Kirjoitukset avainsanalla #laukkuhaaste2014

Paska laukkuhaasteilija tässä moi! Hyvä, kun potkitte tätä saamatonta otusta perseelle ja olette kyselleet laukkukuvien ja haasteen tilanteen perään niin blogissa kuin instassakin. Tilanne on se, että laukut ei todellakaan ois vielä loppu, mutta A) olen vaan ollut saamaton niiden raportoimisessa ja B) mulla on ollut todella paljon päiviä jolloin en ole oikeasti käyttänyt mitään muuta kuin kameralaukkua, joten haaste on alkanut tuntua vähän hölmöltä omalta osaltani.

Että joo, joka päiväksi riittäis eri laukku, mutta esittelisin sitten päivittäin jonkun veskan, jossa en ole oikeasti mitään kantanut. Eli vaikka mulla noita kasseja nyt tuntuu vieläkin riittävän vaikka pariksi-kolmeksi viikoksi, niin kyllä Mikko on mun mielestä tän haasteen oikea voittaja, vaikka sen laukut loppuisi huomenna, sillä hänellä on oikeasti ollut lähes joka päivä joku laukku oikeasti käytössä. (Iinalla homma loppui lokakuun alussa)

Itselleni nämä kuluneet viikot ovat tehokkaasti näyttäneet millaisille ja minkäkokoisille laukuille minulla on eniten käyttöä ja osoittaneet armottomasti millaiset veskat jäävät kerta toisensa jälkeen hyllyyn vaikka olisivat ulkonäöltään miten ihania. Monta todella kivaa laukkua jäi haasteen aikana vielä käyttämättä, mutta yritän saada joitakin arkistojen aarteita käyttöön lähiaikoina niin, että pääsevät blogissa esille. Jatkan siis laukkukokoelmani läpikäymistä vaikka virallisen haasteen suhteen nyt luovutankin.

Tässä vielä siis täysin sekalaisessa järjestyksessä käyttämiäni laukkuja menneiltä haasteviikoilta nro. 5, 6 ja 7. Tämän postauksen myötä kruunaan Private Blend -blogin Mikon haasteen voittajaksi!

asuperjantai-800x794

Lindexin pieni leo-clutch passasi kivasti mustan ja punaisen kanssa.

laukut postaukseen

Jep, pieniä mustia laukkuja ja ei varmaan saa selvää kaikista, mutta ei näitä nyt tähän yksitellenkään viitsi tiputella. Näitä clutcheja ja pieniä olkalaukkuja on ollut helppo yhdistellä melkeinpä mihin tahansa asuun päivinä jolloin ei ole tarvinnut kantaa läppäriä.

Ylhäältä oikealta: pikkuinen keinonahka olkalaukku-Monki (saatu), mokkanahkainen kirjekuorilaukku kirppikseltä, superlempparein niittiveska-Diesel

Alhaalla vasemmalta: pehmeä nahkaolkalaukku - Zara, pyöreä reunainen olkalaukku kirppikseltä (huomasin vasta kotona, että läpässä lukee Hermés :D Tarkoituksella en olisi feikkilaukkua hankkinut), keinonahkainen niitticlutch-Soaked in Luxury (saatu)

Näyttökuva 2014-10-21 kello 19.45.07

Jonain arkisena kahvila-toimisto-työpäivänä pakkasin läppärin ruskeaan nahkalaukkuun ja sen vaikutuksesta päälle päätyi muutakin ruskeaa. Olin kaukana mukavuusalueeltani tummassa denimissä ja ruskeassa. Laukku tosin on väristään huolimatta ihana. Mamman Italian tuliainen vuosien takaa tämäkin.

laukut postaukseen1

Päivän mittaiselle Helsingin pyörähdykselle pakkasin kamat punaiseen NYPD:n nahkakassiin, joka on muiden kaltaistensa ostoskassimaisten nahkalaukkujeni tavoin todella paljon käytössä. Taustalla näkyvät VANSin kangaslaukut sain ystävämyynneistä kantaakseni kaikki kengät kotiin.

Oikealla puolestaan Fashionstorelta jokunen vuosi sitten saamani simppeli Calvin Kleinin musta nahkalaukku kaverinaan äidiltä lainassa oleva Rimowan matkalaukku. Näiden kanssa matkasin parin viikon takaiselle blogityttöjen Junarose-risteilylle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Risteilyltä julkaisinkin jo tämän asukuvan, jossa laukun paikkaa piteli farkkua ja nahkaa yhdistävä Dieselin clutch, jonka hankin toissa talvena Stockan joulunjälkeisitä aleista IInan kannustamana. Kaikki omistamani Dieselin laukut ovat osoittautuneet aina loistaviksi hankinnoiksi ja päässeet todella ahkeraan käyttöön.

laukut postaukseen2

Äidin vanha käärmeennahkainen vintagelaukku ei istu tyyliini, mutta pääsi yhtenä kotipäivänä rahapussin kantovälineeksi käydessäni kaupassa. Olen tainnut napata laukun kotikotoani alunperin joitakin teemabileitä varten. Oranssi pytoninnahkainen clutch on tämänvuotinen nimipäivälahja äidiltä.

Punaoranssi Rils'in clutch puolestaan ns. pakko-ostos jokunen vuosi sitten suunnatessani suoraan Bulgarian Sunny beachillä vietetyltä rantalomalta Olympuksen PEN-lanseerauskemuihin Wieniin. Koska käänne tuli yllätyksenä ja sinne siirryttiin kulkematta lähtöruudun kautta, oli mun hankittava muutamassa tunnissa Helsingistä juhlaillallisille passelit kuteet ja asusteet, matkalaukun ollessa täynnä paskaisia rantaleninkejä. Mutta vaikka olikin kiireessä tehty pakkohankinta, niin laukku oli onnistunut ostos ja on päässyt käyttöön muutenkin.

Mitään mekkokemuja ei tähän viime viikoille ole osunut, mutta kanniskelin sitten joku päivä avaimet, puhelimen ja pankkikortin töihin tuossa Minna Parikan Ginger-laukussa, joka on aiemmin nähty kirsikkamekkoni kaverina. Laukku on tosiaan 10 € kirppislöytö Kaivarin Kanuunasta.

Näyttökuva 2014-10-21 kello 19.46.12

Läppäriä tuli jonnekin työntekopaikkaan kanniskeltua myös tässä viime vuoden Muotikirppikseltä ostamassani Marc O'Polon kiiltäväpintaisessa canvaslaukussa. Tämä on usein mun sadepäivien laukkuvalinta, kun en tahdo kastella nahkalaukkujani.

Näyttökuva 2014-10-21 kello 19.46.21

Vansit leosliparit (saatu) saivat yhtenä syksyisenä päivänä kaverikseen krokotiilinnahkaisen olkalaukun, joka kuten lähes kaikki muutkin matelijalaukkuni, on peräisin alkujaan äidin kokoelmista.

Näiden vajaan parinkymmen laukun myötä siis kruunaan Mikon haasteemme voittajaksi ja jatkan laukkujeni tsuumailua sillä silmällä mitkä joutavat kirpparille. Saattaahan tuolta jokunen ylimääräinen kassi löytyä.. :D

Kommentit (13)

1/13 | 

Buu! Ei mitään luovuttamisia tai armopalkintoja! Status Quo, tämä on kyllä vähintäänkin tasapeli – se on tasa-arvoa :)

Vaikka sinä olet kyllä virallinen voittaja. Porilainen veti pataan.

Mutta apua, miten paljon sinulla sitten on laukkuja. Mihin ne, saati edellisellä haasteella voittaneet kenkäparit mahtuvat! Ja objektiivit vielä siihen päälle...

no voi luoja.. näkisit tän meidän kämpän... vajaat 80 neliöö ja joka paikassa tulee vastaan kenkiä ja laukkuja. :D Ja kameroita. Heitin nyt reippaana tyttönä parikymmentä kassia kirppiskasaan.

bubbs

Kai kerrot meille, milloin ja mihin kirppikselle kasasi päätyy...?

Ihan konkreettisesti leuka loksahti tuosta Parikka-löydöstä. Huhhuh!

MiuMiu

Voisit pitääkin laukkukirppiksen täällä netissä :) Sun vaatekirppiskin vois olla aika hyvä idea!

juu, mä aattelin ainakin jotakin tuupata blogin fb-sivulle myyntiin. Muuten sitten Porissa varmaan tuohon lähimmälle kirppikselle, joka on torin laidalla.

2/13 | 

Onneksi tää haaste on nyt päättymässä, sillä tuo Mikon laukkukokoelma ja teidän aarteet ovat saaneet kyllä ainakin tällä suunnalla melkoista laukkukateutta aikaiseksi! :D

... ja siis mitä. Parikkaa 10 eurolla. Melkoinen löytö! <3

no oli joo melkoinen löytö! Ja vaikkei ihan just oman tyylinen tuo Ginger olekaan, niin pakko oli napata mukaan. Kirsikkamekolle se on kuitenkin oiva kaveri.

Henna
3/13 | 

Olette te kyllä käsittämättömiä! Nämä haasteet on kyllä loistavia, kauhulla ajattelen, mihin kaikki laukkunne mahtuvat. Itsehän omistan viisi laukkua, joista vain kolmen voin valehdella olevan käytössä :D Laukkukateutta ilmassa.

Mutta tuon Parikan minäkin olisin napannut mukaan! Mikä löytö!

al
4/13 | 

Mikko ansaitsee voiton ehdottomasti, hänen laukkupostauksensakin ovat olleet todella laadukkaita ja laukkurakkaudella tehtyjä, toki laukutkin ovat ihan omaa luokkaansa. Mutta ei se ratkaise, jotenkin jäi sellainen olo, että hän on ainoa, joka on panostanut tähän myös kirjoituspuolella...näistä sinun ja iinankin laukkujutuista on paistanut väsymys ja hutaisten tekemisen tunne.

no, tässä ei itsellä tullut mietittyä aluksi tarpeeksi, että onko tämä mulle sopiva juttu. Kenkähaaste viime vuonna oli selkeästi itseä kiinnostava juttu, mutta tän laukkuhomman kanssa nyt vaan ei riitä itsellä samanmoista kiinnostusta kuin laukkuja rakastavalla Mikolla. Ja erittäin selkeäksi kävi, että mä en vaan jaksa elää arkeani jonkin blogisisällön mukaan, joten eiks oo mahtavaa, että tää hutaisten tehty paska loppuu?

Puuh
5/13 | 

Ettei vaan alkanut ottaa päähän kun toisella oli niin paljon paremmat laukut? ...ei se määrä vaan laatu... Toki haasteen aloittajana olisit voinut vetää haasteen myös läpi:/

:D :D Jos mä hinkuisin itselleni merkkilaukkuja, niin sit oisin varmaan sellaisia vuosien myötä hankkinut. Mutta kun ei. Ei mua toisten omistukset kyllä päähän ota. Omassa päässäni tunnettu merkki ei ole yhtä kuin laatu, vaan katselen ihan muita asioita laukkuja hankkiessni.

Ja mitä tuohon "olisit voinut vetää haasteen läpi" nurinaan tulee, niin ehkäpä tää nyt ei kuitenkaan oo ihan niin hirveen vakava asia, että totesin, etten vaan jaksa joka päivä miettiä jotain kasseja, jotta saisin huumori mielessä aloitetun blogihaasteen vietyä hamaan loppuun saakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viidettä viikkoa laukkuhaastetta mennään tällä hetkellä, mutta tässä olisi viikon neljä valinnat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paljon käytetty Dieselin nahkainen "ostoskassi" sai kunnian käynnistää neljännen viikon, kun tarvitsin läppärin nielevää veskaa. Tämä rento kassi on ollut minulle niin mieluisa, että tunnustan himoinneeni samaa myös punaisena. Mutta se jäi onneksi vain haaveksi, kun löysin sen sijasta punaisen nahkakassin huomattavasti edullisemmin.

Tästä samasta mallista löytyy muuten nyt uusi, materiaaliltaan hieman kiiltävämpi versio, joka on koristeltu alaosasta tähden muotoisin niitein. Diesel Dafne Stars -laukkua löytyy esimerkiksi Zalandolta.

viikko42

Tiistaina piti maanantain tapaan kannella läppäriä, joten laukku piti kaivella kaapista taas sitä silmällä pitäen. Farkkushortsien, neulee ja lätsän kaveriksi pääsi tuolla kertaa pari vuotta sitten Kaivarin Kanuunasta kympillä löytämäni Three Bagsin nahkasalkku. Tällä laukulla on sillä tavalla hauska tarina, että laukun entinen omistaja bongasi postauksen, jossa esittelin löytöäni ja kävi kertomassa laukun taustoja. Salkku oli ehtinyt olla entisellä omistajallaan 20 vuotta ja oli kuulema hänen elämänsä ensimmäinen kalliimpi laukkuhankinta. Myyjä olikin kovin iloinen, kun laukku löysi uuden arvostavan kodin ja pääsi jälleen käyttöön useiden vuosien kaapissa lojumisen jälkeen.

to

Keskiviikkona suuntasin töihin jossain perus duuniunivormussa (farkut ja rotsi, väreinä mustaa ja mustaa) ja nappasin olalleni viikon kirppislöydön nro 2. Marimekon vihreä canvaslaukku on suunnaton tilaihme ja malliltaan ajaton kuten monet muutkin marilaukut. Itselläni ei siis olekaan mitään hajua minkä ikäinen kassi oikeasti on, mutta kirppikseltä se löytyi todella hyvä kuntoisena.

torstai

Torstain mustan työasun piristeeksi valikoitui pakollisille tavaroille riittävän kokoinen oranssi Rooman ostos, jota olen enimmäkseen käyttänyt ilman hihnaa, mutta nyt huomasin sen toimivan vallan hyvin myös olkalaukkuna clutchin sijaan.

viikko41

Perjantain ketjukoristeinen nahkalaukku nähtiinkin täällä jo asupostauksessa. Kyseessä on tosiaan ensimmäinen itse ostamani hieman kalliimpi nahkalaukku, aiemmin kun olin hankkinut käsilaukkuni lähinnä opiskelijan kukkarolle passelisti henkkamaukasta. Odottelin alennusmyynteihin ja maksoin laukusta muistaakseni hieman vajaat parisataa. Merkkilaukkujen omistajien mielestä varmasti siis ihan halpisveska, mutta itse elän todellisuudessa, missä laukuista ei tulisi mieleen maksaa kovin montaa sataa puhumattakaan tonneista.

viikko43

Lauantaise Porin Päivä -asun laukku oli jälleen 2nd handia, kun nappasin olalleni kaverilta joskus ostamani ruskean nahkasalkun. Jo edellinen omistaja oli tainnut löytää tämän kirppikselta, joten kyseessä todellinen kierrätyskassi.

viikko4

Sunnuntaina puolestaan tuli vähän teinifiilikset viilettäessäni kaupungilla maastokuvioinen laukku käsivarrellani. Tämä Nizzasta vuonna 2007 ostamani camoveska oli ruolloin mielestäni jotain käsittämättömän mahtavaa. Enää vuosiin en ole ollut samaan mieltä, mutta en silti ole raskinut laukusta luopuakaan. Jokohan olisi aika. :D

Mikä oli nelosviikon suosikki?

Kommentit (5)

Anna
1/5 | 

Kivoja laukkuja sulla taas!

Tuosta Marimekon kirppiskassista sen verran, että mun lapsuudessani isällä oli tuollainen laukku kameralaukkuna lomareissuilla. Että uutena noita on saanut joskus 1985 plusmiinusjotakin. Minneköhän se meidän versio on kadonnut, oon monta kertaa ajatellut että tykkäisin siitä. :)

Anna
3/5 | 

No huh, kyllä on sinullakin laukkuja joista valita!:) Joka tilanteeseen löytyy varmasti sopiva! Minun lemppari oli kyllä ehdottomasti lauantain ruskea nahkalaukku, ottaisin tuollaisen ilomielin! Samoin Kaivarin Kanuunasta ostettu laukku on hieno ja tarina mieltä lämmittävä!

Taru
4/5 | 

Oi tuo camolaukku, ihana, ihana! Mustat nahkalaukut ovat kivoja, mutta itse koetan pitäytyä määrän sijaan enempi sellaisissa laukuissa, jotka oikeasti puhuvat mulle. Jos joskus päätät oikeasti luopua tuosta camolaukusta, niin laita viestiä :D

Alkaessani suunnittelemaan viikon laukkuyhteenvetoa hoksasin, että minulta oli jäänyt edellisen viikon kokoelmapostaus tekemättä. Niinpä pistetäänkin tähän väliin laukkuhaasteen viikko kolmonen ja tänään loppuvan viikon veskat käsitellään sitten alkuviikosta joku päivä.

 Sellaisia toiveita on tullut, että laukut olisi kiva nähdä asujen kera ja asukuvia toki nappaan aina kun se on mahdollista, mutta joka päivä se ei vaan olosuhteiden vuoksi onnistu, joten kaikkia haasteen aikana käytettäviä laukkuja ei tulla näkemään koko asun kera. Toinen toive liittyi siihen, että laittaisin kuvat postaukseen yksittäin, jotta mobiililaitteella lukevatkin saisivat kuvista selvää. Ihan koko palstan leveydeltä en viitsi noita kämäisimpiä kännykkäkuvia laittaa, mutta en enää tuupannut kaikkia kuvia yhteen ja samaan kollaasiin, joten aiempaa isompana kuitenkin kuvat tällä kertaa esillä.

viikko3

Kolmosviikon maanantaina kuljettelin välttämättömimmät tavarat Vero Modan Very -malliston pienessä nahkaisessa tupsukoristeisessa olkalaukussa. Tämä jostain tapahtumasta saatu laukku kuului osastoon 'jäänyt käyttämättä' ja voikin olla, että tämä lähtee kiertoon jonkun kaverin iloksi. Kuvaparissa oikealla puolestaan keskiviikon työpäivän oranssin värinen mokkalaukku, joka on muutaman vuoden takainen kirppislöytö. Vaatteista näiden veskojen kanssa voin todeta, että päällä oli jotain työpäiville ominaista, eli farkut, neule ja nahkarotsi ja väritys muistaakseni molempina päivinä pitkälti mustaa. Eli oli helppo yhdistää melkein mitä tahansa rentoja laukkuja.

ti

Tässä puolestaan pientä vihjettä koko tiistain asusta. Töissä kun olin, niin rennolla setillä mentiin taas: farkut, musta neule, nahkarotsi aj pinkit Vansit (saatu) saivat kaverikseen CK Jeansin vaaleanharmaan olkalaukun, joka mätsäsi kivasti Boss Orangen harmaaseen huiviin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haasteviikko kolmosen torstaipäivän asu onkin esitelty blogissa jo aiemmin, eli kokomustan kaupunkihiippailuasun piristykseksi valikoitui kesällä Tukholmasta ostamani Vagabondin korllin värinen olkalaukku.

viikko32

Myös perjantain asu on blogista ennestään tuttu. Mustapainotteisen asun väripilkkuna oli tällä kertaa lämpimän keltainen pikkulaukku, joka on äidin tuliainen Roomasta.

viikko31

Viikonloppuna vuorossa oli metallinhohtoa. Lauantaina pukeuduin jälleen kokomustaan suunnatessani kuvauskeikalle Irenen häihin ja kameralaukun ja valosalkun lisäksi nappasin mukaan platinan värisen Baggun nahkakassin (saatu). Sunnuntaina puolestaan oli pelkkä koomailupäivä kotona eikä oikeaa laukuntarvetta ei ollut, joten merkkasin "kätetyksi" pienen hopeanvärien clutchin.

Pian siis tulossa viikon 4 kassit ja nyssykät ja sitten onkin jo 28 laukkua takana. Alkaako kaapin pohja jo häämöttää, vai vieläkö löytyy aamuisin helposti asuun passeli kassi?

Kommentit (1)

Alkuviikko hurahti tiukasti työn parissa, kun maanantai aamuna kävi kutsu töihin sairasloman tuuraajaksi ja päiväduunin päälle on pitänyt vielä käsitellä melkoinen läjä asiakkaiden kuvia. Eli töitä riittää, erittäin hyvä niin, mutta ne sitten aina väkiselläkin vähän verottaa tätä bloggailua. Nytkin olisi ihan hirmuinen määrä juttuja joista haluaisin blogata, mutta ei ehdi sitä tahtia kuin tahtoisi. Mutta teen parhaani!

Tekemistä odottaa mm. toinen postaus tissiteipeistä (siskoni testasi niitä), valmiiden Make Bra -mittatilausliivien esittely (pitää saada julkaisukelpoiset kuvat otettua), Berliinin piipahduksestakin haluan kertoa, tukanlaittopuuhista on postaus tekeillä ja kuvaamista odottaa yksi uusi turbaaniohje. Mut sitä mukaa edetään, miten oikeet työt antaa periksi.

Nyt on kuitenkin vuorossa viime viikon laukkuhassteraportti! Edelleen tuntuu varsin helpolta ja veskoissa on varaa valita.

Maanantaina kaupungilla tarvittavat tavarat kulkivat kaverin kirpputorikasasta hankkimassani mustassa ohuessa nahkalaukussa. Päivän vaatetus oli jotain laiskan päivän sekamelskaa joka vaati yksinkertaisen kassin.

Tiistaina suuntasin kynsienlaittoon ja kampaajalle muuten kokomustissa, mutta "vaalensin" kokonaisuutta hivenen harmaanruskeilla herrainkengillä ja kollaasin vasemmassa alanurkassa näkyvällä käärmeennahkalaukulla. Tämä tilava ja pitkähihnainen matelija on kotoisin mamman kokoelmista ja muistutti tiistaina, että ansaitsisi ehdottomasti tulla käytetyksi useammin. Se on nimittäin sekä kaunis, että käytännöllinen.

vko2

Keskiviikon kamat kuljettelin todella paljon käyttämässäni viininpunaisessa nahkakassissa, joka on muutaman vuoden takainen ostos TopShopin alesta. Olette kenties aikojen kuluessa huomanneet, että tuollaiset ostoskassin näköiset nahkalaukut ovat kovasti mieleeni.

Torstaina oli vuorossa palaveripäivä Helsingissä ja tavaraa oli kannettavana hieman normipäivää enemmän, joten käsivarteen piti napata astetta isompi veska. (koko asu täällä) Tuohon tarpeeseen vastasi Marimekon nahkainen Piirakka-niminen laukku, jota käytän usein myös viikonloppulaukkuna. Tämä tukeva ja tyylikäs kassi löytyi vajaat pari vuotta sitten Ratsulan alesta joulun jälkeen -50% lappu kyljessään. Kun alennukseen yhdistettiin vielä juuri joululahjaksi saamani satasen lahjakortti ja Moda-ketjusta kertyneet ostohyvitykset, niin minulle jäi alunperin 450 € hintaisesta Piirakasta maksettavaa n. 110 €. Money well spent!

Kollaasin oikeassa alareunassa viikonlopun riennoissa mukana kulkeneet mustat pikkulaukut. Kiiltonahkainen pikku vintage clutch on äidin kirpputorilöytö, jonka hän lähetti minulle yllätyksenä. Kauniisti pinnastaan rypytetty olkalaukku puolestaan muutaman vuoden vanha Tiger of Sweden.

Näyttökuva 2014-9-17 kello 22.07.42

 

Viimeisenä vielä perjantain mahtava sekametelisoppa, joka pisti naurattamaan jo heti aamulla hississä, kun olin lähdössä töihin. Kuten olen usein kertonut, niin normaalien työpäivieni pukeutuminen nojaa lähes täydellisesti pelkkään mukavuuteen ja paiskonkin aamuhorroksessani päälle yleensä ensimmäisenä eteeni osuvat mammafarkut ja minkä tahansa pehmoisen puseron. Ensimmäinen vilkaisu peiliin tapahtuu useimmiten sitten juurikin vasta hississä ja perjantaina sieltä näkyi melkoinen sekamelska. Farkkujen ja neuleen kaverina oli maastokuosia, värikästä leopardiprinttiä ja paljettien kimallusta! :D :D

Mutta jollain ihmeellisellä tavalla tämä liikaa kaikkea sisältänyt kokonaisuus oli kuitenkin ennemmin kiva kuin kamala. Vastaantulijat saattoivat toki olla muuta mieltä. Benettonin paljettikassi on vuosia vanha kesäkassi, joka herää talviunilta aina viimeistään heinäkuussa ja hautautuu kaapin perälle helteiden loppuessa. Nyt kuitenkin laukkuhaasteen ansiosta, kimalluskassi pääsi harvinaislaatuisesti haistelemaan syksyistä ulkoilmaa.

 

Kommentit (5)

marja
2/5 | 

Hei!

Toivoisin laukkukuvia isompina tyyliin 1 laukku/kuva niin puhelimellakin sais jotain selvää kuvista ja pystyis paremmin hahmottamaan, mistä laukusta kyse..sulla kun noita mustia laukkuja piisaa :)

jees, hyvä kun sanoit, mä pistän ensi viikolla kuvat yksittäin. Ei tulut postatessa ajatelleeksi puhelimella lukijoita. :)

Anna
3/5 | 

Pystyisikö noi laukkukuvat ottamaan asun kanssa? Olisi mielenkiintoisempaa nähdä mihin ne on yhdistetty, kuin vain mustia laukkuja tuolilla :)

pystyisi varmasti, jos olisi joka päivä saatavilla joku, joka sen asukuvan ottaisi, mutta en esimerkiksi työkavereita viitsi tällaisella asialla vaivata, joten asukuviin on vaitettavasti harvoin tilaisuus eikä mielenkiintoni riitä viritellä jalusta ja kaukolaukaisin hommia jokapäiväisten duuniriepujen vuoksi. :P

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram