Uusi osoite, uudet asukuvausmaastot! Siinä yksi asia, jota olen fiilistellyt täällä uudessa kodissa. Viime päivinä olen tuntenut iloa myös ainakin seuraavista asioista:

  1. Täyskokoinen astianpesukone (vanhassa kämpässä oli sellainen mini, johon mahtui ehkä viisi lautasta ja kuusi mukia)
  2. Sauna
  3. Meidän ikkunoista näkyy puita!
  4. Tää yhtenäinen olohuone-keittiö-ruokailutila on mahtava! (suhtauduin asiaan aluksi epäileväisesti, koska olin tottunut aina erilliseen keittiöön)
  5. Olohuoneen valoisuus
  6. Tämä uusi asunto on jotenkin vaan hirmuisesti kodikkaampi kuin edellinen
  7. Kylppärissä on tilaa kuivattaa pyykit (vanhassa asunnossa pyykkitelineet rojotti olohuoneessa tai vierashuoneessa)
  8. Puisto, jonka varrella asuntomme on, on suosittu koiranulkoilutusreitti, joten näen parvekkeella kyyläten paljon hauvoja

Oon niin iloinen ja onnellinen just nyt, ihan kaikin puolin. Muuttostressi ohi, tämä viikko lomaa, syksyksi luvassa riittävästi töitä, pahimmat flunssapäivät alkaa olla jo takana ja yleisesti vaan aika iloinen ja toiveikas olo on taas palannut. 

Paremmat fiilikset näkyvät myös pukeutumisessa ja päälle tekee mieli kiskoa muutakinkuin lököfarkkuja ja bändihuppareita. Toki asiaa edesauttaa myös se, että vaatteet ovat vihdoin löytäneet paikkansa kaapeissa jätesäkkien ja muuttolaatikoiden sijaan ja ovat jäleen löydettävissä. 

Tämän päiväinen mekko + rotsi -yhdistelmä on kenkiä ja korviksia myöden prikulleen sama setti, joka mulla oli päälläni teilun viikon takaisella Amorphis-keikalla. Tää meni heittämällä listalle "asut, joissa tunnen itseni upeaksi". Ja miten kauan mä sinistä väriä vihasinkaan! :D

Mekko on sama Junarosen mekko, johon ihastuin jo sovitellessani sitä viime talvena merkin showroomilla. En sitten tykästymisestäni huolimatta saanut aikaiseksi tilata kolttua nettikaupasta sen tultua myyntiin ja sähkönsininen unelma jäi sitten hieman unohduksiin. Mutta heinäkuussa ollessamme Iinan kanssa risteilemässä Viking Gracella, hyppäsi Tax Free -myymällän tangosta kätöseeni viimeinen kipale kyseistä vaatetta ja justiinsa minun koossani, joten olihan se vihdoin ostettava. Ja hintakin oli laivalla iloisesti -25% halvempi kuin maissa. 

mekko-Junarose/rotsi-Saki/sandaalit-H&M/laukku-Zara/korvikset-Unique Design by Maria

Jos jotakuta teistä kiinnostaa tuo mekko, niin sitä löytyy Junarosen oman nettikaupan lisäksi ainakin Asokselta ja sieltä vieläpä todella hyvällä alennuksella! Oma mekkoni on kokoa M.

Ja nyt syksyyn on tullut samasta mekosta pitkähihainen versio mustana!

 

Kommentit (3)

Veera
Liittynyt2.9.2015
5/3 | 

Niin mustakin! Onneks oli hyvä shoppailukaveri mukana kannustamassa mekon ostoon. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Imei
6/3 | 

Näytät upealta tuossa(kin)! Tuosta mekosta olen jo vähän kateellinen, kun värikin olisi juuri minua. You go girl! ☺️

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram