Kirjoitukset avainsanalla kosmetiikka

Oletteko koskaan kokeillut miten meikkaaminen onnistuu ilman peiliä? Entäpä millaisia tuloksia tulee, jos aikaa on vain 10 sekuntia? Veikkaan, että ihan hirveän montaa 'kyllä'-vastausta ei sieltä kuulu.

Eilisillasta lähtien minä olen voinut vastata noihin kysymyksiin 'joo', sillä innostuttiin täällä Ylläksellä mökki-iltaa viettäessämme melkoisen hauskoihin meikkileikkeihin.

Idea 10 sekunnin meikkikokeiluun lähti Microsoftin hulvattomasta mainosvideosta, johon törmäsin ihan sattumalta netissä. Innostin myös Iinan ja Nooran kokeilemaan meikkaustaitojaan ja taltioimme kaiken tietenkin videolle.

Inspiraationa toimineella videolla naiset meikkaavat peilin edessä, mutta me veimme homman vielä seuraavalle tasolla ja toteutimme pikaehostuksemme ilman heijastavia pintoja. Voin kertoa, että lantiopohjanlihakset saivat melkoisesti treeniä, kun yritimme pidätellä pissaa kaiken naurun lomassa! :D

Minun kauniin ja trendikkään kevätmeikkini voit katsella tästä. Iina ja Noora postaavat omat videonsa blogeihinsa myös toivottavasti melko pian.

Koska nauru pidentää ikää, niin haluaisin haastaa muitakin kokeilemaan omia taitojaan. Bloggaajista tykkäisin erityisesti nähdä 10 sekunnin meikin seuraavilta naisilta: meikkijumalatar Saara Sarvas, huulipunien suurlähettiläs Pupulandia -Jenni, aina täydellisen kaunis Muuttolintuja syksyllä -Joannateräspakarainen WTD -Nata,pirskahteleva ja ihan Plusmimmi, ja sateenkaaritukkainen ihana ystäväni Ence Boo. Lisäksi tietenkin ihan kaikki muutkin jotka tästä ideasta innostuvat. Itse ainakin katselisin näitä hauskuuksia blogeista enenmmänkin.

Mikäli joku teistä lukijoista päätyy hulluttelemaan meikkipussinsa sisällön kanssa videolla, niin ladatkaa raina youtubeen ja linkatkaa kommenttiboksiin.

Toteutuksesta sen verran, että kosmetiikkatuotteet saa ja kannattaa avata valmiiksi eteensä, jotta kallista meikkausaikaa ei mene purnukoiden aukomiseen. Tuotteet saa valita ihan vapaasti. Peiliä ei siis käytetä, vaan homma tehdään näppituntumalla ja aikaa otetaan kellosta.

Ja sen inspiraation lähteenä toimineen mainosvideon voi tosiaan kurkata TÄÄLTÄ. Siitä voi saada muutamia vinkkejä toteutukseen. ;D

Kommentit (7)

Paju
3/7 | 

Videolla viimeisenä aivan mahtava vinkki arkiaamujen pelastamiseen. Pitääkin kokeilla heti huomenna! ;D

Random
7/7 | 

Mää ihan vähän kuolin nauruun täällä! Parempaa jälkeä kuin mitä mä saan aikaiseksi 10 minuutissa! Lisää näitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Julkaisin jo aiemmin ison kuvakavalkadin parin viikon takaisesta muotinäytöspäivästä (tai tarkemmin ottaen kahdesta), jossa ilokseni sain olla mukana. Arkistoon jäi kuitenkin vielä muutama otos omasta naamasta, jotka halusin ehdottomasti teillekin näyttää.

Meidät siis meikkasi ja kampasi Winnovan parturi-kampaajaopiskelijat ja minun lookista vastasi molempina päivinä ihana neito nimeltä Marjet. Koska mä tykkään hirveästi aina olla meikattavana ja tuntuu, että joka kerta oppii itsekin jotakin uutta, oli mun toive, että meikki ja tukka olisivat himpun verran erilaiset eri päivinä. Ja näin tehtiin.

Keskiviikon kutsuvierasnäytöksessä minulla oli tummat huulet ja tuulitukka ja seuraavan päivän astelin lavalla edellistä päivää tummemmilla silmillä ja tötterötukalla.

omanaama

Tämä kuvakollaasi on mielestäni aivan mahtava esimerkki siitä kuinka erinäköiseksi sama ihminen muuntuu melko pienilläkin muutoksilla. Mutta kyllä noista toinen look on selkeästi enemmän minua itseäni ja se on tuo tuulitukka. Raskaampi silmämeikki rajuinen alarajauksineen vanhentaa minua ainakin omasta mielestäni ja tykkään siitäkin, että hymy korostuu huulipunan ansiosta.

Molemmissa meikeissä itselleni kuitenkin ehkä vierain juttu oli kulmakarvat tai siis se miten selkeiksi ja näkyviksi  Marjet ne meikkasi. Itse kun olen aina ollut todella arka kulmien meikkaaja ja jätänkin ne useimmiten kulmakarvageelin käyttöä lukuunottamatta melko luonnolliseen tilaansa. Mutta nyt kyllä alkoi kiinnostaa opetella myöskin tuollainen viimeistellympi kulmakarvojen ehostus.

FB-kaverit olivat aika tasan kanssani samaa mieltä, että tuulitukka on enemmän Veera. Mitäs mieltä te?

Kommentit (8)

JennL
1/8 | 

Minunkin mielestäni tuulitukka on jotenkin tutumman oloinen, mutta tötterö-lookkikin on hauska!

Mimmu
3/8 | 

Tuulitukka on tosi hyvä. Mun mielestä kuvissa korostui kauniisti sun piirteet ja meikkaaja on todellakin osannut asiansa. Mietinkin, että miksi kasvot erottuvat noin hyvin ja haa, mainitsit nuo kulmakarvat. Kannustan kyllä jatkamaan kulmakarvojen korostamista, sopii sulle todella hyvin. Itsekin pyöreäkasvoisena naisena olen huomannut, että kevyesti korostetut kulmakarvat antavat mukavasti liftiä kasvoille ja ilmeelle.

4/8 | 

Koska en tunne sinua livenä on vaikea sanoa, kumpi on sinua itseäsi. Ensimmäisenä vertailussa huomasin, että tötterössä - kun huulet eivät ole punattuna -. korortuu jokainen poimu suun seudulla. Se ei kai (?) ole hyvä asia, joten voimakkaasti punattu on siinä mielessä parempi. Vai voiko vaikutus olla pelkästään huulipunasta, olisko valaistuksella tai meikkivoiteella jotain tekemistä asian kanssa? Joka tapauksessa taitaa olla juurikin niinkuin itsekin kirjoitit, että tötterö hiukkasen vanhentaa.

Tykkään kyllä kummastakin. Pääsispä itsekin johonkin vastaavaan, että näkisi, miten sitä VOI MUUTTUA pikkuasioilla!

HeidiJohanna
5/8 | 

Mielestäno tuulitukka hiukset mutta tötterötukan silmät olis paras combo :) Kissansilmät rules!

Vaan kumpi vaan on kaunis kun on nuo mainitsemasi kulmakarvat. Ne freesaa ilmettä kummasti, luo kehykset.

Kaunis nainen olet! <3

Joliel
6/8 | 

Tuulitukka on kyllä selkeesti se look, mistä tulee Veera mieleen. Ja sulla on tossa tuulitukka-lookissa todella seksikkäät kissamaiset rajaukset! Uuu mama!

Aiemmin ehdin jo esittelemään tyhjiä törppöjä jotka olivat sisältäneet hiuksille ja vartalolle tarkoitettuja mömmöjä. Nyt olisi vuorossa vielä kolme viimeiseen pisaraan asti tiristettyä kasvojen iholle suunnattua tuotetta, jotka olen käytössä havainnut todella toimiviksi.

20130813-191859.jpg

Simple Kind To Eyes eyes -silmämeikinpoistolaput

Ensimmäisen kerran tutustuin Simplen puhdistuslappuihin ja -liinoihin saatuani niitä viime keväänä testattavaksi. Molemmat osoittautuivat niin toimiviksi tuotteiksi, että jäivät pysyvästi käyttööni, joten monta pakettia on tullut itse hankittua tuon testipakkauksen jälkeen.

Parin vuoden takaisen silmäluomet turvottaneen suohirviölookin yhdeksi aiheuttajaksi varmistui melko suurella todennäköisyydellä yhdet Nivean meikinpuhdistusliinat, joten olin pitkän aikaa hyvin hyvin skeptinen kaikkia samanlaisia tuotteita kohtaan. Simplen silmämeikinpuhdistustyynyt ovat kuitenkin nimensä mukaisesti kilttejä silmille ja ovat sopineet loistavasti iholleni.

Raskainkin silmämeikki puhdistuu lapuilla vaivatta ilman kamalaa hinkkaamista eikä herkkä silmänympärysihoni ole sanonut minkäänlaisia vastalauseita. Laput sisältävät monia ihoa hoitavia ainesosia kuten E- ja B-vitamiineja, joten ne eivät kuivata herkkääkään ihoa toisin kuin monet silmämeikinpoistoaineet.

Pikkuinen pakkaus on erityisen kätevä matkoilla, mutta itselläni laput ovat ihan toistuvassa käytössä arjessakin etenkin päivinä jolloin silmämeikkiä on tullut laitettua raskaammalla kädellä.

Louis Widmer Skin Appeal -kuorinta

Pikkuruinen näytekoko Louis Widmerin kuorintavoidetta tuli keväällä Livboxissa, mutta sittemmin sitä on pitänyt hankkia kylppärin kaappiin ihan normikokoinen putelikin.

Ensimmäiset fiilikset tuotteesta oli, että se on ihan todella riittoisa ja että iho tuntui kuorinnan jälkeen ihan uskomattoman silkkiseltä. Tuotteen rakeet kuorivat ihoa mekaanisesti ja hedelmähappoyhdiste kemiallisesti. Skin Appeal Peeling on kuvauksensa mukaan tarkoitettu epäpuhtaalle, rasvaiselle tai sekaiholle. Oma nassuni on herkkä, pintakuiva sekaiho ja olen todennut Widmerin kuorinnan passaavan rauhoittavien ainesosiensa ansiosta hyvin myös itselleni.

En pidä sellaisista kuorintatuotteista joissa geelin seassa on muutama iso rae siellä täällä. Skin Appealin koostumus onkin juuri päinvastaista, eli paljon pienenpientä hienoa raetta, joten mekaaninen kuorinta oikeasti tuntuu tehoavan. Yhtä jos toistakin kuorintaa elämäni aikana kokeilleena totean, että parhaan tuntoisen ihon taikoo ehdottomasti tämä LW:n tuote.

Lumen LAB Age Caring puhdistusvaahto (saatu)

Ensimmäisen törpön tätä helläväraista ja hoitavaa puhdistusvaahtoa saatuani muistan ajatelleeni parin viikon jälkeen, että "no onpa nopeasti hupenevaa tavaraa". Syy oletettua nopeammin hupenevalle tuotteelle löytyi kuitenkin ihan kotoa, sillä myös talouden miespuolinen kuivasta ja hilseilevästä ihosta kärsivä henkilö oli tykästynyt siihen ja ottanut sen päivittäiseen käyttöönsä.

Tätä taloutemme yhteistä suosikkia onkin käytetty hartaudella jo purkki jos toinenkin. Tommi on kokenut suurimman osan erityisesti miehille suunnatuista puhdistustuotteista liian ihoa kuivattaviksi, mutta LABin vaahdon on todettu sopivan meidän molempien ihoille etenkin talviaikaan, jolloin kasvojen iho muuttuu helposti kiristävän tuntoiseksi, jos puhdistustuote on liian "vahvaa".

Hirvittävän pakkelikerroksen poistoon tämä puhdistusvaahto on turhan hellävarainen ja tarvitsee tuekseen vaikkapa noita edempänä mainittuja puhdistustyynyjä, mutta harvoinpa sitä tällaisella tuotteella yrittääkään mitään silmämeikkejä poistaa. Käytän LABia siis erityisesti meikittömien päivien ihonpuhdistukseen aamuin ja illoin ja pakkelipäivinä käytän sitten järeämpiä aseita.

Koostumus on todella miellyttävä samoin kuin sen hyvin olematon tuoksu. Ja ensisäikähdyksen jälkeen törppö on osoittautunut myös hyvin riittoisaksi. :D

Kommentit (2)

Mari
1/2 | 

Onko tässä osunut väärä kuva vai onko tarkotus näyttää eri purkkeja kuin mistä kerrotaan? :)

Postailin toissapäivänä ekan satsin näitä tyhjentyneitä kosmetiikkatörppöjä ja nyt olisi vuorossa osa 2, vartalotuotteet. Ensimmäisessä osassa olleet kolme kovassa käytössä ollutta hiustuotetta voit kurkata TÄÄLTÄ.

Haluaisin muuten tässä ennen itse asiaan menoa vinkata sellaista asiaa, että huomenna on luvassa uutisia blogin tulevaisuudesta! Jos siis haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa millaisia muutoksia syksy tuo tullessaan, niin kannattaa tsekkailla blogia huomisen aikana!

Mutta sitten siihen päivän varsinaiseen aiheeseen, eli muutama lempparituote lisää!


ACO Sun Kissed Bodylotion

Kesän asukuvista on varmaan käynyt selväksi, etten ole mikään rusketukseen taipuvainen ihminen. Olen vuosien varrella kokeillut erilaisia itseruskettavia tuotteita niin voiteiden kuin suihkutettavienkin tuotteiden muodossa ihan vaan todetakseni kerta toisen jälkeen, että A) en onnistu saamaan jäljestä tasaista ja B) vaaleista vaaleimmatkin sävyt näyttävät jo yhden kerran käytöllä irvokkaalta ihollani.

Tuo ACOn hyvin hyvin kevyesti päivettävä kosteusvoide onkin elämäni ensimmäinen itseruskettava tuote, jonka olen käyttänyt loppuun saakka. Muiden kanssa olen tehnyt bänät hyvin nopeasti yhden tai kahden kokeilun jälkeen.

Sunkissed Bodylotionilla saa hyvin luonnollisen näköistä maidonvaalealle ihollekin sopivaa väriä pintaan, kun jaksaa levitellä sitä ahkerasti useampana päivänä peräkkäin. Rusketus on kuitenkin siinä määrin kevyttä ja huomaamatonta, että minkäänlaisia rumia rajoja ja epatasaisuuksia sillä on mahdoton saada aikaiseksi. Plussaa miellyttävästä aurinkovoidemaisesta tuoksusta.

Käytän tuotetta kesäisin jolloin se yhdessä auringon tuoman lisävärin kanssa saa minut näyttämään edes hieman aanelosta tummemmalta. Talvisin en ole kokenut tuon käyttöä järkeväksi, sillä sitä pitäisi sitten tosiaan jaksaa lotrailla ihan joka ilta, jos meinaisi saada voiteella pelkästään tälle maitovalaalle väriä pintaan.

20130813-191750.jpg

Weleda Tyrni-suihkuvoide

Tätä sain alunperin blogin kautta kokeiluun, mutta lisää on jo pitänyt ostaa ihan itse, niin kovasti tuon kosteuttavan suihkuvoiteen tuoksuun rakastuin! Itselleni tuoksu on suihkugeeleissä hyvin tärkeä ominaisuus, sillä parhaimmillaan ihana tuoksu todella piristää muuten niin ankealta tuntuvana aamuna. Tässä Weledan suihkuvoiteessa tuoksuu tyrnin lisäksi appelsiini ja greippi siinä määrin ihanasti, että tekisi mieli lusikoida tavaraa suuhun!

Pelkkä tuoksu ei tietenkään tee pesuaineesta hyvää, mutta tässä tuotteessa on koostumuskin kohdallaan etenkin kaltaiselleni kuiva- ja herkkäihoiselle. Tykkään käyttää noita suihkuvoiteita erityisesti talvisin ihon ollessa erityisen kuiva ja pesuaineille herkkä.

Tällä hetkellä kylppärin hylystä löytyy tuon tyrnin lisäksi saman tuotteen granaattiomenainen versio. Sekin on kiva, mutta ei vedä vertoja tälle raikkaan piristävälle tyrnille!

Borotalco Dry Power -deodorantti

Mun lemppari deodorantti kautta aikojen löytyi viime syksynä Rooman reissulta. Ollaan käytetty tuon italialaisen Borotalcon huippuhyvää talkkia äidin ja siskojen kanssa jo vuosia ja sitä hamstrataan aina kaikille perheen akoille Italian reissuilla. Kun kosmetiikkaliikkeen hyllystä löytyi saman merkin deodorantti, oli sitä tietenkin kokeiltava. Ja syöksyttävä ennen kotiinlähtöä hamstraamaan monta törppöä lisää. Mamma taas keväällä Italiassa käydessää täydensi varastot.

Tulin parin vuoden takaisen iho-oireiluni jälkeen melko varovaiseksi deodoranttien suhteen (Garnierin yksi dödö sai kainalot verille), mutta tässä olen löytänyt täydellisen kumppanin. Stick-deodorantin koostumus on pehmeä ja miellyttävä ja se levittyy vaivatta. Tuoksu on luonteeltaan unisex ja töhnän teho ainakin omalla kohdallani varsin toimiva.

Muistan ekoja kertoja tuotetta käyttäessäni haistelleeni kainaloitani innoissani illalla todeten niiden tuoksuvan juurikin ihanasti tuolle miedolle deodorantille eikä lainkaan hielle.

Tunnustus, käytän tuota toisinaan myös rintojen alle, jos ei ole talkkia lähettyvillä. Toisinaan tekisi mieli levittää sitä samointein otsaankin, mulla kun on ollut nyt ehkä puolen vuoden ajan ihan epänormaalin runsasta hikoilua hiusrajassa ja otsalla. En tajuu. :P

Jäljellä vielä kolmas setti tyhjiä törppöjä. Vuorossa tuolloin kasvoille läärättävät mömmöt.

Kommentit (12)

2/12 | 

juu! talkki sitoo kosteutta, joten etenkin kesällä se on ihan must juttu tissihien lievittämiseksi. :D

Estää hankaumia ja pitää olon kaikin puolin freesimpänä. Tungen talkkia kesäisin rintojen alle, kenkiin ja reisien väliin jos ei halua laittaa hameen alle lahkeellisia pöksyjä.

Pöh
3/12 | 

Kannattipa vilkuilla blogia eilen. Kannattaisi myös vaivautua se kirjoittamaan jos niin aikoo.

4/12 | 

ootko kuullut sellaisesta asiasta kuin yllättävät tilannemuutokset? Multa meni eilen duuni alta, jos haluat selityksen kuulla. Sillon on ehkä ajatukset vähän muualla kuin blogipostauksissa.

Siilikissa
9/12 | 

Olipas melkonen pommi... Tosin uskosin ettei sun kauaa tarvi uutta duunia hakea. Onnea työnhakuun! :)

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram