Kirjoitukset avainsanalla Ilmoitusluontoista

Blogin päivittyminen täällä Me Naiset -lehden sivustolla on päättynyt.

Uudet postaukset löydät osoitteesta:

https://tyyliametsastamassa.fi/

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joskus eteenpäin meneminen voikin tarkoittaa paluuta jonnekin vanhaan. Pahoitteluni, jos odotitte postauksen otsikon perusteella jotain mehukkaita tunnustuksia rakkauselämästäni. Myönnän, että halusin vain saada huomionne. 

Olisi nimittäin ilmoitusluontoista asiaa.

Blogi muuttaa nyt viikonvaihteessa uuteen, tai siis tarkemmin ottaen vanhaan paikkaan. Aloitin blogini Vuodatuksessa vuonna 2007, sinne en sentään ole palaamassa. Mutta sitä seuranneeseen vuosien 2010-2013 blogikotiin kylläkin. Tyyliä metsästämässä loikkaa siis takaisin Indiedaysin, tai tarkemmin ottaen nykyisen Indieplacen riveihin ja osaksi heidän Lifie-sivustoaan.

Vuodet täällä Me Naisissa tarjosivat monta huikea juttua, ykkösenä mainittava Niinan ja Ullan (ja muun mahtavan tiimin) kanssa tehty #EVEK -talk show. Se oli ehdottomasti hauskin duuni ikinä! Nyt kuitenkin kaipasin hieman uusia tuulia blogini taustalle joten yhteistyö blogimaailman konkareiden kanssa tuntui hyvältä siirrolta. 

Olen viettänyt blogin suhteen hiljaiseloa alkuvuoden osaksi hieman vahingossa, mutta osittain myös tarkoituksella. Hieman lepoa ennen "uutta alkua". Aiheita ja ideoita on päässä paljon ja niiden kanssa jatketaan siis osoitteessa:

https://tyyliametsastamassa.indiedays.com/

Mun oma domain http://tyyliametsastamassa.fi/ siirtyy toki myös ohjaamaan uuteen paikkaan joskus alkuviikosta. 

Uudessa mestassa on vielä banneri vaihtamatta ja muutenkin ulkoasussa hiomista, mutta käynnistellään siellä silti toimintaa viimeistään maanantaina.

Pistäkää siis osoitteet talteen ja tulkaa mukaan!

Blogin FB-sivulta ja instagramista toki kulkeutuu jatkossakin ihan oikeaan paikkaan.

 

Kommentit (1)

Paljettibleiseri saatu, Junarose

Jee, mulla on uusi banneri ja toinen vaihtoehto vielä jemmassa odottamassa! Myös profiilikuva blogin sivupalkissa päivittyi.

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä -sanonta pätee kyllä hienosti myös näin valokuvaajaan. Vaikka kuvaan itseäni postauksia varten vähän väliä, ei tuollaisia virallisempia studiokuvia tule todellakaan koskaan otettua. Mutta onneksi kutsuivat keväällä Sanoman studiolle kuvattavaksi, niin tuli vihdoin tämäkin homma hoidettua. 

Meikin ja kampaukset kuviin teki taas loistava Heidi Reponen, joka laittoi minut keväällä myös Me Naisten kansikuvaan. Ja myös aikoinaan mun aiempiin Me Naisten aikaisiin bannerikuviin. Kaikkien meikkaajien käsittelyssä ei toiveista huolimatta aina tule oman tuntoista ja näköistä jälkeä, mutta Heidi osaa aina tehdä minusta itseni näköisen.

Kuvassa päällä:

- Junarosen tämän kevään paljettibleiseri (saatu). Tätä monen ihastelemaa kimallusta on vielä saatavilla ainakin Zalandolla.

- Elloksen pliseerattu toppi, joka on ollut suosikkini jo monta vuotta. Bongasin hyvin samanlaista juuri Lindexiltä.

- Korvissa killuu Mine Güngörin hempeät hapsukorvikset

Monet bloggaajat ovat vuosien aikana luopuneet blogiensa alkuperäisistä nimistä ja alkaneet operoimaan ihan vaan omalla nimellään. Mutta minun täytyy sanoa, että tykkään blogini nimestä edelleen kovasti, vielä näin 12 vuodenkin jälkeen. Eli tyyliä metsästetään edelleen ja sitä otsikkoa julistetaan myös bannerissa.

Vielä kerran jee!

Kommentit (6)

betternailday
4/6 | 

Hyvältä näyttää sekä kuvat että banneri! Mullahan olisi koulussa käytössä studio ja kamerat ja itsellä käytössä kaikki mahdolliset ohjelmat kuvien muokkaukseen ja bannerin tekoon, mutta niinpä vaan sivupalkissa on ainakin 3v vanha kuva ja bannerikaan ei ole ihan äskettäin syntynyt. Eli tosiaan ei ole suutarin lapsilla kenkiä:D

"Kukkahattu täti"
5/6 | 

Kaunis hymy ja todella kiva asu ..... mutta kädet edessä sidottuna.... kehonkieli, älä tule läheelleni !  No, ei olla pilkun viilajia, eihän ? Ihanaa kesää kaikille :)

En ole ollut ikinä edes kenenkään ystävän mukana hääpukusovituksessa, joten rekit täynnä valkoista tylliä ja pitsiä olivat minulle todella vieras asia. Olen toki kuvannut kolminumeroisen määrän morsiamia sulhasineen urani aikana, joten hääpuvut ovat sitä kautta tulleet kyllä tutuksi. Olen nyörittänyt ja napittanut, olen asetellut helmoja, poistanut ötököitä tyllikerrosten välistä ja korjannut photoshopissa lukemattoman määrän kainalotissejä.

Mutta itse en ollut ajatellut koskaan päätyväni tuollaista prinsessamekkoa päälleni laittamaan, en edes sovitusmielessä. Sillä miksi sovitella jotain, mitä ei tule koskaan käyttämään?

Mutta tulipa nyt sitten mullekin se tilanne eteen, että pääsen pukeutumaan valkoiseen pitsiin. Minä nimittäin vastasin kyllä. Kysymys vaan ei kuulunut, että tuletko vaimokseni, vaan "haluatko tulla malliksi Porin häämessujen muotinäytöksiin?".

Sunnuntaina 28.1. klo 12-17 siis järjestetään Porin Hää- ja Juhlamessut ja tapahtumapaikkana toimii SAMKin uuden kampuksen Agora-sali. Näytteilleasettajien listan löydät tapahtuman FB-sivulta. Muotinäytökset klo 13.00 ja 15.30 ja siellä mukana hääpuvuissa ja alusvaatteissa lavalla pyörimässä myös minä.

Yritän saada kuvattua omat asuni tuolloin. kun on tukka ja meikkikin ojennuksessa, niin voin postata ne sitten tänne blogiinkin. 

Oli aika hauskaa päästä näkemään itsensä perinteisessä morsiuspuvussa. Mutta täytyy sanoa, että vaikka naimisiin päätyisinkin menemään, niin en osaa kuvitella itseäni sellaiseen pukeutumaan.

Todella kauniita olivat kaikki tänään sovittamani puvut ja kävivät minulle oikein hyvin. Mutta ei vaan yhtään tuntunut minulta. Mutta vähänkö siistiä, että pääsen nyt tällaiset prinsessapuvutkin kokemaan näin työn puolesta. Olen itse asiassa ihan tosi innoissani tästä mallikeikasta! 

Mut miettikää, ihan kuin olisin kasvattanut hiuksiani juuri tätä morsiustyyliä varten. Kun näytös ja seuraavan viikonlopun juhlat on ohi, voin sitten vihdoin mennä leikkauttamaan tukkani. Tässähän on ihan oikea häihin valmistautumismeininki! 

Näytöksen morsiuspuvut tulevat Porin Juhlavasta. Kuvassa näkyvä olkaimeton mekko on merkiltään Eglantine Creations. Päällä oleva pitsibolero ei kuulu pukuun, vaan on irrallinen asuste. Jos näytän kuvassa hämmentävän pitkältä, niin se johtuu korkemmista korkkareista, jotka kaapistani löysin. 

Onko jollain teistä oikeasti morsiuspuvun metsästys meneillään?

Kommentit (12)

Torey
1/12 | 

Oi toihan ois ihan unelma! Mä kun karkasin vihille. Mentiin naimisiin maistraatissa, ihan ilman että oisin käyttänyt mitään nättiä mekkoa. Ja se häämekko on ainoa asia mitä häistä kaipaan. En kirkkoa, en 200 häävierasta, vaan omaa nättiä pukua jota esitellä. 😅

Kati
2/12 | 

Ei tartte enää etsiä, kun mentiin viime syksynä naimisiin :) Puku ilman sovittamista Zalandolta, tummansininen pitsimekko Chi Chi Londonilta.

Siilikissa
3/12 | 

Pakko sanoa, että kun tää postaus pomppasi Facessa eteen niin otsikko+yhdistelmä sai mut hetkeks miettimään et mitäs helvettiä nytte. 😀

Minnea
4/12 | 

Hääpukujen sovittaminen tosi tarkoituksella oli hieman stressaavaa tällaiselle pyreähkölle tyypille, sillä koko ajan pelkäsin, ettei ne puvut, joita myyjä esitteli mahtuisi päälle. Onneksi ihana ja sopiva mekko löytyi! Nyt se on roikkunut tuolla kaapissa viisi vuotta. En henno luopua, vaikka käyttöähän sille ei enää ole.

PiP
5/12 | 

Upea hääpuku - on niin ihku :-) sopii sulle tosi hyvin! Mä oon se tyyppi, joka katsoo telkkarista kaikki hääpukuohjelmat ihan onnessaan.

Nim. Vannoutunut viiskymppinen sinkku

Keksi
7/12 | 

Ihana puku ja olisit kyllä tosi kaunis morsian. Oon lukenut blogiasi jo varmaan miljoona vuotta, ja täytyy sanoa, että otsikon luettuani hihkuin ilosta, että vihdoinkin... ;)

Lapikkaat
8/12 | 

Pientä hienosäätöä vaille valmis puku, ihan pian olevaan h-hetkeen.
Puku on ja tykkään! Ja löytyi!! Minulle jolla muhkuraa enemmän ja.. vähän enemmän. Ja joka meni katsomaankaan pukua ihan liian myöhään. Ja minulle, joka on aika maskuliininen, luonteeltaan ja muutenkin. Että eiköhän minusta morsian saada.
Ja siis sitä vaan, että rohkeasti sovittamaan ja laittamaan sitä tylliä päälle jos sen aika on, VÄLITTÄMÄTTÄ siitä näkeekö itseään valkoisessa puvussa, saatikka pukeutuuko yleensä edes mekkoon.

VT
9/12 | 

Tilaan teetetyn puvun luottettavalta ompelijalta, koska hääpukuliikkeissä 1) ei ole kokoja (jos en pääse liikkeessä kokeilemaan pukuani, niin voin yhtä hyvin vaikka tilata netistä 2) ei ole valikoimaa - jos ei halua pukua joka on malliltaan hihaton tuubi + mekko, niin voi voi. Ja isommat mallistot ovat jostakin syystä rumemmat kuin hoikille tehdyt, ja 3) läskinä saa huonoa palvelua. En jaksa mennä nöyryytettäväksi kun häiden suunnittelu on jo valmiiksi niin stressaavaa.

Puvustani tulee ihana. <3
Silti olen sitä mieltä että Suomeen voisi tulla kauppa joka on erikoistunut isompiin kokoihin. En millään usko että vain 32-40-kokoiset menevät naimisiin.

MP
10/12 | 

Syyskuussa meen naimisiin ja löysin monta erilaista pukua sovitettavaksi vaikka olenkin vähän isokokoisempi. Rohkeasti vaan sinne sovittamaan. Helsingistä ainakin löytyi parista eri liikkeestä ihan plus kokoisille suunnattu mallisto.
Myyjät on tosi mukavia ja avuliaita.
Oma pukuni on aivan ihana ja en malta odottaa syksyä.

Kasu65
12/12 | 

Upee mekko ja upee morsian. Jos sua kiinnostaa, niin Rantakartanon osastolle tulee framille rennonrouhee morsiuskimppu josta piperrys on kaukana☺

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram