Kirjoitukset avainsanalla Alusvaatteet

Rakastan kauniita alusvaatteita. Viime aikoina on kuitenkin tullut käytettyä vain kaikkea tylsää ja arkista. Ja ehdinpä jo jossain kohtaa pöljä miettiä, että poltan kaikki spesiaalimmat hepeneeni roviolla, kun iski ajatus, että mitäs sellasilla kamppeilla tekee, joita ei kukaan koskaan näe. Mikä typerä ajatusvääristymä, että nätit alusvaatteet olisi vain jonkun toisen silmiä varten!

Tänään intouduinkin sovittelemaan alusvaatelaatikkoni aarteita ja totesin tämä body päällä, että kylläpäs se kohottaa omaa fillistä. Tuumasinkin, että pitäisi hengata himassakin enemmän hepeneissä ja leopardikimonossa Lady Marmaladen tahdissa tanssien. Harmi vaan, että mun kämppä on lämpötilaltaan enemmänkin sellainen villahaalarimesta. Mutta olen nyt illan viettänyt tuossa bodyssä, neuletakissa ja villasukissa ja tuntenut oloni jotenkin elinvoimaisemmaksi kuin flanellipyjamassa.

Tekee siis ihmiselle ihan hyvää välillä pistää jotain vetävää päälle, meikata pitkästä aikaa ja muistuttaa itselleen, että halutessaan sitä pystyy vielä muuntautumaan siitä flanellipyjamatyypistä vähän hotimmaksi versioksi itsestään.

Mun alusvaatteista kysellään aina, kun ne instassa vilahtavat, joten tässäpä nyt yksi vinkki muuta kuin arkisia t-paitaliivejä etsiville. Lontoosta peräisin oleva Playful Promises on alusvaatebrändi, jonka valikoimat ovat täynnä herkullisia, rohkeita ja hauskoja tuotteita monin erilaisin yksityiskohdin. Pitsiä, remmejä, ketjuja, röyhelöitä, vintage-fiilistä, bondage-henkeä, sukkanauhoja, korsetteja, tissitasseleita ja ihan vaikka mitä. PP on oikea alusvaatteiden karkkikauppa.

Ja mikä parasta, heillä on hurjan paljon tuotteita myös meille isorintaisille ja muutenkin muhkeille!

Body - Gabi Fresh x Playful Promises / Kimono - Pieces / Korvikset - Pramea

Minä käytän rintaliiveissä hieman merkistä riippuen kokoja 85 H-K ja vaatekokoni on useimmilla merkeillä 48-50 ja PP:lta löytyy paljon kamppeita omassa koossani. Curve-valikoimissa koot menevät UK28 eli 56:een saakka rintaliivien suurimpien kuppikokojen ollessa J-K ja isoimmat ympärykset 100. Nyt alennusmyynneissä alkaa olla koot jo aika vähissä, mutta uutuusmallistoissa toki paremmin valikoimaa.

Ja Playful Promises ei siis suinkaan ole vain plussakokoisten merkki, vaan rintaliivikoot lähtevät A-kupista ja ympäryksestä 60. 

Tämä kuvien Gabi Fresh x Playful Promises -malliston (Gabi on tunnettu plusmuotibloggaaja USA:sta) on kokoa UK20 /48. Aina mulle on tällaiset bodyt kooltaan sellaisia, että kupissa voisi olla vielä hieman lisää tilaa, mutta seuraava koko menee yleensä muuten isoksi. Tässä kuitenkin tissit mahtui melko hyvin kyytiin, vaikka ihan vaatekoolla kuppikoon sijaan pelataankin. 

Omat Playful Promises -hepeneeni olen tilannut Zalandolta, mistä löytyy muutamia kymmeniä merkin tuotteita. Laajin valikoima on kuitenkin merkin omassa verkkokaupassa.

Mun toinen Playful Promises hankinta ei valitettavasti ollut ihan yhtä hyvä kuin tuo body. Olen pitkään etsiskellyt itselleni jotain nättiä ja kepeää bralettea tiedostaen kyllä, että sellaisten löytäminen omassa koossani on hankalaa. Tai no, kyllä niitä löytyy, tässä kuvissa yksi esimerkki, mutta joudun kyllä hetken testailun jälkeen toteamaan, että mun rintavarustuksella tällaisia ei vaan oikein voi pitää. 

Niin olis nätin näköiset, mutta kyllä noi päällä tulee kaaritukia ikävä! Mikä on kyllä sinänsä outoa, että tuo body päällä on ihan hyvä ja riittävän tukeva fiilis vaikkei siinäkään ole kaaritukia. Kaipa se on vaan niin, että kaarituettomuus yhdistettynä noin hiton ohuisiin olkaimiin, on omille, painovoimalle julmasti hävinneille, säkeille vähän liikaa. Mutta olkoon nämä osastoa: riisuttava hyvin nopeasti ja toivotaan että sellainen nopeaa riisutuumista vaativa tilanne joskus vielä eteen osuu! :D

Ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy, niin kaltaisellani pullerolle tuo leveä alareuna tuppaa helposti rullautumaan. Eli monin tavoin itselle sopimaton tuo yläosa. Mutta halusin esitellä sen silti, sillä kyllähän tällaiset kaarituettomat lärpäkkeet monelle muulle passaa. 

Nuo alushousut puolestaan ovat aivan ihanat ja sopivat kivasti yhteen muutamien muiden liivieni kanssa. PP:n alaosissa ilahduttaa se, että saatavilla on myös tuollaisia oikeasti korkeita malleja jotka sopivat kaltaiselleni keskivartalolihavalle. Todella monella alusvaatemerkillä kun on tilanne se, että isoja kuppikokoja kyllä löytyy, mutta liivien pariksi on sitten tarjolla vain stringejä ja matalia hipstereitä jollaisia mä en vaan voi kuvitellakaan käyttäväni. En tiedä mitään kamalamman näköistä ja tuntoista vaatetta, kun vatsamakkaroideni alle rullaantuvat pikkarit!

Hiemanko muuten tällaisia kuvia käsitellessä meinaa automaattisesi alkaa korjailemaan ihoa. Sellainen näppyjen ja rupien poistaminen kun on entisenä muotokuvaajana aika verissä. Mutta en halunnut siloitella kinttujani virheettömämmiksi, vaan halusin ennemminkin olla ylpeä siitä miten paljon jalkojeni iho on parantunut. Vielä kesällä kun tilanne oli se, että kuljin ison osan ajasta sääret täynnä laastareita. 

Ahdistus on siis selvästi helpottanut, kun olen toistaiseksi päässyt nyppimisestä lähes kokonaan eroon! Mun postauksen ihon pakko-oireisesta nyppimisestä voi lukea TÄÄLTÄ.

Alusvaatteet - Gabi Fresh x Playful Promises / Takkimekko - S.T.I. (saatu) / Korvikset -Viaminnet (saatu)

Ja hei, kuvissa mukana myös ihon venymisarvet sekä kainalo- ja säärikarvat! Pitkälti jalkojen huonon tilanteen vuoksi aloin viime vuonna harventaa sitä saakelin karvasirkusta. Mun iholle, etenkin kovia kokeneiden säärien iholle, on tehnyt ihan tosi hyvää saada olla pitkiä aikoja rauhassa.

On ollut vapauttavaa tajuta, että toisin kuin media on mulle teinistä saakka opettanut, niin mä voin olla ihan naisellinen ja tuntea oloni kauniiksi vaikka mulla jumalauta olis karvoja muuallakin kuin päässä!

Kyllä mä edelleen karvojani poistan silloin, kun koen sen tarpeelliseksi esim. muotinäytösten, kuvausten tai juhlien vuoksi ja toki välillä ihan muuten vaan. Nyt juuri varasin yli vuoden tauon jälkeen ajan sokerointiinkin. Mutta nyt siihen karvanpoistoon suhtautuu niin, että tosi kiva välillä olla ihan silein säärin ja bikinirajat mintissä, mutta ei niitä tarvii koko aika olla hinkkaamassa. Ei oo enää uimahalliin mennessä mielenrauha kiinni siitä onko ehtinyt ajaa sääriä. Ja se on ihanaa.

 

Kommentit (24)

Ninariina
1/24 | 

Mä huomasin heti, että sun sääret ovat parantuneen näköiset ja mietin, että ihanaa, jos olet ollut nyppimättä, eli on ehkä ollut parempi olla noin muutenkin. Noin muuten sitten: hyvältä näyttää!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo on kyllä selvästi ahdistus vähentynyt esim kesästä. Ja toki tohon nyppimiseen vähän auttanut sekin, että sääret on harvemmin paljaina, joten ollut helpompi katkaista kehää.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

F85
3/24 | 

Sinä jos joku olet kehopositiivinen myönteisellä tavalla.
Noista liiveistä, tulee ikävä kaaritukia mainintasi: voisitko joskus testata rintavalle tarkoitettuja kaarituettomia liivejä, esim. Porissakin myytäviä Anita, Felinaa. Rintama ja skolioosiselkäisenä ei voi kaaritukia käyttää. Kaaret vaativat suoran selän.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Hmm.. pitääpä joskus sovittaa noita merkkejä kun kohdalle osuu. Ei ole itsellä mitään kokemusta kummastakaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
5/24 | 

Upea! Kiitos myös vinkistä, mistä noita hepeniä löytää.

Kaunis on myös huoneen tapetti! Satutko tietämään mikä/mistä se on?

Veera
Liittynyt2.9.2015

Tapetti oli tässä kämpässä jo minun tänne muuttaessa, joten mulla ei valitettavasti ole hajuakaan mistä ja koska se on hankittu. :/

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
7/24 | 

Voi pojat, että toi body pukee sua! Tai oikeestaan sä puet sitä, en meinannut Zalandon kuvissa tunnistaa samaks :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Joo ei pysty kyllä aina verkkokaupan kuvien perusteella kuvittelemaan miltä joku vaate näyttää sitten itsellä, kun harvoin sattuu malli olemaan just saman muotoinen ja kokoinen kuin itse, kuten ei tosiaan ollut tässäkään.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
8/24 | 

Toivottavasti et pahastu kommentistani, sillä olen miespuolinen. Mutta oletpa todella kaunis ja muodokas.

Haituva
9/24 | 

Tuossa viimeisessä kuvassa kimonon kanssa näyttää siltä, että braletten tulisikin olla noin, ettei siinä sitä rullautuvaa reunaa olisikaan. Ja onhan alusvaatteilla väliä. Kivat alusvaatteet tuovat kivan fiiliksen. Itsellänikin bralette ei ole ihan päiväkäyttöön sopiva malli mutta... On niitä jokuset kaappiin tulleet. Kun joskus on kiva sekä peittää, että näyttää ;) 

Vierailija
10/24 | 

Hienoja asuja ja kuvia. Hanki irtolämpöpatteri jos noissa vetimissä paleltaa.

Nakkikastike
11/24 | 

Satutko tietämään PP:n tarjonnan tai jonkun muun merkki suosituksen hyvästä bodysta keskivartalolihavalle, jonka rintavarustus on kuitenkin hyvin maltillinen (change 80E)? Yleensä isopyllyisille ja -mahaisille on huonosti tarjolla vaihtoehtoja, jos rinnoista ei kokoa vastaavasti löydy.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kaipaatko siis jotain nättiä hepenettä vai jotain tukevampaa alusasua? Tuollaisella aika perus rintsikkakoolla bodyjä löytyy vaikka miltä merkiltä. Seksihepeneitä ajatellen kannattaa kastoa esim Pour Moi ja Curvy Kate (ja tämä PP edelleen kun heillä iso kokovalikoima). Sit sellaista tylsempää mutta tukevampaa kamaa tarjoaa esim Prima Donna ja Triumph. Nämä nyt ekana mieleen tulleet.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija2
12/24 | 

Todella hienot kuvat ja alusvaatteet. Kuvia katsellessa tuli tosi positiivinen fiilis, mutta kirjoitustyyli masentaa. Lärpäkkeet ja säkit jne. Tulee surullinen olo kun kaunis ihminen käyttää sellaisia sanoja itsestään. Eikö rinnat voisi olla vaan rinnat? Eikä "säkit"? Anteeksi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

No tämä nyt on mun tyyli kirjoittaa. Ja tuossa kohtaa kun kuvailee sitä miksi ei voi tuollaisia liivejä käyttää, on oma fiilikseni juurikin se, että rintani ovat raskaat säkit. Ei siitä surulliseksi kannata tulla.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Marjaanako
13/24 | 

Hei! Kiitos kivasta blogista! Nyt tarvitsen vähän apuja, olen menossa tärkeään tilaisuuteen jossa minun pitää perustella asiani niin että haluamani agenda menisi läpi. Minkälaisia ja minkä värisiä vaatteita minun tulisi käyttää että saisin asian menemään läpi? En löydä netistä mitään asiasta. Kiitos! (ps. voin antaa Instagram-tilini tiedot s.postilla jos tarvetta)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Voi apua, mä en kyllä ole tällaisen asian ekspertti. En ole itse koskaan miettinyt väriasioita muuta kuin siltä kantilta, että mikä sopii itselleni ja missä mulla on hyvä olo. En siis esimerkiksi itse pukeutuisi tuollaiseen tilanteeseen tummansiniseen, vaikka se kovin luottamusta herättäväksi väriksi koetaankin, koska se ei olisi minulle ominainen väri.
Mutta jos haluat jutella lisää tilanteesta, niin voit toki laittaa meiliä!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Jenni T
14/24 | 

Oi että mitä ihanuuksia ja näyttävät todella hyviltä sun päällä! Itsellä on myös todella suuret rinnat, ja parhaat liivit olen tilannut Bravissimolta. Yleensä tykkään hyvin perusliiveistä, mutta koti-ilta noissa vermeissä houkuttelee. Kiitos vinkistä, voi olla että ostolakkoon joutuu tekemään poikkeuksen :)

Vierailija
15/24 | 

Kiitos. 💙 Minä tarvitsin tällaista tekstiä juuri nyt. Valoa talveen sinne(kin)!

Vierailija
16/24 | 

Kauniita kuvia, ihana sinä! Tuli esteettisen ilon lisäksi koko postauksesta jotenkin tosi hyvä mieli. Täällä kipeenä kun itse makaa peiton alla, niin antoi jotenkin voimaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaupallinen yhteistyö

- Postauksen rintaliivit saatu Lumingerielta -

En tiedä onko hyvien rintaliivien hankkiminen varsinaisesti helppoa juuri koskaan ja kenellekään, mutta etenkin olkaimettomat liivit tuottavat kokemukseni mukaan päänvaivaa monelle. En itsekään isorintaisena ole todellakaan kokenut varsinaista runsaudenpulaa metsästäessäni liivejä avonaisten vaatteiden alle. Lähivuosina tilanne on kuitenkin onneksi helpottanut huomattavasti, kun markkinoille on tullut uusia isoihin kokoihin panostavia alusasumerkkejä. 

Yksi omaan aluasulaatikkoni useiden tuotteiden voimalla rynnistänyt merkki on kuppikokoja D-O (EU) valmistava Curvy Kate. Olen ihastunut etenkin heidän astetta eroottisempaan Scantilly -mallistoonsa! Myös nämä Lumingerien valikoimista löytyneet hyvin tarpeelliset olkaimettomat/multi way -liivit ovat Curvy Katen. 

Luxe-nimeä kantavaa liivimallia on saatavana perusväreissä musta, luonnonvalkoinen ja nude. Mukana tulee myös olkaimet, mutta omia perinteitäni kunnioittaen olen ne jo ehtinyt hukkaamaan. 

Kokojakin liivistä löytyy runsaasti: ympärysmitat 60-90 ja kuppikoot D-M! Koosta riippuen liivissä on joko 3 tai 4 hakasta. 

Komesta palasta kootut kupit ovat pehmeästi topatut, joten ne ovat sopivan jämäkät, mutta eivät kuitenkaan mikään kova panssari. Omat rintani kaipaisivat ehkä hieman enemmän tukea sivuilta, mutta käytän olkaimettomia useimmiten sellaisten vaatteiden alla jotka ovat yläosasta melko napakoita, joten asia korjaantuu yleensä sillä.

Kupin muoto on kauniin pyöreä ja liivit nostavat rintoja juuri sopivasti aikaansaamatta kuitenkaan ns. tissitarjotin -efektiä. (Tiedättehän sen etenkin monen olkaimettoman hääpuvun kanssa nähdyn tilanteen, missä isot rinnat heiluvat löysänä ja valtoimenaan kuin tarjottimella?)

Luxet ovat siis olleet varsin toimivat ainakin kaikkien tähän mennessä käyttämieni asujen kanssa. Curvy Katet olivat tositoimissa mm. reilun viikon takaisessa muotinäytöksessä, jossa kaikki hääpuvut vaativat alleen nimenomaan olkaimettomat liivit.

Yhtä pientä muutostyötä kuitenkin näidenkin liivien kohdalla harkitsen. Nimittäin tuon tukiluun poistamista oikealta puolelta. Jostain kumman syystä tukiluut kalvavat minua nimenomaan oikeasta kyljestä vaikka toisella puolella ei ole mitään ongelmaa. En tiedä olenko jotenkin toispuoleinen asennoiltani, vai mikä siinä on, mutta jotenkin tuo pikkuruinen tikku tuntuu lähes aina liian pitkältä oikealla puolella. Uskoisin, että nämäkin liivit toimivat kuitenkin ihan yhtä hyvin ja pysyvät päällä napakasti, vaikka tuen pois ratkoisinkin.

Kun ympärysmitta on sopiva, niin liivit todellakin pysyvät hienosti päällä eivätkä kaipaa lainkaan nostelua tai korjailua. Ainakin itse olen nämä liivit päällä heilunut ja hikoillut kuin hullu ilman pienintäkään pelkoa liivien valumisesta.

Curvy Katen Luxet eivät suinkaan ole ainoat Lumingerien valikoimista löytyvät olkaimettomat liivit. Löydät kaikki olkaimettomat mallit TÄÄLTÄ. 

Liivit - Curvy Kate, Lumingerie

Alushousut - Dear Scantilly

Sifonkipusero - Monki

Tiedän, että rintaliivien ostaminen netistä voi tuntua arveluttavalta, mutta Lumingerien asiakaspalvelu on todella ensiluokkaista ja he ovat todella velhoja oikean koon arvioinnissa eri merkeiltä. Jos oma koko jossain liivissä arveluttaa, kannattaa laittaa meiliä asiakaspalveluun, kertoa omat mitat ja vaikka pari esimerkkiä muilta merkeiltä että mitä kokoa käytät.

Ja vaikka ei ekalla yrittämällä osuisikaan oikea koko, niin tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus, joten rohkeasti testailemaan!

Lumingerielta löytyy myös mainitsemaani Curvy Katen Scantilly -mallistoa, jonka alushousut minulla on näissä kuvissa. Tsekkaa ne jos kaipaat jotain näyttävämpiä hepeneitä. Kuvasin juuri myös uusimmat Scantilly-liivini, joten niistä tulossa kuvia myös!

Kommentit (15)

Pia61
2/15 | 

Vaikka en olekaan isorintainen - olen kokoa B - ainoa rintaliivimalli joka sopii minulle on olkaimeton, koska olkaimet valuvat. Olkaimettomat ovat huolettomia ja voin sanoa jotta kivoja malleja on koostani huolimatta niukalti. Valmistajille siis huomio.

Vierailija
5/15 | 

Muuten ihan hyviä kuvia, mutta nuo tissiliivit on kyllä aika typerän näköiset. Tulee jotenkin mieleen se poliisin uusi ylihintainen panssariauto hevi ja eihän nuo edes sovi noiden muiden asusteiden kanssa yhteen...

Roso

Erikoista, että mielestäsi kokomusta ei sovi yhteen! Ei sen klassisempaa yhdistelmää ole olemassakaan!

Vierailija
6/15 | 

Ei se pelkästä väristä johdu, vaikkakin noissa on värisävytkin aivan eri maailmasta.

Vierailija
7/15 | 

Hei vaan ! Oot kyllä kaunis nainen mutta eikö sulla tule niska-ym.särkyjä noin suurista rinnoista? Minä halusin pienennyttää rinnat leikkauksella sen vuoksi ja olen siihen tosi tyytyväinen. Oletko koskaan miettinyt laihduttamista yleensä; ihan terveyssyistä?? Ainakin kun ikää tulee niin alkaa usein ne terveysongelmatkin; eihän ne vielä nuorena vaivaa...

Vierailija
8/15 | 

Tuskin Veera voi pienennyttää mitään, koska sen elämä ikään kuin pyörii suurten asioiden ympärillä ,silloin saattaa blogin ja elämäntarkoitus sekä business kadota.

Lumikkinen
9/15 | 

Miksi aina jaksetaan pilata ikävillä kommenteilla nämä keskustelut
Tuli paha mieli Veeran puolesta. Hän on rohkea ja kaunis nainen ja näissä kuvissa varsinkin näyttää upealta. 😊

Vierailija
10/15 | 

Tarkoitin kirjoituksessani ihan tosiasioita; ihan fyysistä siivoustyötä tehdessäni ja ylipainoisena alkoivat ensin polvivaivat (n. 55 vuotiaana), Tottakai painoni vaikutti työn tekooni; siihen miten jaksoin "juosta" ja tehdä työni kiireessä. Nyt lähentelen kuuttakymppiä; vältyin verenpaine- ja diabeteslääkitykseltä siten että pudotin painoa, liikunnan lisäämisellä ja terveellisellä ruokavaliolla! En ole vieläkään missään ihannepainossa mutta kuitenkin sopivasti keveämpi! Sopivaan painoon olisi matkaa noin 7-8 kiloa...en haluakaan olla mikään luuviulu. Miksi täällä joku vetää aina herneen nenäänsä kun kirjoittaa ihan kokemuksesta ja tosiasioista??

Vierailija

Koska sun ei tarvi kommentoida sitä kokemustas ja "tosiasioita". Älä kommentoi toisen kehoa millään tavalla, se on aika hyvä neuvo. Kommenteillas onnistut aiheuttaan vaan pahaa mieltä. Ja sitäpaitsi, ei myöskään ole sinun asiasi olla huolissasi tuntemattoman ihmisen terveydestä. Jokasen koko, paino ja elämä on vaan sen ihmisen asioita, eikä muiden tarvitse niitä kommentoida tai olla niistä huolissaan.

Vierailija
12/15 | 

Teistä varmaan ei oo kukaan joutunu pitään huolta vanhenpien ihmisten asioista... joutuu ottamaan kantaa syömisiin, juomisiin,painoon (joka voikin johtua nesteen kertymisestä elimistöön...sydän) Tällä palstalla näköjään jos esittää mielipiteen joka eroaa laumasta niin saa vain haukkumiset niskaansa!! Pitäisi vaan kehuja antaa eikä mitään omia mielipiteitä??

Viikonloppu töissä meni farkkushortseissa ja tylsissä t-paidoissa, joita vaihdoin muutaman tunnin välein aina uuteen ja kuivaan. Pori Jazz -hulinoissa kun tuli kastuttua niin sateen kuin järjettömän hikoamisenkin takia.

Tylsissä työkamppeissa päivätolkulla pyörittyä, tänään teki mieli pukeutua pitkästä aikaa hameeseen ja laittaa korkkarit jalkaan. Ikään kuin muistutuksena itselle, että on mun mahdollista näyttää myös ihan kivalta ja naiselliselta eikä pelkästään ryönäiseltä lehtikuvaajalta. 

Jazzeilla itselleni parasta antia musiikillisesti tarjoili ihana Vesta, joka sai mut lähes kyynelehtimään. Toki teiniaikojen hittejä soitellut Alanis Morissettekin oli kiva kuulla, mutta ei se kauheasti tunteita herättänyt. Ja itseäni ärsytti suunnattomasti kyseisen artistin linjaus, että kuvata sai vaan kaukaa miksauskopin luota lavan edustan sijaan. Plaah. Siellä sitten teleputkien ja jatkeiden kanssa koitettiin sohia. Ihan tylsää.

Mutta ihan kesän paras työhomma nuo Jazzit aina on. Keikkoja on niin kiva kuvata ja luodolla on aina hyvä ja rento fiilis. Jos joku haluaa viikonlopun keikkakuvia vilkaista, niin niitä löytyy TÄÄLTÄ.

hame - 2-Biz / toppi - H&M / kengät - Vagabond / laukku - Benetton / korut - KappAhl / aurinkolasit - Lindex

Noin ohutolkaiminen toppi vaatii allensa olkaimettomat rintsikat. Ainakin minun mielestäni. Topin sirojen olkainten idea menisi ihan hukkaan, jos alta näkyy rintaliivien olkaimet. Kaikki paksut topatut liivit, jollaiset esimerkiksi mun Wonderbrat ovat, kuitenkin tuntuvat ihan liialta tällä helteellä. Pliseeratun topin alla mulla onkin nämä alla olevan kuvan liivit.

Marks & Spenceriltä löytyi viime talvena  nämä toppaamattomat kaarituetut liivit, joista saa myös olkaimet irti. Sopivat loistavasti kepeiden kesätoppien alle ja asuihin joihin ei kaipaa rinnoille minkäänlaista push up -efektiä. On enemmänkin tuollaisen bandeau-topin oloinen, mutta kaarituilla.

Liiviä löytyy I-kuppiin saakka, itsellä käytössä koko 85H. Jos siis M&S:n liivikoot on itselle tuttuja, jotta uskaltaa tilata netistä, niin tässä yksi olkaimeton vinkki ja edullinen sellainen!

Kommentit (4)

Kesäheinä 40 v
2/4 | 

Moi! Erittäin hyvä asu näihin hellekeleihin. Itse olen etsinyt hellevaatteita koko kesän. Ei vaan tunnu löytyvän mieleisiä koossa 42. Olen lyhyt ja minun on valittava asuni kropan mittasuhteiden mukaan eli vaikka tavallisista mallistoista löytyykin se 42, niin vääränlaiset vaatteet päälläni näyttävät kammottavilta. Sinun blogia on mielenkiintoista seurata, erittäin hyviä vaateyhdistelmiä ja sinulta saa mahtavia ideoita. Keep up the good work :-) Olet esikuvana monelle. Nyt siis vielä yksi pyyntö jos vielä tälle kesälle ehtii, niin toivoisin postausta klassisista hellevaateyhdistelmistä. Joko omasta kaapistasi tai sitten jostain nettisivulta ideoita. Ja siis sellaisia asuja millä nelikymppinen kehtaa mennä kaupungille/tapahtumiin. Kiitos etukäteen :-)

Koo
3/4 | 

Uskaltauduin postauksesi perusteella tilata ko. rintsikat ja olivat ehkä paras ostos pitkään aikaan. Olen aina tuskaillut olkaimettomien rintsikoiden ongelmaa, sillä sopivia ja tarpeeksi tukevia ei yksinkertaisesti ole löytynyt nimenomaan kevyempien vaateiden alle. 

Iso kiitos loistavasta vinkistä!

 

-Kaupallinen yhteistyö Sokoksen kanssa-

Mitä upeinkin asu on todella helppo pilata väärillä alusvaatteilla. Siinä on tyylikkyys kaukana, jos häikäisevään iltapukuun pukeutuneena joutuu koko ajan nostelemaan rintsikoiden olkaimia tai korjailemaan kotelomekon alla rullautuvia alushousuja. Ja mikä ikävintä, olokaan ei varmasti silloin ole kovin mukava ja itsevarma.

Mekko - Betty Barclay, 99,95 € / Laukku - Unisa, 119,00 €

Vasemmalla jalassa on ihan mukavat arkipikkarit, joita voi hyvin käyttää farkkujen alla, mutta vartalonmyötäisen kotelomekon kanssa ne eivät kokonaisuutta kyllä kaunista. Oikealla mekko istuu silmin nähden kauniimmin, kun alla on muotoilevat alushousut, jotka yltävät rintaliiveihin saakka. 

Kevään ja kesän juhlakausi lähestyy lujaa vauhtia ja monen postiluukkuun tipahtelee kutsuja valmistujaisiin ja kesähäihin. Kokosin tähän postaukseen muutamia alusasuvinkkejä Sokoksen laajasta aluspukeutumisen valikoimasta. 

Muotoileva wear your own bra -alusmekko

Rintaliivit - Fantasie, 64,95 € / Muotoileva alusmekko - M&S, 39,95 €

Sokoksen aluspukeutumisen osastoilta löytyy muotoilevia aluasuja moneltakin merkiltä. Esimerkiksi tällaisia rintaliivit esiin jättäviä mekkoja sovittelin tämän kuvissa olevan Marks & Spencerin mekon lisäksi Triumphilta ja Maidenformilta. 

Muistattehan muuten muotoilevia alusmekkoja ja toppeja sovittaessa ja pukiessä, että ne saa helpoiten päälle alakautta! Ja kannattaa myös sovittaessa istua ja hieman kävellä, jotta selviää pysyykö vaate paikoillaan.

Väärän kokoinen alusmekko kun lähtee helposti ikävästi rullaamaan kävellessä. Oikean kokoinen ja mallinen taas pysyy mukavasti paikoillaan myös liikkuessa.

Olen aiemminkin kirjoittanut, että en käytä muotoilevia alusvaatteita sen vuoksi, että ajattelisin näyttäväni niissä varsinaisesti hoikemmalta. Mutta etenkin vartalonmyötäisiä mekkoja käyttäessä haluan välttää ylimääräisiä huonoista alusasuvalinnoista johtuvia vekkejä ja makkaroita.

Jos alushousut ja sukkahousut molemmat loppuvat vähän eri kohtaan, niin siinä on ainakin kaltaisellani omenalla äkkiä melko monta ruttua vatsamakkaroissa. Aivan kuten postauksen alussa oleva vertailukuvakin osoittaa.

Neulemekko - Tom Tailor, 69,99 €

Tämä M&S:n alusmekko on alhaalta auki, eli vaatii allensa alushousut, mutta esimerkiksi Maidenformilta löytyy vastaava, jossa on alla vielä body alaosa. Itse valitsen kulloinkin käyttämäni alusmekon yleensä sen mukaan onko jalassa sukkahousut tai stay upit. Yhdistelmä sukkahousut ja body kun on jo on vähän hankala. Mutta ilman sukkiksia tai stay upien kanssa taas tykkään alusmekosta bodyalaosalla. Jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy kuitenkin sopiva vaihtoehto! 

 

Kauniit pitsiliivit ja alushame

Rintaliivit - Fantasie, 62,00 € / Alushame - Actuelle, 14,95 € / Mekko - Betty Barclay, 99,95 €

Löysempikin mekko voi kaivata seurakseen alushameen vaikkei mitään muotoilevia tuotteita tarvitsisikaan. Vuoriton mekko saattaa joskus tarrautua ikävästi jalkoihin etenkin sukkahousujen kanssa sähköistyessään. Tuohon pulmaan auttaa alushame.

Kuvan musta kepeä ja kiristämätön alushame on Sokoksen omaa Actuelle merkkiä ja hintaa sillä on vain 14,95 €. Saatavilla myös valkoisena. 

Jos asu ei vaadi juuri jotain tiettyjä liivejä, kuten olkaimettomia tai huomaamattomia nudeliivejä, tykkään valita juhlamekkojen alle jotain kauniin väristä. Vaikkei ne alusvaatteet sieltä kenellekään näkyisikään, tuovat kauniit alusvaatteet itselle kivaa fiilistä. 

Rintaliivikokoni on hieman merkistä riippuen 85 H-J ja Sokoksen merkeistä etenkin Fantasielta löytyy monipuolisesti liivejä myös omassa kokoluokassani. Kaikki tässä postauksessa nähtävät liivit ovat Fantasielta. 

Nämä fuksian väriset pitsiliivit ovat ihan hurjan kauniit ja sopivat mielestäni juurikin juhlafiiliksen nostattajiksi. Profiililtaan tämä liivi muotoilee rinnat hieman kartiomallisiksi pyöreän sijaan, mutta toimi hienosti rennosti istuvan mekon kanssa, joka ei aivan nuollut pintaa. Voit Katsoa mekkokuvat tästä postauksesta!

Vaaleat t-paita -liivit

Rintaliivit - Fantasie, 64,95 €

Etenkin kesän juhliin on vaatteissa tarjolla paljon vaaleita sävyjä ja ohuita ja laskeutuvia materiaaleja. Siinä missä tumman vaatteen alle saa helposti piilotettua lähes minkä väriset liivit tahansa, täytyy vaalean ja ohuen asun kanssa olla tarkempana. Itse suosin ihan valkoisten sijaan vaaleissa alusvaatteissa nuden ja persikan sävyjä.

Näissä Fantasien kaarituellisissa liiveissä on muotoonprässätyt saumattomat kupit, joten ne ovat kauniit ja huomaamattomat myös sileiden ja ohuidenkin yläosien alla. 

pusero - Betty Barclay, 69,95 € / alushame - Actuelle, 14,95 €

 

Muotoilevat korkeat alushousut

Minä rakastan tuollaisia napakoita alushousuja, jotka ovat niin korkeat, että voin laittaa niiden reunan rintaliivien alle. Vartalon silhuetti on silloin samalla tavalla yhtenäinen kuin olisi body päällä, mutta ei tarvitse säätää vessassa niiden nappien ja hakasten kanssa.

Rintaliivit - Fantasie, 64,95 € / Alushousut - M&S, 26,95 €

Tämä alushousut ja liivit -yhdistelmä minulla on päällä postauksen alussa olevassa mekkokuvassa, siinä sileämmässä versiossa. Ja täytyy kyllä sanoa, että mummoalkkareita parjataan usein ihan turhaan rumiksi ja seksintappajiksi. Minä ainakin tunnen itseni varsin kuumaksi tällaisessa alusasussa!

Nämä Fantasien pehmoiset Rebecca-liivit osoittautuivat niin uskomattoman pehmoisiksi ja mukaviksi, että ne oli aivan pakko ostaa itselle. 

Liivit sopivat sileän pintansa ansiosta myös kevyiden juhla-asujen alle, mutta niiden materiaali on niin tissejä hyväilevän miellyttävää, että nämä ovat ihan täydelliset arkiliivit. Kirjoittelin juuri jokin aika sitten, että uudet suosikkiliivit ovat hakusessa ja nyt pari viikkoa näitä liivejä käytettyäni sanoisin, että ne ovat nyt löytyneet! Pitää ehdottomasti ostaa itselle nuo vaaleatkin.

Jos sinun alusvaatteesi ovat päivityksen tarpeessa, niin suosittelen ehdottomasti pyytämään asiantuntijoiden apua ostoksilla käydessä. Oikea koko on kaiken A ja O, ja eri tilanteisiin tarvitaan erilaisia alusasuja. Ammattilaisen avulla sovituskoppikokemus on huomattavasti helpompi kuin yksin ja epätoivoisena. 

Mikään ei pilaa päivää niin tehokaasti kuin huonolta tuntuvat alusvaatteet, joten niihin todellakin kannattaa panostaa. Ja se kannattaa tehdä juuri nyt, sillä tämän viikon ajan (su 13.5. saakka) Sokoksella saa S-Etukortilla kaikista normaalihintaisista alusvaatteista -20% alennuksen!

Millä tolalla sinun alusvaatevalikoimasi on, löytyykö joka tilanteeseen sopivaa puettavaa?

Kommentit (12)

tanhupallo777
1/12 | 

Kiitos tästä aivan ihanasta blogista! Törmäsin blogiisi aivan sattumalta ja nyt olen ihan koukussa siihen. Luin viikonloppuna kaikki 2018 julkaisut ja muutamia menneiltä vuosiltakin. Olet uskomattoman rohkea ja kaunis nainen! Sait minut innostumaan omasta ulkonäöstäni pitkästä aikaa ja mikä parasta saat minut miettimään, että onko minun pakko sittenkään laihduttaa. Olen siis ikuisella dietillä, vaikka en koskaan laihdu. Jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi ja odotan innolla uusia postauksia. En ainakaan vielä törmännyt kirjoituksissa paino asia pohdintaan. Mielenkiinnolla lukisin sinun ajatuksia painonhallinnasta tai ainakin vinkkejä millä olet päässyt yli painon miettimisestä, koska kirjoituksista ainakin sain kuvan, että et uhraa elämääsi miettimällä: alan elää sitten kun olen pudottanut niin ja niin paljon.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ei mun ole tarvinnut koskaan päästä yli painon miettimisestä, kun ei se koskaan ole mua kovasti mietityttänyt. Siis siten, että olisin kokenut ahdistusta painostani ja halunnut kovasti laihtua. Mulla on vähän se linja, etten mä halua täällä blogissa kirjoittaa ylipäätäänkään aiheesta "painonhallinta" saati sitten laihduttamisesta. Siitä aiheesta löytyy luettavaa yllin kyllin ja mun blogin punainen lanka on kannustaa ihmisiä tykkäämään itsestään jo nyt eikä vasta sitten kun ehkä joskus saavuttaa jonkun painon. Mutra löytyyhän täältä toki tekstejä koskien lihavuutta ja sitten ihan yleisesti itsetuntoaiheesta. Mutta itselleni vaikkapa itsetunto ei ole koskaan puntarin lukemasta kiinni oleva asia, vaan ihan muista tekijöistä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Ja tosi ihanaa nähdä vähän isommissa koissa vieläpä aika samanikäisen naisen päällä kauniita ja tyylikkäitä vaatteita. Tykkään tosi paljon mekoista ja täältä saanut hyviä vinkkejä. Arkipostaukset oli myös tosi kivoja, mitä taisit viime vuonna tehdä oikein urakalla.

nata
2/12 | 

ihan sairaan hyvä postaus! todella monipuolinen, kiinnostavasti tehty ja kuvat ovat samaan aikaan sekä ihanan kauniita, että havainnollistavia! tää yhteistyö on kyllä niin nappi kuin voi olla!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kiitos! Kaltaisesi sisältömarkkinointigurun suusta kehut lämmittävät erityisesti. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

atomi
Liittynyt3.8.2017

Toivottavasti lämmittävät ihan tavislukijankin kehut: olen niin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa ja lisään, että juuri toteuttamistavaltaan tällaisia juttuja olen todella kaivannut. Itse olen ihan eri vartalotyyppiä mutta sain postauksestasi käyttökelpoista tietoa itsellenikin. Skippaan monista blogeista yhteistyöpostaukset, mutta sulla nekin on tosi kiinnostavia. Hyvää kevättä Veera!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kiitos, ihan tosi kiva saada tällaista palautetta. :)
On aina parasta, jos joku kokee saaneensa blogista käyttökelpoisia vinkkejä. Ihanaa kevättä sinullekin!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vakkari-Maijja

No just niin! Toooosi usein yhteistyöpostaukset blogeissa on ”näääh”- osastoa, mutta sulla on taito ja lahja tehdä nämä aivan loistavasti. Minä kans olen saanut sun blogista monia vinkkejä vuosien varrella, kiitos niistä!

Kaiken kruunaa mahtavat kuvat, jotka on sekä informatiivista että kauniita, usein myös hauskojakin.

Aurinkoa Poriin ja intoa töihin.:)

Vierailija
4/12 | 

Kiitos postauksestasi! Osaatko vinkata, mistä sais nudenvärisiä olkaimettomia liivejä J-K-kupille? Sokokselta ei löytyny.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Riippuu vähän ympärysmitastakin.. Mutta tsekkaa ainakin verkkokauppa Lumingerie. Eikä kannata pelätä tässä kohtaa netistä ostamista, asiakaspalvelu on huippua ja auttaa koon valinnassa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram