkaroille! Nämä ovat mallinsa ja istuvuutensa puolesta ehkä kaikista lemppareimmat näistä kolmesta. Kisa näiden ja Junarosen pöksyjen välillä on kyllä todella tiukka ja suosikin paikka vaihtelee muutaman viikon välein.

H&M:n farkkujen värit ja pesut vaihtelevat aika tiuhaankin tahtiin, joten juuri itselläni parhaillaan käytössä olevaa pesua ei ole saatavilla, mutta saatavilla useimmiten ainakin pari kolme versiota kerrallaan.

Hinta ja koko: Hinta 30-40 € ja kokoskaala 44-56. Itselläni käytössä koko 46.

 

Huomasitteko muuten käyttämäni kokonumerot? Joka merkissä eri. Junarosella kokoni on 44, H&M:n Skinny high istuu parhaiten 46 kokoisena ja KappAhlista sain ottaa koon 48. Ja ihan samanlaiset ne mun vartalon mittani ovat noita housuja käyttäessäni. Kaikki kolme paria ovat käytössä koko ajan.

Ei siis tuijoteta niitä kokolappuja ja anneta sovituskopissa onnentunteiden olla numeroista kiinni. Valitse ne mitkä istuu ja missä fiilis on hyvä. Vaikka edellisessä kaupassa kokosi olisi ollut 44 ja seuraavassa 48, niin newsflash: sä olet ihan saman kokoinen molempien sovareissa ähistessäsi!

 

 

 

 

 

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 | 

Olen jo vuosia sitten luovuttanut farkkujen suhteen. Kiitos tästä tsempistä, ehkä tämäkin omenapäärynä hankkii vielä farkut!!

Nannu
3/7 | 

Olen jo pari vuotta käyttänyt Marks & Spencer:in Per Una-malliston jegginsejä, parhaat farkut ikinä❤️ Suosittelen!

Vierailija
4/7 | 

Kun nettikauppaan kokoja pähkäilen, niin mikä on sinun vyötärön- / labtionympäryksesi? Helpottaisi pohdintaa tilaukseen :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
5/7 | 

En kyllä just nyt tarkkaan muista, mut lantio jotain 122 cm ehkä. Vyötärön paikka sit jonkin verran vähemmän.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
6/7 | 

Tosi jees postaus, kiitos! Itsekin oon mallia omppu, ja istuvien farkkujen löytäminen on haaste. Jos on vyötäröltä sopivat, monesti sitten tirhan väljät lantiosta tai reisistä.

Naana
7/7 | 

Tämä on upea postaus, kiitos, tän kanssa onkin kuljettu näissä liikkeissä pöksyjä etsimässä.

Haluaisin tuoda tietoonne myös S. Oliver farkut! Heillähän koot loppuu jo kokoon 46 mutta eipä anneta sen hämätä! Nimittäin itse kerran tilasin semmoset kun sai niin halvalla, että annan ne sitten vaikka jollekin jolleivät mahdu. Oon ite 48 ja ehkä aika lailla Veran kokoinen, mallinen. Mutta nääpä olikin mukavimmat farkut naismuistiin! Materiaali ihanaa pehmeää että jo pukiessa sielu lämpenee ja mitoitus niin reilu että jää tilaakin vielä. Eli 46 vastaa ainakin 48. Tilasin hiljan muitakin malleja samasta merkistä ja yhtä mahtavia kaikki. Zalandolla mm. näissä mainitaan että reilu koko, ota normaalia kokoasi pienempi. Mulla on nyt smart straight, shape capri ja shape slim fit - mallit ja tykkään kaikista hirveesti, ja ovat reiluja, yhtään ei purista ja materiaali antaa myös myöten. Vatsatila vyötäröllä on itse asiassa niin väljä, että vyön kanssa pitää ainakin mun käyttää.
Suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Postasin tammikuun lopulla häämessuilla mallina oltuani jo parin puvun kuvat, mutta muutama kuva jäi tuolloin vielä julkaisematta. Tässäpä siis vielä yksi puku minun päälläni ja toinen mallikollegan yllä.

Kerroin jo aiemmassa postauksessa, että sovitukseen mennessä jännitti, että miten mahtaa kokoja löytyä itselleni. Mutta pelko oli tosiaan ihan turhaa. Sain Porin Juhlavassa ylleni useammankin kivan puvun ja kokoja riitti omaa vaatekokoani isommillekin.

Minä itse asiassa yllätyin enemmänkin kokojen reiluudesta. Esimerkiksi tämän Amelien 50 kokoisen puvun hihat olivat itselleni melkoisesti liian suuret. Eli rohkaisuksi heille plussakokoisille, ketkä ovat oikeasti hääpuvun tarpeessa, kyllä meille isoillekin löytyy kauniita perinteisiä hääpukuja. 

Vaikka itseni klassisella tavalla kauniiksi näissä luomuksissa tunsinkin, niin ei minun ajatukseni hääpuvuista silti mihinkään muuttunut. En ole koskaan elämässäni osannut ajatella, että pukeutuisiin mihinkään hääpuvun nimellä myytävään vaatteeseen, mikäli joskus sattuisin naimisiin menemään.

Oli kiva päästä pukeutumaan näihin pitsi- ja tylliluomuksiin näin mallin ominaisuudessa ja ikään kuin leikkiä perinteistä morsianta, mutta omaa itseäni en näissä osaa nähdä.

Mikäli avioituminen joskus tulisi itselleni ajankohtaiseksi asiaksi, niin kääntyisin ehkä jonkun taitavan muotisuunnittelijan, kuten Katri Niskasen, puoleen ja teettäisin jotain näyttävää ja sääret paljastavaa, joka jättäisi sääret esille. Mutta joka tapauksessa asun tulisi olla sellainen, joka ei huuda, että HÄÄT, vaan sillä voisi mennä joskus johonkin muihinkin kemuihin. Häät olisivat vain hyvä tekosyy teettää joku upea uniikkimekko.

Mutta riippuisi asun valinta toki siitäkin olisiko millaiset kalaasit kyseessä. Jos kävelisinkin vain parin todistajan läsnä ollessa  pikaisesti perjantaina maistraattiin ja suuntaisin samoin tein häämatkalle jonnekin paratiisiin, niin tuskinpa viitsisin sen kolmen minuutin toimituksen vuoksi kauheasti kolttuunkaan panostaa.

Voisin pienimuotoisessa vihkitilaisuudessa pukeutua vaikka kaapistani löytyvään vihreään pitsimekkoon! Mutta jos tosiaan jotkut isot kekkerit järjestäisi, niin sitten saisi olla astetta juhlavampi asukin. Mutta viralliseen hääpukuun tuskin tulisin koskaan päätymään. 

Mutta mitä näihin perinteisiin morsiuspukuihin tulee, niin itse huomaan pitäväni pitkillä pitsihihoilla varustettuja pukuja lähes aina olkaimettomia ja hihattomia mekkoja kauniinpana. Tämäkin Kaislan päällä näytöksessä nähty Victoria & Vincentin puku on mielestäni todella kaunis nimenomaan hihojensa ansiosta.

Victoria & Vincent on muuten suomalainen hääpukumerkki. Ja heillä on todella laaja kokovalikoima, sillä monia pukuja on saatavilla jopa kokoon 62 saakka. Nopeasti mallistoa selailemalla näkee, että ihan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta lähes kaikki puvut löytyvät ainakin 52-54 välille asti. Ja nättejä kuin mitkä!

Molemmat kuvien puvut siis Porin Juhlavasta. Kaikki korut Oona Armia Jewelry. 

Millainen on/oli sinun unelmiesi hääasu? 

 

Kommentit (9)

Kati
1/9 | 

Häissämme viime syksynä mulla oli Chi Chi London Curvy-merkin pikkuhihallinen runsaahkohelmainen tummansininen pitsimekko. Juurikin minun tyyliini ja tilanteeseen sopiva :)

Vierailija
2/9 | 

Sain mennä jo melkein 10 vuotta sitten naimisiin omassa prinsessaunelmassa. Napakka hihaton yläosa, pitsiä, paljetteja, sydämen mallinen kaula-aukko, leveä prinsessahelma tylleineen <3 jotain sellaista valitsisin tänäkin päivänä.

Jos oikein revittelisi, niin voisin lähteä myös johonkin koko pitsiseen pitkähihaiseen mekkoon.

Shrek
3/9 | 

Minulle oli 8 vuotta sitten naimisiin mennessäni myös selvää, etten pukeutuisi ns. oikeaan hääpukuun. Päällä oli itse suunniteltu ja ompelijalla teetetty fiftarihenkinen oliivinvihreä silkkinen takkileninki. Käytännön ihmisenä halusin myös, että kun teetän unelmieni puvun, sen käyttö ei jää siihen yhteen kertaan vaan se jatkoi elämäänsä kaikista hienoimpana juhlapukunani. Jos saisin valita nyt uudelleen, valitsisin saman.

EmiliaMaria
4/9 | 

Hihaton hääpuku olisi kyllä kaunis, mutta tällä ruumiinrakenteella se ei vaan sovi minulle, eli siis pienet tanssimisen mahdollistavat hihat, a-linjainen tai ihan vain suorahko kotelomekko. Jokainen morsian on kaunis hääpuvussaan, mutta eräissä häissä morsian joutui kokoajan, siis ihan kokoajan nostelemaan yläosaa, ettei yläosa valahtaisi. Oli todella vaivaannuttavaa ja rasittavaa katsella. Hänkin oli ihan liikkeestä hankkinut pukunsa, joten en ymmärrä miten myyjä oli voinut hänelle ilmeisen epäistuvan puvun valita. 

Omana hääpukuna oli zalandosta hankittu 30 euron pitsinen kotelomekko. Siihen kahden minuutin seremoniaan ihan sopiva verme. 

Henrietta
5/9 | 

Omassa 90-luvun hääpuvussani, joka oli ompelijalla teetetty, oli pitkät pitsihihat, olkapäät lähes paljastava kaula-aukko (siis leveä, muttei kovin syvä). Pituus oli pitkä, muttei maahan asti (ehdoton ohje ompelijalle ;) ) ja takana rusetti. Ei puhtaanvalkoinen, ei vanteita eikä leveää alushametta.

Tarkoitus oli värjätä se myöhemmin ja käyttää mahdollisesti iltapukuna. Vuosien mittaan asia jäi ja pukukin kutistui kaapissa...

Ja itse asiassa silloin teettäminen oli edullisempi vaihtoehto kuin valmiin ostaminen, yllättävää kyllä.

Vierailija
6/9 | 

Kauniita pukuja.

Huvittavaa että television hääohjelmissa on ollut useita kertoja morsian liian pienessä puvussa. On ajateltu että pudotetaan pari kiloa, mutta ei ole onnistunutkaan. Tavoitepuku vedetään kuitenkin päälle. Niin paljon parempi tilanne olisi ollut ostaa se sopiva mekko ja jättää mahdollinen painonpudotus aikaan jolloin ei ole muuta stressiä.

Gufi
7/9 | 

No sen ensmäisen kerran kun menin naimisiin, oli päälläni itsesuunniteltu ja ystävän ompelema punamusta silkkiunelma. Se on yhä tuolla kaapissa ja ollut kerran toisissakin häissä juhlapukuna. Mies vaihtui mutta pukua yhä rakastan. Saattaapa olla että yhä istuisikin päällä nätisti vaikka kymmenen vuotta silläkin on jo ikää.

Mirsiuspuku ei ole iltapuku
8/9 | 

Ennen kuin valitsee puvun, ota kuvia. Olkaimeton ja hihaton puku on harvoin valokuvissa kaunis. Kasvot ja pelkkä iho ei tuo oikeuksiinsa morsianta. Etiketin tuntevat kuninkaalliset eivät koskaan pukeudu täysin olkaimettomaan tai hihattomaan pukuun. Mielestäni upea morsian on ollu kuningatar Margareta Tanskasta. Itse ottaisin suunnittelun lähtökohdaksi jotain tuollaista.

Ei suomalainen
9/9 | 

Victoria & Vincent on kylläkin Suomeen muuttaneen Kiinalaisen firma, joka tuo maahan kinkkipukuja....

Kävin jälleen kerran tsekkailemassa etukäteen, mitä uutta plusmerkki Junaroselta on tulossa myyntiin. Perinteiden mukaan sovittelin ison läjän vaatteita ja tartuin ennakkoluulottomasti myös ei niin itseni näköisiin vaatekappaleisiin. 

Minulle on useamman kerran käynyt niin, että jokin minua ensinäkemältä kovasti epäilyttänyt tai jopa huvittanut vaate onkin sovittaessa alkanut kiinnostamaan ja jonkin aikaa asiaa makusteltuani olenkin pian löytänyt tuo "ei oo kyllä yhtään mua" -vaatteen omasta kaapistani. Myös tämän postauksen kuvista löytyy vaatteita, jotka pääsivät yllättämään katsoessani ne päällä peiliin.

Tässä näkyviä tuotteita ei siis vielä löydä kaupoista, vaan ovat tulossa myyntiin osa toukokuuhun mennessä ja osa on sitten vasta syysmallistoa.

Montaa eri kuosia yhdistelevässä mekossa on retrofiilistä. Itselleni tuli mieleen maatuskanuket.

Mutta mites olis samoista kukkakuoseista housupuku röyhelöillä? Nämä kuosipläjäykset tulossa myyntiin ensi elokuussa.

Printtimekon raitadetaljit asuun ripauksen sporttisuutta. Tämän mekon yhdistäisin tennareiden ja farkkurotsin kanssa.

Ensi syksyn takki hurmasi minut syvänvihreällä sävyllään. Farkut ovat itselleni tuttua ja loistavaksi havaittua JRFIVE-mallia, mutta nyt uutuutena hapsutetut lahkeet.

En yleensä innostu tällaisesta tunikamitasta, mutta tästä yläosasta tykkään kovin, koska se istuu vyötäröltä. Läpikuultava matsku antaa kivasti vartalon näkyä, joten ei tule sellaista piilottelevaa fiilistä, jonka tunikat minussa yleensä aiheuttaa.

Läpikuultavaa meshiä ja foliopainettuja kukkasia yhdistelevä mekko on ensi syksyn tulokkaita.

Tätä hempeää kuosia sovittelin viimeksi jo kesäisen maksimekon muodossa. (tuolla linkkaamassani postauksessa nyt keväällä myyntiin tulevia mekkoja!)  Tämä pusero ja saman kuosin mekko ovat jo myynnissä!

Ja sitten se salakavalasti hiipivä himotus... Gobeliinikuvioinen kukkatakki on just sellainen "ei yhtään mua" -vaate, jota kuitenkin päälle vedettyään katselee ihastellen peilistä. Olis niin loistava nahkahousujen kaveri!

 

Kommentit (11)

HannaHHoo
2/11 | 

Mä oon liian vanha, mulle tulee vaan mieleen venäläisen kesämökin keittiöverhot ja pöytäliinat. Voi, kunpa joku tekisi TYYLIKKÄITÄ, hyvin istuvia aikuisille pluskokoisille tarkoitettuja vaatteita, ei näitä pelkää mustaa telttaa tai mummokuoseja, joiksi nää gobeliinit luen. 

HannaHHoo

Vierailija
3/11 | 

Joo, ihan karseita : D tuo vasemmassa reunassa hengarissa oleva kukkapläjäys on kyllä niin retroa, lieköhän matskukin ehtaa tekokuitua... mutta makuasioitahan nämä. Itse asiassa noita kukkaövereitä oli jo kaupoissa, just käytiin paikallisessa vaatekaupassa. Jotain muuta merkkiä kuin tää junarose.

Hanna63
4/11 | 

Printtimekko <3. Voi miksi sitä ei vielä ole myynnissä...............................

Nomsu
6/11 | 

Toi läpikuultava tunika hässäkkä on aivan ihana! Sen hommaan kyllä vaatekaappiini!

Vierailija
7/11 | 

Mä pidin eniten tuosta läpikuultavan ja foliokuvioiden yhdistelmästä .Siinä on myös kiva pituus.

Vierailija
8/11 | 

Voi ei, nää on kyllä aika kamalia. Varsinkin maatuskamekko ja housupuku on ihan hirveitä. Vika ei ole upeassa mallissa, vaan vaatteissa. En tajua, kuka tuollaisia ostaisi. Mummomaisia, mutta pellekuosilla. Ei jatkoon.

No, läpikuultava tunika ja vihreä takki ovat kyllä kivoja.

Missä Junarosea muuten myydään nykyään? Stockalta ei ainakaan löydy enää. Netistä tietysti voi tilata, mutta kyllä kaupungilla shoppailu on paljon hauskempaa kuin nettisivulla klikkailu.

Veera
Liittynyt2.9.2015
9/11 | 

Kyllä Helsingin Stockalla ainakin on edelleen Junarosea

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Rimpsta
10/11 | 

Ei hitto!!! Mä haluan ton kukkatakin(vika kuva)Miten koot menikään?
Oon 38,plus koot ei haittaa toudellakaan kuha istuu olkapäästä.

Minulle kevään odotetuin päivä on se, kun vihdoin tarkenee pukeutua nahkarotsiin. Omiin hartioihin muotoutuneeseen mustaan nahkatakkiin kietoutuminen tuntuu aina kuin kotiin palaisi. Vuodesta toiseen nahkarotsi on ollut voimavaatteeni, se päällä olo tuntuu aina omalta. Sopivasti huolettomalta ja skarpilta yhtä aikaa.

Tänä vuonna avasinkin rotsikauden vanhan tutun ja itselle muotoutuneen vanhan ystävän sijaan uudella tulokkaalla. Säät eivät varsinaisesti vielä kannusta nahkatakissa hillumiseen, mutta eilen tuli liikuttua autolla ja lämpötilakin oli hintsusti plussan puolella. Niinpä otin pienen varaslähdön nahkarotsivuodenaikaan. 

Oma uusi tulokkaani on tämä plusmerkki Samoonin tämän kevään malliston rotsi, jonka ostin Ratsulasta. Todella pehmoisen nahkansa ansiosta minä ja takki sulimme heti ihanasti yhdeksi. 

Porin Ratsulasta minä nappasin takin viimeisen kappaleen, mutta samaa tuotetta myy ainakin Lorella missä normaalihinnaltaan 349 € maksava rotsi on nyt -20% alennuksessa. 

Samoonin takkia on olemassa ko'oissa 42-54. Koot ovat reiluja ja itselläni onkin koko 44. Jos haluaisin pitää takkia kiinni, olisi koko 46 ollut parempi, mutta vuosien kokemuksella tiedän, että en ikinä koskaan milloinkaan niin tee, joten tämä hartioiden mukaan valittu koko on hyvä. Ja testasin, niin kyllä tästäkin halutessaan just ja just saa vetskarin ährättyä kiinni. Tisseille tosin voi silloin iskeä ahtaan paikan kammo. :D

Poimin internetin ihmeellisestä maailmasta muutaman muunkin aitonahkaisen klassikkorotsin, joista on saatavilla myös isoja kokoja.

Kollaasissa vasemmassa ylhäällä siis tuo minun päälläni nähty Samoonin takki. 

River Island. Koot UK18-28, hinta 200,00 €

Ellos. Koot 34-46, hinta norm 189,95 €, nyt alessa 142,00 €

Zizzi. Koot 42-50, hinta 399,95 €

Nahka-Albert. Koot 42-56, hinta 179,99 €

Saki, Kekäle. Koot 38-46, hinta 229,00 €

Saman tyyppinen perus bikermallinen rotsi on kesällä tulossa myös Junarosen valikoimiin. Kuvan takki saatavilla heinä-elokuun tienoilla.

Jos vinot vetskarit ja nepparit kauluksissa eivät nappaa, tässä myös muutama muu vaihtoehto:

Sara Lindholm, Klingel. Koot 44-56, hinta 249,00 €. Saatavilla myös ruskea ja punainen.

Junarose. Koot 42-54, hinta 249,99 €.

Saki. Koot 36-54.

Sakilla ei ole omaa verkkokauppaa, mutta merkin lähimmän jälleenmyyjän löydät täältä. Ainakin monesta Moda-ketjun myymälästä löytyy Sakin tuotteita, samoin Sokokselta. 

Alla vielä jälkimmäisen kollaasin Junarose-rotsi päällä kuvattuna.

Edullisimmillaan aitonahkaisen rotsin voi siis hyvällä tuurilla metsästää jopa alle sadalla viidellä kympillä. Jos budjettia löytyy 250 € onkin valikoimaa sitten jo melko hyvin. 

Jos itse olisin nyt vielä nahkatakin tarpeessa, niin tsekkaisin tuon Samoonin lisäksi ensimmäisenä Sakin saatavilla olevat eri vaihtoehdot. Syystä, että tuon merkin takeista minulla on kokemusta ja tiedän ne laadukkaiksi ja kestäviksi. Edullisen hinnan ja jämäkän näköisen mallin vuoksi myös Nahka-Albertin myymä biker vaikuttaa kiinnostavalta. Omaa juuri ostamaani takkiani puolestaan muistuttaa eniten River Islandin rotsi, joka sekin näyttää varsin kivalta.

Tätä postausta varten en muistanut tsekata Mangon Violeta-mallistoa, mutta senkin valikoimissa muutama nahkatakki lähes joka vuosi!

Tässä vielä koko eilisen asu: mekko - Evans / rotsi - Samoon / nilkkurit - Wonders, Zio (saatu) 

Toivottavasti näistä vinkeistä on hyötyä nahkarotsin metsästäjille!

Jos mielessäsi on nahkan sijaan keinonahkaiset versiot, niin niitä löytää varsin helposti. PU-rotseja tuntuu olevan myynnissä lähes jokaisella merkillä ja kaikissa kaupoissa. Zizzi, Junarose, Asos, Zalando, Ellos, Mango Violeta, Yours, Evans, Marks & Spencer, Evans, River Island... Valikoimaa on vaikka kuinka. Hintahaitari yleensä 50-100 € välillä.

Itse olen ulkonäön puolesta katsellut ihaillen tämän kevään monia kirkkaan värisiä keinonahkarotseja, mutta käyttömukavuuden, tai siis sen puutteen vuoksi, en itse vaan muovitakkiin taivu. Eli klassisella mustalla siis mennään!

 

Kommentit (7)

L
1/7 | 

Löysin pari vuotta sitten Ratsulan alennusmyynnistä MM Galleryn mustan nahkarotsin n. 80 eurolla, normaalihinta taisi olla yli 300,-. Oli viimeinen kappale, just kuin mulle tehty ja aivan ihanaa pehmeää nahkaa. Kovassa käytössä ollut, edelleen kuin uusi :)

Orvokki
2/7 | 

Hei. Kiitos tosi paljon blogistasi. Sieltä löytyi mulle nahkarotsi. Lorellasta. Kiitos.Kiitos.Kiitos.

Vaulis
3/7 | 

Rotsitkin on ihania, mutta tuo mekko tuossa viimeisessä kuvassa💕....
Mikä, mikä, mistä, mistä..vieläkö muistat..
Kiitos, jos vastaat!

Vierailija
7/7 | 

Voi kun löytyisi sellainen otsikko, ettei olisi liian suuri, mutta massiiviset hartiani ja eritoten käsivarteni mahtuisivat mukaan

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram