Kuvia ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Ai että mua harmittaa, kun tää arkikuvapostailu etenkin tässä loppuvuonna jäi unohduksiin. Mutta korjataan nyt vielä tälleen viimeisillä viikoilla asiaa, jotta saadaan vuoden projekti pakettiin edes 40 kuvan voimin.

Me ehdittiin vasta tänään kunnolla joulusiivouksen pariin, joten koko aatonaatto onkin mennyt lähinnä rättiä ja imuria heilutellessa. Oikeastaan ihan kaikki jouluvalmistelut on tehty tämän yhden päivän aikana. Ruokaostokset, lahjaostokset, siivoaminen, leipominen ja joulukoristelu. En mä kyllä yhtään pidemmälle periodille tätä hulabaloota haluais venyttääkään, joten hyvä vetää hommat putkeen kertaärsytyksellä. :D

Perinteisen siivoustyönjakomme mukaan vessan ja kylppärin pesu oli jälleen Tommin heiniä. Minä en muista koko lähes 15 vuotisen yhteisen historiamme aikana pesseeni koskaan meidän vessaa. Ja ei siis ole kyse mistään prinsessasyndroomasta etteikö se homma arvolleni sopisi, vaan tuo mies on sen homman vaan aina ottanut itselleen.

Tällä kertaa nämä hommat sujui herralta kylläkin jostain syystä ihan turhan pukeutuneena. Yleensä kun hänellä on ollut tapana heittäytyä kylppärin pesuun pelkät bokserit päällä. :D

Nyt tuo pyjamahemmo lähti vielä käymään kaupassa hakemassa jotain leipomistarvikkeita. Minä sen sijaan kaadoin itselleni lasin viiniä ja asettauduin katsomaan töllöstä Raskasta Joulua -konserttia. Se alkaa olla joulu nyt, vaikka kuinka vastustelis! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat