Viikonlopun helteet eivät ole minua juuri koskettaneet, sillä vietin taas useamman vuorokauden putkeen kotona pistämättä nokkaani edes parvekkeelle. Tänään kuitenkin oli pitkästä aikaa pukeutumisen ja ulos lähtemisen vuoro.

Minulle helpointa hellepukeutumista on mekot. Niinpä päädyin tänäänkin farkkushortseille sopivaa yläosaa turhaan etsittyäni tähän pirteän väriseen Your Facen trikoomekkoon. Oranssi näyttäisi varmasti vieläkin herkullisemmalta, jos sen käyttäjässäkin olisi hieman jotain sävyä, mutta suljettujen kaihtimien takana ei paljoa päivety.

Tämä varmaan jo 10 vuotta vanha Benettonin paljettikassi on mulle edelleen The kesäasuste, jonka kaivan naftaliinista aina suven lämpimimpinä päivinä. Siinä on kannettu vuosien aikana melko monet piknikeväät ja aurinkorasvat. Se on nähnyt festareita, hiekkarantoja ja lukuisia terasseja. Se muistuttaa, että on mulla ollut kivojakin kesiä.

Lupaan uskolliselle kassilleni, että en edelleenkään luovu siitä, vaan se vielä joskus pääsee kanssani viettämään ihanaa ja unohtumatonta kesäpäivää, joka on täynnä naurua, mansikoita ja hiekkaa varpaissa. Sellaista päivää, jolloin sydämessä kuplii pelkkää riemua ja elämä on just siinä hetkessä eikä tippaakaan menneessä taikka pelottavassa tulevassa. En uskalla luvata sellaista päivä ihan pian, mutta joskus. 

mekko - Your Face / kengät - Vagabond / laukku - Benetton / aurinkolasit - Le Specs / korvikset - Lindex

Tällä hetkellä pientä epäukavuutta aiheuttaa ihan lähitulevaisuus. Tuleva viikko nimittäin saattaa olla töissä melko uuvuttava, kun yhdistetään luvatut 30 asteen lämpötilat ja Porin Superviikkoa Suomi Areenoineen ja Jazzeineen. Työasuksi ei oikein passaa mekko eikä shortsikaan, vaan jotkut pitkät lahkeet päällä on mentävä. Iso kamerareppu selässä ei myöskään varsinaisesti viilennä olotilaa. 

Keikkoja on aikaisempien kesien kokemuksella todella tiuhaan tahtiin, ja kaupungin ruuhkassa parasta on suhata tapahtumasta toiseen pyörällä. En kykene edes kuvittelemaan montako litraa hikeä se kamerarepun topattu selkäosa saakaan seuraavien päivien aikana imeä. Yäk. 

Että kivaa ja hikistä ensi viikkoa kaikille!

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram