Vuoden ajan joka viikko yksi kuva oman ihan tavallisen arjen tylsyydestä tai menosta ja meiningistä. 

Tiukasti aikataulutetussa päivässä hermo kiristyi heti alkuunsa, kun Mannerheimintien tietöiden vuoksi bussi oli 20 minsaa myöhässä. Loppupäivän hihkuinkin ilosta joka kerta, kun kelloon katsoessa huomasin juoksevani kaupunkia ympäri suurin piirtein aikataulussa. 

Aikataulussa kuin ihmeen kaupalla pysymisen lisäksi tänään on ilahduttanut mm. kivat lounastreffit ja muutama ihana vaatelöytö. Olen myös pitkin päivää monta kertaa ehtinyt miettiä, miten kivoja duuneja saan tälläkin viikolla tehdä. Esimerkiksi illalla vetämäni Olympus-koulutus sai taas ihan hurjan hyvälle tuulelle. On niin siistiä, kun huomaa pystyvänsä siirtämään tietoja ja taitoja toisille. 

Ja just nyt mua ilahduttaa ihan hirmuisesti tämä pieni rauhoittumisen hetki. Omena-hotellin sänky on mukava ja televisossa Hotakainen, Kyrö & kumppanit kertovat hauskoja juttuja. Minä rentoudun kosteuttava naamio kasvoillani Manet'n kuuluisien pikniktyyppien vartioidessa iltaani tutusti ja turvallisesti kuten joka aina Ompussa yöpyessä. 

Vielä pitäisi hieman valmistautua huomisaamun puhujakeikkaan, mutta pakko katsoa eka Todella upeeta!

 

Kommentit (6)

Vierailija
7/6 | 

Kiitos Veera tämän Olympus-koulutuksesta, ihan mahtava ilta! Inspiroivaa ja ennen kaikkea opittiin paljon. Sinulla on hieno taito avata kameran ja kuvaamisen saloja selkokielellä!

Kaunista loppusyksyä!

Pirkko / Meriharakka
8/6 | 

Punaiset housut ovat minunkin mielestäni fiksu idea! Kesäcaprit minulla onkin punaisina, mutta talveen en ole niitä vielä osannut sijoittaa. Pikkujouluihinkin päädyn varmaan mustaan samettimekkoon, viimevuotiseen :-) - tai sitten voisi räväyttää ja kopioida asusi nro 1.

Katja
9/6 | 

Punainainen mekko. 😍 En myöskään ensimmäisenä olisi sellaiseen innostunut, mutta kuinka upealta sie ja mekko näytätte yhessä. 😘

Emmi
10/6 | 

2. Hopea paita ja fishtailhame ehdottomasti, pitää varmasti mennä ne testaamaan myös itse! Omiin pikkujouluihin luultavasti liiankin tuttua mustaa jollei löydy kaupoilta joku ylläjä ;)

Tiivi
11/6 | 

3. Punainen mekko on toooosi hot!
Itsellä vaan pikkumustaa suunnitelmissa. Höystän ehkä liialla glitterillä muuten tylsää mekkoani.

Maiju
12/6 | 

Punainen mekko, ehdoton! Ottaisin itsekin, kiva nähdä samaa kokoluokkaa olevan (sinä) päällä!
Mulla ei tänä vuonna ole yksiäkään pikkujouluja ohjelmassa, sairaslomalla kun olen kummankin käden leikkauksen vuoksi 😔

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat